Tutu sukničky - naša nová mánia
Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie
@bombicka19 to mas moc, ja som za 6 roliek platila dako okolo 8, ale mne to hned na konci ked som isla platit upravilo a napisalo, ze som usetrila dakych uz neviem tusim 9 ci kolko...*Mne to nabehlo hned ked som isla platit uz upravene...tak neviem v anglictine som tiez nie moc zdatna, neviem pomoct.
@bombicka19 please send me new invoice with combined shipping. Thank you.
toto pišem ja 😀
@ela19 tak som si to mrkal - ja som objednavala 6 roliek a cenovo am to vyslo :
Subtotal:$11.20
Shipping & handling:$10.38
Total:$21.58
You saved US $12.90 on shipping
Takze rolka 2,78 Eur. A ako som si vyratala : na SK ma vyšiel meter tylu 140 cm sirokeho ( 14000cm2 ) od 2,50 do 3 Eur. A táto rolka je cca 34000 cm2 a vysla ma tych 2,78 eur.
🙂 takze podla mna uuuuuuplne super 🙂
Inak komu uz prisiel tyl z USA tak prisiel postou ci kurierom ? Alebo predtym pripadne aj volali - kurier alebo tak ?
@bombicka19 no ked mu napises, tak ti to upravi ja som dokonca cakala, ze mi odpise na odkaz ale len mi rovno upravil kalkuláciu
@megi1989 ano vychádza to presne tak 2,78 eur na 1 rolku, ja idem objednavat este od ineho predajcu lebo tento nemal vsetko co som chcela
Ahojte. Mam taku, mozno blbu, otazku. Mam tyl o sirke 160 cm, no a neviem, ako ho mam nastrihat, pretoze do jednej strany je pruzny. Mam to strihat tak, aby bol pruzny do dlzky sukne, alebo do sirky? Snad som sa vyjadrila dobre a pochopili ste ma, lebo obcas si pripadam, ze na materskej som sa zabudla vyjadrovat. 😀
@jerryjanka dakujem velmi pekne 🙂 idem to skusit
@bombicka19 mne už poštovné upravil, z 11 aj dačo na 7,10 dolára, takže za tri rolky aj s dopravou som platila 12,30€. Takže si skontroluj aj ty, ak ti ešte nezmenil, tak ti niečo napíšem.
Som si to prerátala a nákup z USA aj s poštovným ma za rovnaké množstvo tylu vyšiel cca o 35% lacnejšie, než keby som ho kúpila u nás v obchode, kde by som jasné, že ani poštovné neplatila.
@mirka20 to je nadherne 🙂
@julianka777 dakujem 😵
Takze ja som urobila objednavku este od ineho predajcu a ten mi tiez poslal kombinovane postovne,co vyslo pri 6 rolkach cena 10,80 US a postovne 16,50 US.Spolu 27,30 US. Nauctoval si to drahsie ale 1 rolka vychadza na 3,30 eur. Takze dokopy cakam na 10 roliek o dvoch predajcov z usa, myslim, ze mi toho tylu este zostane dost, kedze niektore suknicky co chcem spravit su kombiacia 3 farieb. No ale nevadi, moja malá len rok, takze by som jej chcela spravit na leto kratsie suknicky. A neskor ked podrastie, jej spravim zase iné. Pjdem dnes do tesca pozriet nejake biele tielocka alebo tricka a mam uz vytvorene vzory ktore budem na to aplikovat. A este jedna haluz sa mi vcera podarila. Neuverite ale tu na bazariku som kupila za 2,60 eur rifle na traky no a tie su presne tie iste ako na obrázku, ktory som sem vcera vlozila, ze by som take chcela skusit vyrobit.Idem vam poslat co mam v pláne ja a uz sa na to tesim.
@ela19 no ty mas paradne plany, inak presne som aj ja vcera pozerala bazar na tie riflove traky ale az nato ze ja som hladala v sukniach ani ma nenapadlo ze to mozu byt nohavice 😀 , velmi sa mi to paci aj ja to vyskusam.... potom ked spravis nezabudni hodit foto 🙂
@lenuliatko mne este neupravil....no som zvedava....
@bombicka19 vies co, ja som pozerala hlavne podla ceny, lebo na rozstrihanie to staci 😅 aj kratase riflove na traky som pozerala, ale tie su dokonca este drahsie, neviem preco.
@janka_pn myslim, ze bud tam nasijem uhackovany pasik, tak aby trcali len 2 riadky a rovno na to budem viazat alebo to dam nasmu krajcirovi, nech mi to tam nasije 😀
ahojte maminky 🙂 tak aj ja sa rada pridam k TUTU maniackam. moja mala by v nicom inom nechodila. mame jednu z H&M tak som sa rozhodla ze skusim aj ja byt kreativna a nieco vytvorim. len vas docitat tak to je umenie :D. super napady mate a este krajsie vytvory. skusim dnes pozriet u nas v galanterke tyl a ked sa vydari tak isto objednam cez ebay 🙂
pridavam fotku mojej fesandy v tej kupenej 🙂
ahojte, aj ja sa k vam pridávam a dakujem megi1989 za pomoc pri prvej sukienke, este nie je celkom hotova, chcem dorobit pas, kamaratka nam uhackovala fialové čiapocky a tak som sa rozhodla pre bambulky vyrobit k nim aj tutu suknicky - budu na fotenie - len este tie moje bambule musia trochu podrast.. 😉
na fotke mi skresluje nejak farbu suknicky, ale to nevadi 😵
ahojte. dostala som link na túto stránku a majú tam organzu aj tyl za docela dobré ceny... je tam toho veľa, treba si naštudovať, možno niekomu pomôže..

@lenuliatko ja nie som moc dobra v angl. mohla by si mi prosim ta napisat nejaky textik ktory by som mu poslala ohladom toho postovneho? dakujem moc 😅