Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
katka, no musíme v 4.mesiaci ešte na kontrolu a baliť mám na široko stále, to v CA tak stále kážu, ale ja nebalím stale, iba niekedy.....Sofii to moc nevyhovuje.....neviem prečo su v CA tak zastaralí čo sa tohto týka.... 😖
aj pediatrička nám kazala naširoko baliť, ale taký čudný spôsob......tak aj tak si balím podľa seba 😀
idem sa teda prihlásiť a dám hlas 😉
matka dakujeme za hlas 🙂
no ja som balila tak cudne dala som pampers cez to prehodila latkovu plienku a bolo 😀
no katuš, tak ja som mala baliť ešte čudnejšie.....podľa mojej dr. som mala dávať dve látkové plienky a nato pamperskú.......tak teraz keď balím, tak dávam pampersku, nato látkovú plienku a nato poštolky, aby mi udržalo tú látkovú......ale keďže včera sofia všetko prečúrala, tak teraz nebalíme, sušíme prádlo..... 😀 😀 😀
aj ja tak balim krpca ze dam pampers a na to latkovu plienku a ortopedicke nohavicky
super kocky ved tak to ma byt ale matka dve plienky??? 😒
baby ja som sa akurat vratila s bazena ty kokso to bol oddych 😀
Juuj kati ako ti zavidim samozrejme ze v dobrom🙂My akurat sedime v aute a cestujeme do hlohovca☹tak mi bolo s Lukaskom u nas doma dobre ze by som tam normalne ostala aj rok🙂kedze som v hlohovci sama nemam tam nikoho tak taky pobyt doma je uzasny ked clovek vie ze sa ma na koho spolahnut...
ahojte babule, ja len na skok, lebo furt nestiham, stale nieco robime, chodime von na prechadzky a vecer uz som uplne grogy...krasne Vam rastu deticky 😉
dani presne ako Ti janka napisala o vysetreniach ohladom klbikov, my sme boli minuly tyzden v pondelok a bolo tam asi 40 deticiek :(((, no nastastie im to ide rychlo 🙂
jani na kontrolne vysetrenia klbikov sa treba objednat? nam povedali, ze kontrola o dva mesiace nehovorili, ze sa treba objednat 😕 ..... balime na siroko, doteraz sme nebalili......adkovi drzime palce, nech Vam to dobre dopadne ;)
tintiniacik na prechadzkach si urcite najdes kamosku 😉
No tak to asi tazko Stani
no katka to ani ja som tomu moc nepochopila, ale tak keď ideme na poradňu, tak zabalíme podľa želania dr. ale domka podľa seba...... 😉
ahoj stani, z toho si nič nerob, ja tiež nestíham stále, Sofia si vyžaduje veľa času a mne neostáva veľa, ale nevadí..... 😵 ....bude lepšie.....a večer? som kakao ako ty...... 😀
tintiniaci, to ti fakt nezávidím, mňa by asi porazilo, keby som bola tak ďaleko a sama..... ☹
ale tak možno sa fakt nájde nejaká spriaznená dušička a bude ti veselšie..... 😖 ako dlho tam bývate????
StanI, ďakujeme. Nie, objednali nás na deň, ale nie na hodinu, ty už sa nemusíš objednávať. Mala by si to mať v papieroch 😉
ja uz tym lekarom vobec nerozumiem tak vam kazu chodit na 2x aj ked maju deticky klbiky ok a nam pozreli v porodnici tak v 8tyzdni vsetko bolo ok a uz nemusime chodit hmm
Katka, nič si z toho nerob, ja tiež nechápem, zrejme platí, čo kraj, to iný mrav 😉 ...my všetko ok, baliť nemáme a aj tak ideme na kontrolu 😕
...dneska sa malý tak posral, že som ho musela komplet umyť, lebo to mal aj vo vláskoch 😀
o chvilu odchadzame na klbiky, drzte palce. dufam ze na prvy krat sa tam netreba objednat
Uz sme tu 2,5roka no kym som chodila do prace bolo mi dobre pretoze som tam bola od rana do vecera takze som tam bola s kolegynami ktore mi samozrejme boli aj kamosky no teraz ja doma oni cele dni v robote takze asi tak
dani, netreba sa objednávať, držíme palce
tinti, veď do nr to máš kúsok, prídi na čajík 😉
...my ideme dnes na poradňu, som zvedavá na tú našu váhu...
my mame poradnu zajtra aj ja som zvedava na vahu ale ideme hlavne kvoli tomu aby dr.zistila ci mozeme na dalsi tyzden lauru ockovat alebo nie 😉 snad potom co ju v porodnici ockovali to bude dobre aj ked to ma viac cervene 😒
spia vam v noci deticky?nasa pyta skoro kazdu hodku papat nechapem a pritom mliecka mam aj pre susedov 😀 no ale to bude asi preto lebo ona kusa potaha a potom spi dalej akokeby sa nic nestalo alebo akoby bola len smadna alebo ja uz neviem 😒
no tinti, tak to ti verím teda, keď je človek v práci, tak nemá čas na nič a je rád, keď je doma a môže si vydýchnuť.......a keď kolegyne pracujú, tak nemajú čas..... ☹
tak vidíš, janyka býva blízko, tak šup šup na čajík..... 😉
naša Sofia konečne pekne spinká v noci, sa môžem aj ja po vyše mesiaci dobre vyspinkať..... 😀 😀 😀
čo sa týka tých klbikov, aj my ich máme OK, ale musíme baliť naširoko a zasa ešte na kontrolu.....tak asi fakt každý lekár iný názor............. 😒
ozik, kedy sa potom očkujú drobci......nás zatiaľ zaočkovali v nemocke keď mala Sofinka 7 dní a teraz neviem kedy sa bude očkovať.....musím sa psychične pripraviť......a inak my ideme tiež zajtra na poradňu, ako ty katuš..... 😉
ked mala 7 dni??u nas ked 4 a dalsie ockovanie je v 3 mesiacoch
ahojte kočky tak mi sme mali zlu noc... Maličky bol hore od pol 12 do pol 5... Takže sme bťahali nočnu 😅 A ozaj kočky ked som ho v noc tak položila na mna na bruško ta dvíhal hlavku a dosť dlho je držal normalne zdvihnutu.... Aj vaše detičky to robili tak skoro... Normalne mam trochu strach či je to OK 😅
ahojte, klbiky su ok, aleaj tak musime mesiac balit na 12h denne nasiroko a o dva mesiace kontrola. deticiek tam bolo vela, ale slo to ako na beziacom pase 🙂. len neviem ako dat tu latkovu plienku, poradite mi?
tinti, mam to podobne ako ty, robila som v Galante, bola som tam nova, tak aj kamosky boli kolegyne. teraz som zase nova v Nitre, mam tu iba segru, no aspon ona 🙂 . kamosi pridu sem-tam pozriet,ale aj tak som vacsinu dni sama, len vecer pridu svokra a mm ☹
kati neskusas lauru budit ked zaspava? postekli ju na licko, potiahni usko 😉 ked viac spapa, bude dlhsie spat. alebo chce mozno len dudlosit?
jani az vo vlaskoch? uffffffffff 😀
vejulka nasa drzala hlavicku ked mala 5 tyzdne 🙂 tak tvoj ma jeden tyzden a uz dviha? 😕
danulka musim skusit ale napr.dnesnu noc bola strasne zla stale sa budila
jj kati, ale teraz písali nejaké kočky vraj je to OK, tak mi odlahlo, lebo som sa trochu bála, ja som taká vystrašená teraz uplne o všetkého 😅 Inač môj krpec mal tiež dnes strašnu noc, ale to som aj ja asi trochu pokašlala lebo som s nim bola na chvilu u svokrovcov a starkých, tak toho bolo vela na neho chudatenko moje malé.
noo asi tak
Ahojte babulky, nestiham ani citat ani pisat, zajtra mam skusku a nestihla som sa ani len naucit, pri malom sa neda. Teraz zase buntosi tak ma nenecha ucit sa. Rano sa to tiez nemam kedy ucit, musim ist do prace lebo si nevedia rady s koncorocnou uctovnou zavierkou.
veji nas maly zdvihal hlavicku od porodnice, tiez neviem ci je to ok. A teraz sa mi uz pretaca,niekde som vsak citala ze to neni najlepsie ked to robia tak skoro, musim sa na to opytat lekarky.
Kati zahlasujem zajtra vecer ked budem mat po skuske a bude cas 🙂
ahojte...my sme boli včera na poradni, malý už má 5000g/60cm. Dr. tam nebola, tak nás vybavila sestrička, tak som sa jej zverila s obavou o mlieko, že mám strach, či mu stačí a či pribral dosť a ona že veľa pribral. Tak som spokojná, že máme ,,len" veľkého hladoša 😀 a tiež som jej vravela, že malý sa nám od 4.týždňa pretáča a ona na to, že ,,no vidíte, aký je šikovný!"...tak asi to zlé nebude. Ja viem, že zlé je to len vtedy, keď sa skoro stavajú na nôžky, či do sedu...inak je to len o šikovnosti a nieje to na škodu. Ale ak niečo zistíte, dajte mi vedieť 😉
Vejula - aj náš malý si krásne od začiatku v polohe na brušku(v bdelom stave samozrejme 😉 )drží hlavičku krásne dlho hore. A veľmi sa mu to páči 😵 Erika si ju tak pekne nevedela udržať, tej hlavička padala....tej to išlo až neskôr a to bola tiež veľmi šikovná 😀
Dani - no vidíš, tak voľakedy dáme to stretko. Len škoda že náš malý sa nerád vozí 😠 ...snáď sa to časom zmení...
Kati - ešte ma napadlo, možno ťa len viac potrebuje cítiť pri sebe 😵 ...krásna je, babuľka 🙂
Reni - držíme palce na zajtra 🙂
janyka no mozno ano
inak kocky vy este davate do perinky?
janyka renatka, možno máme len takých šikovníčkov, a snad je to všetko OKI, ja som len taká moc opatrná, ale volala som doktorke a ona povedala že je to OK len aby som mu tu hlavičku nedvihala ja ale ked si ju dvíha sam tak si tak trenuje krčne svalstvo.
kati maličká je už poriadne veliká 😅

Katka Staneková-Pamulová KTO CHCE ABY NASA LAURA VYHRALA NECH SA ZAREGISTRUJE NA STRANKE www.omalovanky.sk POTOM KLIKNI NA LAVEJ STRANE NA NAZOV OMALOVANKACI A HLADA OBRAZOK S NASOU LAUROU POD CISLOM P4070108 A DA 5 BODOV...DAKUJEME ZA VSETKY HLASY...PRE HLASOVANIE SA MUSIS ALE PRIHLASIT!NETRVA TO DLHO TAK ESTE RAZ DAKUJEME
zaregistrujte aj vase babetka