icon

Tutu sukničky - naša nová mánia

anaxamon
16. jan 2012

Ahojte zakladam diskusiu lebo pri albumoch sa furt rozpisovat nie je moc prakticke. Tak sup sem tie co vas to chytilo resp. chyti🙂 uz sa tesim na vsetky vytvory, napady a inspiracie

zz134
6. feb 2013

tak tu je link na tyl kt. ma postovne zdarma. dnes mi prisiel a pekne farby aj kvalita dobra.
http://www.ebay.com/itm/150947077745?var=450142...

bezaz
7. feb 2013

@zz134 a nestopli ti to colnici? ja som si objednavala latky a hajzlici mi to preclili, ze vraj z hong kongu uz kontroluju vsetko 😖

anamor
7. feb 2013

@zz134 stale sa od bownat oplati, kombinuju postu, ja som objednala naposledy tri kusy a dokopy posta bola cez 7usd myslim, inak tiez mi prisiel tyl od toho cinana @bezaz stopnu na colnici cinu ci honk kong, lebo tamten je cina mam pocit a v kazdom pripade mne neostal nikde stat.... latky sa asi moc predrazili tym padom.... cakam este par veci preto sa pytam 😝

zz134
7. feb 2013

@bezaz cozeee? ja objednavam z HK mrte veci a zatial nic ...skoro kazdy den mi nieco pride ...asi zalezi od ceny

sny
7. feb 2013

@sempro Chcela by som sa spýtať,že či je to z tylu alebo z organzi,kde ste kupovala látku a koľko ste na šaty minula.Sú fakt prekrásne 🙂

sny
7. feb 2013

Baby,prosím poraďte,Urobila som malej prvú tutu sukničku z organzi,bola obšitá,neka extra sa nepára(neskôr dám foto,má ju v škôlke).Chcela by som ale urobiť šatočky,neviem,koľko toho budem na to potrebovať a viete mi aj poradiť ako najjednoduchšie nastrihať tie pásika?Lebo moja rolka bola široká 40cm,bola to drina nastrihať.Ďalej by ma zaujímalo,že či je medzi tylom rozdiel,chcela by som taký úplne jemný,padavý na tie šaty.A neviete kde okrem ebayu sa dajú kúpiť tie čelenky na vrch šatočiek?Ja nemám kartu,neviem si to objednávať a chcela by som také šatočky pre moje kočky vyrábať.Ďakujem vám pekne

bezaz
7. feb 2013

@zz134 extra sme ich poprosili, aby na zasielku dali nizku cenu 😝 tak neviem, ci sme len mali smolu 😅

medynka82
7. feb 2013

baby kolko trva doprava tylu od bownut?mne to stoji na jamaice a nie a nie sa pohnut uz 3 den ☹

anamor
8. feb 2013

@medynka82 mne za tri tyzdne doslo,a le mala som uz tusim aj skor

denisakunzova
9. feb 2013

Kde kupujete tyl na sukničky???cez inertnet???ked ano z akej stránky??

medynka82
13. feb 2013

@anamor uz to mam doma! tak sa tesim, idem na to vecer, ked mala zaspi, tak drzte palce 🙂 😉

volda
16. feb 2013

@sonidlo2 fakt naaaaadherne sukienky, a ten vrch je hackovany ? tiez by som chcela malej vyrobit, sukienku, a toto sa mi celkom paci namiesto gumicky, ale ak je to hackovane tak dam pekne krasne gumicku 😉

sonidlo2
16. feb 2013

@volda nie je háčkovaný, kupovala som cez ebay ale zoženieš aj v Tescu po 3kusoch. Sú to vlastne pružné čelenky a výhoda je v tom že môžeš viazať do dvoch radov a suknička je potom hustejšia a pufatejšia.

volda
16. feb 2013

@sonidlo2 jeeeej dakujem velmi pekne, 🙂, pojdem to pozriet, som totaaalne unesena ake nadherne sukienky sa daju urobit a ako jednoducho 😨 , tak dufam ze to nezbabrem 😵 ,

maajka83
18. feb 2013

ahojte, mate niektora na predaj tyl?

maajka83
18. feb 2013

idete niektora objednavat tyl? pridam sa.

kreonka
20. feb 2013

@medynka82 ahoj, ja som na to pouzila saten... velmi pekne sa ohybado lupienkov

roni200
21. feb 2013

Ahojte baby, neviete mi poradiť odkiaľ by som si mohla objednať tyl v rolke na Slovensku?

jerry3
21. feb 2013

@roni200 Ja som si objednávala odtiaľto... http://www.velvetheavenshop.sk/kategoria/1287/M...

roni200
22. feb 2013

@jerry3 Bola si s kvalitou spokojná?

jerry3
22. feb 2013

@roni200
Akurát idem robiť pre malú tutu sukňu a myslím že kvalitne sú dobré. Ono cena je nižšia lebo vypredávajú zásoby aspoň tak mi písali z tej firmy... 😀

jerry3
22. feb 2013

@zz134
Ahoj. Budeš od tej pani ešte objednávať tyl??? Myslím na ten link. Ďakujem

zz134
22. feb 2013

@jerry3 momentalne ma "prazdniny" tak neposiela. Objednala som od ineho.

zz134
22. feb 2013

@maajka83 ja mam rolku zlateho trblietkoveho ktory nevyuzijem. Je tam cca 9m...

matullienka
22. feb 2013

@sonidlo2 prosím ťa ako sa to viaže do dvoch radov?

matullienka
22. feb 2013

a ešte mám otázku tá neobšitá organza sa vám nepára? Môžem použiť aj obšitú?

sonidlo2
22. feb 2013

@matullienka ja viazem na elasticku celenku do kazdej dierky spodny riadok a nad nim to iste ale vychadza to posunute oproti spodnemu riadku takze je to akoby cikcakovito, pekne sa vyplnia medzery medzi uzlikmi

matullienka
22. feb 2013

@sonidlo2 aha to je taka ta celenka skoro ako sietka hej? ja som myslela ze ta bavlnena klasicka uz viem teraz 🙂

jerry3
22. feb 2013

@zz134
Mohla by si mi poslať link??? Mala by som záujem o ks z každej farby čo mala ona na ebayi.