Trimestráčky a bábätká. Pridajte sa
Ahojte tak nova tema založena...možme tu pokračovať z nasej temy 3.trimester vahy pohybay a pocity..este ked sme boli tehulky ale kedže babetka už na svete tak šup do novej temy o nase babetka,,už som si vas vsetky oblubila hlavne renatku,matulienku,katku,titinacik ,janyka,a dalsie ale zabudla som mena s ktorymi som pisala este ako tehulka,,a teraz sa podelime o radosti a starosti s nasimi babetkami,,
😉 🙂
no babule, ja som už bola taká zúfalá, že som jej tiež vtisla cumel do ust aby sa aspoň trošku upokojila. Našťastie to zabralo a bol chvíľku kľud. Ale tiež ho vypľúva. Nechce ho.... 😉 😉 😉
dnes je vonku fajn, slniečko krásne svieti, len škoda, že strašne fučí. Tak som malú vychystala a teraz je v kočíku na dvore a spinká.....joj, to je ticho....Idem si ja veru čosi poupratovať kým sa dá.
no a ten čajík som aj ja už dávala, z flašky aj z lyžičky.....mám flašku, ktorá je akoby môj prsník, tak by to nemal byť problém a zatiaľ neodmieta....tak snáď sa to nepokazí...xixixi..... 😵
Babulky ako vam zavidim ze kojite ja vobec mlieko nikde iba po kvapkach a drobec je poriadny hlados vypije aj 80ml s flasky a to mu este aj cajik davam. Len s kakanim mame problem nevie sa vykakat musime pomahat a ma tvrdu stolicu ale to sa dalo cakat kedze nekojim ☹ Inak dnes sa mu zacala supat kosticka na rukach a na nohach neviete co to je. Doktorka povedala ze ho nemam nicim kremovat no a teraz neviem
tini nooo ja som vobec neolejovala ani nekremovala malu,zacala som len pred nedavnom....
nic kocky mala zaspala idem lahnut aj ja k nej hoci len na pol hodky ale pomaha to,my si stale musime pospat od 18tej do 18.30 🙂
ziadna flasa nie je ako prsnik, uz len kvoli tomu, ze z prsnika mliecko tecie spustacim reflexom, raz rychlo a raz pomaly, z flase v jednom kuse rychlo...preto nie flasu. a ohladom cajika. mliecko je aj od smadu, a popravde, nevidime do hlavicky babatka aby sme vedeli, ci je to hlad alebo smad. osobne ja ked som hladna caj nepijem, ale sa najem. netreba babatky zbytocne mylit...ma nato casu a casu...
tintiniacik, staci, ked do vodicky na kupanie nakvapkas trosku detskeho olejceka, nam to pomohlo a do tyzdna supinky zmizli uplne 😀
dobre ranko aka noc je za vami?za nami akasi divna laura sa budila kazde 3 hodiny a tak krasne spinkala doteraz 😉 no co uz ale aj to je radost ze je medzi nami 🙂
kocky mna tak divne tuto noc bolelo brucho nechapem s coho to je
dobré ránko všetkým......
za nami je ako vždy noc plná vzrušenia....xixixi......boli sme dvakrát hore, ale dalo sa to zvládnuť a potom sme si dobre pospinkali.......... 😉
ako divne ťa bolelo katuš???? inak vy ste si sťahovali po pôrode bruško?????
ja som si chcela stahovat no nejako nevidalo, teraz to aj vidno 😀 ...mne sa maly teraz od polnoci budi kazde 2hodiny a v pohode je uz o 5tej hore 😎 ... co by som dala za vase noce 😉
TAk my sme sa fajne vyspinkali drobec zaspal o Siedmej potom sa zobudil o pol noci a o stvrtej 🙂 Ale zato sa mu teraz nechce spinkat, ale cakame priatelovu segru takze tu bude veselo kedze ona ma dve deticky
matka tak ako na menzes ale nic...a ja som si nestahovala brusko a to ako?asi som divna ale neviem ako
katka, ja mam take bolesti sem tam, aj pocity na menzes uz 5 mesiacov...este nie je, co som rada 😀 , stahujes so stahovacim pasom, alebo nohavickami...a nie si divna!!!!
aha tak ja si nestahujem brusko
ahojte tak nany ja menszes uz asi aj mam vcera od vcera krvacam a som 5tt po porode,,aj vy tak ste dostali ci mate ci nic..?
maly kaka zase zelene som zufala,,a ma krce ,, 😢
idem k nemu len som odbehla amoj tiež cumlik cica,,
barbina, bola si s tym u lekarky? mozno by si mala zajst, ked to trva dlhsie, mu vezme vyter a budes kludna...niektore mamicky nosia aj pokakane peluchy, aby lekarka zhliadla, co to to male cudo judo postvaralo 😉
dobre ranko...ako mamicky?ja som este menzes nemala,ale super pocit to je,keby nebol uz nikdy...aj ked som nemala nikdy bolesti ale bez neho by bolo este lepsie nie? 😀 dnes mame taky navstevny den,,,tak neviem ci budem mat cas nakuknut ale ak nie prajeme vam krasnu nedelu 😉
inak nasej sa cas neposunul esteze tak a spi tak ako aj v zimnom case dokonca aj teraz zaspala... 😀 ale to ma po ocinkovi on je taky spachtos a mam pocit ze laura bude ponom 🙂
a na novej verzii na konikovi je fajn ze sa daju dat oblubene temy aspon nemusim hladat temy kam som chodila 🙂
ahojte
ja neviem co uz robit s tou stolicou
nikush vzorku uz vzala pondelok mam volat poradte ak mate skusenosti som uz zufala
boli sme aj s kociarkom na slniecku dnes je pekne,,
teraz pekne spinak este ze mi pribera utorok ideme na vazenie,,
kati aj mne sa ta nova verzia paci,,
aj my ideme v utorok na poradnu som zvedava kolko vazi a ze co noveho
barbinka, pije ti poriadne z prsnikov? zelena stolica moze byt aj ked babo pije len predne mliecko a to bohate na tuk nie...skus stlacat prsnik pocas sania...neboj, uvidis co ti povie lekarka 😉 pokial ti pribera, nestresuj...ono sa to spravi
Ahojte babule,
veru, krásna nedeľa je dnes.....Príde mi ešte jedna návšteva a budeme mať potom už konečne kľud...Teda ak moja Sofia si nezmyslí, že bude vyvádzať... 😉
ja som sa skúsila stiahnuť, ale teda vám poviem, že ma začalo strašne boliť brucho, tak som to vzdala....Dala som si ten pás, ale teda možno je ešte zavčasu skúšať takéto veci.... 😒
baby, dokedy ste sa po pôrode čistili zvnútra??? ja budem tri týždne po pôrode a už skoro nič zo mňa nejde....tak neviem, je to oK????? 😖
Ahojte pridala som par foto drobca 🙂
tini maly je krasny 🙂
matulienka je to ok, kazdy je individualna
kocky zajaciiq uz ma dievcatko 🙂 a kde ste vsetky?
Ahojte,
nemam cas sem ani chodit ☹ maly vcera maximalne vyvadzal, plackal strasne, cely bol bez seba, nic ho neutisilo, nechcel cely den nic spapat, uz som bola zufala. Myslela som si ze je urieknuty. Neviete co na to pomaha keby sa mu to nahodou zopakovalo? Teraz je uz nastastie ok. Rano sme boli u lekarky, lebo bol strasne vyhadzany a supala sa mu hlavicka, povedala ze mu mame kupit hypermangan a v tom ho kupat 2x denne. A spravila sa mu tvrda vyrazka po ockovani z porodnice, chuda moje.
A baby neviete mi poradit ako mam maleho donutit aby si poriadne otvoril pusu ked ide papat? Je zvyknuty na dudel a flasku a teraz mam problem, on sa mi vyslovene nadudluje na prso a mna to strasne boli. Mozem s nim bojovat aj pol hodinu on si tu pusu tak velmi neotvori.
reni nasa ma cervenu snurku a jej spluvam po kazdej navsteve a este aj nasa bola po navstevach zla tak vecer som jej urobila uhlikovu vodu a pila som za nu ja a veru pomohlo to 🙂
baby ja mam teraz taky problem ku 31.3 mi konci pracovny pomer a ja vobec netusim ci to treba niekde nahlasit alebo nie 😒 uz mi s toho sibe neviete niekto s uradnymi papierovackamy?a este neplati si tu niekto dobrovolne nemocenske?ak ano kolko sa vlastne plati a o co tam vlastne ide?
Katka tak to sme dve aj mne konci pracovny pomer k 31.3 a neviem co so mnou lebo v robote mi nikto nic nepovedal
aha tak ja som o tom volala s ekonomkou ale ona mi len povedala ano ukoncujeme s vami pp ako je v zmluve ...a to bolo vsetko moja ak daco zistis daj mi vediet hej?a ak zistim ja napisem ti
treba ist s tym na UP myslim, a tam uz povedia vsetko. katka tebe som to raz pisala aj do IP...
renatkas...musis mu prechadzat s bradavkou po vrchnej pere pokial poriadne neotvori pusinku. a ak to bude nutne, tak potahovat bradu ked je prisaty, tak ju tahat dole, a co najrychlejsie sa zbyvit flase a cumla!!! neboj, ono to pojde 😉 davala si mu z flase svoje mliecko? skus namiesto toho laktacnu pomocku - bud lyzickou, poharikom.
Renatka hypermangan nezozenies. Ja som ho zhanala ked sme sli z porodnice a vsade mi povedali ze sa to neda kupit. Ale mne sa velmi dobre osvedcilo Oilatum Emolient. Je to taky akoby olejcek. Das to babetku do vodicky a okupkas ho v tom. Zmiznu vsetky vyrazky aj supinky. Odporucam dat si to napisat od lekarky na recept ta to vyjde 2 eura inak asi 11 eur to stoji. Ale je to velka flaska a staci dat za vrchnacik do vanicky takze ti to vydrzi dost dlho.

no cumlik ak je to mozne nedavat, aby sa babo spravne prisavalo. nevadi ked ho nechce, ani by ho nemalo poznat. katka aj simon s ninm spociatku zaspaval, teraz ho uz chvalabohu nechce vobec 😵 . laura si isto spoznava rucicky, chutna svet okolo seba a najblizsie su prave rucky 🙂