UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@seli4 slovensko odmietlo pozvanie, ako vacsina normalnych krajin. u nas vsak z dovodu financii, kedze clensky poplatok je 1 miliarda
Gronsko nie je pod ziadnou amerikou, je sucastou danskeho kralovstva, trumpova snaha si ho kupit bola neuspesna.
nie, Trump sa neodstavil od NATO, USA je stale sucastou a aktivnym clenom.
@soldi ok ďakujem za odpoveď 😊
@vytrubnica "Slnko aj magnetické pole je ešte viac nestabilné ako koncom roku 2025. Len utajovať a utajovať. "
O "nestabilnosti" slnka sa otvorene diskutuje. Kde sa to prosim ta taji?
Som prekvapena, ze to prinasas ako vysoko utajenu novinku, ktoru si vyniesol na svetlo sveta, a pritom je to znama vec.
@soldi súhlas, Trump grónsko nezíska touto cestou, a napadnúť krajinu NATO si netrúfne. On chce grónsko priradiť ako súčasť Golden Dome, len netuším, načo kvoli tomu potrebuje ostrov, aby bol súčasťou USA. V gronsku majú normalne vojensku pritomnosť ako sučasť NATO.
@moonlight1210 nie je pravda. Všade sa dočitate, že slnko prechádza normálnym cyklom zvýšenej aktivity, ktoré sa opakujú každych 8-15 rokov.
Nejakí nezávislí astronomovia svojpomocne sledujuci slnečnu aktivitu možno sem tam upozornia, že sa deje niečo zvláštne, ale ich dosah na povedomie verejnosť je minimálny a "vedci" ktorí su platení klamať ich pravdepodobne i tak označia za širitelov konšpiracii.
O gama lúčoch z eta Carinae a ktoré nestabilitu slnka a zeme spôsobili nikde ani ceknutie. Pritom som o nich písal už na jesen minulého roku.
@moonlight1210 nielenze diskutuje, ale je to bezny jav a v tomto obdobi roka aj ocakavany.
zdroj AI:
Slnko momentálne prechádza fázou vysokej aktivity, ktorú možno označiť za istú formu „magnetickej nestability“, no pre hviezdu jeho typu ide o prirodzený jav. Aktuálne (február 2026) sa nachádzame v období solárneho maxima.
Tu je prehľad toho, čo sa deje:
Silné erupcie: Práve včera (1. februára 2026) bola zaznamenaná mimoriadne silná erupcia triedy X8.1 z aktívnej oblasti AR4366, ktorá spôsobila výpadky rádiového signálu na osvetlenej strane Zeme.
Magnetické maximum: Slnko je v rámci svojho 11-ročného cyklu (Cyklus 25) na vrchole. To znamená, že jeho magnetické pole je „rozstrapatené“, čo vedie k vzniku veľkého množstva slnečných škvŕn a častým výronom koronálnej hmoty (CME).
Vplyv na Zem: Táto „nestabilita“ nie je nebezpečná pre život ako taký, ale môže ovplyvňovať GPS systémy, satelitnú komunikáciu a elektrické siete. Pozitívnym vedľajším účinkom sú však časté a intenzívne polárne žiary viditeľné aj v nižších zemepisných šírkach.
Výhľad: Odborníci z NASA a NOAA očakávajú, že táto zvýšená aktivita bude pretrvávať minimálne do marca 2026, kým Slnko nezačne postupne prechádzať do pokojnejšej fázy
zdroje:
https://www.swpc.noaa.gov/communities/space-wea...
https://science.nasa.gov/blogs/solar-cycle-25/
https://www.esa.int/Space_Safety/Space_weather/...
https://www.swpc.noaa.gov/products/solar-cycle-...
@soldi ok, ja nikoho nepresviedčam. Je len na Vás, čomu veríte a čomu nie 🙂 Pár uživateliek fora chcelo aby som naďalej updatoval nové informácie, je už na každom zvlášť ako sa k nim postaví.
@soldi ok, ja nikoho nepresviedčam. Je len na Vás, čomu veríte a čomu nie 🙂 Pár uživateliek fora chcelo aby som naďalej updatoval nové informácie, je už na každom zvlášť ako sa k nim postaví.
@vytrubnica áno ja si rada prečítam update informácie len asi sa nič "tajné" nedeje keďže nemáme žiadne nové informácie 🙂 alebo ostávajú tajné 🤓👽😁 s tými slnečnými cyklami je fakt že je zvýšené množstvo gama žiarenia prichádzajúce "odniekadial" ale vedci sa k tomu vyjadrujú až keď majú niečo overené ... zem sa ocitla v pásme s veľkou nádielkou svetla, schumannova rezonancia býva posledné obdobia často vygradovaná
@vytrubnica ano, ja to tu sledujem lebo je to zaujimave. ale kedze si mi ani raz nebol schopny odpovedat na to, co je cielom tohto sirenia informacii a casto krat maju konspiratorsky charakter plus Ti bolo opakovane dokazane sirenie nepravdivych informacii a napr aj zdielanie fotiek, ktore si dokazatelne nerobil Ty, tak to je pre mna asi natolko doveryhodne ako biblia 🙂
@soldi súhlas, Trump grónsko nezíska touto cestou, a napadnúť krajinu NATO si netrúfne. On chce grónsko priradiť ako súčasť Golden Dome, len netuším, načo kvoli tomu potrebuje ostrov, aby bol súčasťou USA. V gronsku majú normalne vojensku pritomnosť ako sučasť NATO.
@moonlight1210 nie je pravda. Všade sa dočitate, že slnko prechádza normálnym cyklom zvýšenej aktivity, ktoré sa opakujú každych 8-15 rokov.
Nejakí nezávislí astronomovia svojpomocne sledujuci slnečnu aktivitu možno sem tam upozornia, že sa deje niečo zvláštne, ale ich dosah na povedomie verejnosť je minimálny a "vedci" ktorí su platení klamať ich pravdepodobne i tak označia za širitelov konšpiracii.
O gama lúčoch z eta Carinae a ktoré nestabilitu slnka a zeme spôsobili nikde ani ceknutie. Pritom som o nich písal už na jesen minulého roku.
@vytrubnica naozaj nepotrebujem o nicom presviedcat ani teba, ani tych, co ti veria.
Ja len viem, ze uz okolo 2028 zacnes otacat retoriku a oddalovat limity "odhalenia" (co je typicky manipulatorky tah ludi tuziacich po pozornosti), alebo v 2029 jednoducho zmiznes z fora.
Ohlasujes napr. zname veci, ktore ludia sledujuci aj vedu (nielen bulvar) vedia.
Ak to viem ja, tak to moze vediet ktokolvek.
Akurat, ze ty ich propagujes ako temne odhalenia, ktore ti akysi "oni" taja.
Pritom nie su nijak tajne.
Prizivujes na tom svoju retoriku, prihrievas svoju plievocku. Je to skarede zahravanie si s druhymi, aby si mal svoj lepsi pocit. Je to nemoralne.
Btw. kto mal moznosti v 1859 na podobny scenar so Slnkom? Kde boli vtedy ti "oni"?
A stale cakam link na to, kde je napisana tato sprava, ze "Vládne agentúry dostali pred pár hodinami potajme pokyny, čo robiť v pripade blackoutu spôsobeným slnečnou aktivitou, aj v možnom extrémnom prípade "vypnutia" magnetického poľa zeme - čo je udalosť, kedy by sa magnetické pole zeme oslabilo natoľko, že by viac povrch zeme nechránilo pred UV a kozmickým žiarením.
Slnko aj magnetické pole je ešte viac nestabilné ako koncom roku 2025. Len utajovať a utajovať."
Nieco mi ale hovori, ze ziaden nebude. Lebo nie je.
@vytrubnica naozaj nepotrebujem o nicom presviedcat ani teba, ani tych, co ti veria.
Ja len viem, ze uz okolo 2028 zacnes otacat retoriku a oddalovat limity "odhalenia" (co je typicky manipulatorky tah ludi tuziacich po pozornosti), alebo v 2029 jednoducho zmiznes z fora.
Ohlasujes napr. zname veci, ktore ludia sledujuci aj vedu (nielen bulvar) vedia.
Ak to viem ja, tak to moze vediet ktokolvek.
Akurat, ze ty ich propagujes ako temne odhalenia, ktore ti akysi "oni" taja.
Pritom nie su nijak tajne.
Prizivujes na tom svoju retoriku, prihrievas svoju plievocku. Je to skarede zahravanie si s druhymi, aby si mal svoj lepsi pocit. Je to nemoralne.
Btw. kto mal moznosti v 1859 na podobny scenar so Slnkom? Kde boli vtedy ti "oni"?
A stale cakam link na to, kde je napisana tato sprava, ze "Vládne agentúry dostali pred pár hodinami potajme pokyny, čo robiť v pripade blackoutu spôsobeným slnečnou aktivitou, aj v možnom extrémnom prípade "vypnutia" magnetického poľa zeme - čo je udalosť, kedy by sa magnetické pole zeme oslabilo natoľko, že by viac povrch zeme nechránilo pred UV a kozmickým žiarením.
Slnko aj magnetické pole je ešte viac nestabilné ako koncom roku 2025. Len utajovať a utajovať."
Nieco mi ale hovori, ze ziaden nebude. Lebo nie je.
@moonlight1210 vsak taky link nie je, lebo je to prisne tajna informacia, ktoru ma len par mamiciek zo slovenskeho fora 😀
@moonlight1210 že sa k určitym informáciám viete dopracovať, to je v poriadku. Znamená to, že Disclosure plní svoj účel a informácie sa dostavajú "von" z viacerých zdrojov.
Viď môj prispevok na 👉strane 20.
Momentálne pôsobia stovky whistleblowerov aj z armády aj z vládnych kruhov, začali vystupovať v podcastoch atď, tak informácie, ktoré sem dávam už nemusia byť exkluzívne a kto chce, dokáže dnes všeličo dohladať. Lenže zase je problém rozlišiť relevatné zdroje a čisté hoaxy (širené najma formou AI)
@moonlight1210 že sa k určitym informáciám viete dopracovať, to je v poriadku. Znamená to, že Disclosure plní svoj účel a informácie sa dostavajú "von" z viacerých zdrojov.
Viď môj prispevok na 👉strane 20.
Momentálne pôsobia stovky whistleblowerov aj z armády aj z vládnych kruhov, začali vystupovať v podcastoch atď, tak informácie, ktoré sem dávam už nemusia byť exkluzívne a kto chce, dokáže dnes všeličo dohladať. Lenže zase je problém rozlišiť relevatné zdroje a čisté hoaxy (širené najma formou AI)
@vytrubnica Chcem ten link.
Jednoduche, jasne, zrozumitelne. Posli ho.
Bez obkecov a odkazov na stranky, na ktorych nic nie je, len zas mnozstvo slov okolo toho, ze v skutonosti ziaden jasny dokaz nie je.
Jedno viem - keby bol, uz je tu zaveseny. A ty to vies tiez, pretoze by som ho s radostou sem dal. Velkym pismom.
@moonlight1210 tie infos, co sem dava, najdes napr aj na YT kanali Newsnation alebo od Stephena Greera. Ale je pravda, ze o disclosure sa hovori uz min 20 rokov, ja som kedysi roku pane 2006 videla dokument “UFO: The Greatest Story Ever Denied”, no a stale nic 😆
@moonlight1210 Aký link? Prepáčte, link proste nieje. Ide predsa o utajované informácie s vylúčením verejnosti.
Na druhej strane, keby sa to dalo dohladať na internete, zase by ste niektoré argumentovali, že nejde o žiadnu tajnú informáciu. Takže aj v 1. aj v 2. prípade som za bl*ca 🙂
Celý ten scenár s blackoutom je čisto hypotetický. Pochybujem, že niekto vie vôbec presný dátum kedy sa to stane.
Podla mojich informácií vie presný dátum maximálne 15 ludí na svete. Tito ako prví zalezú do svojich bunkrov na Novom Zélande.
⚠ Ešte malý update s geopolitiky. Irán vypustil na Izrael jadrovú hlavicu, ktorú včas USA zneskodnili (využitie nejakej novej technológie na zneškodnovanie hlavíc - súčast systému NGAD). Stalo sa to dnes o 4.00 ráno UTC.
Udalosť sa všemožne snažia zamiesť pod koberec, do mainstreamu sa tento incident nedostal.
Irán sa teraz vyhráža utokom jadrom na ostrov Diego Garcia, kde sa nachádza britsko-americká vojenská zakladňa. Situáciu budem sledovať pokiaľ sa ku mne informácie dostanú. Dnes pred polnocou máme k tomu briefing😶 Irán je zahnaný do kuta a stal sa neuveritelne nebezpečným.
@moonlight1210 Aký link? Prepáčte, link proste nieje. Ide predsa o utajované informácie s vylúčením verejnosti.
Na druhej strane, keby sa to dalo dohladať na internete, zase by ste niektoré argumentovali, že nejde o žiadnu tajnú informáciu. Takže aj v 1. aj v 2. prípade som za bl*ca 🙂
Celý ten scenár s blackoutom je čisto hypotetický. Pochybujem, že niekto vie vôbec presný dátum kedy sa to stane.
Podla mojich informácií vie presný dátum maximálne 15 ludí na svete. Tito ako prví zalezú do svojich bunkrov na Novom Zélande.
⚠ Ešte malý update s geopolitiky. Irán vypustil na Izrael jadrovú hlavicu, ktorú včas USA zneskodnili (využitie nejakej novej technológie na zneškodnovanie hlavíc - súčast systému NGAD). Stalo sa to dnes o 4.00 ráno UTC.
Udalosť sa všemožne snažia zamiesť pod koberec, do mainstreamu sa tento incident nedostal.
Irán sa teraz vyhráža utokom jadrom na ostrov Diego Garcia, kde sa nachádza britsko-americká vojenská zakladňa. Situáciu budem sledovať pokiaľ sa ku mne informácie dostanú. Dnes pred polnocou máme k tomu briefing😶 Irán je zahnaný do kuta a stal sa neuveritelne nebezpečným.
@vytrubnica Toto je čistý blud.
Žiadne zdroje, žiadne dôkazy, len „tajné informácie“, „briefingy“, „15 vyvolených“ a presné dátumy – učebnicový konšpiračný fantasy scenár.
Ak by Irán odpálil jadrovú hlavicu, neutají to nikto. Zachytili by to satelity, seizmické stanice, armády polky planéty a riešil by to celý svet. Nestalo sa nič – lebo sa nič nestalo.
NGAD nie je mimozemský vypínač jadrových zbraní, ale verejne známy letecký program.
Blackouty, bunkre na Novom Zélande, tajné technológie, ktoré „všetko vyradia“ – to nie sú informácie, to je scenár z lacného sci-fi.
Keď niekto tvrdí, že vie viac než všetky vlády, médiá a inštitúcie sveta dokopy, problém nie je v tom, že ostatní „nevidia pravdu“.
Problém je v tom, že si to dotyčný vymýšľa.
😉
@vytrubnica ja si to, co pises, radsej skopirujem sem, lebo som sa fakt ze pobavila: “Aký link? Prepáčte, link proste nieje. Ide predsa o utajované informácie s vylúčením verejnosti.
Irán sa teraz vyhráža utokom jadrom na ostrov Diego Garcia, kde sa nachádza britsko-americká vojenská zakladňa. Situáciu budem sledovať pokiaľ sa ku mne informácie dostanú. Dnes pred polnocou máme k tomu briefing😶 Irán je zahnaný do kuta a stal sa neuveritelne nebezpečným.”
Ani neviem na ktoru blbost z toho reagovat skor.
Ale “Ide predsa o utajované informácie s vylúčením verejnosti.” a ty tieto brutalne tajne informacie zverejnujes zrovna a prave na Modrom koniku.
To vazne? 🙂
Vsak tebe nabuduce uz radsej nepovedia ani kolko je hodin.
Ked uz tak, preco to nehodis do vsetkych diskusii na sme, novom case, topkach. Vies co tam je ludi?
Oni chudaci akoze nemaju mat sancu vediet a zachranit sa?
Dobre, koniec sarkazmu, ale pobavila som sa. Netusila som, ze tak rychlo zlozis masku.
PS: O tej flotile z Ciny si najskor nepocul, vsak? Tak si dostuduj a dako to zakomponuj do tej paranoje.
@vytrubnica Toto je čistý blud.
Žiadne zdroje, žiadne dôkazy, len „tajné informácie“, „briefingy“, „15 vyvolených“ a presné dátumy – učebnicový konšpiračný fantasy scenár.
Ak by Irán odpálil jadrovú hlavicu, neutají to nikto. Zachytili by to satelity, seizmické stanice, armády polky planéty a riešil by to celý svet. Nestalo sa nič – lebo sa nič nestalo.
NGAD nie je mimozemský vypínač jadrových zbraní, ale verejne známy letecký program.
Blackouty, bunkre na Novom Zélande, tajné technológie, ktoré „všetko vyradia“ – to nie sú informácie, to je scenár z lacného sci-fi.
Keď niekto tvrdí, že vie viac než všetky vlády, médiá a inštitúcie sveta dokopy, problém nie je v tom, že ostatní „nevidia pravdu“.
Problém je v tom, že si to dotyčný vymýšľa.
😉
@anonym_e3e2cc co z toho má? Neznám nájsť rozumne vyriešenie tejto záhady.
@anonym_e3e2cc co z toho má? Neznám nájsť rozumne vyriešenie tejto záhady.
@anonym_ba0973 jednoducho chce sa citit výnimočne (je zasväteny do diania, vie niečo viac ako bežní smrteľníci), chce byť dôležitý a zaujímavy. Zo spätnych väzieb na dopamín,baví ho to. Možno aj únik od vlastných reálnych problémov.
@anonym_ba0973 jednoducho chce sa citit výnimočne (je zasväteny do diania, vie niečo viac ako bežní smrteľníci), chce byť dôležitý a zaujímavy. Zo spätnych väzieb na dopamín,baví ho to. Možno aj únik od vlastných reálnych problémov.
@anonym_e3e2cc
Každý niečomu verí
Možno to nieje o tom že by mútil vody
Vo vesmíre niesme sami , to je isté
@anonym_e3e2cc
Každý niečomu verí
Možno to nieje o tom že by mútil vody
Vo vesmíre niesme sami , to je isté
@buminka555
Jasné, každý niečomu verí.
Rozdiel je medzi vierou („vo vesmíre asi nie sme sami“) a tvrdeniami typu „dnes o 4:00 bola odpálená jadrová hlavica, viem to, ale nemôžem dať zdroj“.
To druhé už nie je viera ani názor, ale konkrétne fakty, ktoré sa dajú overiť – a keď nie sú pravdivé, treba to pomenovať.
Spochybňovať nepravdivé tvrdenia neznamená „mútiť vody“, ale brániť sa proti šíreniu hoaxov.
@buminka555
Jasné, každý niečomu verí.
Rozdiel je medzi vierou („vo vesmíre asi nie sme sami“) a tvrdeniami typu „dnes o 4:00 bola odpálená jadrová hlavica, viem to, ale nemôžem dať zdroj“.
To druhé už nie je viera ani názor, ale konkrétne fakty, ktoré sa dajú overiť – a keď nie sú pravdivé, treba to pomenovať.
Spochybňovať nepravdivé tvrdenia neznamená „mútiť vody“, ale brániť sa proti šíreniu hoaxov.
@anonym_e3e2cc
Uvidíme čo nové vytrubnica prinesie
Ale ak zase len" čáry máry" tak sľubujem ak "dožijem " a ak vytrubnica bude chcieť otvorene diskutovať somnou o TOM tak mu ukážem pravdu JA
@anonym_e3e2cc vsetci su tu kvoli dopaminu, aj ty 😛
@anonym_e3e2cc
Uvidíme čo nové vytrubnica prinesie
Ale ak zase len" čáry máry" tak sľubujem ak "dožijem " a ak vytrubnica bude chcieť otvorene diskutovať somnou o TOM tak mu ukážem pravdu JA
@buminka555 prepáč, ale toto znie tak ako zo skôlky...😄😁 odľahčujem atmosféru 😇 obed navarený? My máme polievku z jušky a mäso na prírodno s ryžou 🙂
⚠S tou jadrovou hlavicou bol porušený nebezpečný precedens, ešte sa zisťuje či nešlo o False-flag operáciu aby bol dôvod pre okamžity utok na Irán, lebo nedáva zmysel aby bola odpálená iba 1. Raketa bola odpálená z územia Hútiov, ktori su podporovaní Iránom, zneškodnená nad Saudskou Arábiou.
Raketa naozaj niesla jadrovú hlavicu. Izrael je pripravený okamžite odpovedať jadrovym utokom ak by bol náznak ďalšiehou odpalu. Všetci dufajme že Iran bude mať rozum lebo toto je ako sud s pušnym prachom⚠
AKo vidím, mnohí ste z mojej pritomnosti na fore načertení 👹ťak nebudem ďalej pichať do sršnieho hniezda. Tak sa zdá, že informácie z geopolitiy štvu tunajšiu komunitu ešte viac ako UFO.
Tým pár z Vás, ktorí máte otvorenú myseľ, zaujem o UFO, tajné projekty a nenechávate sa klamať mainstreamom, odporúčam sledovať whistleblowerov, dnes ich je naozaj mnoho a veľká časť utajovanej pravdy je už "vonku", len o tychto veciac media neifnormuju.
Tu je fakt zaujímavý rozhovor s bývalym členom špecialnych jednotiek a kontrakterom, típka som poznal osobne, fakt skvely človek a zaručujem sa že vraví pravdu. Na rozdiel odomna mal odvahu vyjsť pred kameru.
Relevantné video o Free energy, zruční ludia a elektrikári môžu odkukať ako to celé funguje. Ludia napojení na S. Greera. Na svojom kanáli majú viacero podobnych videi
Best Regards,
prepačte ak som niektorých vydesil, pripadne im pokazil ilúzie, ale čochvila sa nebudú dať zavrieť oči pred skutočnosťou 🍻
@buminka555 prepáč, ale toto znie tak ako zo skôlky...😄😁 odľahčujem atmosféru 😇 obed navarený? My máme polievku z jušky a mäso na prírodno s ryžou 🙂
@jo234v
Jasné navarené
Vytrubnica " možno" pozná pravdu, alebo konšpiruje
Ale nevadí, skôr či neskôr sa to vyjasní
⚠S tou jadrovou hlavicou bol porušený nebezpečný precedens, ešte sa zisťuje či nešlo o False-flag operáciu aby bol dôvod pre okamžity utok na Irán, lebo nedáva zmysel aby bola odpálená iba 1. Raketa bola odpálená z územia Hútiov, ktori su podporovaní Iránom, zneškodnená nad Saudskou Arábiou.
Raketa naozaj niesla jadrovú hlavicu. Izrael je pripravený okamžite odpovedať jadrovym utokom ak by bol náznak ďalšiehou odpalu. Všetci dufajme že Iran bude mať rozum lebo toto je ako sud s pušnym prachom⚠
AKo vidím, mnohí ste z mojej pritomnosti na fore načertení 👹ťak nebudem ďalej pichať do sršnieho hniezda. Tak sa zdá, že informácie z geopolitiy štvu tunajšiu komunitu ešte viac ako UFO.
Tým pár z Vás, ktorí máte otvorenú myseľ, zaujem o UFO, tajné projekty a nenechávate sa klamať mainstreamom, odporúčam sledovať whistleblowerov, dnes ich je naozaj mnoho a veľká časť utajovanej pravdy je už "vonku", len o tychto veciac media neifnormuju.
Tu je fakt zaujímavý rozhovor s bývalym členom špecialnych jednotiek a kontrakterom, típka som poznal osobne, fakt skvely človek a zaručujem sa že vraví pravdu. Na rozdiel odomna mal odvahu vyjsť pred kameru.
Relevantné video o Free energy, zruční ludia a elektrikári môžu odkukať ako to celé funguje. Ludia napojení na S. Greera. Na svojom kanáli majú viacero podobnych videi
Best Regards,
prepačte ak som niektorých vydesil, pripadne im pokazil ilúzie, ale čochvila sa nebudú dať zavrieť oči pred skutočnosťou 🍻
@vytrubnica Ved pis dalej. Za to, ze dvaja traja sa tu fo teba obuvaju, nic neznamena. Citaju mnohi, len nekomentuju.
Best Regards,
@vytrubnica máš úplnú slobodnú vôľu tu prispievať informaciami a ak ťa to baví tak kľudne pokračuj už sme ti viaceri z nás tú písali že my záujem máme a čítame to, ale ak ti to je nepríjemné tak samozrejme to rešpektujeme...ja čítam a sledujem viac zdrojov whisteblowerov ale všetko je to zahraničie Amerika najviac, takže mňa to potešilo že sa to rieši už aj u nás na Slovensku 🙋 trošku aspoň... Ja budem rada ak to tu ostane otvorené, sme tu v komunikácii však veci sa vo svete dejú .. aj v téme prítomnosti extraterestrialov sa to posúva vpred vnímam to tak že Trump bude v tomto kľúčový...
Aj v susednom Česku čo sa tejto oblasti venuje chlapík to zdieľal aktuálne
ok neviem prečo nechce mi načítať obrázok 😅 skúsim neskôr
Best Regards,
@vytrubnica Tvoje tvrdenia sa menia s každou reakciou ľudí – najprv istota, potom „možno“, „false flag“, „údajne“.
Odpálenie alebo zničenie jadrovej hlavice je fyzikálne a geopoliticky neukryteľná udalosť. Neexistuje jediný nezávislý dôkaz, že sa čokoľvek z toho stalo.
YouTube videá, osobné dojmy a odkazy na „whistleblowerov“ nie sú dôkazy.
Otvorená myseľ znamená overovať informácie, nie veriť každému dramatickému príbehu bez faktov.

@vytrubnica "Slnko aj magnetické pole je ešte viac nestabilné ako koncom roku 2025. Len utajovať a utajovať. "
O "nestabilnosti" slnka sa otvorene diskutuje. Kde sa to prosim ta taji?
Som prekvapena, ze to prinasas ako vysoko utajenu novinku, ktoru si vyniesol na svetlo sveta, a pritom je to znama vec.
@moonlight1210 nielenze diskutuje, ale je to bezny jav a v tomto obdobi roka aj ocakavany.
zdroj AI:
Slnko momentálne prechádza fázou vysokej aktivity, ktorú možno označiť za istú formu „magnetickej nestability“, no pre hviezdu jeho typu ide o prirodzený jav. Aktuálne (február 2026) sa nachádzame v období solárneho maxima.
Tu je prehľad toho, čo sa deje:
Silné erupcie: Práve včera (1. februára 2026) bola zaznamenaná mimoriadne silná erupcia triedy X8.1 z aktívnej oblasti AR4366, ktorá spôsobila výpadky rádiového signálu na osvetlenej strane Zeme.
Magnetické maximum: Slnko je v rámci svojho 11-ročného cyklu (Cyklus 25) na vrchole. To znamená, že jeho magnetické pole je „rozstrapatené“, čo vedie k vzniku veľkého množstva slnečných škvŕn a častým výronom koronálnej hmoty (CME).
Vplyv na Zem: Táto „nestabilita“ nie je nebezpečná pre život ako taký, ale môže ovplyvňovať GPS systémy, satelitnú komunikáciu a elektrické siete. Pozitívnym vedľajším účinkom sú však časté a intenzívne polárne žiary viditeľné aj v nižších zemepisných šírkach.
Výhľad: Odborníci z NASA a NOAA očakávajú, že táto zvýšená aktivita bude pretrvávať minimálne do marca 2026, kým Slnko nezačne postupne prechádzať do pokojnejšej fázy
zdroje:
https://www.swpc.noaa.gov/communities/space-wea...
https://science.nasa.gov/blogs/solar-cycle-25/
https://www.esa.int/Space_Safety/Space_weather/...
https://www.swpc.noaa.gov/products/solar-cycle-...