UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@katooshik Sú to 2 rozdielne incidenty, ktoré nastali krátko po sebe. Netvrdím, že by mali nejakú súvislosť. Musel by som o tom vedieť niečo bližšie. Prvý incident (kdesi v Oswegu) sa stal 13.11. v noci - operácia skončená, druhy (Sheboygan) 14.11. poobede - operácia stále trvá
"Čoho sa bojíš? Hrozí ti niečo? Môžeš prísť o prácu? Nebodaj o život?!"
Presne tak to je. Preto whistlebloweri vystupujú anonymne, s vynimkou pár odvážlivcov veteránov. Ľudia, ktorí to majú pod palcom sú ako mafia. Majú pod palcom aj vládnych činitelov.
@vytrubnica aha, prepáč, ja som myslela,že to je jedna a tá istá udalosť. A čo teda sa stalo v Tom Oswegu? Dozvieme sa to ?
Ach jaj, nechcem "spájať bodky tam kde niesú", ale či to náhodou nesúvisí s týmto
link na live stream
Samozrejme berte s rezervou, ako som pisal nemám blizsie info.
link mi poslal uživateľ cez správu, práve pozeram, typek vysiela už 5 hodin v kuse :D
skusim spatne pozreť čo sa tam všetko preberalo, niesom tu v obraze
@katooshik slovo som použil zámerne 😉 je to informácia z 3. strany, máme tu človeka, ktorý donáša novinky z armády. Informáciu teda nemám z 1. ruky, aj som v príspevku uviedol, že nepoznám podrobnosti, lebo ani armáda, ktorá sa pri takýchto situáciah využiva tieto informácie nemá. Ľudia z UAP kruhov majú svojich vlastných kontraktorov (resp. žoldnierov) ktorí sú vyslaní na miesto niečo zmerať, vyzdvinúť, atd.
Áno, "oficiálne" ide o výbuch plynu. Neoficiálne oblasť preverujú pre zvýšenú uroveň radiácie a po niečom pátrajú vrtulníky, ktoré nespadajú priamo pod armádu. použil som slovo NIEČO, pretože mi chybajú presné informácie a viem, že bližšie info asi ani mať nebudem.
Toto ide úplne mimo nás.
@buminka555 je to možné, ja som tieto scifi filmy nikdy nesledovala tak to nemám spojené 😄
@vytrubnica a čo povieš na tie drony v Belgicku? To bolo tiež len nedávno ževraj to nebolo ľudského pôvodu
skusim spatne pozreť čo sa tam všetko preberalo, niesom tu v obraze
@vytrubnica Anna paulina Luna potvrdila: ufo are visiting non-human interdimensional beings ... Amerika v tomto jednoznačne napreduje
@ciernysokol tiež som počula Kristínu hovoriť o týchto najnovších informáciách a tiež mi to sedí 🙂, celkom vecne hovorí o týchto veciach, odhaleniach, blackoute a "apokalypse" - na telegrame pod menom Kab, kde dáva pravidelne novinky zo sveta z iného pohľadu ako klasické médiá prezentujú (ale aj na Facebooku aj Twitteri sú)
A jatiez verím tomu že sa tak či tak musí nejakým spôsobom prejsť na voľné energie je to viac menej otázka času že kedy ...a presne ako píšeš je to aj ochrana zo strany ufo, napríklad bývaju časté pozorovania v oblasti nových zámkov, sú tam pravidelne pozorovania 🙂
A také že nás chcú oklamať, boli aj takí, oni to už dávno spravili napríklad známa zmluva s Eisenhoverom , ale odvtedy sa veci posunuli a manipulativní už nemajú prístup k veciam čo mali, veľa ľudí sa prebudilo, benevolentní strážia frekvenčne pomáhajú ale musia ponechať slobodnú vôľu, sú určite zákony prírody vesmíru ktorým podliehajú všetci aj tí "zlí" aj "dobrí"
@katrin21 áno tiež to takto vnímam že je to o skúsenosti ktoré duša zažíva v tele 💫
@seli4 a kedy sa to ma udiat, co ta Christina hovori, tie 3 mesiace?
@katrin21 nemusi. To je vraj najhorsi scenar. Vsetko je na ludoch, kedy sa vacsina preberie.
@ciernysokol ok, ale ak,tak kedy? Lebo poznam tie scenare aj nazory o zvyseni vibracii, shifting atd..ale nikto nepovie kedy
@ciernysokol ok, ale ak,tak kedy? Lebo poznam tie scenare aj nazory o zvyseni vibracii, shifting atd..ale nikto nepovie kedy
@katrin21 no to ti naozaj nikto nepovie kedy, aj keď je naplánované všetko ako napríklad narodenie a smrť máš tiež danú a naplánovanú ale nevieš kedy sa stane .. keď sme sem prišli tak každý prejde závojom zabudnutia a trápiť sa nad tým Kedy nastanú určite okamihy v živote nemá zmysel, jedine čo ostáva je byť prítomný vedomý a užívať si čo život prináša každý má sám v sebe kľúč k prežívaniu plnej radosti 💫 ale myseľ má kľúč aj k prežívaniu starosti 🙂
Kto sa zaujíma o astronómiu, NASA za približne 5 hodín zverejní snímky 3i ATLAS vo vysokom rozlišení. Aspoň tie "bezpečné"🙈 Už bolo veru na čase, túžime najma po tých z HiRISE kamery 👏
@katooshik
"Fakty: Signály z 3I/ATLAS sú reálne (rádio emisie z plynu, zachytené MeerKAT 10.11.), ale prirodzené – nie skalárne vlny ani mimozemské.
161.8 Hz je zlatý rez (phi), používaný v alternatívnej vede, ale bez dôkazov. Dimenzionálne? Špekulácia; kométa je medzihviezdna, ale bežná (preletela perihel 30.10., bez rizika). "Fifty Shades of Ginger" a ufónik? Zábavný vtip, žiadne obrázky v médiách."
Pár info pre doplnenie k ufónikom. Tie ufóniky mali cez 2 metre, obrázok je iba generovaný cez AI na základe bioprintu (súbor obsahuje anatomické + biologické vlastnosti exofauny, prípadne aj s priloženými obrazovymi materiálmi)
Chýba tam ešte zopár detailov, majú akési trny (vyzerá to ako zobáky) na tých chápadlach, ktorými vedia uchopiť predmety. a nejakú elektroniku pod jedným z chápadiel, asi na komunikáciu. Tie tvory boli na toľko exotické, že ťažko určiť ako sa hybali (možno sa gúľali ako sudy 😀), ako komunikovali prípadne na akej technologickej úrovni v porovnaní s nami boli. Bližšie informácie z jedinej misie k Atlasu nemáme.
@katrin21 Dá sa nejako napísať príspevok cez "spoiler"? aby ju zobrazilo len po rozkliknutí?
-Máme zelenú na vyzradenie konečnej otázky týkajucej sa UFO/UAP a teda, aký je význam ľudstva. Zistilo sa totiž niečo, kvoli čomu sme sa rozhodli rovno vyložiť všetky karty na stôl. Ano, to znepokojivé info, ktoré som naznačil v príspevku 4/25/2025.
Ide o skutočnú pravdu o nás luďoch a aký je náš význam vo vesmíre. Informáciu vraj treba dostať urgentne medzi verejnost.
Bližšie info uvediem asi zajtra, musím to prv nejako zrozumitelne sformulovať, ak je to vôbec možné.
Zatiaľ sem dám pár vedľajšich informácii, ktoré som možno vynechal ani nesúvisia s Disclosure, ale sú podľa mňa celkom zaujimavé.
-Drony, ktoré vídať po celom svete nad strategickými objektami Nie Sú Ruské, ani Čínske.
(nie všetky samozrejme) Sú to mimicy. Teda zamaskované UAP. Už v januári sme ich s tymom pozorovali a snažili sa polapiť pri Filadelfii, teraz sú už rozširené všade a ich počet narastá. Aktívne sú najma v noci, Cez deň sa ukryvajú, kamuflujú vysoko v hornej troposfére.
-Viete, že naše Slnko (SOL1)je vlastne Binárna hviezda? tzn. že slko má svojho súputníka v Oortovej hmlovine (SOL2-hnedý trpaslík). Navzájom sa tieto 2 ovplyvnujú, dokonca sa obiehajú navzájom. "Druhé slnko" sa dá popisať ako niečo medzi plynovou guľou a hviezdou. - Brown Dwarf (koho zaujíma čo je to za typ hviezdy, odporučam nájsť si niečo o tomto)
-Včera došlo k incidentu v Oblasti Oswego v štáte New York.
CP 4 (contact protokol, stupnica 1-6), teda udalosť ohrozujúca blízke a širšie okolie. Uzavreté cesty, evakuovaná 1 dedina neďaleko mestečka Central square, špeciálne jednotky aj armáda, dokonca boli nejakí mŕtvi zo strany zasahujúcich. Ktovie či sa niečo dostane do správ, údajne do oblasti nepúštajú nikoho. Tak asi udalosť pozametajú pod koberček.
@vytrubnica ahoj, kedy napises slubene informacie o vyzname ludstva?
@vytrubnica ahoj, kedy napises slubene informacie o vyzname ludstva?
@tehulka2011 Vela vecí tu zatiaľ nedáva zmysel, ešte skladám(skladáme) mozajku. Nechcem písať od veci informácie a širiť tým nedajbože paniku
@katrin21 Dá sa nejako napísať príspevok cez "spoiler"? aby ju zobrazilo len po rozkliknutí?
@vytrubnica nerozumiem, asi sa neda, mozes iba napisat spoilter, kto nechce nech necita,pripadne napisat do sukr.spravy
@tehulka2011 Vela vecí tu zatiaľ nedáva zmysel, ešte skladám(skladáme) mozajku. Nechcem písať od veci informácie a širiť tým nedajbože paniku
@vytrubnica aj ja si prosim sukromnu spravu o case, kedy a co, konkretnejsie
@vytrubnica aj ja si prosim sukromnu spravu o case, kedy a co, konkretnejsie
Dnes rano v radiu hovorili o objekte Atlas, vraj Nasa dorazne vyvracia tvrdenia o spojitosti s mimozemskou civilizaciou. Takze zrejme je tato teoria pomerne rozsirena
Veru, čakal som kvalitnejšie zábery, najma z HiRISE, v podstate neukázali nič nové. Tá teoria je, že je to mimozemská vesmirna loď, s ktorou často vystupuje Harwardský astrofyzik Avi Loeb.
Už dávnejšie som však písal, že o vesmirnu loď určite nejde.
Videl som pár detailných záberov (utajených) z už spomínanej činskej misii z augusta a objekt vyzerá ako normálna kométa (respektíve oni si stáli za tym, že je to asteroid nie kométa).
Má podlhovastý tvar narozdiel od tvaru, aký ukazovali na tej NASA grafike.
Myslím si, že NASA lepšie zábery asi naozaj nieje schopná spraviť, Atlas je predsa len pomerne ďaleko od nás a je to malý objekt. 🙂
Nemam znalosti z astrofyziky, možno niekto znalejši bude vedieť povedať či bolo možné súčastnou technikou spraviť lepšie snimky.
Tu som našiel pekné a krátke zhrnutie celej tlačovky, cz kanál Šílená fakta
Na pobavenie:
https://www.youtube.com/watch?v=2ZCEykOgOPgVeru, čakal som kvalitnejšie zábery, najma z HiRISE, v podstate neukázali nič nové. Tá teoria je, že je to mimozemská vesmirna loď, s ktorou často vystupuje Harwardský astrofyzik Avi Loeb.
Už dávnejšie som však písal, že o vesmirnu loď určite nejde.
Videl som pár detailných záberov (utajených) z už spomínanej činskej misii z augusta a objekt vyzerá ako normálna kométa (respektíve oni si stáli za tym, že je to asteroid nie kométa).
Má podlhovastý tvar narozdiel od tvaru, aký ukazovali na tej NASA grafike.
Myslím si, že NASA lepšie zábery asi naozaj nieje schopná spraviť, Atlas je predsa len pomerne ďaleko od nás a je to malý objekt. 🙂
Nemam znalosti z astrofyziky, možno niekto znalejši bude vedieť povedať či bolo možné súčastnou technikou spraviť lepšie snimky.
Tu som našiel pekné a krátke zhrnutie celej tlačovky, cz kanál Šílená fakta
@vytrubnica kto si? Mám pocit, že len opakuješ nejaké info, čo si kade tade prečítaš, ale sú to len útržky, ktoré neprinášajú žiadnu reálnu informáciu. Bavíš sa dobre?
Ty si si myslel(a) od začiatku , že ide o kométu? Tak to je rozhodujúce, keď si si to TY myslel(a) 🤦♀️
Pre mňa NASA je absolútne nedôveryhodná organizácia a fotky, ktoré poskytla sú výsmechom všetkým ľuďom, lebo amatérski astronómovia zo svojimi “lacnými” (v porovnani s tým, čo ma NASA k dispozícii ) prístrojmi urobili oveľa lepšie a kvalitnejšie zábery.
Podľa A. Loeb tento objekt sa nespráva ako kométa. Čo to je osobne nemám potuchy, ale názor tohto odborníka je pre mňa smerodatnejší ako nejakeho údajného “whistleblower”, ktorý chodi “whistle blowing” na slovenského MK, ale zatiaľ nič “nevytrúbil”.
Tak buď chcem niečo povedať, alebo nechcem.
Prečítala som si všetkých 14 strán a nedozvedela som sa od teba absolutne nič, čo by už nebolo niekde na internete rozoberané.
Tak už konečne vysyp čo vieš, ak vôbec niečo vieš a my sa rozhodneme, ako s tou informáciu naložíme. Nemyslím si, že ťa niekto odtiaľto pôjde “udať” CIA/FBI či iným “autoritám”.
Ostatným ľuďom dávam do pozornosti, že The Age of Disclosure je už možné pozerať na Prime a odporúčam vypočuť si rozhovor s direktorom a producentom Dan Farah na Joe Rogan podcast episode #2416.
Okrem neho Joe Rogan často pozýva aj iných veľmi zaujímavých ľudí zaoberajúcich sa napríklad UAP, tí sa nehrajú na super tajných a záhadných ako táto výtrubnica a dozviete sa množstvo zaujímavých faktov.
Ostatným ľuďom dávam do pozornosti, že The Age of Disclosure je už možné pozerať na Prime a odporúčam vypočuť si rozhovor s direktorom a producentom Dan Farah na Joe Rogan podcast episode #2416.
Okrem neho Joe Rogan často pozýva aj iných veľmi zaujímavých ľudí zaoberajúcich sa napríklad UAP, tí sa nehrajú na super tajných a záhadných ako táto výtrubnica a dozviete sa množstvo zaujímavých faktov.
@sisaka tak 👏 lepšie dať rovno zdroj odkiaľ sú informácie ako ich zahaľovať do stále "tajných"🤔 Joe Rogan má zaujímavé podcasty presne👍
@seli4 Nie kazdy sa pohybuje po takych strankach, takze za mna je to ok , ako a co pise
@anonym_7746d2 problém je, že dokopy nič nenapísal a čo napísal nie je žiaden tajomstvo.
Od whistleblower materiálu to má pekne ďaleko a to naťahovanie ľudí je nelogické.
Whistleblowers sú ľudia, ktorí odhaľujú niečo nebezpečné, ilegálne či neetické. Tento/táto zatiaľ neodhalil(a) vôbec nič a posledné miesto, kde by nejaký človek išiel niečo závažné odhaľovať je slovenské! mamičkovské! fórum.
@anonym_7746d2 problém je, že dokopy nič nenapísal a čo napísal nie je žiaden tajomstvo.
Od whistleblower materiálu to má pekne ďaleko a to naťahovanie ľudí je nelogické.
Whistleblowers sú ľudia, ktorí odhaľujú niečo nebezpečné, ilegálne či neetické. Tento/táto zatiaľ neodhalil(a) vôbec nič a posledné miesto, kde by nejaký človek išiel niečo závažné odhaľovať je slovenské! mamičkovské! fórum.
@sisaka Pekné, že sa o danú tému zaujímate👏. Áno, mnohé informácie sú už dnes dostupné kade-tade, práve vďaka whistleblowerom.
Táto téma je tu už rok a je 3. v poradí (prvé dve z 2024 skončili v "prepadlišti dejin") pričom o UAP sa začalo vo veľkom hovoriť až teraz po objavení kométy 3i atlas. Donedávna bola téma UFO jedine tak na smiech a začal som informovať medzi prvými, ako sa všetko bude postupne odkrývať až do r. 2029. Súčasná doba mi dáva za pravdu, že zatiaľ ide Disclosure podľa plánu 🙂
Ako som skôr spomínal, človek ktorý sa o UAP zaujíma si info dnes už vie nájsť aj sám. Preto už na fore niesom tak aktívny a posledou dobou informujem len o veciach, ktoré na internete zatial dohladať nejde. Ale tu je veľký problém rozoznať výmysly od dôveryhodných informácii, hlavne youtube je plné AI generovaného obsahu, ktoré su plné sr**k
K tomu 3i atlas: nie je to vesmírna loď, je to asteroid, ktorý využila dávna rasa (to chlpaté oranžové) na odovzdanie svojich znalostí a kultúry prostredníctvom informačnej banky ktorá je vnútri asteroidu.
NAJNOVŠIE informácie čo mám, tak Reptiliáni, čo je iná rasa, ktorá nás pozoruje (nežartujem) zachytili tento asteroid už dávnejšie, doplnili k nemu varovnú správu ktorú som minule uverejnil a nasmerovali ho smerom k nám aby sa s nami o toto posolstvo podelili.
Tá informačná banka neobsahuje iba informácie, ale tiež Vedomie oných chlpáčov. Dalo by sa teda povedať že niesú tak celkom vyhynutí, lebo ich vedomie je vnútri.
Cieľom 3i ATLAS je dosiahnuť tzv. posvatnú geometriu v zarovnaní s otatnými planétami a slnkom, odkiaľ odošle tzv. rezonanciu na otvorenie vedomia u ludí. Citliví ľudia a tí venujúci sa meditáciám môzu tú rezonanciu cítiť už teraz.
Slovenské mamičkovské forum bola iba bokovka lebo na SVK sú ludia neinformovaní a téma UFO zosmiesnovaná a bagatelizovaná. Po zmazaní prvej témy som sem už viac neplánoval písať.
Neviem či som spomínal v niektorom z príspevkov, ale v oblasti súostrovia Severnaya Zemlya je jediná mimozemská základňa ktorá sa nachádza na povrchu zeme. Všetky ostatné sú pod vodou alebo pod zemou.
Vznikla len pred mesiacom a na súostroví sa momentálne zhromažďujú členovia všetkých 4 známych mimozemskych rás čo sa nikdy predtým nestalo. Niečo sa už zacína lámať.
Neviem či som spomínal v niektorom z príspevkov, ale v oblasti súostrovia Severnaya Zemlya je jediná mimozemská základňa ktorá sa nachádza na povrchu zeme. Všetky ostatné sú pod vodou alebo pod zemou.
Vznikla len pred mesiacom a na súostroví sa momentálne zhromažďujú členovia všetkých 4 známych mimozemskych rás čo sa nikdy predtým nestalo. Niečo sa už zacína lámať.
@vytrubnica Vygúglila som si, že v Zemlyi majú Rusi meteorologicku stanicu. Vedia o nich Rusi?
@vytrubnica Vygúglila som si, že v Zemlyi majú Rusi meteorologicku stanicu. Vedia o nich Rusi?
@ankare Vedia o nich všetci 🙂Rusi, USA, GB, Francúzi, celý Deep state aj ich globálne štruktúry. Rovnako ako vedia čo sa nachádza na 3i ATLAS, aj o tom objekte ktorý sa blíži z okraja slnečnej sústavy len sa všetci tvária, že tam nič nieje 🙂
@vytrubnica a co to znamena? Co sa zacina diat?nejde mi to do hlavy, lebo deep state ma predsa ine pohnutky ako vyspele mimozemske civilizacie. Vies to vysvetlit?
@seli4 Nie kazdy sa pohybuje po takych strankach, takze za mna je to ok , ako a co pise
@anonym_7746d2 asi si ma nepochopila, myslela som to tak že je fajn uvádzať aj odkiaľ má tie informácie (z akých kanálov, videí, alebo nejakých influencerov ?)a nie len napísať informáciu, zato, aby si človek potom mohol rozšíriť svoj obzor chápeš 🙂 tak som to myslela,ja som tiež rada že tu podáva "vytrubnica" informácie len teda že odkiaľ sú 🙂

@vytrubnica takže aby sme si to zhrnuli. Tvrdil si, že sa nejaky incident stal v oblasti Oswego v štáte New Yourk a že bola evakuovana dedina blízko central square.
Sheboygan je vo Wisconsine, nie je blízko Oswega ani Central Square v štáte New York. Ide o úplne odlišné časti USA – Sheboygan leží na brehu jazera Michigan na severe stredozápadu, zatiaľ čo Oswego a Central Square (malá obec v okrese Oswego) sú na brehu jazera Ontario na severe New Yorku.
Priama (letecká) vzdialenosť: Približne 900 km (561 míľ).
Žiadne informačné embargo, žiadni mimozemšťania, 2 domy poškodené, 60 domov evakuovaných, 4 v nemocnici. Žiadni mŕtvi.
@katooshik Sú to 2 rozdielne incidenty, ktoré nastali krátko po sebe. Netvrdím, že by mali nejakú súvislosť. Musel by som o tom vedieť niečo bližšie. Prvý incident (kdesi v Oswegu) sa stal 13.11. v noci - operácia skončená, druhy (Sheboygan) 14.11. poobede - operácia stále trvá
"Čoho sa bojíš? Hrozí ti niečo? Môžeš prísť o prácu? Nebodaj o život?!"
Presne tak to je. Preto whistlebloweri vystupujú anonymne, s vynimkou pár odvážlivcov veteránov. Ľudia, ktorí to majú pod palcom sú ako mafia. Majú pod palcom aj vládnych činitelov.