icon

Túžim po 3 dietati

nika898
4. jún 2018

Ahojte zienky. Uz si pripadam ako trafena na hlavu. Mam 2 krasnych synov strasi mal 2 roky a mladsi 6 mesiacov. Vzdy som chcela mat 2 deti. Ked som 2x otehotnela casom som zacala uvazovat nad 3. Manzel o tom nechcel ani pocut no ja som vsade a vsetkym vravela ze chcem este jedno dieta. Myslela som ze porodom sa to zmeni, ale nie manzel mi tiez vtedy povedal ze za 5-6 rokov sa mozeme este pokusit. Ja cela natesena ze sa to v nom zlomilo, teraz o tom zase nechce ani pocut aj jed viem ze by sa moc nebranil. Avsak moja tuzba po 3 dietati rastie kazdym dnom. Ked vidim tehulku az mi je do placu ze ja uz mozno nikdy neucutim ten nadherny pocit mat dieta pod srdcom. Naozaj si pripadam uz niekedy ako trafena a este aj okolie sa mna kukaju ci som normalna ze chcem este jedbo a ze vobec nad tym rozmyslam ci mam malo robity pri 2 detoch. Zienky je to podla vas normalne alebo este so mnou lomcuju hormony po druhom tehu???😕

Strana
z2
siska53
4. jún 2018

@nika898 mozno lomcuju,mozno nie.. mna to nepreslo vobec,ale uz rozum mi vravi,ze nie,nie je to vhodne.. uz preslo dost rokov na to,aby tretie bolo,teraz uz vobec neprichadza do ivahy. Mam uz 43r., Vselico sa odvtedy udialo..takze to bude moj nesplneny sen...

Teda dost rokov..mo..mladsie ma 6r...tretie somnnajma zvazovaka,kym nedovrsila 3.r...este 4..len potom sa toho udialo prilis vela..aby som si nechala zajst chut..ale..aj tak stale na to myslim...

Drzim vsak paste vsetkym ostatnym,aby im.to vyslo!!!

jana_eyre
4. jún 2018

@siska53 moja sestra ma 43 a pred mesiacom sa jej narodilo tretie babo 😁

nika898
autor
4. jún 2018

@michaella94 to je super ☺

dai
4. jún 2018

@nika898 ahoj... my sme mali 2 krasne deti - parik... ale ja som podvedome citila ze nie sme uplna rodina - som z 3och deti, muz tiez... teraz mame 3tie a az teraz mam pocit ze je to tak ako to malo byt ...
Neviem ci ta to prejde, mna to nepreslo a som rada ze sa nam podarilo si tento sen splnit.

tilly
4. jún 2018

@michaella94 toto je krásne..držím palce

tinaa64
4. jún 2018

Ja sa vzdy potezim ak niekto chce mat deticky aj viac...ja mam dve..sice tretie neplanujem...(no clovek nikdy nevie)..ja som zo 6 surodencov ja som najstarsia a najmladsibyde mat rok..mama ma 44r..babla ma 5 deti a mm ma 2 sestry...velka rodina je super😀👍

nika898
autor
4. jún 2018

@dai ja tiez dufam ze casom ked budu chalani vacsi sa mi tiez splni aby sme mali 3 deti. Nie je nic krajsie ako mat velku a milujucu rodinu ☺

dferkova
5. jan 2020

@nika898 ahoj no ja som na tom nápodobne akurát s tým rozdielom že ja som tehu zažila len raz a hneď dvojičky 😁😁 teraz mám 34 rokov malé majú 8 rokov a chcela by som ešte malého stuplika a všetko to zažiť ešte raz a si to aj tak užiť lebo pri malých to bolo také rýchle vtedy sme vybavovali svadbu bývanie všetko naraz a mám pocit že som si tehotenstvo ani neužila po pôrode to tiež bolo také všelijaké...teraz si myslím že keď už všetko máme by to bolo také iné a užila by som si aj tehotenstvo aj po pôrode by to bolo lepšie...no manžel už nechce že on už má odrastené deti že už si budeme len užívať budeme chodiť po dovolenkách atď.lenze ja sa obavám toho že keď deti budú vo veku že začnú chodiť von s kamarátkami že budú také samostatnejsie mi bude chýbať ešte také malé nunu na postiskanie polubenie 😞😢

tami2014
10. jan 2020

@dai presne si opisala moje pocity. Mame dievcatko a chlapceka a ja stale citim, ze nam niekto chyba. Muz by aj tretie chcel, nas momentalne nepustia financie.

Strana
z2