Tušili ste pohlavie dieťatka v tehotenstve?
pri prvej som automaticky ani neuvazovala nadtym, zeby to mal byt chlapec, mala som taky vnutorny pocit, ze to bude dievcatko a ultrazvuk mi to len potvrdil, chcem sa opytat ci ste mali odzaciatku /pripadne odkedy/ taky ten vnutorny pocit co to bude a ci sa to vyplnilo 🙂
ja som hned od zaciatku vravela muzovi, ze sice viem, ze by chcel chlapca ale , ze to bude dievcatko 🙂 dlho nam to nevedeli povedat az v 33tt. s dievcatka sa tesi 🙂
ja som v 21 tt a doteraz som si myslela s istotou, ze je to chlapcek a na sone mi predvcerom povedal dr, ze je to dievcatko.
Tak mi to bolo luto, ze som jej hovorila chlapcenskym menom a ona si tam zatial ako dievcatko vykopkava, normalne som mala pocit, ze som jej krivdila ale uz jej hovorim dievcenskym menom a uz to nie je "babo kope" ale "mala kope". A moj mm mi hovori, ze pohladaj nase dievcatko a nie pohladkaj malicke. Je to zlate 😉 .
Ja som mala asi od 8 tyzdna pocit ze to bude dievcatko 🙂 Aj mam dcerku 🙂 A Od 1 tyzdna som tusila ze som tehotna 🙂
pri oboch som mala rovnaké tušenie a vyplnilo sa, hneď ako som zistila, že som tehotná som vedela, že to bude chlapec, či pri prvom, či druhom... proste pocit... aj keď mi pri druhom povedali, že to bude dievča, neverila som tomu... a správne, mám dvoch chlapčekov 😉
mysleli sme, ze to bude chlapcek, ale budeme mat dievcatko, aj ked v kutiku duse som asi aj viac tuzila po dcerke... 😵 😵
ja myslim ze je uplne jedno ci budes mat chlapca alebo dievca budes ho lubit najviac na svete 🙂)) a nic dolezitejsie pre teba nebude existovat 🙂))
ja som mala pri malom pocit ze to bude dievca i ked mam manzel neustale presviedcal ze to je chlapcek a mame uzasneho kristianka 🙂))
a teraz ked cakame druhe tak vsetci tvrdili ze to bude dievcatko a ja som si neviem preco od zaciatku myslela ze to bude chlapec dokonca mi vestila teta a povedala ze nie nie bude to dievcatko ale ujo doktor na ult povedal ze chlapcek tak uvidime 🙂)) ale je mi to jedno hlavne nech je zdrave to babatenko a nech je vsetko ok 🙂))
myslim ze je tazke odlisit silne tusenie od strasne silnej tuzby 😀 ale u nas to vyslo - strasne sme chceli chlapca a asi kvoli tomu som aj samu seba presvedcila ze to proste bude chalan....ale sedeli na mna aj tie babske reci a tipovacky...no ale vsetko sa da nejak napasovat 🙂
je pekne mat predstavu a tuzbu, ale dolezite stale mysliet na to ze ked to nevyjde, nemoze to byt sklamanie! je to proste babatko, tvoje, vase... 😵
Nie.
hej hneď od začiatku....
pri prvej dcere som od zaciatku vedela dievcenske meno a chlapcenske mi ziadne nesedelo a ani som ho nepotrebovala a u druhej dcery moj muz nechcel ani len dievcenske meno vybrat, ale nedalo mi to a dala som si zistit pohlavie, no viac menej, aby aj mm uveril, ze to bude predsa len dievca a treba vybrat dievcenske meno 😀 😀
mna vnutorny pocit 3x nesklamala pri tretom som to mala potvrdene uz v 20tt
baby ja vas obdivujem. ja som uplne "tupa" nesenzitivna osoba bez tusakov. tehu mam kazde ine, tusenia nikdy ziadne. tehotenske sny kadejake aj eroticke 😀 ale nic o pohlavi dietata. alebo je to tym, ze mi je to zakazdym uplne jedno? nemam vobec preferencie ani tajne zelania na urcite pohlavie.
zo mna by veru ziadny senzibilko nebol.
Ja som mala strašný pocit, že to bude dievčatko, pričom takmer celá rodina si myslela opak.. Dokonca pri prvom ultrazvuku mi to lekár aj potvrdil a keď som išla neskôr na 4D tak mi iný lekár hovorí "toto na dievčatko nevyzerá určite, už máte vybrané meno pre chlapčeka??", bola som úplne prekvapená 🙂
mne sa to potvrdilo, ani som nepripustala ze by mohlo byt dievcatko, od nekakeho 8tt som si uplne ista chlapcom aj tak dr. potvrdil 🙂 nie je to tym ze by som viac chcela chlapca, skor naopak pred tehu som si hned predstavovala dievcatko, ale v tehu ten pocit bol silnejsi 🙂
manžel vedel na 100% že urobil chlapca 😀 ale ja a cela rodina sme si mysleli ze to bude dievca, no Dr. na 3D utz potvrdil manzelov tušak 😎
ahoj 🙂
pri prvych dvoch to bolo jasne ze to budu baby ked som otehotnela po treti krat a po takej dobe vsetko tomu naznacovalo ze to bude chlapec cele tehotenstvo prebiehalo uplne inac a ked mi lekar povedal ze dievcatko az som tomu nechcela verit este ma v tom uistoval aj na druhom vysetreni ale stale som mala pocit ze to bude chlapcek mozno aj preto ze som to strasne chcela sice manzel od zaciatku vedel co spravil 😀 😀 😀 a hovoril ze to bude dievcatko a naozaj bolo ale uverila som az ked sa narodila 🙂
ja som vobec nemala tusenie, ale bolo mi to jedno 🙂
ano, tusenie bolo spravne. 😵 intuicia ma nesklamala. 😉 😵
mne sa prisnilo v 5 tt,hned ako som sa dozvedela, ze som tehotna, ze to bude dievcatko a tak som tomu aj verila...a aj to vyšlo 🙂
ja som tuzila po dievcatku, okolie ma presvedcilo o chlapcekovi 🙂, babo nam dlho nechcelo ukazat co je 😀, ale asi v 7 mesiaci tehu prisla ta sprava! dievcatko 🙂
ahoj, ja som mala vybrane chlapcenske mena, prvy aj druhy raz, v nich som mala jasno a ziadne dievcenske som si nemohla vybrat, vzdy mi zostali aspon dve na vyber a tak to bolo jasne ze to budu chlapci🙂))
ja som od prvej chvile vedela, ze je to chlapec. Dokonca uz ked som to v 10tt oznamila rodine povedala som, ze cakaju vnucika. Od zaciatku mal chlapcenske meno....v 18ttmi gyndos na ultrazbuku povedal, ze je to baba. Hovorim to nieje mozne on, ze mi dava 99% ze je to baba, ze je to jasne. Mne to neslo do hlavy a na druhy den som sa objednala na 3D. isla som tam o dva tyzdne a hadajte JASNY CHLAPEC!!!!! ked som to povedala gyndosovi vravel, ze toto sa mu v zivote nestalo, ze som snad jezibaba a zmenila pohlavie babatku 😀 😀 😀 😀 😀
No ja som veľmi chcela dievčatko ,na sone mi nevedeli povedať čo to je,ale aj tak som nejak cíila ,že slečna..Aj dosť veci som nakúpila v ružovej ,ine v neutralnej.Deň pred pôrodom mi lekar povedal ,že asi slečna ,ale neruči .Ked sa narodila tak manžel stihol zahlásiť pred ostatnymi ,že máme chlapa .Pomylil ho pupočník.,alebo bol trochu šokovaný .Vytreštila som na neho oči ,ale Dr už kričal ,že máme slečnu.Potom sme na tom dobre zasmiali.Pri prvom tehu som si bola ista ,že chlapec a bol.Ale tiež som chcela divčatko.Naštastie máme párik, tak som neskutočne štastna.
pri malej som od zaciatku mala silne tusenie,ze je to dievcatko,aj sa mi snivalo,ze som porodila dievcatko a tusenie sa splnilo,teraz pri druhom tehotenstve som si od zaciatku nevedela tipnut a nemala som ani tusenie ,tak uvidime,co to teda bude 😵
Čakáme tretie, pri prvom som mala pocit, že chlapec a naozaj bol..pri druhom žiadny pocit,zase chlapec. Je to A teraz mám pocit, že dievča, ale mám strach z toho pocitu, lebo čo keď som si to vsugerovala do hlavy,lebo chcem dievčatko. Už chlapov mám dosť 🙂 ale asi budem požehnana medzi chlapmi 😲
Ja som si myslela,že čakáme dievčatko,mám vyrážky,vôbec mi nie je zle,prsia sa mi zväčšili o dve čísla,dosť som pribrala chutí mi sladké a celé to nasvedčovalo,že budeme mať dievčatko a doktor nám povedal,že to bude chlapec🙂

...aj ja som mala spravne tušenie v oboch pripadoch... 🙂