Turecký seriál Sultán
@lucka1987 no dufam,ze to odkupia tak ako aj seherezadu potom odkupili 🙂
noooo sultánky ideme pomaly do finále prvej série ...len dúfam,že zakúpia aj dalšie časti 😕
dnes to skončilo napínavo 😨
dnesna cast http://sultan.markiza.sk/clanok-13138-sultan-12... 😅
jaaaj suůltanice, dnes sultan nebude ze ??? 😕
Ahojte, prave som dopozerala prvy diel z druhej seria. Kedze neviem ani slovo po turecky, tak len som kukala dej. V podstate nic extra sa v prvej casi nestane. Nik nezomrie🙂))...musim pockat na viacej komentarov pod videom, par ludi to tam obcas prelozi....
@rebeka1977 a to si kde kukala ? na akej stranke ?? 😕
youtube, turkweb🙂
do kelu!! vedia kedy to majú seknúť a ukončiť 😠 tak si počkám až do zajtra ,ale určite princeznú obalamutia,že jej mm nie je otcom dieťaťa 😨
Ahojte , videla som všetky časti zatiaľ, normálne na tom fičíme aj z mužom, máme Magio, tak si natáčame😀 Potešilo ma, že nakrúcajú aj ďalšiu sériu. 🙂 Normálne som sa zľakla, že koniec je dnes 😔 Kedy ju pustia aj na Doma? Nebavia ma tie naše slovenské s..č.y seriály, ale tento je dobrý, zaujímavý, aj náučný z historie 🙂 Teším sa na ďalšiu sériu 😀 😀 😀
ahojte, ako sa to skončilo? prepasla som to včera 😒
@kamilkka http://sultan.markiza.sk/clanok-13139-sultan-ve... alebo na ulozto.sk nájdeš na stiahnutie 🙂
kočky, ževraj druhú sériu budú dávať až na jar, je to pravda? ☹
@silvia.t prosiiim Ta, povedz mi lebo zomieram zvedavostou 😀 a budes ma mat na svedomi 😀 ten pasa Ibrahim mi ide riadne na nervy, normalne mi tam vadi, no ale co uz hejze, nevera praskla, Hatidze sa rozvedie, no ....ale ten pasa tam nadalej je!!!!!co som si pozrela tie casti z novej serie, ako je to mozne, ved jeho hlava ma visiet niekde na namesti a nie on si tam sedi za stolom so Sultanom!!!??? Ci akoze Hatidze nepovie dovod resp. iny dovod ich rozsobasenia? ci?
po turecky neviem, ale čo som pozerala na yotube tak mi to prišlo že Hatidze Ibrahimovi odpustila a nerozišli sa. Na nejakej výprave vojaci našli topiacu sa dievčinu a tak ju zajali ako Hurrem svojho času a priviedli do paláca ako novú otrokyňu. A táto cica by mala byť novou favoritkou sultánovi. (čo mi nejde do hlavy, keďže harem riadi jeho žena, alebo už neriadi, to mala len na pár rokov?) A ďalej som čítala že tá hnusná Mahidevran sa tam vráti a bude aj s Hatidze navelko a Hurrem bude znova tam kde bola doteraz. Malá Mihrimah bude už veľká, Mehmet tiež, Mustafu dá sulejman uškrtiť, ale bude sa na to pozerať len za závesom. Popravde, malo to skončiť takto ako to teraz skončilo a nie tam crlikať ďalšie epizody, ktoré celý tento pekný koniec vyvrátia a poprevracajú naruby. 😒 Malo to podla mňa veľkú sledovanosť a hlavne turci neznesú žeby im slovanka rozkazovala /lebo historia hovorí niečo iné, ako je kladenie polien pod nohy sultanovej manželke/ a aj v turecku sa radšej vyhovoria na rôznorodú literatúru.
som to včera zo zvedavosti 😀 pozerala na tej nete, ale poviem ti, že uý to ozaj ďalej nemali natáčať, lebo to celé dobabrali. Začalo to presne tak, že piráti našli tú babu v mori, lebo jej loď stroskotala /prišlo mi to, že to len obyčajná babenka nebola/ a zajali ju do otroctva /presne tak ako na začiatku hurrem keď bola na tej lodi ešte aj s tou svojou kamoškou/. Potom prišla do paláca usmrkaná Hatidže rovno za sultánom a žalovala sa mu /asi mu aj povedala že sa chce rozviesť, lebo plakala a sultán ju obímal/ no rovno jej povedal niečo v tom duchu aby zabudla a aj odpustila /neviem po turecky, ale z ich výrazov sa dá všeličo domyslieť/, ona bola dosť z toho v šoku čo jej povedal, ale žiaden rozvod sa nekonal, Ibrahim pre istotu zdrhol na ťaženie aj s Matračim a tým Iskenderom, ktorý z výpravi posielal hurrem lsprávy. Samozrejme mahidevran tam stále je, vzhľadom na to že celé je to natočené tak, že ako to u nás skončilo, tam je to teraz pokračovanie toho istého dňa. Mahidevran sa stretla s Gulfem na chodbe, povedala jej že to ona ju škrtiť nedala, gulfem jej povedala že vie, lebo tá ťo ju škrtila sa nakoniec priznala. A obe utekali za Hatidže do jej paláca, kde sa tri grácie proti nej nadobro spikli. Nigar vezní vo väzení sama princezná. Potom tam bolol že na Hurrem každý len kričal, dokonca aj sultán a nakoniec vysvitlo, že on sám vie o tom, že to ona dala gufem škrtiť. Tak teraz neviem či ju aj tej jej funkcie hneď aj nezbavil, po 5 minútach slávy. Nakoniec prišli tri grácie znova do Topkapi za hurrem, niečo si vyšítali, a hatidže samozrejme dala Hurrem takú facku až sa zatočila. A nezabudli sa dohodnúť všetky tri, že hurrem zničia tak, že sultanovi pošikujú nejakú novú konkubínu. A tá už je aj na ceste, keďže ju piráti už predali do paláca. Je inak tmavovlasá, veľmi okatá a slovanka to nie je ani z dialky. A čo som si klikla len tak na reklamné ábery na tento seriál, tak tam bolo že mihrimah už bola veľká a s matkou sa dohadovali na vydaji s nejakým starým dedkom a potom ešte že sultán bol za závesom zatial čo mustafu škrtili jeho sluhovia. Takže, žiaden happyend, žiadna výhra hurrem, ale presne naopak. Ak to u nás budú dávať po pol roku, kedy človek aj zabudne čo bolo predtým, tak to už vôbec neosloví, a takto keď si to niekto pozrie hoc aj v inom jazyku hneď teraz, tak bude mimoriadne sklamaný.
@zuzky1104
tak to neviem, ale podľa historie je to údajne tak, že ho chcel vytlačiť z miesta a sulejmanova samoľúbosť mu nedovolila prekusnúť niečo takéto /podla mňa v tom mala aj mahidevran prsty/. ako to však spracujú v seriály neviem, toto bolo len v mini ukážke, ako reklama na sledovanie. no a turci majú radi takéto "krváky". no a na dome písali že celý seriál má skončiť už sulejmanovou smrťou a nástupom opilca selima na tron. toho sa už ale hurrem nedožije. takže pri takomto tempe to bude mať znova xy častí a zbytočné intrigánske naťahovanie. a navyše tam bude veľa bojov takže kľudne budú môcť tento seriál dávať na dajto, nakoľko to bude moc akčné.
a toľko pravopisných chýb, no fuj mi 😅 😀
Baby, no a co budeme teraz pozerat 😉 ... ja sledujem panelak este a inak ziadne farmy, x-faktory, a ani tie nove ma nezaujali ako druhy dych alebo po povrchom... ☹
@zuzky1104 ahoj bola som s malou v kupeloch tak som nemala pristup na net,dnes vecer si kuknem tie najnovsie diely a napisem,lebo cele som ich este nevidela...no co viem tak hatice ibrahimovi neodpusti a rozsobasia sa,no ibrahim ako velkovezir nemoze byt popraveny tak ho sultan da zabit v spanku...ale to su len moje domienky s ukazok 😅

@helenkasabinka ale nie definitivne.. trpezlivo budem cakat na dalsie casti 😀 😀