UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@buminka555 hej presne dáva tam aj svoj osobný uhol pohľadu čo sa mi tiež páči 🙂
@seli4
Mne tie politické hry pripadajú ako keby to robili naschvál . Vie sa " kšeftovať" aj normálne medzi sebou podľa stanovených pravidiel a zákonov aby každá strana niečo predala a niečo kúpila - veď o tom je politika , ale tá sústavna nadradenosť, niektorych politikov mi pripadá , ako keby oni boli MIMOZEMSKÁ rasa, ktorá sa snaží presadiť svoj názor mocou a silou , aj cez vojny bez ohľadu na to čo to môže vyvolať alebo spôsobiť ľudstvu ako celku .
A tie názory ohľadom " mimozemskej" rasy že nás niekto sleduje , alebo sme pod dozorom nejakej rasy ma už unavuje počúvať bez nejakého dôkazu , ktorý by navždy zmenil históriu ľudstva .
Dobre dajme tomu že existujú a sú medzi nami niekde vo vesmíre , čo bráni " svetovým " mocnostiam , politikom - priznať KOŽU, -- ano sú tu , riadia nás ? Čo by sa stalo ?
Padla by ich ( ľudská) moc nad nami a už by nerozkazovali ?
Alebo majú čakať do 2029?
A načo?
Veď ako píše vytrubnica
Teraz máme 2026
Takže ešte 3 roky ťazenia a príde info že sme pod nejakou inou nadvládou?
Veď to nedáva zmysel , čakať
Ak chápeš na čo narážam
@vytrubnica wow. A ten vypadok v dosledku slnecnych erupcii gde? Sa zabudlo?
@buminka555 S týmto s Vami plne súhlasím 🙂 Terajší stav spôsobili tí, ktorí mali možnosť niečo urobiť a dostali k tomu prostriedky ale miesto toho všetko zatajovali a zneuživali pre svoj osoh. Ľudstvo by dnes bolo úplne inde, o 100-200 rokov popredu.
@strawberry0797 Ste nedočkavá, viete, že keď k tomu dôjde, tak nepôjde ani modrý🐎? Presný čas neviem, ale hodiny už "odbili 12" Správa, ktorú som sem pred časom preložil obsahovala dátum 9.1 ak sme správne interpretovali čo sú to cykly. Doteraz sme neprišli na to, čo znamená to "echo" (ozvena)
@vytrubnica wow. A ten vypadok v dosledku slnecnych erupcii gde? Sa zabudlo?
@strawberry0797 ono nebolo jasne povedane kedy to bude ani ze to isto bude....iba ze je to mozne ...
@buminka555 hej presne dáva tam aj svoj osobný uhol pohľadu čo sa mi tiež páči 🙂
@seli4 co je puppet?
Inak o tom Trumpovi som ja videla videa, ze on je za take vnutorne ja, dusu, tradicne veci akoby....a oproti nemu stoji Elon Musk, jeho AI,velky rozvoj skor technickych veci a AI riadeneho zivota, pritom sam pred nou aj veruje,co trochu nechapem..
@seli4 co je puppet?
Inak o tom Trumpovi som ja videla videa, ze on je za take vnutorne ja, dusu, tradicne veci akoby....a oproti nemu stoji Elon Musk, jeho AI,velky rozvoj skor technickych veci a AI riadeneho zivota, pritom sam pred nou aj veruje,co trochu nechapem..
@katrin21 puppet je klon 😁👀
Ja si nemyslím že Trump je proti Muskovi .. ale že Trump hraje dôležitú úlohu a ide podľa plánu...možno je práve on naplánovaný tak aby sa rozpadol celý starý systém a vytvoril sa celosvetový chaos jeho pričinením a konaním, čo chaotické je 😁 on však v tom má jasno a poriadok a všetky tieto veci čo sa dejú je čistenie neporiadkov 🤷
Ja si nemyslím že Trump je proti Muskovi .. ale že Trump hraje dôležitú úlohu a ide podľa plánu...možno je práve on naplánovaný tak aby sa rozpadol celý starý systém a vytvoril sa celosvetový chaos jeho pričinením a konaním, čo chaotické je 😁 on však v tom má jasno a poriadok a všetky tieto veci čo sa dejú je čistenie neporiadkov 🤷
@seli4
Inými slovami " podľa mňa" potrebujú urobiť celosvetový "Hard reset" ale kľúče od furika bude mať zase USA, možno Rusko bude Fúrik
-Čo to teda robí D. Trump? odpoveď je: Príprava na budúcu inváziu E.T.
D.Trump ako jediný z hláv silných krajín uposlúchol varovanie z 3i Atlas. Zobral preto veci do vlastných rúk, a to stať sa tzv. "mierotvorcom" ako posledná nádej na nápravu a zastavenie invázie.
Jeho prvý cieľ je vytvoriť tzv "Americký superštát". Po venezuele sú na rade ostatné stredo a juhoamerické krajiny s nestabilnými a skorumpovanými vládami, kde je bezprávie a násilne umrtia ludi ako 👉Kuba, Kolumbia, Nikaragua a Mexiko👈 atd. Tieto krajiny sú ďalšie na rade spolu s Iránom.
Za postupným pádom vlády v Iráne, s ktorým suvisi aj nedostatok vody môžu práve Deepstate a CIA ktorí veľmi dopomohli sucasnemu stavu. Údajne majú technologie, ktoré dokážu vyvolať sucho pripadne búrky.
D.Trump chce odstrániť nepohodlných vodcov, stabilizovať krajiny a obklopiť sa stabilitou a pro-americkymi štátmi.
Následne zavedie nad celym americkým kontinentom tzv. Golden Dome, čo bude kombinácia PVO technologii z Izraela a tajných obrannych prostriedkov ktoré vznilki ako výsledok UAP/USO reverzného inžinierstva. Toto bude známe pod názvom NGAD (Next Generation Air Dominance).
Toto všetko by sa malo udiať do Novembra 2026 🕛
-Medzi najbližšie ciele USA patrí aj Rusko. Možno sa preto dočkáme prímeria už čoskoro. Rusko už nemá peniaze ani techniku na pokračovanie vojny.
Trump dal Putinovi na výber: Trump mu prislubil pomoc mu so splátkami pôžičiek v prípade, že bude súhlasiť s prímerím, v opačnom prípade pohrozil, že použije všetky dostupné prostriedky vrátane mimozemských technologii na jeho kapituláciu !
Vraj mu prededie on svoju 3-hodinovú špeciálnu operáciu. (to boli Trumpove slová😏)
Pripomenul Putinovi, že má techniku pre ktorú čas ani priestor nehrá rolu.
8.1.2026 boli vyradené z prevádzky všetky jadrové zbrane v Rusku aj Bielorusku na vyše 11 hodín ako taká "malá" ukážka, že to myslia vážne a ľahko vyradia celý rusky arzenál.
Možné prímerie 15. januára 🕛 Dátum treba brať s rezervou, v geopolitike sa môže stať hocičo, dnešný svet je ako sud s pušnym prachom.
-Magnetické pole zeme začina byť nestabilné, preto je polka zeme sužovaná extrémne vysokými teplotami a druhá veľmi nizkymi. Spôsobujú to gama lúče a zvláśtne žiarenie z Eta Carinae (v niektorom príspevku som už spominal). Toto žiarenie má aj iné zvláštne vplyvy na zem, ako výbuchy zmrznutého metánu pod oceánmi, toto môže stiahnuť pod vodu lode aj lietadlá, to je dôvod prečo sa postupne upravujú letecké trasy.
Divoké počasie bude pokračovať aj počas celého roku 2026. Rok 2026 bude plný zemetrasení a sopečných erupcií podobne ako koniec predošlého roku. Západné pobrežie USA, hlavne Kalifornia a oblasť Seattle je časovaná bomba.
Ešte tip na záver: Odporúčam investovať do Zlata a Striebra, cena týchto kovov vystúpa do astronomických výšok.
@vytrubnica oplatí sa investovať aj do nejakých akcií alebo crypto pretože zlato a striebro už je dost vysoko 😅
@seli4 ja nevravim, ze je proti nemu ludsky, ale ze predstavuju akoby dva protipoly.
Joooj klonov je vraj polka Hollywoodu....tak ktovie..
Pocula som o Miley Cyrus , Ariane, Britney a inych..
@seli4 ja nevravim, ze je proti nemu ludsky, ale ze predstavuju akoby dva protipoly.
Joooj klonov je vraj polka Hollywoodu....tak ktovie..
Pocula som o Miley Cyrus , Ariane, Britney a inych..
@katrin21 aha tak si myslela hej 🙂 a tých klonov je veľa jasné Hollywood politici alebo aj tých polorobotov ľudí bez duši 👀😃 ževraj dosť veľké % Číny, ale o Putinovi som si to nemyslela tak zato som sa pýtala @vytrubnica že akú má k tomu info :D voči týmto informáciám mám ale istú rezervu 😃
@katrin21 aha tak si myslela hej 🙂 a tých klonov je veľa jasné Hollywood politici alebo aj tých polorobotov ľudí bez duši 👀😃 ževraj dosť veľké % Číny, ale o Putinovi som si to nemyslela tak zato som sa pýtala @vytrubnica že akú má k tomu info :D voči týmto informáciám mám ale istú rezervu 😃
@seli4 aj ja🤣
@seli4 O klonoch celebrít veru nemám informácie 🙂 Zato však existujú hybridi, tzv. Starseeds, J.D.Vance je jeden z nich.
Ono som zabudol spomenuť 1 detail: "D.Trump nedovládne do konca funkčného obdobia"
Po splnení svojich cielov (ktoré som uviedol predvčerom) súčasný prezident dobrovolne odstúpi (na niečo sa najskôr vyhovorí) a vládu preberie J.D. Vance, ktorý bude ako hlavný kontakt a vyjednávač medzi E.T. a nami.
Je to všetko dopredu dohodnuté, deadline do novembra 2026, lebo rok 2027 bude pre ľudstvo kritický.
@seli4 O klonoch celebrít veru nemám informácie 🙂 Zato však existujú hybridi, tzv. Starseeds, J.D.Vance je jeden z nich.
Ono som zabudol spomenuť 1 detail: "D.Trump nedovládne do konca funkčného obdobia"
Po splnení svojich cielov (ktoré som uviedol predvčerom) súčasný prezident dobrovolne odstúpi (na niečo sa najskôr vyhovorí) a vládu preberie J.D. Vance, ktorý bude ako hlavný kontakt a vyjednávač medzi E.T. a nami.
Je to všetko dopredu dohodnuté, deadline do novembra 2026, lebo rok 2027 bude pre ľudstvo kritický.
@vytrubnica hm, zaujímalo by ma čo tým myslíš konkrétne pod pojmom "Starseeds"
A aký čoho hybrid je ten Vance? 🙂
@vytrubnica S ktorymi mimozemstanmi ma vyjednavat?
@vytrubnica S ktorymi mimozemstanmi ma vyjednavat?
@anonym_7746d2
S tými na grónsku 🫣
@anonym_7746d2
S tými na grónsku 🫣
@buminka555 no ale teraz som sa pobavila 😂 na odľahčenie 👍❄️
@buminka555 no ale teraz som sa pobavila 😂 na odľahčenie 👍❄️
@jo234v
Treba aj odľahčiť situáciu
Ale pre známosť MY SME TU 🤣🤣🤣
A poniektorí sa rodíme ako ľudia
@buminka555 S týmto s Vami plne súhlasím 🙂 Terajší stav spôsobili tí, ktorí mali možnosť niečo urobiť a dostali k tomu prostriedky ale miesto toho všetko zatajovali a zneuživali pre svoj osoh. Ľudstvo by dnes bolo úplne inde, o 100-200 rokov popredu.
@strawberry0797 Ste nedočkavá, viete, že keď k tomu dôjde, tak nepôjde ani modrý🐎? Presný čas neviem, ale hodiny už "odbili 12" Správa, ktorú som sem pred časom preložil obsahovala dátum 9.1 ak sme správne interpretovali čo sú to cykly. Doteraz sme neprišli na to, čo znamená to "echo" (ozvena)
Tak kedy sa s nimi mame stretnúť?
@vytrubnica
@vytrubnica hm, zaujímalo by ma čo tým myslíš konkrétne pod pojmom "Starseeds"
A aký čoho hybrid je ten Vance? 🙂
@seli4 Sú ludia, ktorí majú v sebe časť DNA Plédiánov (Plédiáni sú druhá umelo vytvorená rasa podobná nám).
Len u malého zlomku z ich sa prejavia špeciálne schopnosti ako prirodzená telepatia, rozšírené vedomie a neurodivergencia, schopnosť kvantovo komunikovať s E.T. na diaľku aj bez technológií, cítenie frekvencií v hudbe a ich "farba" (tito ludia sú často hudobne nadaní). Ludia s tymito schopnosťami sú Starseeds 🙂
ps: V príspevku pred pár dnami som spominal dátum ⌚15. január ako možné primerie medzi UA - RF. Verte alebo nie, toto stále platí. Armáda USA komunikuje priamo s mimozemštanmi v Kuiperovom páse a tí trvaju na tom, aby sme si u nás na zemi "spravili poriadok".
Či sa podarila dohoda medzi D.Trumpom a V. V. Putinom, o ktorej som pisal minule fakt netušim.
Putin súhlasil len pod podmienkou odstránenia Zelenského.
Na celú vec je uvalené prisne informačne embargo a kanály sú natolko utajené, že k bližšim informáciám bez priamych insiderov je nemožne sa dostať.
Zdá sa, že konflikt práve naopak eskaluje a dúfam, že nespravia nejakú blbosť ako je odstránenie V. Zelenskeho 🙏 lebo take primerie by určite nebolo dlhodobé.
Vraj sa chystajú ten konflikt ukončiť veľmi razantne.
@seli4 Sú ludia, ktorí majú v sebe časť DNA Plédiánov (Plédiáni sú druhá umelo vytvorená rasa podobná nám).
Len u malého zlomku z ich sa prejavia špeciálne schopnosti ako prirodzená telepatia, rozšírené vedomie a neurodivergencia, schopnosť kvantovo komunikovať s E.T. na diaľku aj bez technológií, cítenie frekvencií v hudbe a ich "farba" (tito ludia sú často hudobne nadaní). Ludia s tymito schopnosťami sú Starseeds 🙂
ps: V príspevku pred pár dnami som spominal dátum ⌚15. január ako možné primerie medzi UA - RF. Verte alebo nie, toto stále platí. Armáda USA komunikuje priamo s mimozemštanmi v Kuiperovom páse a tí trvaju na tom, aby sme si u nás na zemi "spravili poriadok".
Či sa podarila dohoda medzi D.Trumpom a V. V. Putinom, o ktorej som pisal minule fakt netušim.
Na celú vec je uvalené prisne informačne embargo a kanály sú natolko utajené, že k bližšim informáciám bez priamych insiderov je nemožne sa dostať.
Zdá sa, že konflikt práve naopak eskaluje a dúfam, že nespravia nejakú blbosť ako je odstránenie V. Zelenskeho 🙏 lebo take primerie by určite nebolo dlhodobé.
@vytrubnica áno o tom som počula (ževraj je na zemi cca 144 tisíc takýchto starseeds ale ich počet môže byť aj oveľa vyšší, plus ževraj sú štyri rasy ktoré sú za týmto ale pleadiani sú najväčšie percento)
Ževraj tu aj priamo sú, aj fyzicky niektorí aj nefyzicky, alebo vedia meniť hustotu
No uvidíme ako sa vyvinie dohoda medzi trumpom a putinom 🧐 ale srandovné je že obchádzajú EÚ 🤣
@vytrubnica zaujímavé čítať... ale inak na čom fičíš?
Tak tych starseeds je plny instagram, ale ze su hybridy pocujem 1x, za mna su to ludia, co maju ale schopnosti, proste ako medium a pod. Ze sa,vedia napojit na ET.
.ano, pleadiani sa spominaju,aj Sirius,ale skor ako ze od nich maju infosky pre ludi cez nich, nie ze by boli z icg dna spojeni,ale ktovie
Tak tych starseeds je plny instagram, ale ze su hybridy pocujem 1x, za mna su to ludia, co maju ale schopnosti, proste ako medium a pod. Ze sa,vedia napojit na ET.
.ano, pleadiani sa spominaju,aj Sirius,ale skor ako ze od nich maju infosky pre ludi cez nich, nie ze by boli z icg dna spojeni,ale ktovie
@katrin21 tiež poznám túto verziu starseeds to ich je plná planéta 🤣😄🙏 o hybridoch som veľa nepočula, tak ale neviem na základe akej úpravy môže vzniknúť hybrid alebo čo to vlastne je 🧐
@katrin21 k tomu starseeds ešte ja si myslím teda verím tomu že to je tak, že to sú hviezdne semienka duše z iných dimenzii z rôznych planet a inkarnovali sa tu na zem, a čo mám aj informácie tak bežne sa tisícročia tu inkarnuju proste planéta zem je rýchla a dobrá škola pre dušu 😄🙏
@katrin21 Ludia si ten termín poprekrúcali podla seba. Pojem starseed sa odtajnil ešte v 90. rokoch a prisvojila si ho tzv. New age komunita, čim pojem starseed úplne stratil povodny vyznam.
Vďaka terajśiemu disclosure pojem začal byť velmi populárny aj u influencerov, i keď originálny význam nechápu.
Schopnosti ako intuicia, telepatia a remote viewing zvládne KAŽDY, máme to zakodované v našej DNA aj ako vrodenú funkciu v mozgu. Netreba na to byť hybrid 🙂
Je to ako učiť sa hrat na hudobný nástroj. Odporucam kuknuť nejaké návody online ako remote viewing praktizovať.
Zvládnem to aj ja, čo nemám žiadne zvláštne schopnosti. I keď sú vysledky často nejasné až metaforické, trénovaním sa úspešnosť aj presnosť zvýšila.
Som si istý, že by ste to zvládli to aj Vy, možno zistite, že máte pre to prirodzené predpoklady.
@katrin21 Ludia si ten termín poprekrúcali podla seba. Pojem starseed sa odtajnil ešte v 90. rokoch a prisvojila si ho tzv. New age komunita, čim pojem starseed úplne stratil povodny vyznam.
Vďaka terajśiemu disclosure pojem začal byť velmi populárny aj u influencerov, i keď originálny význam nechápu.
Schopnosti ako intuicia, telepatia a remote viewing zvládne KAŽDY, máme to zakodované v našej DNA aj ako vrodenú funkciu v mozgu. Netreba na to byť hybrid 🙂
Je to ako učiť sa hrat na hudobný nástroj. Odporucam kuknuť nejaké návody online ako remote viewing praktizovať.
Zvládnem to aj ja, čo nemám žiadne zvláštne schopnosti. I keď sú vysledky často nejasné až metaforické, trénovaním sa úspešnosť aj presnosť zvýšila.
Som si istý, že by ste to zvládli to aj Vy, možno zistite, že máte pre to prirodzené predpoklady.
@vytrubnica veď práve že pojem starseeds hlavne používajú influenceri a je ich plno, a väčšinou som sa stretla s významom čo som písala vyššie nie s tým čo ty opisuješ
@vytrubnica aký má vlastne význam Grónsko? Je to geopolický význam alebo aj v rámci ET témy, sú tam ich základne? Golden Dome už spomínajú dnes na nete v článkoch o Trumpovi 🙋♀️ za mňa nehovoríš od veci, svojím spôsobom, keď čitam tvoje riadky, pôsobíš veľmi dôveryhodne a prepáč že ťa tu analyzujem ale to že si sa vyjadril, že nie si ničím špeciálny - v tom je skromnosť - a to znie dosť zdravo - teda normálne 🙂
@vytrubnica aký má vlastne význam Grónsko? Je to geopolický význam alebo aj v rámci ET témy, sú tam ich základne? Golden Dome už spomínajú dnes na nete v článkoch o Trumpovi 🙋♀️ za mňa nehovoríš od veci, svojím spôsobom, keď čitam tvoje riadky, pôsobíš veľmi dôveryhodne a prepáč že ťa tu analyzujem ale to že si sa vyjadril, že nie si ničím špeciálny - v tom je skromnosť - a to znie dosť zdravo - teda normálne 🙂
@jo234v Gronsko ma obrovske zasoby ropy a zlata...
@vytrubnica Toto mi vyhodila AI
Symbolika echo (ozvena) je hlboko zakorenená v gréckej mytológii (nymfa Echó, ktorá mohla len opakovať slová) a znamená opak, odraz, ohlas. V širšom zmysle symbolizuje pripomínanie, trvalosť, minulosť, ale aj varovanie či upozornenie. V moderných kontextoch sa používa v informatike (príkaz echo) a technike (satelity), no základná symbolika zostáva rovnaká – reakcia, následok.
Mytologická symbolika
Nymfa Echó: Potrestaná Hérou, nemohla hovoriť vlastné slová, len opakovať cudzie. Symbolizuje stratu vlastného hlasu, pasívnu odozvu, ale aj vytrvalosť.
Narcis: Príbeh o Echó a Narcisovi spája ozvenu s márnosťou, láskou na prvý pohľad, ale aj sebaláskou a tragickým koncom.
Symbolika v jazyku a kultúre
Ohlas a trvalosť: Ozvena pripomína, že to, čo bolo povedané (alebo urobené), stále pretrváva a vrac, napr. "ozvena minulosti".
Upozornenie/Varovanie: Hovorovo "dať echo" znamená varovať, poslať signál, upozorniť na niečo.
Hudba: Opakovanie hudobného motívu (často potichšie) – symbolizuje doznievanie, pokračovanie, ale v zmenšenej podobe.
Moderná symbolika
Technika: Príkaz echo (v shelloch, programovaní) slúži na zobrazenie textu, je to symbol priameho výstupu, spätná väzba.
Projekty (napr. satelity): Symbolizuje odraz signálov, komunikáciu na diaľku.
Zhrnutie
Echo symbolizuje nielen zvukový jav, ale aj dynamiku medzi zdrojom a jeho odrazom, medzi činom a jeho následkom, medzi minulosťou a prítomnosťou, a často aj túžbu po komunikácii, aj keď len ako pasívny odraz.
@katrin21 k tomu starseeds ešte ja si myslím teda verím tomu že to je tak, že to sú hviezdne semienka duše z iných dimenzii z rôznych planet a inkarnovali sa tu na zem, a čo mám aj informácie tak bežne sa tisícročia tu inkarnuju proste planéta zem je rýchla a dobrá škola pre dušu 😄🙏
@seli4 tak podla mna sme inkarnovane duse vsetci, akurat nie vsetky dosiahli uroven osvietenia ze chapu a vidia a citia tieto veci...

@seli4
Celkom zaujímavý názor, páči sa mi že nieje jednostranný