icon
babulatko
21. sep 2012

Kočky a čo sa stane Mehmedovi, keď ďalším Sutlánom bude Selim? Veď on mal byť nástupca trónu, keď zabijú Mustafu?

zuzky1104
22. sep 2012

Veru, veru, co sa mu stane....?A vraj ma byt fesacisko... 😉 aj jeho da odstranit sultan, ci umrie v boji...alebo ochorie...no a tak by som mohla pokracovat v sukromne konspiracii 😀 😀

babulatko
25. sep 2012

baby mne je smutno ☹ ja chcem kukať Sultána, nové diely ☹

maruska24
26. sep 2012

babuliatko, kukni si na youtube, zadaj názov seriálu po turecky a daj že 64. Bolum a to už je nová časť.
@babulatko

mehmet umrie v boji, hurem na starobu a mahidevran prežije všetkých 😀

zuzky1104
28. sep 2012

@maruska24 jemine to fakt prezije vsetkych.....a ako sa pise po turecky sultan ... 😒

silvia.t
29. sep 2012

@zuzky1104 http://www.serije.biz/sulejman-velicanstveni-ve... nova seria s chorvatskymi titulkami da sa pekne rozumiet,aspon z casti o com tocia 😀

maruska24
29. sep 2012

@silvia.t akurát som sa pri pozeraní vytočila. tolkú lásku jej sluboval a teraz henho, nejakej rajde verše recituje 😀 😀 a pritom ho chce zabiť. Veď on bude čumákať že kto mu je najvernejší. A ten obraz čo dostal ibrahim, to akože taká ošpatara má nahradiť hurrem? Som to dobre pochopila? Lebo ten obraz bol ako vo viedni v múzeu mária terézia za staroby 😅 😀 😀

@zuzky1104 je to Muhteşem Yüzyıl, ale pozor, lebo na youtube je to nejako rozdelené a napr. 66 bolum je teraz nová séria, ale s nejakým prívlastkom je to aj ten posledný diel čo bol u nás. skúsim hodiť správny link

maruska24
29. sep 2012

@zuzky1104 hoď si

https://www.youtube.com/watch?v=Tb-iHX2npaQ

to už je 66 časť, začalo to 64, tak to len vyššie prepíš, toto je po turecky.

silvia.t
29. sep 2012

a tu je diel 65,tiez z chorvatskymi titulkami http://www.serije.biz/sulejman-velicanstveni-ve...

zuzky1104
29. sep 2012

@silvia.t
@maruska24 jooj baby zlate ste! zacnem pozerat, len navarim a este deti niekde musim spacifikovat 🙂🙂

maruska24
9. okt 2012

@silvia.t
@zuzky1104 ako sa vám píči pokračovanie? mne vrie žlč keď vidím tú Firuze a tri grácie k tomu.

silvia.t
9. okt 2012

68@maruska24 mne hej ja som do toho serilu zamilovana 😵 som zvedava co urobi hurem tej firuze,teraz v 68casti uz by to malo byt 😀
http://www.turkweb.tv/Izle/36221/muhtesem-yuzyi...
http://www.turkweb.tv/Izle/36275/muhtesem-yuzyi...

lucka1987
9. okt 2012

@maruska24 neviem ako sa mi píči , lebo som to este nevidela 😀 😀 😀 milý preklep ze " píči " 😀 😀 😀

lucka1987
9. okt 2012

kočky a neviete kedy a či vobec markiza odkupi aj ostatne diely ? ja sa chcem nechat prekvapit a kuknut si ich " po nasom " 😀 len neviem ci sa dockam

maruska24
9. okt 2012

😅 no preklepla som sa 😀 😀 že vraj po druhom dychu, tak ale na dome je k tomu aj diskusia a tam to nejaké baby čo rozumejú turecky preložia, resp obsah, tak tam si to prečítam a na youtube kuknem. i keď v slovenčine je to ako celok iné.

silvia.t
10. okt 2012

baby uz je 67diel s chorvatskymi titulkami 😀 http://www.serije.biz/sulejman-velicanstveni-ve...

apolenka6
11. okt 2012

@silvia.t jééj dakujeme za dalšie časti... 😵 aj ked moc nerozumieme ,ale stačí pozrieť a dej vieme 😉

zuzky1104
12. okt 2012

kurniik baby nestihaaam a tu su uz nove casti!!!!!! 😝

zuzky1104
16. okt 2012

taaak baby pozrela som si vsetky casti, co tu bol link, zacala som jednu, a uz to islo, nevedela som sa odputat, co tam po detoch 😀 kurnik, ze nerozumiem, skoda, no tesim sa, ked si to zopakujem v slovencine...joj inak zase to dobre zamotali, hrozne, fakt ta Hurem zazila len 5 minut slavy, to fakt?!

maruska24
16. okt 2012

no vyzerá to tak že hej. tá hnusná 😀 Firuze tam podľa všetkého oxiduje niekoľko rokov, nakoľko decká už aj vyrástli. A Nigar chce hurrem tiež potopiť, namiesto toho aby jej bola vďačná za život. Ja to preskakujem, lebo vojnové ma nezaujíma, ale aj z toho čo pozriem sa viem tak rozčúliť 😨 😀

zuzky1104
16. okt 2012

@maruska24 To fakt? To uz je koniec Hurem?! No tak mne sa to takto ale vobec nepaci 🙄 A kde je vlastne to Nigarine dieta?, Ja som videla po cast 67.bulum 😀 😀 su dalsie?

maruska24
17. okt 2012

No Nigar povedali že umrelo, ale či ozaj, to ani len netuším. Len viem, že Nigar bude chcieť prostredníctvom Gulshah zabiť Hatice a povie že to je na príkaz Hurrem. A tak sa bude chcieť pomstiť obom. A furt dokola sa tam budú naťahovať. S historiou to už nemá nič spoločné. Pokial viem, tak v turecku má hurrem nielen mauzoleum, ale aj niekoľko zásluh pomoci turkom v chudobe. Akurát že nevedeli dlhé roky prekusnúť, že to bola vlastne slovanka a nie turkyňa.

zuzky1104
17. okt 2012

@maruska24 nikdy ma to nezaujimalo, ale teraz ma normalne laka si precitat tu historiu, inak chcela som Ti povedat, ze ich tolko muselo stat tej energie tie ich intrigy zabomysie vojny, ja chapem kazdu z nich o co im islo, len ozaj to muselo byt psychicky velmi vycerpavajuce 😝 navyse si tam jedy davali, v kuse islo o zivot, joooj ja by som tam zahynula, ja by som mohla byt len taka tretotriedna sluzka 😀 😀 😀

maruska24
17. okt 2012

čo by tam inak robili, sa nudili, tak aspoň spriadali intrigy. Ja by som osobne nechcela takého chlapa ako bol ten sultán, veď to bol starodobý boris kollár, furt iná žena, detí kopec, ktovie či aj nejaké choroby nemal. A tie ženské tam len ošperkované furt na zadku sedeli, ani nikam necestovali, no hrúza.
Len som sa pobavila, keď vyšlo najavo že nakrúcajú tieto časti hlavne pre ruskú klientelu, lebo ruski sa zbláznili do ich šperkov a tak sa im začali kopiť klenotnícky sponzori a tak seriál musia splietať a úmyelne naťahovať. No a potom to takto vyzerá. 😖
a už je aj 68 a neviem či dnes nejde ďalšia, tuším v stredu to dáva turecká tv, a vo štvrtok chorváti?

zuzky1104
17. okt 2012

@maruska24 no tak taky harem to by nebolo asi nic pre mna.... 😉

zuzky1104
29. okt 2012

baby dajte link na dalsie diely 😀 😀 😀 , teda videla som po Bulum 67 😀

zuzky1104
3. nov 2012

Boooze baby....sak tu zomrel zivot na balkon..... 😀 😀 😀

maruska24
4. nov 2012

už je 71 časť, nie? ja si to sem tam pozriem, ale pokial tam bude oxidovať Firuze tak sa mi to ani nechce.

zuzky1104
4. nov 2012

@maruska24 urcite , len ja to neviem najst....potrebujem od casti 68 😀 😀 😀

maruska24
5. nov 2012

to nemusíš hľadať, zadáš do vyhladávača na youtube ten celý názov a len tam potom prepisuješ číslo teda časť, ja pozerám po turecky, ten chorvátsky nepoznám a ruský už vôbec nie 😀

Muhteşem Yüzyıl - 68.Bölüm (Türkiye'den izleyenler için: www.turkweb.tv) a potom len prepisuj číslo vo vyhladavacom okienku, hodí ťa to na velkú stranu a tam je že Fragman, vtedy pozeraj na minutáž na obrázku, lebo tie fragmany a to sú ukážky niekolkosekundové, ale také tie že hodina, alebo hodiny to je už seriál. Ja to celé dve hodky nepozerám, také tie boje to ma nebaví to preskočím, a aj chválospev na Firuze preskakujem 😀 . Vcelku sa teším keď to bude u nás, len turci to majú dve hodiny a mi 20 minút a plus reklama, takže jeden ich diel pôjde u nás týždeň 😕