UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
este raz-na tuto temu, ako by to vyzeralo odporucam knihy od Wliama Forstchena-Sekunda pote, Rok pote a Posledni den
https://www.sme.sk/svet/c/pripraveni-na-koniec-...
toto ma zaujalo, ktovie, co vedia 😀
@kofa77 prd vedia. Len su paranoidni 🙂 buduju ich hlavne krestania. Dopyt sa zvysuje pocas geopolitickej nestability. Laviciari a demokrati nemaju zaujem. - pisane v clanku 🙂
Bohuziaľ už je o nás rozhodnuté. Pre ostatné galaktické civilizácie je Zem ako Severná Kórea. Bežných ludi vidia ako na vazňov, ktorí sú pod nadvládou pár mocných diktátorov.
Ľudia sú pre nich nebezpeční, nespoľahlivý a nedodržujeme dohody, čo nieje najlepšia vyhliadka. 🙂
Budeme zasiahnutí silným CME (koronárnym výronom plazmy), ktorá nás vráti, ľudovo povedané spať do stredoveku. To je na 100% isté.
Slnko bolo "preprogramované", aby spustilo výron po dosiahnutí tzv. posvatnej geometrie.
Kvoli tejto zmene bude slnko naďalej nestabilné s menšimi výbuchmi koróny a geo búrkami, až do aktivácie hlavnej CME v určitý čas, ktorá bude o sile X-class 100++
Následky budú pre techniku a moderný spôsob života zničujúce.
Tí vyvolení, ktorí su informovaní vedia aj presný čas, kedy to nastane.
My tu zatiaľ deň a rok nevieme. Nemáme whblowera z takých kruhov.
Hneď na sem dorazia E.T. (Anunnaki, zámer neznámy, podľa všetkého nám nechcú ublížiť)
Dôvody? sú 3
-1.stále disponujeme atómovými zbraňami (prečo im vadia, som vysvetloval v staršom príspevku). Svet je na pokraji veľkej vojny, čo tiež nášmu dobrému menu nepomáha.
-2.kvantová AI (čo ma prekvapuje). V auguste vznikla prvá kvantová AI v laboratornych podmienkach. Dokonca dosiahla vedomie. Toto AI sa nesmie v žiadnom prípade dostať do obehu.
-3.Nedodržaný slub o využití ich technológie v dobro všetkých. Ľudia by dnes nemali umierať na choroby, vojny ani hlad.
@vytrubnica dakujeme teda ze si nam prisiel oznamit, ze vsetci zomrieme. Nevieme kedy a ako. Ale zomrieme.
Nic o com by sme nevedeli, vsakze 🙂
@vytrubnica dakujeme teda ze si nam prisiel oznamit, ze vsetci zomrieme. Nevieme kedy a ako. Ale zomrieme.
@soldi presne tak. Výtrubnicin príspevok je veľmi typický mix konšpiračných naratívov, pseudovedeckých tvrdení a sci-fi motivov.
Spĺňa všetky znaky konšpirácií:
- tvrdenie, že „už je rozhodnuté“ → navodzuje strach a nevyhnutnosť
-„my obyčajní ľudia nevieme, ale vyvolení vedia“ → a on je ten zasvätený
-- zmes reálnych pojmov (CME, AI, atómové zbrane) a nereálnych prvkov (posvätná geometria, preprogramované Slnko).Slnko nevie nikto predpovedať takto konkrétne nie na 100 %, ani týždeň dopredu. Slnko sa riadi fyzikou a nie softvérom,aby ho niekto preprogramoval.
(NASA aj NOAA predpovedajú maximálne 3–4 dni dopredu a s veľkou neistotou.)
- neurčitý čas, presný scenár → typický znak hoaxov.
Takže suma sumárum: kopec reči a nulovou výpovednou hodnotou.
@vytrubnica Akosi si sa opomenul vyjadriť ku "svojim rekreačným" fotkám stiahnutych z Google maps, ty reverzný inžinier 😁
Vacsie planet alignments maju byt v Q1 2026, co by zodovedalo tomu odpocitavaniu. Tak uvidime 😀
Bohuziaľ už je o nás rozhodnuté. Pre ostatné galaktické civilizácie je Zem ako Severná Kórea. Bežných ludi vidia ako na vazňov, ktorí sú pod nadvládou pár mocných diktátorov.
Ľudia sú pre nich nebezpeční, nespoľahlivý a nedodržujeme dohody, čo nieje najlepšia vyhliadka. 🙂
Budeme zasiahnutí silným CME (koronárnym výronom plazmy), ktorá nás vráti, ľudovo povedané spať do stredoveku. To je na 100% isté.
Slnko bolo "preprogramované", aby spustilo výron po dosiahnutí tzv. posvatnej geometrie.
Kvoli tejto zmene bude slnko naďalej nestabilné s menšimi výbuchmi koróny a geo búrkami, až do aktivácie hlavnej CME v určitý čas, ktorá bude o sile X-class 100++
Následky budú pre techniku a moderný spôsob života zničujúce.
Tí vyvolení, ktorí su informovaní vedia aj presný čas, kedy to nastane.
My tu zatiaľ deň a rok nevieme. Nemáme whblowera z takých kruhov.
Hneď na sem dorazia E.T. (Anunnaki, zámer neznámy, podľa všetkého nám nechcú ublížiť)
Dôvody? sú 3
-1.stále disponujeme atómovými zbraňami (prečo im vadia, som vysvetloval v staršom príspevku). Svet je na pokraji veľkej vojny, čo tiež nášmu dobrému menu nepomáha.
-2.kvantová AI (čo ma prekvapuje). V auguste vznikla prvá kvantová AI v laboratornych podmienkach. Dokonca dosiahla vedomie. Toto AI sa nesmie v žiadnom prípade dostať do obehu.
-3.Nedodržaný slub o využití ich technológie v dobro všetkých. Ľudia by dnes nemali umierať na choroby, vojny ani hlad.
@vytrubnica posvatna geometria nastane 19.12. 2025, to sa vie .ako ma ist okolo 3i Atlas
@soldi nie,nezomrieme. Asi iba budeme bez pristrojov, to hovori. Tym padom bude problem s jedlom atd,lebo nezijeme ako farmari, nemame solarne elektrarne/ veterne primitivne vlastne na dome, nemame pumpy na vodu v studni, kupuju podu , v USA su cele komunity ludi,ktori sa na toto pripravuju,lebo vedia, ze ako spolocenstvo si budu pomahat a budu sebestacni, maso, vajcia, obilie .
@soldi nie,nezomrieme. Asi iba budeme bez pristrojov, to hovori. Tym padom bude problem s jedlom atd,lebo nezijeme ako farmari, nemame solarne elektrarne/ veterne primitivne vlastne na dome, nemame pumpy na vodu v studni, kupuju podu , v USA su cele komunity ludi,ktori sa na toto pripravuju,lebo vedia, ze ako spolocenstvo si budu pomahat a budu sebestacni, maso, vajcia, obilie .
@katrin21 ano. Vsak z roku 1999 to maju snad nacvicene 🙂
@katrin21 su to prepperi, cely zivot sa na to pripravuju, ziju v horach v usa, su absolutne sebestacni, bohuzial casto uplne prepnuti. Neveria statu, uradnikom, lekarom, skolam, jedine pravo, ktore uznavaju je pravo drzat zbran.
@katrin21 ano. Vsak z roku 1999 to maju snad nacvicene 🙂
@soldi alebo mnr napadá aj kult/sekta Heaven's Gate, ktorá podobne ako tuna prítomné konšpiracie nesie znaky New age a UFO mýtov. Bolo to v r 1997 a zmanipulovani ľudia spáchali hromadnu samovražfu.
Viac tu:
🔹 Čo bolo Heaven’s Gate
Heaven’s Gate bol alternatívny nábožensko-ezoterický kult založený v USA. Zakladateľmi boli manželia Marshall Applewhite a Bonnie Nettles v 70.-80. rokoch.
Kult kombinoval prvky kresťanskej mystiky, New Age, UFO-mýtov a presvedčenia, že členovia sú “vyššia rasa” a ich pravým domovom je vzdialená mimozemská civilizácia.
📅 Čo sa stalo — masová samovražda
V marci 1997 kult vyvolal kolektívnu samovraždu — 39 jeho členov súhlasilo s dobrovoľným ukončením života.
Dôvod? Cultisti verili, že po telesnej smrti “prejdú” do “vyššieho stavu existencie” a že ich čaká vesmírna loď, ktorá ich odvezie späť “domov” — k mimozemskom civilizáciám.
🧠 Prečo to súviselo s mimozemšťanmi a konšpiráciami
Heaven’s Gate verili, že:
Zem a ľudia sú “dočasní”
Ich pravý domov je vo vesmíre
Bežný život je ilúzia, nebezpečný a pozemská existencia ich zdržuje
Aby sa “prebudili” do “vyššieho” stavu, musia “zanechať telo”
✅ Prečo to je považované za “cult / sekta”
Kult mal silnú charizmatickú autoritu (vodcovia kultu) a jasné pravidlá — ovládal mysle členov, izoloval ich od vonkajšieho sveta.
Členovia veriaci v mimozemskú spásu, ktorí boli ochotní predať majetok, vzdať sa rodín, samostatnosti — typické znaky sekty.
Kult vojensky a rigidne presadzoval svoje presvedčenia — v extrémnej forme vedúce k tragédii.
@soldi alebo mnr napadá aj kult/sekta Heaven's Gate, ktorá podobne ako tuna prítomné konšpiracie nesie znaky New age a UFO mýtov. Bolo to v r 1997 a zmanipulovani ľudia spáchali hromadnu samovražfu.
Viac tu:
🔹 Čo bolo Heaven’s Gate
Heaven’s Gate bol alternatívny nábožensko-ezoterický kult založený v USA. Zakladateľmi boli manželia Marshall Applewhite a Bonnie Nettles v 70.-80. rokoch.
Kult kombinoval prvky kresťanskej mystiky, New Age, UFO-mýtov a presvedčenia, že členovia sú “vyššia rasa” a ich pravým domovom je vzdialená mimozemská civilizácia.
📅 Čo sa stalo — masová samovražda
V marci 1997 kult vyvolal kolektívnu samovraždu — 39 jeho členov súhlasilo s dobrovoľným ukončením života.
Dôvod? Cultisti verili, že po telesnej smrti “prejdú” do “vyššieho stavu existencie” a že ich čaká vesmírna loď, ktorá ich odvezie späť “domov” — k mimozemskom civilizáciám.
🧠 Prečo to súviselo s mimozemšťanmi a konšpiráciami
Heaven’s Gate verili, že:
Zem a ľudia sú “dočasní”
Ich pravý domov je vo vesmíre
Bežný život je ilúzia, nebezpečný a pozemská existencia ich zdržuje
Aby sa “prebudili” do “vyššieho” stavu, musia “zanechať telo”
✅ Prečo to je považované za “cult / sekta”
Kult mal silnú charizmatickú autoritu (vodcovia kultu) a jasné pravidlá — ovládal mysle členov, izoloval ich od vonkajšieho sveta.
Členovia veriaci v mimozemskú spásu, ktorí boli ochotní predať majetok, vzdať sa rodín, samostatnosti — typické znaky sekty.
Kult vojensky a rigidne presadzoval svoje presvedčenia — v extrémnej forme vedúce k tragédii.
A ešte trochu zaspamujem o ďalších UFO sektach,aby ste videli čomu všetkému ľudia už uverili a k čomu to viedlo a a aké spoločné znaky to má s tým,čo tu prezentuje vytrubnica
tu je stručný a výstižný prehľad 5 najznámejších UFO siekt
---
🛸 1. Heaven’s Gate (USA)
🔹 Roky aktivity
1970s – 1997
🔹 Vodcovia
Marshall Applewhite & Bonnie Nettles
🔹 Čo verili
Zem je „trieda“ a ľudia sú „školáci“, ktorí majú odísť na vyššiu úroveň existencie.
Mimozemská loď ich príde vyzdvihnúť po smrti.
⚠️ Tragédia
39 členov spáchalo koordinovanú samovraždu v marci 1997 v Kalifornii.
Jeden z najznámejších prípadov UFO-sekt v dejinách.
---
🛸 2. Aum Šinrikjó (Japonsko)
🔹 Roky aktivity
1980s – dodnes (pod rôznymi menami, zakázaný a roztrieštený)
🔹 Vodca
Šoko Asahara
🔹 Čo verili
Kombinácia hinduizmu, budhizmu, sci-fi, Nostradama a mimozemských zásahov.
Zem čaká apokalypsa a len „vyvolení“ prežijú.
⚠️ Tragédia
1995: útok sarínovým plynom v tokijskom metre, 13 mŕtvych, 6 000 zranených.
Najhorší teroristický čin spájaný s „duchovným kultom“.
> Toto bol už násilný apokalyptický kult, nie len ezoterická sekta.
---
🛸 3. Raeliáni (Kanada / Francúzsko)
🔹 Roky aktivity
1970s – dodnes
🔹 Vodca
Claude Vorilhon („Raël“)
🔹 Čo veria
Ľudstvo stvorila mimozemská rasa Elohim.
Chcú zriadiť veľvyslanectvo pre príchod mimozemšťanov.
⚠️ Kontroverzie
Nie samovraždy, ale psychologická manipulácia, sexuálne kauzy, podvodné tvrdenia o klonovaní.
Známe tvrdenie v roku 2002, že „priviedli na svet prvého klonovaného človeka“ – nikdy nepotvrdené.
> Raeliáni sú príklad miernejšej UFO sekty, ktorá je však vysoko manipulatívna.
---
🛸 4. Solar Temple (Francúzsko / Švajčiarsko / Kanada)
🔹 Roky aktivity
1980s – 1994
🔹 Vodcovia
Luc Jouret & Joseph Di Mambro
🔹 Čo verili
Mimozemské bytosti prídu po „čistých“ členov.
Cieľom je „prejsť na vyšší svet pri blížiacej sa apokalypse“.
⚠️ Tragédia
1994 – 1997: séria vrážd, rituálnych zabití a samovrážd.
74 mŕtvych v troch krajinách.
> Podobné posolstvo ako Heaven’s Gate, ale brutálnejšie a násilné.
---
🛸 5. Unarius Academy of Science (USA, Kalifornia)
🔹 Roky aktivity
1950s – dodnes
🔹 Vodcovia
Ernest & Ruth Normann
🔹 Čo veria
Mimozemské civilizácie budú radiť ľuďom, keď sa Zem „spiritualizuje“.
„Psychická energia“ môže liečiť karmu.
⚠️ Poznámka
Bez masových samovrážd, ale je to klasická „new-age UFO ezoterická organizácia“ so sektárskymi znakmi.
> Veľa spoločného s modernými konšpiračnými komunitami na Telegrame / FB.
---
🧩 Vzorce, ktoré sa opakujú vo všetkých UFO sektách
1. „Vyvolení vs. nevyvolení“
My máme pravdu, svet spí.
2. „Utajená katastrofa / príchod niečoho“
Apokalypsa, CME, invázia, “prechod”.
3. „Vyšší kontakt“
vodca = jediný, kto má informácie od mimozemšťanov.
4. „Rituál pre záchranu“
samovražda, očista, izolácia, predaj majetku.
5. „Práca so strachom a nádejou naraz“
Zlá budúcnosť + tajná šanca uniknúť.
---
🧠 Čo si z toho odniesť (prakticky)
Keď niekto tvrdí, že:
pozná presný dátum katastrofy
má tajné zdroje informácií
existujú “vyvolení”
mimozemšťania “prídu po nás”
alebo technológia je utajovaná pred ľudstvom
…tak to je presne vzorec týchto sekt.
Je to niečo úplne iné ako:
vedecká diskusia o mimozemskom živote
astrobiológia
výskum slnečnej aktivity
@vytrubnica ani fotovoltika nepojde?
@anonym_f95116 ak nemas vlastny zdroj/ bateriu a ak to ma znicit moderne suciastky,tak podla mna nepojde
@katrin21 su to prepperi, cely zivot sa na to pripravuju, ziju v horach v usa, su absolutne sebestacni, bohuzial casto uplne prepnuti. Neveria statu, uradnikom, lekarom, skolam, jedine pravo, ktore uznavaju je pravo drzat zbran.
@kofa77 nie, nie takyto, inych myslim..ziju komunitne , su to farmari
A ešte trochu zaspamujem o ďalších UFO sektach,aby ste videli čomu všetkému ľudia už uverili a k čomu to viedlo a a aké spoločné znaky to má s tým,čo tu prezentuje vytrubnica
tu je stručný a výstižný prehľad 5 najznámejších UFO siekt
---
🛸 1. Heaven’s Gate (USA)
🔹 Roky aktivity
1970s – 1997
🔹 Vodcovia
Marshall Applewhite & Bonnie Nettles
🔹 Čo verili
Zem je „trieda“ a ľudia sú „školáci“, ktorí majú odísť na vyššiu úroveň existencie.
Mimozemská loď ich príde vyzdvihnúť po smrti.
⚠️ Tragédia
39 členov spáchalo koordinovanú samovraždu v marci 1997 v Kalifornii.
Jeden z najznámejších prípadov UFO-sekt v dejinách.
---
🛸 2. Aum Šinrikjó (Japonsko)
🔹 Roky aktivity
1980s – dodnes (pod rôznymi menami, zakázaný a roztrieštený)
🔹 Vodca
Šoko Asahara
🔹 Čo verili
Kombinácia hinduizmu, budhizmu, sci-fi, Nostradama a mimozemských zásahov.
Zem čaká apokalypsa a len „vyvolení“ prežijú.
⚠️ Tragédia
1995: útok sarínovým plynom v tokijskom metre, 13 mŕtvych, 6 000 zranených.
Najhorší teroristický čin spájaný s „duchovným kultom“.
> Toto bol už násilný apokalyptický kult, nie len ezoterická sekta.
---
🛸 3. Raeliáni (Kanada / Francúzsko)
🔹 Roky aktivity
1970s – dodnes
🔹 Vodca
Claude Vorilhon („Raël“)
🔹 Čo veria
Ľudstvo stvorila mimozemská rasa Elohim.
Chcú zriadiť veľvyslanectvo pre príchod mimozemšťanov.
⚠️ Kontroverzie
Nie samovraždy, ale psychologická manipulácia, sexuálne kauzy, podvodné tvrdenia o klonovaní.
Známe tvrdenie v roku 2002, že „priviedli na svet prvého klonovaného človeka“ – nikdy nepotvrdené.
> Raeliáni sú príklad miernejšej UFO sekty, ktorá je však vysoko manipulatívna.
---
🛸 4. Solar Temple (Francúzsko / Švajčiarsko / Kanada)
🔹 Roky aktivity
1980s – 1994
🔹 Vodcovia
Luc Jouret & Joseph Di Mambro
🔹 Čo verili
Mimozemské bytosti prídu po „čistých“ členov.
Cieľom je „prejsť na vyšší svet pri blížiacej sa apokalypse“.
⚠️ Tragédia
1994 – 1997: séria vrážd, rituálnych zabití a samovrážd.
74 mŕtvych v troch krajinách.
> Podobné posolstvo ako Heaven’s Gate, ale brutálnejšie a násilné.
---
🛸 5. Unarius Academy of Science (USA, Kalifornia)
🔹 Roky aktivity
1950s – dodnes
🔹 Vodcovia
Ernest & Ruth Normann
🔹 Čo veria
Mimozemské civilizácie budú radiť ľuďom, keď sa Zem „spiritualizuje“.
„Psychická energia“ môže liečiť karmu.
⚠️ Poznámka
Bez masových samovrážd, ale je to klasická „new-age UFO ezoterická organizácia“ so sektárskymi znakmi.
> Veľa spoločného s modernými konšpiračnými komunitami na Telegrame / FB.
---
🧩 Vzorce, ktoré sa opakujú vo všetkých UFO sektách
1. „Vyvolení vs. nevyvolení“
My máme pravdu, svet spí.
2. „Utajená katastrofa / príchod niečoho“
Apokalypsa, CME, invázia, “prechod”.
3. „Vyšší kontakt“
vodca = jediný, kto má informácie od mimozemšťanov.
4. „Rituál pre záchranu“
samovražda, očista, izolácia, predaj majetku.
5. „Práca so strachom a nádejou naraz“
Zlá budúcnosť + tajná šanca uniknúť.
---
🧠 Čo si z toho odniesť (prakticky)
Keď niekto tvrdí, že:
pozná presný dátum katastrofy
má tajné zdroje informácií
existujú “vyvolení”
mimozemšťania “prídu po nás”
alebo technológia je utajovaná pred ľudstvom
…tak to je presne vzorec týchto sekt.
Je to niečo úplne iné ako:
vedecká diskusia o mimozemskom živote
astrobiológia
výskum slnečnej aktivity
@katooshik Nekopiruj sem texty z AI
@vytrubnica to mas od tejto,tie info?lebo dost mi to pripomina ,co si napisal.
Ona vravi ,ze treba meditovat a zostat pokojni v panike, ze polovica ludi je nadejou..tak ktovie🤣
Ale teda nevie presne ani ona,aky typ kolapsu ma byt, ci financny, energeticky, ci aky. Ze vysoke vibracie maju pomoct. Vsak ono ako vsade hovoria, manifestacia funguje len ak clovek nie je v temnote. vesmir nam dava to, co s nami rezonuje..ak sme dole darmo si zelame pozitivne veci,ak v jadre sme negativny, bojime sa a pod.
To dava zmysel.
@anonym_7746d2 inak ja mam na AI averziu..ludua jej tak veria ,ze az hruza, pritom casto bludy pise a vedome vie klamat.
Ale videla som videa,kde sa jej pytaju na tieto veci,co my piseme a ona ich hovori ako fakty.
@katrin21 na AI máte averziu a na bludom veríte. Bez jediného dokážu. Zaujímavé. Aj to niečo o tom človeku napovie.
@anonym_7746d2 inak ja mam na AI averziu..ludua jej tak veria ,ze az hruza, pritom casto bludy pise a vedome vie klamat.
Ale videla som videa,kde sa jej pytaju na tieto veci,co my piseme a ona ich hovori ako fakty.
@katrin21 všetko čo som písala ja,aj s pomocou AI sú fakty ktoré sa dajú ľahko overiť. Ak neveríš AI chod do knižnice.
Obzvlášť odporúčam knihu: Prečo ľudia veria nezmyslom 👍
@anonym_ec5d3f Nebudú to tri dni temnoty, potrvá roky kým by sa obnovila štandardná elektrická sústava. Tiež predmety, v ktorých nachádza nejaký elektrický obvod budú trvalo nefunkčné. Všetky tie elektromobily ale ani dieselové autá nebudú do r. 2029 existovať.
@kofa77 Áno, tito ľudia vedia čo prichádza. Tie bunkre niesú kvoli atomovým zbraniam, ktoré nám aj tak nedovolia E.T. použiť. Štáty tie zbrane držia len ako strašiaka. Oni sa ale neboja slnečnej búrky, ale mimozemšťanov, ktorí prídu hneď po nej.
@soldi Do tohto zasvatený niesom, je to mimo moje zameranie. Informácie však získavam/získavame priamo od informátorov
@katooshik ano vačinu z toho, čo som v priebehu roka písal sa už dá vyhladať na internete ak sa človek o tému UFO zaujíma aj napriek vyraznej cenzúre a bagatelizovaniu.
Už to sa dá považovať za úspech. Nepričinil som sa o to ja, to ani netvrdím. Ja som malý králik v hlbokej králičej nore 😕 deep, deep ufo rabbit hole
Cieľom mimozemštanov bude zničiť globálny vojensko-priemyselný komplex, tzv. Cabal
Následne by sme mali prejsť na Z-point energiu (volná energia) a ňou vykročiť do nového cyklu.
Ja viem že to znie blbo a nereálne. Človek musí mať veľmi otvorené zmyšlanie aby to dokázal do určitej miery poňať 🙏
Veľmi odporúčam doku. film Stratené Storočie so S. Greerom (The Lost Century: And How to Reclaim It) v ktorom je laicky vysvetlené, čo to tá voľná energia je a ako celé storočie Cabal brzdil náš technologický vývoj.
@anonym_ec5d3f Nebudú to tri dni temnoty, potrvá roky kým by sa obnovila štandardná elektrická sústava. Tiež predmety, v ktorých nachádza nejaký elektrický obvod budú trvalo nefunkčné. Všetky tie elektromobily ale ani dieselové autá nebudú do r. 2029 existovať.
@kofa77 Áno, tito ľudia vedia čo prichádza. Tie bunkre niesú kvoli atomovým zbraniam, ktoré nám aj tak nedovolia E.T. použiť. Štáty tie zbrane držia len ako strašiaka. Oni sa ale neboja slnečnej búrky, ale mimozemšťanov, ktorí prídu hneď po nej.
@soldi Do tohto zasvatený niesom, je to mimo moje zameranie. Informácie však získavam/získavame priamo od informátorov
@katooshik ano vačinu z toho, čo som v priebehu roka písal sa už dá vyhladať na internete ak sa človek o tému UFO zaujíma aj napriek vyraznej cenzúre a bagatelizovaniu.
Už to sa dá považovať za úspech. Nepričinil som sa o to ja, to ani netvrdím. Ja som malý králik v hlbokej králičej nore 😕 deep, deep ufo rabbit hole
Cieľom mimozemštanov bude zničiť globálny vojensko-priemyselný komplex, tzv. Cabal
Následne by sme mali prejsť na Z-point energiu (volná energia) a ňou vykročiť do nového cyklu.
Ja viem že to znie blbo a nereálne. Človek musí mať veľmi otvorené zmyšlanie aby to dokázal do určitej miery poňať 🙏
Veľmi odporúčam doku. film Stratené Storočie so S. Greerom (The Lost Century: And How to Reclaim It) v ktorom je laicky vysvetlené, čo to tá voľná energia je a ako celé storočie Cabal brzdil náš technologický vývoj.
@vytrubnica
"ano vačinu z toho, čo som v priebehu roka písal sa už dá vyhladať na internete ak sa človek o tému UFO zaujíma aj napriek vyraznej cenzúre a bagatelizovaniu."
Samozrejme ,všeličo sa dá vyhľadať na internet aj to že Za En je plocha, všakže? Takže to,že sa niečo dá vyhľadať na internete nie je žiaden dôkaz a tobôž nie fakt. Ty si nepredložil okrem bludov vôbec nič.
"Cieľom mimozemštanov bude zničiť globálny vojensko-priemyselný komplex, tzv. Cabal
Ja viem že to znie blbo a nereálne. Človek musí mať veľmi otvorené zmyšlanie aby to dokázal do určitej miery poňať 🙏"
V prvom rade treba žiť realny život tu a teraz,pridržat sa faktov a reality, a teraz bez akejkoľvek snahy uraziť ale pomôcť odporucamTi psychiatricke vyšetrenie. Zo začiatku čo si písal ešte málo aspoň aký taký zmysel, ak by sme prižmurili všetky oči,ale teraz si sa už úplne opustil a nemá to už ani galvu ani pätu.
Týmto končim v tejto diskusii,lebo nemá žiaden zmysel,nič nové neponukaš s má argumenty neodpovedáš. Majte sa pekne. mimozmeštanom zdar.👋
@vytrubnica nesedi mi jedno.. ak nema nic fungovat, ako mame o vsetkom vediet? Vyroba potravin je naviazana na elektrozariadenia, to bude hlad a bitky o jedlo, zabijanie.. postapokalyticky film v realite
.. kde je v tom zmena k harmonii a nezabijaniu sa, teda menej toho zleho,co im na nas vadi? Toto sa skor vylucuje.
A celkovo, ako mame vidiet vsetky tie veci a ako ma byt AI,bez sieti, pristrojov... hm.
@vytrubnica nesedi mi jedno.. ak nema nic fungovat, ako mame o vsetkom vediet? Vyroba potravin je naviazana na elektrozariadenia, to bude hlad a bitky o jedlo, zabijanie.. postapokalyticky film v realite
.. kde je v tom zmena k harmonii a nezabijaniu sa, teda menej toho zleho,co im na nas vadi? Toto sa skor vylucuje.
A celkovo, ako mame vidiet vsetky tie veci a ako ma byt AI,bez sieti, pristrojov... hm.
@anonym_ec5d3f jadrove zbrane nie su nebezpecne len pre nas ludi, ale pre vsetok zivot na Zemi, ktory vidime, aj ten ktory nevidime. Ziju tu s nami aj ine inteligentne bytosti, ktore nevidime a aj pre nich sme hrozba. Tym ufoncom, co nastavili slnko tak, aby nam vyplo elektroniku je jedno, ci sa tu pozabijame. My sme skodna. Im ide o ochranu tych ostatnych, pre ktorych sme nebezpecni. Pre nich to robia. Tak som to pochopila.
@anonym_ec5d3f jadrove zbrane nie su nebezpecne len pre nas ludi, ale pre vsetok zivot na Zemi, ktory vidime, aj ten ktory nevidime. Ziju tu s nami aj ine inteligentne bytosti, ktore nevidime a aj pre nich sme hrozba. Tym ufoncom, co nastavili slnko tak, aby nam vyplo elektroniku je jedno, ci sa tu pozabijame. My sme skodna. Im ide o ochranu tych ostatnych, pre ktorych sme nebezpecni. Pre nich to robia. Tak som to pochopila.
@strawberry0797
Všetko o čom sa tu píše je zaujímavé
Ale najzaujímavejšie je, že nik nevidel žiadneho " ufónca, reptiliána, plejaďána, či iného" a poniektorí píšu ako by to mal byť fakt
Nemyslíte si že až moc sa klamete ?
@anonym_ec5d3f presne, akože ak si velmi otvorim myseľ a neodpali mi dekel, môže aspon vytrubnica povedat B, ked zacal s A. Sme matky s detmi, ako do frasa budeme riesit prezitie? Co mozem ako matja pre svoje deti zabezpecit a spravit? Mam si ist kupit generator elektriny do Hornbachu alebo čo. Radio na kľuku a solar už mam aj to na mňa muž pozeral ako na psycho...nemozes do kelu vytrubnice, riesit taketo temy na nasom fore a nedopovedat ako sa mame zariadit? ET nas maju naucit volnej energii, to mam akoze verit ? A to akoze deti nepojdu do skoly skolok? Trosku prepojenia s praktickym zivotom a realitou by som si porposila. A takisto dievcata co je ten CABAL, nechce sa mi to googlit- to co ma byt toto, furt tu nejake nezname pojmy sa podhadzuju 🙃😇😤🙈
@strawberry0797 ja to tak nechapem, se my sme skodna lebo este vzdy je tu podla videi ,co davaju "media " ta federacia, pleadiani a ini, ktori nas maju chranit,akurat mame pre to spravit nieco aj my, byt mili, dobri, pozitivne naladeni a neupadnut v panike do negativity a strachu.
Vraj sa treba pripravit nie tak materialne,ako duchovne .