Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
jaj baby no ja sa cítim akosi pod psa, včera večer ma chytila zimnica a ceelu noc som sa brutálne potila... Dufam že som niečo nechytila, al teray sa ešte potím ale už je to lepšie... Kočky po sekcii nemali ste niekedy niečo také??? Rozmýšlam či sa mi nemôže jazva zapalovať alebo hnisať vovnutri, vôbec si to neviem vysvetliť 😕
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaj baby ja som taka hlupa ze az toto sa mohlo stat iba mne ☹ Vcera ked sme boli na prechadzke som si hodila kluce do kociara ktory priatel odlozil do pivnice a dnes ked som chcela ist na prechadzku som zistila ze si nemam cim odomknut a vonku je tak krasne a ja musim trcat doma kym nepride priatel o stvrtej z prace. Juuuuuuj hnevam sa na seba 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ]- 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
veji to nieje s jazvy to su navaly ktore maju zeny po porode ked sa rozbieha mliecko ja som to mala este v porodnici 😉 musis tym prejst...ja sa potim brutalne este aj niekedy teraz
kati, takže je to OK, vravíš 🙂 joj to som rada som sa bála, že čo to 😕 no ja som sa v noci 3x prezliekala zakaždým uplne mokrá 😝 už som mala bobky 😝
tintini tak tomu sa vraví smola.... A kedy dojde mm????
moja to iste aj ja v porodnici a ked som nemala uz pyzamo lezala som len v podprsenke 😀 a cakala kym vyschne pyzamo 😀 😀 😀 to sa ti len mliecko nalieva 🙂
jaj tak faaajn 🙂
Inač čo dnes??? Planuješ s maličkou vonku??? Je fakt nádherne 😵
veji - jazva asi nie, to by si ju cítila nie? Ja inak ani neviem, že ju mám, len keď ma do nej malý pri prebalovaní kopne 😅 😖
tinti - no taká smola, juuuuj, ale už aj mne sa stalo, že sme sa vychystali a že idem zamknúť byt a kľúče nikde. No ešte že som nezabuchla, boli by sme vyvretí 😲
vejulka tak teraz mala spi a ideme tak o 16tej raz sme uz boli o 9tej
asi áno janyka, ako trošku ma nad tou jazvou tak pobolieva ale to len ked si to pritlačím... No ved keby že to nejako neprechadza alebo sa to zhoršuje tak skončim nech mi to kuknu
katka vy už chodíte 2x denne tak to je fajn... My sme boli včera asi sme to aj trochu prehnali, a dnes sa cítim trocha biedne tak sama s malým nikde nepôjdem, a mm je do 6 večer preč tak dnes z prechádzky asi nič nebude... Ale však my si to neskôr vynahradíme 😉
noo hej tak rano preto lebo hned nakupim a pooobede o 16tej lebo ide leto aby si zvykla chodit takej aby ju nespalilo slniecko...pred tym sme chodili len raz na obed...a laura vstava rano o 6tej cize potom o tej 9-10 spinka 🙂
a tu jazvu si nepritlacaj ono moja to ta este bude boliet pri vstavani a pri namahavych pracach..ale bude aj dobre
no priatel pride az o 16tej porazi ma tu. Som zvyknuta ze o tej jednej ideme von tak na dve hodky a teraz nic 😠 😠 😠 ale ked pojdem von tak prve kroky budu smerovat do obchodu kde si dam rrozrobit kluce aby som mala zalohu v byte 😀
jj kati som zvedavá kedy mi to zrastie poriadne... Inač kočky ešte máte bruško po pôrode??? Ja hej a neviem ako sa toho zbaviť, nezapnem žiadne gate čo som mala pred tehu 😕
no vejula tak to sme dve ja si nic nemozem obliect bo vyzeram ako jaternica 😠 😠 😠 😠
kocky tak ja mam ovisnute brusko a vobec netusim ake cviky mam cvicit
baby tAK vidím že v tom niesom sama... Tiež by som cvičila ale ešte sa necítim brušné cviky aj kvôli tej jazve, nechcem si niečo privodiť 😝
Ale časom budem cvičiť asi obyčajné sed-lahy, uvidíme či to pomôže 😅
j už bruško nemám vôbec 😝 ale to preto, že som si chcela nechať aspoň kúsok 😅
baby prikrmuje tu niektorá z vás??rada by som sa poradila
vejulka noo len zasa nemozes velmi cvicit aby si nestratila mliecko 🙂
vefi ja ti neporadim ale skus v teme januarovky 2010
kati prečo by stra´tila mliečko? 😕
kati tak určite to prehánať nebudem, to sa neboj 😀 😀
vefi ty nemáš mliečko, či ho máš málo???
veji večer sa mu máli. preto som sa cgcela poradiť. večer mi vysuší oba ceciky a ešte mu dorábam 150 a to sa mi zdá byť moc veľa
vefi noo tak som citala ze zena by pocas dojcenia nemala vela cvicit a chudnut az po 3 mesiacoch preco to tak je netusim
jááj a spapá ti tých 150ml???? Tak to je riadny hladoš. A možno ak máš malo mliečka tak je vyhladovaný, ale možno je len taký papáčik... Možno keby si počkala den nechala len nalievať prsia a večer odsala, že kolko mliečka sa ti vlastne vytvorí, aby si vedela že kolko vlastne spapá...
veji, ale cez deň aj v noci mu je dosť. to len večer má také fázy...ako keby od nudy tlačil do seba
vefi a ty prikrmujes aj ked mas mliecko?ako svojim mlieckom ze si odstrekavas ci umelym?nechapem velmi
jáááj takto... No ja zatial kojim každé kojenie len z jedného prsa, ale ako bude rásť tak určite budem dávať obe prsa, lebo jedno mu asi nebude stačiť
vejulka a vefi asi tak nasa cez den papa stale kazde 3 hodinky niekedy kazde 2 a noci mame take ze pyta aj kazdu hodinu cize asi tak a to bude mat 3 mesiace
kati umelým musím 🤐 a my tiež papáme každé 3 hodiny....ja len nechápem, prečo mu je len večer málo. celý deň mi mlieko vyteká, a večer.....ja neviem
no náš malý v noci prespí aj 4 hodky a papá tak max 15 minut.
vefi a nevyčerpávaš sa moc cez den.... Ak je telo už príliš vyčerpané, tak možno preto už na večer netvorí tolko mliečka
vefi alebo nepijes malo tekutin?ak nie tak ja uz neviem a dr ti an to co povedala?skoda ze musis to umele mliecko...alebo nemas v okoli laktacnu poradkynu?
vejulka tak to mas dobre ja neviem preco je nasa v noci taka menej ospala

noo ja co kojim som uz pila aj vinko a sme tu 😀