icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

jo234v
11. nov 2025
@vytrubnica

Takže potvrdené, že v prípade opereného ufónika nešlo o vtip. Je to priamo z archivu v komete (niečo ako náš Voyager). Vtipný názov Fifty Shades of Ginger sme tomu dali my v Skywatcher tyme, lebo jedinci tejto rasy boli pravdepodobne na nerozoznanie 😇

Tiež ma udivuje, prečo spravodajstvo neinformuje o tom, co sa deje na slnku. Práve aktivita dosahuje historické maximum, tzn, čaká sa masívna geologická aktivita ako zemetrasenia, erupcie, poveternostné javy + ďalšie geomagnetické búrky
Práve sa trasie Grécko, tiež slabšie harmonické otrasy v Turecku a o niečo silnejšie pri pobreží japonska.
JPN je časovaná bomba, dokonca sme zachytili veľký podmorský USO objekt pri pobreží, kde sa trasie zem, asi čosi skúmajú.
Velká škvrna na slnku + blížiaci sa menší planetárny alignment napovedajú niečo veľké.
(nie, niesú to konšpirácie, slnko a planetárne postavenia naozaj ovplyvňujú dianie na Zemi len to súčasná veda nepripúšťa)

O pár hodín nás navyše zasiahne ďalšia magnetická búrka a po nej ďalšia a ďalšia, čo je aspoň zaujímavé pre nadšencov astrofyziky 🙂

@vytrubnica ahoj, prosim ta ako si vyrastal? Ake bolo tvoje detstvo, si husakove dieta ci az 90te roky? Mas gymnazium a vysoku na SVK? Ja len tak zo zvedavosti, velmi ma to zaujima ci si vyrastal bezne alebo nejako vynimocne...

vytrubnica
autor
11. nov 2025
@seli4

@vytrubnica no spravodajstvo neinformuje lebo to nemá v zadaniach 😄 ale ako je plný internet práve týchto správ, a veľa sa píše o aktuálnych daniach na Slnku a geomagnetickych búrkach a dopady ku nám aj na konkrétne lokality..

@seli4 Nuž, pokiaľ si tie správy sama nevyhľadáš, tak sa o týchto dianiach nedozvieš. To je práve problém, že info sú dostupné, ale záber minimálny. Samozrejme fakt, že to spôsobili práve kŕdle komét a iných objektov vyvrhnutých z narušenej Oortovej hmloviny je TABU 🙂

strawberry0797
12. nov 2025
@jo234v

@vytrubnica ahoj, prosim ta ako si vyrastal? Ake bolo tvoje detstvo, si husakove dieta ci az 90te roky? Mas gymnazium a vysoku na SVK? Ja len tak zo zvedavosti, velmi ma to zaujima ci si vyrastal bezne alebo nejako vynimocne...

@jo234v na Marse 😀

vytrubnica
autor
12. nov 2025
@strawberry0797

@jo234v na Marse 😀

@jo234v Nerád by som rozpisoval súkromné informácie o sebe, ospravedlňujem sa. O vzdelaní som už písal v niektorom príspevku, ale je dosť možné, že bolo v niektorej z 2 staršich zmazaných tém
@strawberry0797 Joj, vymákli ste ma, dúfal som, že sa na to nepríde 🙂
V tomto momente je mi jedno, či mojim príspevkom verite alebo nie, svoje informácie som zdelil, je na každom z Vás, aký celkový obraz si z toho spravíte. Veĺmi ťažko tomu všetkemu uveriť

vytrubnica
autor
12. nov 2025

Este zopár aktuálnych pikošiek, ktoré sa zatiaľ nedostali von. Možno som prvý čo o nich informuje, možno nie, je nás už pomerne veľa ktorí chceme pravdu dostať na povrch.
Nasledujúce riadky sú podľa mňa VEĽMI PODSTATNÉ:

Hneď po skončení vládneho shutdownu v USA príde na tajnú návštevu Mohammad bin Salman zo S. Arabie ohladne spolupráce v oblasti Voľnej energie. Tiež sa o tomto ide diskutovať s V. Britaniou aj Činou (Li Qiang). Prečo je zrazu o túto doteraz utajovanú technologiu taký záujem? Pretože už čoskoro nebude iná možnosť.

Mám zatiaľ neoverené informácie, že nám naše slniečko usmaží všetku elektroniku, techniku, rozvodné siete, atď 🌞 Proste táto udalosť by nás mala vrátiť naspať do doby pary!
Jediná šanca bude po tomto rýchle nabehnúť na Teslove technológie a princíp Vodiku, voľnej energie a volneho prenosu energie aby sme ako tak uchranili naš moderný sposob života.
Vlastne budeme začinať odznova. Fakt dúfam, že sa v tomto mýlim.

ALE pretože ide o vysoko utajovanú informáciu, v podstate len pre ludi so špecialnou previerkou (special access classification), tak niečo na tom pravdy bude. Je priam panika vo vysokých vládnych kruhoch.

Ohladne 3i atlas je to ovela zlozitejšie ako sa predpokladalo. Tá vec nieje to, čim sa zdá byť. Zatiaľ len tak tajomne prezradím, že je to meteor/kométa, ale zároveň nieje. Tá vec existuje na viacerych rovinách/dimenziách.

Nová správa zachytená ako scalarová frequencia (161.8 Hz), opať neprišla priamo od 3i atlas, ale z jeho blizkosti.
Obe správy zdá sa nemajú ŽIADNY SÚVIS s dávnym archivom uloženom vo vyvrtanej šachte na 3i atlas od roztomilych operencov (viď obr. roztomileho ufónika vyššie🙂)
Vysiela ich niečo iné, čo "sprevádza" samotný objekt. Je to niečo ako varovanie, ale v dobrom zmysle
-------------------------------------------------------------------
""echo..., otvorte vedomie snom, zarovnanie 58 cyklov, zastavte smer ASAP, echo..., iba show, iba show pred rozsudkom, harmonická geometria (??), echo..., echo..., 186.8, 216.7, 37!, echo..., opať započuj pieseň""
------------------------------------------------------------------
Z tejto správy sa dá laicky usudiť, že Atlas je len ako také predstavenie pre nás ludí. Opať sa spomínajú cykly, s najvačsou pravdepodobnosťou ide o otočenia zeme okolo vlastnej osi, teda 1 deň = 1 cyklus. Harmonická geometria sa (asi) týka planetárneho zarovnania.
Potom je tam slovo "echo" (ozvena?), ktoré sa vyskytuje pomerne často a zdá sa byť veľmi dôležité

Moje odpurúčanie na nasledujúce obdobie? uživajte život plnými dúškami. Verím, že všetko dopadne dobre 🙂
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW !

strawberry0797
12. nov 2025
@vytrubnica

Este zopár aktuálnych pikošiek, ktoré sa zatiaľ nedostali von. Možno som prvý čo o nich informuje, možno nie, je nás už pomerne veľa ktorí chceme pravdu dostať na povrch.

Hneď po skončení vládneho shutdownu v USA príde na tajnú návštevu Mohammad bin Salman zo S. Arabie ohladne spolupráce v oblasti Voľnej energie. Tiež sa o tomto ide diskutovať s V. Britaniou aj Činou (Li Qiang). Prečo je zrazu o túto doteraz utajovanú technologiu taký záujem? Pretože už čoskoro nebude iná možnosť.

Mám zatiaľ neoverené informácie, že nám naše slniečko usmaží všetku elektroniku, techniku, rozvodné siete, atď 🌞 Proste táto udalosť by nás mala vrátiť naspať do doby pary!
Jediná šanca bude po tomto rýchle nabehnúť na Teslove technológie a princíp Vodiku, voľnej energie a volneho prenosu energie aby sme ako tak uchranili naš moderný sposob života.

ALE pretože ide o vysoko utajovanú informáciu, v podstate len pre ludi so špecialnou previerkou (special access classification), tak niečo na tom pravdy bude. Je priam panika vo vysokých vládnych kruhoch.

Ohladne 3i atlas je to ovela zlozitejšie ako sa predpokladalo. Tá vec nieje to, čim sa zdá byť. Zatiaľ len tak tajomne prezradím, že je to meteor/kométa, ale zároveň nieje. Tá vec existuje na viacerych rovinách/dimenziách.

Nová správa zachytená ako scalarová frequencia (161.8 Hz), opať neprišla priamo od 3i atlas, ale z jeho blizkosti.
Obe správy zdá sa nemajú ŽIADNY SÚVIS s dávnym archivom uloženom vo vyvrtanej šachte na 3i atlas od roztomilych operencov (viď obr. roztomileho ufónika vyššie🙂)
Vysiela ich niečo iné, čo "sprevádza" samotný objekt. Je to niečo ako varovanie, ale v dobrom zmysle
""echo..., otvorte vedomie snom, zarovnanie 58 cyklov, zastavte smer ASAP, echo..., iba show, iba show pred rozsudkom, harmonická geometria (??), echo..., echo..., 186.8, 216.7, 37!, echo..., opať započuj pieseň""
Z tejto správy sa dá laicky usudiť, že Atlas je len ako také predstavenie pre nás ludí. Opať sa spomínajú cykly, s najvačsou pravdepodobnosťou ide o otočenia zeme okolo vlastnej osi, teda 1 deň = 1 cyklus. Harmonická geometria sa (asi) týka planetárneho zarovnania.
Potom je tam slovo "echo" (ozvena?), ktoré sa vyskytuje pomerne často a zdá sa byť veľmi dôležité

Moje odpurúčanie na nasledujúce obdobie? uživajte život plnými dúškami. Verím, že všetko dopadne dobre 🙂

@vytrubnica a kedy ma prist k tej velkej erupcii? Ved to sa vie davno, ze slnecna aktivita sa zvysuje a ze casom Zem usmazi. Ale to je velmi daleka buducnost. Doteraz ziadna slnecna erupcia, ani ta najsilnejsia, nesposobila ani len vypadky elektroniky.

strawberry0797
12. nov 2025
@vytrubnica

@vytrubnica ako ja mam v byte vsetko na elektrinu, to asi ani vodu nezohrejem. A co budem jest? 😀

buminka555
12. nov 2025
@strawberry0797

@vytrubnica ako ja mam v byte vsetko na elektrinu, to asi ani vodu nezohrejem. A co budem jest? 😀

@strawberry0797
Však spravíš oheň a varíš

strawberry0797
12. nov 2025
@buminka555

@strawberry0797
Však spravíš oheň a varíš

@buminka555 kde navrhujes? na balkone?

buminka555
12. nov 2025
@strawberry0797

@buminka555 kde navrhujes? na balkone?

@strawberry0797
Von na dvore

kofa77
12. nov 2025

No, ak by sa nam usmazila vsetka elektronika na zemi, tak je ludstvo v prdeli a nejaky ginger operenci nas uz trapit nebudu vobec.
Inak uz sa v tom stracam- varuju nas ti, ktori uz vyhynuli?

kofa77
12. nov 2025

Nenajeme sa, neumyjeme, nesplachneme, v nemocniciach ludia na pristrojoch, predcasne narodene deti v inkubatoroch a pocas operacii- ti pojdu hned, lietadla, vlaky, auta, potom napr taka vyroba a distribucia liekov- dalsia varka pojde, peniaze hodníotu stratia a bude sa bojovat o vodu a potom o moc. Take vazania napr. sa otvoria hned, a o tu moc budu bojovat nie vzdelani intelektuali, ale nasilnici a psychopati…

strawberry0797
12. nov 2025
@vytrubnica

@vytrubnica preco su tie cykly pozemske? Nemysleli nahodou slnecne cykly? To by davalo viac zmysel. 58 slnecnych cyklov.

jo234v
12. nov 2025
@vytrubnica

@jo234v Nerád by som rozpisoval súkromné informácie o sebe, ospravedlňujem sa. O vzdelaní som už písal v niektorom príspevku, ale je dosť možné, že bolo v niektorej z 2 staršich zmazaných tém
@strawberry0797 Joj, vymákli ste ma, dúfal som, že sa na to nepríde 🙂
V tomto momente je mi jedno, či mojim príspevkom verite alebo nie, svoje informácie som zdelil, je na každom z Vás, aký celkový obraz si z toho spravíte. Veĺmi ťažko tomu všetkemu uveriť

@vytrubnica vôbec som sa nešla z teba vysmievať. Iba som chcela vedieť, keď nám 'zdieľaš' taketo informacie o nasej buducnosti, o pravde - kto si, ci si jeden z nas...vyrastal na Slovensku alebo v zahranici, ci si sa dostal k vede ako samouk alebo prikladom od rodicov, hocico. Nemyslim si, ze povedat ze mam gympel, SOS alebo obchodnu akademiu je sukromie, sukromie by dajme tomu bolo, ze chcem vediet mesto, kde si studoval detto vysoka škola. Peace ✌️

kofa77
12. nov 2025
@jo234v

@vytrubnica vôbec som sa nešla z teba vysmievať. Iba som chcela vedieť, keď nám 'zdieľaš' taketo informacie o nasej buducnosti, o pravde - kto si, ci si jeden z nas...vyrastal na Slovensku alebo v zahranici, ci si sa dostal k vede ako samouk alebo prikladom od rodicov, hocico. Nemyslim si, ze povedat ze mam gympel, SOS alebo obchodnu akademiu je sukromie, sukromie by dajme tomu bolo, ze chcem vediet mesto, kde si studoval detto vysoka škola. Peace ✌️

@jo234v precitaj od zaciatku, tam pise o svojom vzdelani aj mieste posobenia momentalneho

seli4
12. nov 2025
@strawberry0797

@vytrubnica a kedy ma prist k tej velkej erupcii? Ved to sa vie davno, ze slnecna aktivita sa zvysuje a ze casom Zem usmazi. Ale to je velmi daleka buducnost. Doteraz ziadna slnecna erupcia, ani ta najsilnejsia, nesposobila ani len vypadky elektroniky.

@strawberry0797 jedna z doteraz najsilnejších erupcii sa stala práve predvčerom a k nám na zem dorazila dnes ráno a aktuálne prišli tie najsilnejšie vlny 🙂 ešte pár hodín to má trvať alebo aj pár dní za to tie polárne nádherné žiary všade 🙂) nič zle sa nedeje Slnko vie čo robí a vieto aj naša Zem..Zem sa už dávno rozhodla ktorým smerom pôjde my sa tu s ňou vezieme 🙂 ako píše vytrubnica užívať si život a prítomnosť najlepšie čo môžme robiť ... A ak aj dôjde k ešte väčšej erupcii (toto je G4 z celkovej stupnici G5) tak len dobre bude...neboj hladná nebudeš ani nič zle sa nikomu nestane (my máme piecku na tuhé palivo pozvem ťa k nám na čaj a polievku 🙂 : D 💛✨💫 a kým budú tie nekonečné energie všetci možno prejdú na plyn/drevo :D

seli4
12. nov 2025
@vytrubnica

@vytrubnica ďakujem za info, ku mne sa už niektoré tieto správy dostali...Tak uvidíme čo Atlas prinesie aj keď za mňa je to "len" kométa no prináša minimálne zmenu...a dáva to logiku žeby mohla fungovať vo viacerých dimenziách však všetky zmeny sa dejú najskôr vo vyšších dimenziách a v tej najhustejšej forme oveľa neskôr 💫☄️🌌

vytrubnica
autor
12. nov 2025
@strawberry0797

@strawberry0797 Astrofyzike sa nevenujem a v pripade súčasnych slnečnych rozmarov iba posuvam informacie našho tymu ďalej

Ono nastane kombinácia viacerých faktorov, aká tu nikdy predtým nebola.
-Za prve máme tu 4 kométy z Oortovho pásu ktoré rad radom prelietavajú cez perihelion okolo slnka + 3i atlas (5. objekt). Tieto objekty narušili vonkajšie vrstvy slnka, čo spôsobuje klasické vyrony plazmy, ktoré postupne ionizujú atmosféru aj povrch zeme.
Čo sposobilo narušenie Oortovho mračna? Tajomný objekt o ktorom som písal dávnejšie, ktorý sa v oblasti pohyboval
-Za 2. blíži sa čas menšej konjunkcie planét, zhruba o mesiac, 5 dni pred Vianocami. Slnečná aktivita vtedy bude násobne vyššia. Ďalšia, ešte vačšia konjunkcia nastane v januári 2026
-Za 3. nás začínajú bombardovať gama vlny z výbuchu veľkého zhluku supernov pred vyše 30. rokmi v systéme Eta Carinae. Udalosť nastala roku 1993, teraz sa gama vlny + žiarenie dostali do našej sl. sustavy, "bombardujú" ako slnko, tak zem.
-Za 4. "vysielanie" z blízkosti 3i Atlas z nejakého dôvodu odpočitava cykly
-Za 5. slnečná aktivita nepoľavuje, ale podľa predikcií má naďalej rásť
-Za 6. fakt, že kombinácia hore uvedených faktorov spôsobí technologickú katastrofu sú zatiaľ //nepotvrdené informácie//, na čo som aj upozornil vo svojom príspevku vyššie 🙂

Či k tomu naozaj dôjde neviem zatiaľ povedať.
V každom prípade bude naďalej pokračovať toto divoké obdobie plné:
-silných búrok (štastie, že na sev. pologuli je zimné obdobie a burky tam nehrozia)
-geologickej aktivity (zemetrasenia, vulkany)
-geomagnetickych burok (rušenia signalov, mozne vypadky prudu aj poškodenia el. zariadeni)
-zvláštneho, nepredvidateľného počasia

vytrubnica
autor
12. nov 2025
@kofa77

No, ak by sa nam usmazila vsetka elektronika na zemi, tak je ludstvo v prdeli a nejaky ginger operenci nas uz trapit nebudu vobec.
Inak uz sa v tom stracam- varuju nas ti, ktori uz vyhynuli?

@kofa77 nie, tá operená hrča na obrázku dávno vyhynula. Ten archiv umiestnili zhruba kilometer hlboko vo vyŕtanej šachte na kométe pred miliardami rokov. Naopak vysielač s varovaním musel niekto pridať nedávno keď "kométa" prechádzala oortovou hmlovinou, navyše sa ani nenachádza priamo na objekte, pri ňom🙂 sry lepšie to vysvetliť neviem

katrin21
14. nov 2025

Och, ja toto nemozem.citat, cloveku je z toho tazko.
Zacula som v spravach niekde, ze v Cechach idu distribuovat obyvatelom prirucky tak, ako v severskych krajinach, ze ako prezit 72h pri blackoute, pohrome a pod. A co mat doma..
Hmm...

princezpuss
14. nov 2025
@katrin21

Och, ja toto nemozem.citat, cloveku je z toho tazko.
Zacula som v spravach niekde, ze v Cechach idu distribuovat obyvatelom prirucky tak, ako v severskych krajinach, ze ako prezit 72h pri blackoute, pohrome a pod. A co mat doma..
Hmm...

@katrin21 presne, aj ja to mám stále na mysli a mám z toho strašne blbý pocit 🙁

seli4
15. nov 2025
@princezpuss

@katrin21 presne, aj ja to mám stále na mysli a mám z toho strašne blbý pocit 🙁

@katrin21
@princezpuss keď by už aj k tomu blackoutu došlo tak tie tri dni sa hádam da prežiť zabezpečiť neviem čo je na tom také hrôzostrašné 🙄

princezpuss
15. nov 2025
@seli4

@katrin21
@princezpuss keď by už aj k tomu blackoutu došlo tak tie tri dni sa hádam da prežiť zabezpečiť neviem čo je na tom také hrôzostrašné 🙄

@seli4 ako vieš že 3 dni? Skôr ten scenár ako spomínala kofa77 alebo predstava postapokalyptickeho sveta

vytrubnica
autor
15. nov 2025
@seli4

@katrin21

@seli4 bre ranko, rozhodne to nebudu 3 dni, silná erupcia by spálila tranformátory, rozvodné siete, vyradila elektrárne, všetku elektroniku, automobily (aj dieslové), trvalo by roky dať to do poriadku, ak vôbec. Opakujem zas a znova... dúfam, že k ničomu nedôjde. Bola by to technologická kataklyzma.
Rýchlejšie by bolo v takomto prípade začať "znovu", tentokrát po Teslovej vetve (Tesla VS Edison, zač. 20 storočia) Tu je pekný SK článok https://www.startitup.sk/edison-vs-tesla-hra-kt...

Rozbúrená strana slnka je momentálne otočená smerom od zeme, naďalej sú tam 4x a 5x erupcie. Tie by už mohli vážne narušiť rádiovú komunikáciu a spôsobiť krátkodobé výpadky.

V každom prípade, udalosti ohladne UAP Disclosure práve nabrali dramtácký spád, pokúsim sa to rozpísať v ďalsom prispevku ak najdem tie správne slová a vyrazy 🙄

vytrubnica
autor
15. nov 2025

-Máme zelenú na vyzradenie konečnej otázky týkajucej sa UFO/UAP a teda, aký je význam ľudstva. Zistilo sa totiž niečo, kvoli čomu sme sa rozhodli rovno vyložiť všetky karty na stôl. Ano, to znepokojivé info, ktoré som naznačil v príspevku 4/25/2025.
Ide o skutočnú pravdu o nás luďoch a aký je náš význam vo vesmíre. Informáciu vraj treba dostať urgentne medzi verejnost.
Bližšie info uvediem asi zajtra, musím to prv nejako zrozumitelne sformulovať, ak je to vôbec možné.

Zatiaľ sem dám pár vedľajšich informácii, ktoré som možno vynechal ani nesúvisia s Disclosure, ale sú podľa mňa celkom zaujimavé.

-Drony, ktoré vídať po celom svete nad strategickými objektami Nie Sú Ruské, ani Čínske.
(nie všetky samozrejme) Sú to mimicy. Teda zamaskované UAP. Už v januári sme ich s tymom pozorovali a snažili sa polapiť pri Filadelfii, teraz sú už rozširené všade a ich počet narastá. Aktívne sú najma v noci, Cez deň sa ukryvajú, kamuflujú vysoko v hornej troposfére.
-Viete, že naše Slnko (SOL1)je vlastne Binárna hviezda? tzn. že slko má svojho súputníka v Oortovej hmlovine (SOL2-hnedý trpaslík). Navzájom sa tieto 2 ovplyvnujú, dokonca sa obiehajú navzájom. "Druhé slnko" sa dá popisať ako niečo medzi plynovou guľou a hviezdou. - Brown Dwarf (koho zaujíma čo je to za typ hviezdy, odporučam nájsť si niečo o tomto)
-Včera došlo k incidentu v Oblasti Oswego v štáte New York.
CP 4 (contact protokol, stupnica 1-6), teda udalosť ohrozujúca blízke a širšie okolie. Uzavreté cesty, evakuovaná 1 dedina neďaleko mestečka Central square, špeciálne jednotky aj armáda, dokonca boli nejakí mŕtvi zo strany zasahujúcich. Ktovie či sa niečo dostane do správ, údajne do oblasti nepúštajú nikoho. Tak asi udalosť pozametajú pod koberček.

katooshik
15. nov 2025
@vytrubnica

@seli4 bre ranko, rozhodne to nebudu 3 dni, silná erupcia by spálila tranformátory, rozvodné siete, vyradila elektrárne, všetku elektroniku, automobily (aj dieslové), trvalo by roky dať to do poriadku, ak vôbec. Opakujem zas a znova... dúfam, že k ničomu nedôjde. Bola by to technologická kataklyzma.
Rýchlejšie by bolo v takomto prípade začať "znovu", tentokrát po Teslovej vetve (Tesla VS Edison, zač. 20 storočia) Tu je pekný SK článok https://www.startitup.sk/edison-vs-tesla-hra-kt...

Rozbúrená strana slnka je momentálne otočená smerom od zeme, naďalej sú tam 4x a 5x erupcie. Tie by už mohli vážne narušiť rádiovú komunikáciu a spôsobiť krátkodobé výpadky.

V každom prípade, udalosti ohladne UAP Disclosure práve nabrali dramtácký spád, pokúsim sa to rozpísať v ďalsom prispevku ak najdem tie správne slová a vyrazy 🙄

Ľudkovia, len kľud, prosím premýšľajte a verte vedeckým inštitúciám a nie anonymom, ktorí chcú byť silou mocou zaujímavi a bavi ich vytvárať paniku. Ak si zadáte do AI aby vytvorila sci-fi príbeh/varovanie pred inváziou mimozemšťanov, vyhodí vám to na chlp podobne "zavery", ktoré nieje problém denne rozvíjať rôznymi smermi.
NASA publikuje tisíce štúdií, dát a misií otvorene (napr. cez ich web alebo arXiv). Ich informácie o planétach, klíme či Hubbleovom teleskope sú overené tisíckami vedcov na svete. Sú to merateľné dáta, nie názory.

kofa77
15. nov 2025
@katooshik

Ľudkovia, len kľud, prosím premýšľajte a verte vedeckým inštitúciám a nie anonymom, ktorí chcú byť silou mocou zaujímavi a bavi ich vytvárať paniku. Ak si zadáte do AI aby vytvorila sci-fi príbeh/varovanie pred inváziou mimozemšťanov, vyhodí vám to na chlp podobne "zavery", ktoré nieje problém denne rozvíjať rôznymi smermi.
NASA publikuje tisíce štúdií, dát a misií otvorene (napr. cez ich web alebo arXiv). Ich informácie o planétach, klíme či Hubbleovom teleskope sú overené tisíckami vedcov na svete. Sú to merateľné dáta, nie názory.

@katooshik ja to aj tak citam, ako fajn scifi poviedku 😉

katooshik
15. nov 2025
@katooshik

1. Dokumentárny film a "Final Disclosure" do 2029

Vytrubnica spomína svoj dokument v štýle mainstreamu (s režisérmi Andrewom a Danom), YouTube kanál @theageofdisclosure a Spielbergov film "Disclosure" (pôvodne "Dish") ako súčasť odtajnenia UAP/UFO. Tiež rasy JAZIS pod oceánmi a reverzné inžinierstvo v Lockheed Martin.

Fakty: Kanál @theageofdisclosure existuje, ale má minimálny obsah – žiadne videá o UFO disclosure, Spielbergovi alebo JAZIS (len pár generických klipov o vesmíre, menej ako 100 odberateľov k novembru 2025).
Spielberg naozaj pracuje na untitled UFO sci-fi filme (scenár David Koepp, obsadenie Emily Blunt, Josh O'Connor atď.), premiéra 12. júna 2026 – ale nie je to "Disclosure", len špekulácie v médiách o téme UAP.
Predpovede o "odtajnení do 2029" sú populárne v UFO komunitách (napr. signály od cudzích civilizácií by mohli doraziť späť do 2029 z misie z 2008), ale nič oficiálne – NASA a Pentagon hovoria o UAP reportoch, nie o veľkom reveal.
JAZIS? Žiadne vedecké zmienky

2. Slnečná aktivita a riziko "usmaženia" elektroniky

Hovori o historickom maxime aktivity, erupciách (X4/X5), geomagnetických búrkach (G4/G5), ktoré by spálili siete, autá a vrátili nás do "doby pary". Spomínajú Teslove tech ako záchranu a paniku v kruhoch (po shutdown-e USA).

Fakty: Áno, november 2025 je vrchol slnečného cyklu 25 – 11.11. došlo k X5.1 erupcii (druhá najsilnejšia roka), ktorá spôsobila rádio blackouts v Afrike a Európe, G3/G4 storm-y s aurorami viditeľnými až v USA (Iowa, Texas).
Ďalšie erupcie 14.11. (X4.0) pokračujú, ale žiadne globálne poškodenie – len dočasné rušenia GPS/satelitov, ako v 1989 (Kanada).
NASA/NOAA monitorujú to v reálnom čase; riziko masívneho blackoutu je nízke (podobné ako v Carrington event 1859, ale dnes máme ochrany). MBS návšteva 18.11. v Bielom dome je reálna (o investíciách, obrane, Gaza), ale žiadne zmienky o "voľnej energii" – skôr o rope a AI. Tesla tech? Inšpiratívne, ale nie utajené záchranné riešenie.

3. Seizmika a geologická aktivita

Spomína otrasy v Grécku, Turecku, Japonsku (USO pod vodou?), väzbu na Slnko/planéty.

Fakty: Áno, aktívne – 10.11. M5.4 v Japonsku (východné pobrežie), 14.11. M4.7 na Kréte (Grécko), 10.11. M4.8 v Turecku (Balıkesir).
Globálne je to normálne (okolo 15 M5+ mesačne); žiadne swarmy alebo spojenie so Slnkom (veda to nepotvrdzuje, hoci gravitačné vplyvy planét sú minimálne). USO? Žiadne hlásenia

4. Kométa 3I/ATLAS, signály a dimenzie

"Echo" správy (161.8 Hz, cykly 58, "iba show"), existuje v dimenziách, archív od "operencov", varovanie.

Fakty: Signály z 3I/ATLAS sú reálne (rádio emisie z plynu, zachytené MeerKAT 10.11.), ale prirodzené – nie skalárne vlny ani mimozemské.
161.8 Hz je zlatý rez (phi), používaný v alternatívnej vede, ale bez dôkazov. Dimenzionálne? Špekulácia; kométa je medzihviezdna, ale bežná (preletela perihel 30.10., bez rizika). "Fifty Shades of Ginger" a ufónik? Zábavný vtip, žiadne obrázky v médiách.

5. Drony, binárne Slnko a incident v Oswego

Drony ako UAP (nie ruské/čínske), Slnko ako binár (SOL2 v Oortovom mračne), incident CP4 v Oswego (mŕtvi, evakuácia).

Fakty: Drony/UAP sú v správach (napr. nad vojenskými základňami), ale Pentagon to pripisuje hobbyistom/Číne, nie mimikom – žiadne masívne invázie
Binárne Slnko (Nemesis teória z 80. rokov) je hypotéza o hnedom trpaslíkovi narúšajúcom Oortovo mračno, ale nepotvrdená – žiadne dôkazy z JWST/Hubble.
Oswego: Žiadny incident 14.11. – len staré nehody (napr. vražda v októbri, autonehoda v júli).

Záver? Vytrubnica tu prezentuje svoje teórie, mieša overiteľné fakty s vymyslami a spája to s reálnymi udalosťami, ale jej závery sú kreatívne špekulácie, nie dôkazy.

katooshik
15. nov 2025
@kofa77

@katooshik ja to aj tak citam, ako fajn scifi poviedku 😉

@kofa77 to radšej nejakú knihu,napríklad deti času- mám aktuálne rozčítanú🙂

princezpuss
15. nov 2025

Rada by som verila ze sa nic nedeje a neudeje sa ale verim vytrubnici a tesim sa na kazdy novy prispevok. Nemam cas bludit netom a overovat a zhanat info na tuto tematiku takze som rada ze je tu niekto kto nas informuje o aktualnom diani. Ja nemam z neho pocit ze by si z nas robil dobry den.