icon

Učitelia - rozšírujúce štúdium slovenčiny v Žiline

peta1510
15. feb 2013

Ma niekto v plane rozsirit si aprobaciu o slovensky jazyk na pobocke v ZA?Alebo chodi uz niekto?

Strana
z3
peta1510
autor
15. feb 2013

😅

peta1510
autor
16. feb 2013

Niktooo?🙂

peta1510
autor
14. mar 2013

Stale nikto taky?

janabidlo
27. mar 2014

Ahoj ja mam zaujem sa prihlasit. Nevies ake to tam je?
Odpovedz mi na osobny mail prosim Ta jankabidlen@centrum.sk, zistovala som uz nejake info, tak mozeme o tom pokecat. Jana

dynnora
15. jan 2016

@peta1510 Ahoj, prosím ťa, vieš mi podať bližšie info o rozširujúcom štúdiu SJL? Čo máš, prosím, vyštudované? ďakujem. 🙂

katka2021
18. apr 2016

aj mna zaujima situcia v ZA.. mam zaujem o rozsirujuce vzdelavanie- Dejepis

sasatom
23. apr 2016

Dievčatá,
našla som Vaše debaty - lebo aj ja idem na SJL a hľadám info, lebo z toho, čo som počula, sa už teraz začínam klepať. Podarilo sa vám štúdium? - sú to už dva roky, čo ste si tu písali... Ďakujem za odpoveď! Saša

katka2021
24. apr 2016

@sasatom a co si počula??

dynnora
24. apr 2016

Celkovo štúdium slovenského jazyka a literatúry je samo o sebe náročné 🙂 ......tiež by som rada vedela, aké náročné je rozširujúce štúdium...

katka2021
24. apr 2016

zaujima to i mna.. ale neako sa neviem dopatrat.. asi len ked skusime a uvidime 🙂

sasatom
25. apr 2016

Katka, dynnora - no veď práve, ja som počula samé: je to VEĽMI ťažké, náročné, sekírovacie apod. Čo ma však neodradilo, ale nepridalo na odvahe. Rada by som našla niekoho, kto to absolvoval nedávno - pomoc s materiálmi, radou..., alebo teraz ide ("ve dvou se to lépe táhne" - čisto slovensky povedané - "ta ne"?).

svetluska82
26. apr 2016

Moja kolegyna chodi

katka2021
26. apr 2016

@svetluska82 a co si doraba?? da sa?

svetluska82
26. apr 2016

@katka2021 slovencinu si doraba a ano celkom v pohode

sasatom
27. apr 2016

Svetluška,
ak môžeš, prosím, daj mi na ňu kontakt, rada by som s niekým osobne, ideálne, kto študuje na UK BA, alebo si ešte rýchlo podám prihlášku inde, ak je to tam v poho... 🙂 Dakujem, toto je pre mňa prvá povzbudivá správa ohľadom SJL... Pekný deň, ahojte

ingrid2304
6. okt 2016

@svetluska82 prosím vás vaša kolegyna študuje/študovala SJL v Žiline? cez ktorú VŠ prosím? tiež si chcem dorobiť SJL ako tretí predmet. ďakujem pekne

sasatom
6. okt 2016

Ingrid,
ja som na SJL nenastúpila nakoniec, ale v Žiline to robí Inštitút priemyselnej výchovy (IPV) - ku nim chodia prednášať profesori z UK BA. Ja som tam takto chodila na Špdg, vždy po týždni sem tam sedeli do večera, dalo sa.
papa

svetluska82
6. okt 2016

@ingrid2304 cez Univerzitu Komenského trva to 2 roky. Cez UMB to trva 3 roky

ingrid2304
6. okt 2016

@sasatom @svetluska82 ďakujem

slza85
10. máj 2017

ahojte dievcata, tiez by som chcela od Vas poradit ak studujete slovencinu alebo dejepis na UK BA v Žiline. Neviem si vybrat medzi tymito dvoma predmetmi. je to narocne studium?

vopred Dakujem za odpoved

ivanahornakova
11. apr 2019

Ahojte. Je to dávno, čo ste sa tu bavili o rozširujúcom štúdiu slovenského jazyka... získali ste napokon nejaké informácie?! Tento rok sa otvára rozširujúce štúdium v Komárne, Trnave a aj Žiline.... nemám ale skúsenosť ani s jednou univerzitou, študovala som v Prešove.. :P
Nemáte nejaké recenzie.. kde je to aké... zatiaľ sa mi podarilo zistiť, len rozdiel v školnom... Budem veľmi povďačná za každú radu, skúsenosť. Ďakujem.

ingrid2304
11. apr 2019

@ivanahornakova Momentálne študujem. V Žiline. Cez UK BA

ivanahornakova
11. apr 2019

@ingrid2304 a ako to tam prebieha? Su ustretovi alebo ani nie...Alebo ako je to s ucebnym materialom... Fakt sa neviem rozhodnut ci vobec a kam... zatial len viem, ze v ZA je ovela vyssi poplatok ako napr v Komarne... mozete mi napisat na email - i.petrikova16@gmail.com

henika001
Autor odpoveď zmazal
ivanahornakova
10. jan 2020

@henika001 nakoniec som nenastúpila... Poslala som prihlášku do Komárna a Trnavy. Komárno neotvaralo, Trnava ma prijala, ale ukázalo sa, že som tehotná.... Tak som to nakoniec odložila, lebo neviem ako by som zvládala vychod- západ.... 😜
Ale keď budem posielať, tak hádam opäť skusim aj to Komárno. Tam to vychádzalo cenovo a počtom prednášok najlepšie. Tak uvidíme kedy a ci sa mi to podarí.... 😊

henika001
Autor odpoveď zmazal
henika001
Autor odpoveď zmazal
henika001
Autor odpoveď zmazal
ivanahornakova
12. jan 2020

@henika001 to vážne už má aj Ružomberok? Minulý rok tam slovenčina nebola... A BB a BA realizovali v Žiline... Možno Komárno ani neotvara tento rok.... Minuly neotvorili..... 🤨
A ďakujem, hádam bude maličké ústretové a nechá ma nabrať sily 🙉🙈😁😉

henika001
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3