icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

bombicka19
25. jan 2012

@lenuliatko ja nie som moc dobra v angl. mohla by si mi prosim ta napisat nejaky textik ktory by som mu poslala ohladom toho postovneho? dakujem moc 😅

langkofel
25. jan 2012

@bombicka19 to mas moc, ja som za 6 roliek platila dako okolo 8, ale mne to hned na konci ked som isla platit upravilo a napisalo, ze som usetrila dakych uz neviem tusim 9 ci kolko...*Mne to nabehlo hned ked som isla platit uz upravene...tak neviem v anglictine som tiez nie moc zdatna, neviem pomoct.

jerryjanka
25. jan 2012

@bombicka19 please send me new invoice with combined shipping. Thank you.

toto pišem ja 😀

megi1989
25. jan 2012

@ela19 tak som si to mrkal - ja som objednavala 6 roliek a cenovo am to vyslo :
Subtotal:$11.20
Shipping & handling:$10.38
Total:$21.58
You saved US $12.90 on shipping
Takze rolka 2,78 Eur. A ako som si vyratala : na SK ma vyšiel meter tylu 140 cm sirokeho ( 14000cm2 ) od 2,50 do 3 Eur. A táto rolka je cca 34000 cm2 a vysla ma tych 2,78 eur.
🙂 takze podla mna uuuuuuplne super 🙂

Inak komu uz prisiel tyl z USA tak prisiel postou ci kurierom ? Alebo predtym pripadne aj volali - kurier alebo tak ?

ela19
25. jan 2012

@bombicka19 no ked mu napises, tak ti to upravi ja som dokonca cakala, ze mi odpise na odkaz ale len mi rovno upravil kalkuláciu

@megi1989 ano vychádza to presne tak 2,78 eur na 1 rolku, ja idem objednavat este od ineho predajcu lebo tento nemal vsetko co som chcela

k_a_j_k_a
25. jan 2012

Ahojte. Mam taku, mozno blbu, otazku. Mam tyl o sirke 160 cm, no a neviem, ako ho mam nastrihat, pretoze do jednej strany je pruzny. Mam to strihat tak, aby bol pruzny do dlzky sukne, alebo do sirky? Snad som sa vyjadrila dobre a pochopili ste ma, lebo obcas si pripadam, ze na materskej som sa zabudla vyjadrovat. 😀

bombicka19
25. jan 2012

@jerryjanka dakujem velmi pekne 🙂 idem to skusit

megi1989
25. jan 2012

@k_a_j_k_a no ja sa priznam - mojej malej som to nastrihala tak, ze nie je pruzny, a ked som robila netierke, tak som nevedomky nastrihala tak, ze je pruzny - a neviazalo sa mi to nejako moc dobre. Radsej asi tak, aby pruzny nebol ( moj nazor 🙂 )

kamilecka
25. jan 2012

Ahojte...

tutu tiez milujem ... zatial mam len jednu,ale chystam sa spravit ich viac. Jedna skusobna na atelier a druha je improvizacia mojej dcery a jej podanie skriatka 😀

lenuliatko
25. jan 2012

@bombicka19 mne už poštovné upravil, z 11 aj dačo na 7,10 dolára, takže za tri rolky aj s dopravou som platila 12,30€. Takže si skontroluj aj ty, ak ti ešte nezmenil, tak ti niečo napíšem.

lenuliatko
25. jan 2012

Som si to prerátala a nákup z USA aj s poštovným ma za rovnaké množstvo tylu vyšiel cca o 35% lacnejšie, než keby som ho kúpila u nás v obchode, kde by som jasné, že ani poštovné neplatila.

mirka20
26. jan 2012

ahojte. tak aj ja som trosku prepadla tutu. vcera som vytvorila satky pre dcerku. tyl som kupila u nas v metrovom textile a dokombinovala som to organzou, kt.som si objednala z netu (ale nie z ebay, lebo s tym neviem robit - lepsie povedane som to nikdy neskusala 🙂 )

julianka777
26. jan 2012

@mirka20 to je nadherne 🙂

mirka20
26. jan 2012

@julianka777 dakujem 😵

ela19
26. jan 2012

Takze ja som urobila objednavku este od ineho predajcu a ten mi tiez poslal kombinovane postovne,co vyslo pri 6 rolkach cena 10,80 US a postovne 16,50 US.Spolu 27,30 US. Nauctoval si to drahsie ale 1 rolka vychadza na 3,30 eur. Takze dokopy cakam na 10 roliek o dvoch predajcov z usa, myslim, ze mi toho tylu este zostane dost, kedze niektore suknicky co chcem spravit su kombiacia 3 farieb. No ale nevadi, moja malá len rok, takze by som jej chcela spravit na leto kratsie suknicky. A neskor ked podrastie, jej spravim zase iné. Pjdem dnes do tesca pozriet nejake biele tielocka alebo tricka a mam uz vytvorene vzory ktore budem na to aplikovat. A este jedna haluz sa mi vcera podarila. Neuverite ale tu na bazariku som kupila za 2,60 eur rifle na traky no a tie su presne tie iste ako na obrázku, ktory som sem vcera vlozila, ze by som take chcela skusit vyrobit.Idem vam poslat co mam v pláne ja a uz sa na to tesim.

langkofel
26. jan 2012

@ela19 tak ty si sikulka, uz len ten plan 😀
Ja tiez cakam na 8 roliek z USA, 2 som potom este doobjednavala , gumicka kupena, pasik uhackovany,,,asi este spravim daky top, kym dorazi tyl....ale plan az taky dobry ako ty nemam 😉
Tak uz len nech nam ten tyl pride 🙂

ela19
26. jan 2012

@langkofel hi hi plán je, len ci sa aj bude dat realizovat pri mojej malej motorovej myši, lebo teraz ma take obdobie ze furt je pri mne, tak jedine po veceroch ak este budem vobec nieco vidiet 😀

drake
26. jan 2012

pridavam vam sem foto moje tutu prvej na Lilly 😅 😅 😅 robila som k nej aj celenku 😵 😵 😵

bombicka19
26. jan 2012

@ela19 no ty mas paradne plany, inak presne som aj ja vcera pozerala bazar na tie riflove traky ale az nato ze ja som hladala v sukniach ani ma nenapadlo ze to mozu byt nohavice 😀 , velmi sa mi to paci aj ja to vyskusam.... potom ked spravis nezabudni hodit foto 🙂

janka_pn
26. jan 2012

@ela19 ako to na tie rifle nasijes? dakujem za navod aj pre lavorukych 😅 😅

bombicka19
26. jan 2012

@lenuliatko mne este neupravil....no som zvedava....

ela19
26. jan 2012

@bombicka19 vies co, ja som pozerala hlavne podla ceny, lebo na rozstrihanie to staci 😅 aj kratase riflove na traky som pozerala, ale tie su dokonca este drahsie, neviem preco.
@janka_pn myslim, ze bud tam nasijem uhackovany pasik, tak aby trcali len 2 riadky a rovno na to budem viazat alebo to dam nasmu krajcirovi, nech mi to tam nasije 😀

megi1989
26. jan 2012

@ela19 na tych trakovych riflickach to vyzera uzasne. Na to sa aj ja chystam 🙂 Ale ja budem nasivt - kedze k hackovaniu som sa zatial nedostala ☹

janka196
26. jan 2012

ahojte maminky 🙂 tak aj ja sa rada pridam k TUTU maniackam. moja mala by v nicom inom nechodila. mame jednu z H&M tak som sa rozhodla ze skusim aj ja byt kreativna a nieco vytvorim. len vas docitat tak to je umenie :D. super napady mate a este krajsie vytvory. skusim dnes pozriet u nas v galanterke tyl a ked sa vydari tak isto objednam cez ebay 🙂
pridavam fotku mojej fesandy v tej kupenej 🙂

ronie111
26. jan 2012

ahojte, aj ja sa k vam pridávam a dakujem megi1989 za pomoc pri prvej sukienke, este nie je celkom hotova, chcem dorobit pas, kamaratka nam uhackovala fialové čiapocky a tak som sa rozhodla pre bambulky vyrobit k nim aj tutu suknicky - budu na fotenie - len este tie moje bambule musia trochu podrast.. 😉
na fotke mi skresluje nejak farbu suknicky, ale to nevadi 😵

lucia.kl
26. jan 2012

ahojte. dostala som link na túto stránku a majú tam organzu aj tyl za docela dobré ceny... je tam toho veľa, treba si naštudovať, možno niekomu pomôže..

http://kremik.sk/organza-metraz-c-1221_1124.html

janka196
26. jan 2012

@ela19 tvojimi fotkami som sa inspirovala a prave som dorobila svoju prvu TUTU no teda skor satky ako suknu 🙂 tyl u nas nemali tak som kupila organzu na skusku. este to chce par detailov dorobit 🙂 chcem tie spodky pozastrihovat do oblucikov

janka196
26. jan 2012

a jedna vesiakova 😀

megi1989
26. jan 2012

@janka196 kraaaaasne 🙂 A to si tam nasila ?

janka196
26. jan 2012

@megi1989 dakujem 🙂 no urobila som naprv tu suknicku a reku mam biele tielko tak to prisijem k tomu ako dala fotky ela19. nasila som tam este koralky a ten akoze kvietok no natommusim popracovat lebo ten je taky nijaky zatial :D