Učím sa vykladať karty
Ahojte😊
Učím sa vykladať karty, ale keď sebe, alebo známym, tak to nie je ono lebo poznám ich situáciu a proste to je iné ako cudzím ľuďom o ktorých nič neviem.
Ak by mal niekto záujem, tak mi prosím napíšte nejakú otázku, čo Vás zaujíma 😊
Ja by som chcela vediet ako sa bude vyvijat moj vztah s muzom? A druha otazka ako sa bude vyvijat moje posobenie v praci vztahy a tak? Ďakujem
@vana222 Aj vykladanie kariet patri do okultistiky,,Su nebespecne,ma to suvis spolupraca so zlymi silami nebespecne z pohladu psychiky..Moja kolegina robila numerologiu, a prisli na nu psychicke strachy take ,ze ako keby mala doma zlych duchov, a triasla sa dlho, v noci pod perinou sa triasla,Prestala to robit..a nasledkyzlych duchov v takomsmere za havarovala tak,ze ledva prezila, Daj si do vyhladavaca ,a najdes ,co to po duchovnej stranke vsetko zlo obnasa
@yelena159 Ja osobne by som tu dosku nikdy nebrala,to nieje sranda,to je vec, pred ktorou ja mám obrovský rešpekt. Ezoterike sa venujem dlho ,aj výkladom,aj veľa čítam, naposledy som si robila kurz liečenia energiami. Aj kyvadlo funguje ,ale kým som si ho vôbec kúpila, som veľa hľadala ,čo ako ochranu ,aby som neublížila ani sebe ani druhému. Ono niečo medzi nebom a zemou je .
@filipjohns a pani ponúka niekde veštenie pomocou čiernej mágie? Nikde som to nevidela.. vidíš viac ako pani píše? Zrejme.
@tairyx No nevieš asi keď mas k tomu iný názor je to mágia si to len stačí vygooglit
@filipjohns není to ziadna mágia. Je to proste len blbá hra.
Ja tiež dokážem vykladať karty tak aby sa to človeku splnilo.
Stačí sa naučiť hovoriť vágne veci pod ktoré sa dokáže skryť čokoľvek.
Čaká vás veľká zmena v živote
Jasne ze čaká, každého čakáju zmeny, niekomu sa narodí dieťa, niekoho vyhodia z prace, niekomu umru rodičia.
Není za tým nič magické len obyčajná psychológia. Na internete je milión štúdií ako je možné ze sa ľudom splnia predpovede.
@vana222 mýliš sa. Je to mágia- v podstate keď vykladáš, vedome zavadzáš.
Dávno, veľmi dávno som bez akéhokoľvek úmyslu kúpila vykladacie karty s popisom, čo ktorá znamená, známa si ich požičala a už niekoľko rokov, za peniaze podľa nich vykladá osudy. Ja ani neviem kde som ich založila.
@vana222 mýliš sa. Je to mágia- v podstate keď vykladáš, vedome zavadzáš.
Dávno, veľmi dávno som bez akéhokoľvek úmyslu kúpila vykladacie karty s popisom, čo ktorá znamená, známa si ich požičala a už niekoľko rokov, za peniaze podľa nich vykladá osudy. Ja ani neviem kde som ich založila.
@roja01 ale prosím ťa ty mágia.. stačí mať dobrú fantáziu a z kariet čítať ako z knihy. Každý význam z karty je neurčitý, dotyčný sa v tom uvidí, až nejaká taká +- situácia nastane.. mágiu vidia za tým len tí, čo absolútne netušia, ako to funguje.
@roja01 ale prosím ťa ty mágia.. stačí mať dobrú fantáziu a z kariet čítať ako z knihy. Každý význam z karty je neurčitý, dotyčný sa v tom uvidí, až nejaká taká +- situácia nastane.. mágiu vidia za tým len tí, čo absolútne netušia, ako to funguje.
@ekira1 všimla sis, že okrem slová mágia píšeme o tom samom? Len fantázia alebo všeobecné frázy stačia.
@mirola Karty mi ukázali že jednoznačne áno 😊 Kúzelné obdobie života, šťastie. Dôvera, že všetko bude v poriadku.
Máš si veriť, nie je sa čoho báť 😊
@vana222 ako sa vieš nacítiť na energiu bez základných údajov ako krstné meno, znamenie, dátum narodenia ? Mirola ti neposkytla ani jeden tento údaj ? 🤔
@candii To je možné 😂 však uvidíme čo na to povie Mirola 😊
Tiež som si dala už dávnejšie vyložiť výklad u známej kartárky a absolútne sa ma na nič nepýtala, ani na meno, ani na znamenie, ani na dátum narodenia 😊
@vana222 ak si bola u nej osobne netreba samozrejme 🙂 ja teda základný údaj potrebujem vedieť na akú osobu sa mám energeticky zamerať aby bol výklad čo najpresnejší.
@vana222 ak si bola u nej osobne netreba samozrejme 🙂 ja teda základný údaj potrebujem vedieť na akú osobu sa mám energeticky zamerať aby bol výklad čo najpresnejší.
@candii No raz som bola u jednej osobne, ona pýtala dátum narodenia.
A u tejto som osobne nebola, normálne cez email mi vyložila, nepýtala vobec žiadne údaje
Ty si asi prišla na ten spôsob sa energicky sa napojiť cez údaje, že proste ti ten spôsob tak vyhovuje, ale ja ešte len zbieram skúsenosti tak uvidíme 😂
@candii No raz som bola u jednej osobne, ona pýtala dátum narodenia.
A u tejto som osobne nebola, normálne cez email mi vyložila, nepýtala vobec žiadne údaje
Ty si asi prišla na ten spôsob sa energicky sa napojiť cez údaje, že proste ti ten spôsob tak vyhovuje, ale ja ešte len zbieram skúsenosti tak uvidíme 😂
@vana222 a s akými kartami pracuješ ak smiem vedieť
@vana222 a s akými kartami pracuješ ak smiem vedieť
@candii Napríklad jej som to pozrela z archanjelov múdrosti a anjelské rady, ale mám už vyše roka všelijaké (aj 10 druhov) aj ten základný tarot, aj zlatý tarot, ale nemám to komu vykladať lebo som pozerala kamarátom výklad a ich poznám takže to ma akoby ovplyvňovalo že poznám ich situáciu a takisto sebe neviem vôbec, preto som to sem dala že keď opisujem niekomu úplne cudziemu jeho situáciu a vôbec ho nepoznám, či to vôbec sedí čo mi karty ukazujú, lebo neviem ako mám inak nazbierať skúsenosti 😊
@vana222 ja klasické cigánske mi najviac sedia. Áno, asi 5 rokov cca sa tomu venujem.
@vana222 na všeobecnú situáciu a rýchly výklad používam 3 karty- minulosť , prítomnosť, budúcnosť
Na konkrétnu otázku 5 kariet a hĺbkový výklad 21 kariet (3x po 7 kariet)
Cize záleží na tom, čo pýtajúci chce vedieť

@filipjohns čo je mágia? Keď si kúpim tarotové karty v kníhkupectve? Prosím ťa.. nie sme v stredoveku.