icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

Strana
z28
seli4
7. feb 2026
@buminka555

@seli4
Tak ti treba😂😂😂😂😂

@buminka555 ha, už mi to ide 😉😄

buminka555
7. feb 2026
@seli4

@buminka555 ha, už mi to ide 😉😄

Uvidíme , či Trump povie to čo ja

jo234v
7. feb 2026
@buminka555

Uvidíme , či Trump povie to čo ja

@buminka555 čo vlastne hovoríš ty...? Ja som pravda, cesta a život...? Toto asi Trump nepovie...🤔

buminka555
8. feb 2026
@jo234v

@buminka555 čo vlastne hovoríš ty...? Ja som pravda, cesta a život...? Toto asi Trump nepovie...🤔

@jo234v
Hovorím že keď "existujú" tak sa rodia ako ľudia

princezpuss
8. feb 2026
@buminka555

@jo234v

@buminka555 poznáš niekoho takého osobne? Príp. o kom zo známych ľudí si to myslíš? 🤔 Za mňa prípustné no beriem to s rezervou nakoľko to nemám podložené priamymi dôkazmi ani som takúto tému s nikým neriešila 🤷🏻‍♀️

buminka555
8. feb 2026
@princezpuss

@buminka555 poznáš niekoho takého osobne? Príp. o kom zo známych ľudí si to myslíš? 🤔 Za mňa prípustné no beriem to s rezervou nakoľko to nemám podložené priamymi dôkazmi ani som takúto tému s nikým neriešila 🤷🏻‍♀️

@princezpuss
Myslím si to o veľa ľuďoch
Čo sa týka dôkazov tak nie všetky dôkazy musia byť len tie ktoré si ľudia vyložia doslovne - že sa im ukážu FYZICKY nejaký mimo- zemšťania

buminka555
8. feb 2026
@jo234v

@jo234v
Trump to nepovie
Pretože Najvyššia bytosť vo vesmíre - Kristus je mu vzdialený na míle od jeho rozumu
Čo je cisárove , čo je Božie

seli4
8. feb 2026
@buminka555

@jo234v

@buminka555 ano je to tak a hovorí sa takýmto dušiam starseeds ale sú tu prítomní aj v ich normálnej forme...napríklad najbližšia k nám hviezdna sústava kde je život je Alpha Centauri

buminka555
8. feb 2026
@seli4

@buminka555 ano je to tak a hovorí sa takýmto dušiam starseeds ale sú tu prítomní aj v ich normálnej forme...napríklad najbližšia k nám hviezdna sústava kde je život je Alpha Centauri

@seli4
Nieje až tak podstatné či sú vo svojej fyzickej forme na svojej planéte , alebo sa rodia ako ľudia na našej zemi ,pretože ľudia nie sú o nič menej ale ani viac než iné civilizácie a ani iné civilizácie nie sú ani menej, ani viac než ľudia .
Skôr ide o hŕstku ľudí zaujímajúcich sa o mimozemské bytosti , hŕstku ktorá si myslí že keby " náhodou" spoznali iné bytosti ,tak by sa svet zmenil .
A či by to prinieslo ľudstvu iné chápanie - duševné , duchovné, v tej vyššej "forme " ?
Vari by to prinieslo technologické inovácie?
Nebodaj by už ľudstvo tak postúpilo na vyššiu úroveň bytia?
Niekedy si dávam takú otázku o živote
Čo sa vlastne chcete dozvedieť?
Dozvedieť sa to , že spočiniete v pokoji - na konci cesty , to je celé - viac nedostanete
Veď máte viac než iné civilizácie
Máte možnosť počas života sa zachrániť
Spasiť sa a ísť domov
Tak neváhajte a bežte si pre spásu
Mimozemšťania to za vás nespravia
Všetky staroveké civilizácie písali v podobenstvách o tom - sumeri, egyptania, a aj iné

buminka555
8. feb 2026
@seli4

@seli4
Ale nebudem Vám brať to čo si každý vyberie
Ja len , že sú aj zaujímavejšie " veci" ak ich tak môžem nazvať - ako mimozemská civilizácia

seli4
8. feb 2026
@buminka555

@seli4
Nieje až tak podstatné či sú vo svojej fyzickej forme na svojej planéte , alebo sa rodia ako ľudia na našej zemi ,pretože ľudia nie sú o nič menej ale ani viac než iné civilizácie a ani iné civilizácie nie sú ani menej, ani viac než ľudia .
Skôr ide o hŕstku ľudí zaujímajúcich sa o mimozemské bytosti , hŕstku ktorá si myslí že keby " náhodou" spoznali iné bytosti ,tak by sa svet zmenil .
A či by to prinieslo ľudstvu iné chápanie - duševné , duchovné, v tej vyššej "forme " ?
Vari by to prinieslo technologické inovácie?
Nebodaj by už ľudstvo tak postúpilo na vyššiu úroveň bytia?
Niekedy si dávam takú otázku o živote
Čo sa vlastne chcete dozvedieť?
Dozvedieť sa to , že spočiniete v pokoji - na konci cesty , to je celé - viac nedostanete
Veď máte viac než iné civilizácie
Máte možnosť počas života sa zachrániť
Spasiť sa a ísť domov
Tak neváhajte a bežte si pre spásu
Mimozemšťania to za vás nespravia
Všetky staroveké civilizácie písali v podobenstvách o tom - sumeri, egyptania, a aj iné

@buminka555 dobre píšeš, ľudia a planéta Zem nieje ani o trochu menej ani viac ako iné civilizácie, je len proste iná..a áno spomínala sa prítomnosť ET vo viacerých proroctvach a dobách. Neviem ako to majú iní ale ja to nemám spojené tak že AŽ keď bude oficiálny kontakt tak ľudia budú konečne využívať pokročilé technológie alebo nejaké špeciálne vymoženosti alebo až vtedy nastane duchovný pokrok...toto všetko sa Už postupne deje, technológie sa vyvíjaju k pokročilejším a časom to vedie k využívaniu "mimozemských" ale to v skutočnosti nie sú mimozemské technológie, tie technológie sú na prírodných zdrojov robené slnko vesmír energia a to všetko je aj tu na zemi, čiže sú to aj "pozemské technológie", len také technológie môžu ľudia využívať s určitým vedomím kolektívnym to je celé....a ako si aj ty spomenul vo všetkých dobách mali vplyv ET a aj teraz to tak je, vždy to tak bolo ... A to že nastávajú zmeny v systéme a celkovo vo všetkých oblastiach či už náboženských, politických, finančných znamená len jedno že sa ľudstvo rozvíja a otvorené "dvere" do vesmíru môžu byť úplne prirodzené a normálne nič špeciálne to není, to len dnes sa to považuje ešte za konšpirácie alebo niečo špeci...ale časom sa to stane úplne bežnou vecou a možno my čo teraz žijeme sme na prelome takéhoto veku technologicko spiritualneho

jo234v
9. feb 2026
@buminka555

@jo234v
Trump to nepovie
Pretože Najvyššia bytosť vo vesmíre - Kristus je mu vzdialený na míle od jeho rozumu
Čo je cisárove , čo je Božie

buminka555
9. feb 2026
@jo234v

@jo234v
❤️

buminka555
9. feb 2026
@seli4

@buminka555 dobre píšeš, ľudia a planéta Zem nieje ani o trochu menej ani viac ako iné civilizácie, je len proste iná..a áno spomínala sa prítomnosť ET vo viacerých proroctvach a dobách. Neviem ako to majú iní ale ja to nemám spojené tak že AŽ keď bude oficiálny kontakt tak ľudia budú konečne využívať pokročilé technológie alebo nejaké špeciálne vymoženosti alebo až vtedy nastane duchovný pokrok...toto všetko sa Už postupne deje, technológie sa vyvíjaju k pokročilejším a časom to vedie k využívaniu "mimozemských" ale to v skutočnosti nie sú mimozemské technológie, tie technológie sú na prírodných zdrojov robené slnko vesmír energia a to všetko je aj tu na zemi, čiže sú to aj "pozemské technológie", len také technológie môžu ľudia využívať s určitým vedomím kolektívnym to je celé....a ako si aj ty spomenul vo všetkých dobách mali vplyv ET a aj teraz to tak je, vždy to tak bolo ... A to že nastávajú zmeny v systéme a celkovo vo všetkých oblastiach či už náboženských, politických, finančných znamená len jedno že sa ľudstvo rozvíja a otvorené "dvere" do vesmíru môžu byť úplne prirodzené a normálne nič špeciálne to není, to len dnes sa to považuje ešte za konšpirácie alebo niečo špeci...ale časom sa to stane úplne bežnou vecou a možno my čo teraz žijeme sme na prelome takéhoto veku technologicko spiritualneho

@seli4
Jasné , len nie každý zvládne spirituálne
Ja môžem považovať za spirituálne veci Ducha , duchovenstva , zákona Božieho a vecí s tým spoločnčné, a iní môžu považovať za spirituálne úplne svetské veci , napríklad dať si marišku a hovorít že komunikujú s Bohom

seli4
9. feb 2026
@buminka555

@seli4
Ja môžem považovať za spirituálne veci Ducha , duchovenstva , zákona Božieho a vecí s tým spoločnčné, a iní môžu považovať za spirituálne úplne svetské veci , napríklad dať si marišku a hovorít že komunikujú s Bohom

@buminka555 to je každého osobná voľba dať si alebo nedať si, nesúvisí teraz zo zvládnutím spirituality, niekto kto si dá trávu môže byť na tom "duchovne lepšie" než ten čo sa snaží hľadať boha v kostole a odsudzuje všetko čo je mimo jeho úroveň....
tu sa bavíme o odhaleni ET, a úplne odhalenie za mňa nemôže prísť len tak zo dňa na deň bol by strašný chaos náboženský politický ... Ale keď si porovnáš už len že za posledných 20 rokov ako vzrástol záujem o ET a celkovo povedomie o tejto téme sa šíri dosť rýchlo, už to není v pár stovkách ale stá tisíce ľudí to rieši a sleduj dianie, v politike A.P.Luna začína túto oblasť odtajnovat a tlačí na vedu výskumníkov aj politikov ... Takze podľa mňa to príde tak nenápadne že to proste každý už bude vedieť 😄 alebo dalo by sa povedať až keď nastane Posun vedomia Boh má plán že 🙂

seli4
9. feb 2026
@buminka555

@seli4

@buminka555 možno to vyznelo ako keby som obhajovala trávu, čo som tým samozrejme tak vôbec nemyslela, myslela som to tak že z môjho pohľadu nemám kompetenciu niekoho posudzovať či je niekto viac alebo menej spojený s Bohom 🙂 len taká vsuvka k môjmu komentu predtým aby nedošlo k nedorozumeniu 😀👍

buminka555
9. feb 2026
@seli4

@buminka555 možno to vyznelo ako keby som obhajovala trávu, čo som tým samozrejme tak vôbec nemyslela, myslela som to tak že z môjho pohľadu nemám kompetenciu niekoho posudzovať či je niekto viac alebo menej spojený s Bohom 🙂 len taká vsuvka k môjmu komentu predtým aby nedošlo k nedorozumeniu 😀👍

@seli4
Rozumiem kam mieriš 🤝
A už nech to príde akoukoľvek cestou , či necestou ,stále pôjde o človeka a jeho chápanie týchto vecí,a len málokto prijme pravdu
Možno nieje až tak podstatná pravda o ET ale o ten princíp prijatia a vnútorného vnímania toho celého

seli4
20. feb 2026

Ahojte, všimli ste si už nové správy ohľadne vyjadrenia Trumpa k ET? Tak kto vie či sme o krok ďalej (bližšie) 🧐😊

buminka555
20. feb 2026
@seli4

Ahojte, všimli ste si už nové správy ohľadne vyjadrenia Trumpa k ET? Tak kto vie či sme o krok ďalej (bližšie) 🧐😊

@seli4
Videl som , no uvidíme čo príde
Ale komenty Američanov sú nejaké zvláštne
Hovoria že je to len nálepka zamaskovanie iných veci , týkajúcich sa epistein, a toho čo ževraj má byť medzi usa a Irak,??

buminka555
20. feb 2026
@buminka555

@seli4
Videl som , no uvidíme čo príde
Ale komenty Američanov sú nejaké zvláštne
Hovoria že je to len nálepka zamaskovanie iných veci , týkajúcich sa epistein, a toho čo ževraj má byť medzi usa a Irak,??

@buminka555 či Irán 🤔stále si mylim tie dva štáty

seli4
20. feb 2026
@buminka555

@buminka555 či Irán 🤔stále si mylim tie dva štáty

@buminka555 Irán .. včera som videla video z prírody v Irane a vyzeralo identicky ako u nás v lese na strednom Slovensku 😃 také trošku prekvapenie že aká rovnaká príroda je tam🙂 no môže byť že niečo iné za tým je, ale tak našlapnuté je🙂 táto téma prúdi už všade hah...aj keď je to stále zosmiešňované vo veľkom ...

anonym_ecafbd
26. feb 2026

Posledná správa z Atlasu 🙂 ešte nebola rozluštená. S povolením od vytrubnice. Nasa vraj má rušičky, ktoré bránia aby ich zachytili nezávislí amatéri.

anonym_e3e2cc
26. feb 2026
@anonym_ecafbd

Posledná správa z Atlasu 🙂 ešte nebola rozluštená. S povolením od vytrubnice. Nasa vraj má rušičky, ktoré bránia aby ich zachytili nezávislí amatéri.

@anonym_ecafbd 🤣🤣🤣wau, fascinujúce. Tomu uveria snáď iba slabomyselní.🙈.
Toto nedáva fyzikálne ani logisticky zmysel.
NASA by musela rušiť signál po celej planéte, na všetkých frekvenciách, v každej krajine, voči tisíckam nezávislých rádioteleskopov vrátane amatérskych rádiových operátorov.
To je prakticky nemožné.
Rádiové signály z vesmíru prichádzajú zo smeru na oblohe,
majú presnú frekvenciu, dajú sa zachytiť relatívne jednoduchou technikou.
Ak by niečo bolo skutočné, zachytili by to univerzity, amatérski rádioastronómovia, observatóriá mimo USA, súkromné organizácie.
NASA nemá kontrolu nad globálnou fyzikou.
Ten obrázok so štvorčekmi-takéto „kódové mriežky“ sa často používajú v konšpiračných kruhoch, lebo vyzerajú technicky,
evokujú tajný dokument a pôsobia záhadne.
Ale bez zdroja, dátumu, publikácie, originálneho kontextu to nieje dôkaz ničoho,len obyčajný obrázok.

anonym_a07dd2
26. feb 2026
@anonym_ecafbd

@anonym_ecafbd To vyzerá presne tak, ako keď pokafrem maľovanú krížovku 😂

akje
27. feb 2026
@anonym_a07dd2

@anonym_ecafbd To vyzerá presne tak, ako keď pokafrem maľovanú krížovku 😂

@anonym_a07dd2 :D

anonym_ecafbd
27. feb 2026

@anonym_a07dd2 😂 je to len taká zaujímavosť, údajne ide o skalárne signály o určitej frekvencie prepísané do takéhoto mrežovníka. Z nej sa potom matematicky dá vyvodiť čitatelná správa. Podobné rastrové mriežky sa pouzivajú bežne pri analýze dát pri rôznych profesiách. Tu je už preložená správa.
Ufoni použivajú klinové pismo 😂 verte tomu alebo nie

seli4
27. feb 2026
@anonym_e3e2cc

@anonym_ecafbd 🤣🤣🤣wau, fascinujúce. Tomu uveria snáď iba slabomyselní.🙈.
Toto nedáva fyzikálne ani logisticky zmysel.
NASA by musela rušiť signál po celej planéte, na všetkých frekvenciách, v každej krajine, voči tisíckam nezávislých rádioteleskopov vrátane amatérskych rádiových operátorov.
To je prakticky nemožné.
Rádiové signály z vesmíru prichádzajú zo smeru na oblohe,
majú presnú frekvenciu, dajú sa zachytiť relatívne jednoduchou technikou.
Ak by niečo bolo skutočné, zachytili by to univerzity, amatérski rádioastronómovia, observatóriá mimo USA, súkromné organizácie.
NASA nemá kontrolu nad globálnou fyzikou.
Ten obrázok so štvorčekmi-takéto „kódové mriežky“ sa často používajú v konšpiračných kruhoch, lebo vyzerajú technicky,
evokujú tajný dokument a pôsobia záhadne.
Ale bez zdroja, dátumu, publikácie, originálneho kontextu to nieje dôkaz ničoho,len obyčajný obrázok.

@anonym_e3e2cc nasa by nemusela nikde nič rušiť, technológia ktorá nieje ľuďmi na zemi vytvorená ďaleko presahuje to čo naše "ultra super" techniky zachytávajú, ak chcú zachytia to aj amatéri, a niektorí aj zachytili...

moonlight1210
28. feb 2026

Uplne by tu stacil kruhovy diagram, s rozmiestnenymi vysecami a oddeleniami (to vyzera tak tajomne), ktory by sa vyplnil cislami podla nejakeho kluca, aby tie cisla davali zmysel. A nasledne by sa niektore nahodne cisla len prepisali na uplne ine.
K tomu historka, ze to uniklo zo spisov a nemalo to byt nikdy videne, lebo je to kluc k vypoctom (doplnte si vlastny napad coho. Trebars koordinatov, po akej drahe sa k nam blizi materska lod.)

Zabavilo by ich to na cele mesiace.

Lebo miestami by sa dala medzi cislami najst suvislost, a hned by sa stracala. Takze by to budilo dojem, ze je to tajny kod, a zaroven by bol nelustitelny. 😁

Bolo by zaujimave sledovat, co vsetko by za tym objavili. Mozno by dokonca aj zapichli prst do mapy hviezdnej oblohy a prisahali, ze presne vypocitali, kde sa lod nachadza.

whistleblower952
Včera o 13:52

Ja osobne som mal skusenost ako som stal na semaforoch a nad nimi sa zacala tvarovat a vypinat si neviditelnost ale bola stale prehliadna vesmirna lod, bola v tvare gule mala nejaky kokpit a potom zmizla. Urcite to nebolo vyvolane fiktivne ale realne tam bol.UVAP videli to aj ostatny nikto nechapal a kto stihol odfotil.

seli4
Včera o 16:09
@whistleblower952

Ja osobne som mal skusenost ako som stal na semaforoch a nad nimi sa zacala tvarovat a vypinat si neviditelnost ale bola stale prehliadna vesmirna lod, bola v tvare gule mala nejaky kokpit a potom zmizla. Urcite to nebolo vyvolane fiktivne ale realne tam bol.UVAP videli to aj ostatny nikto nechapal a kto stihol odfotil.

@whistleblower952 kde si to videl?

Strana
z28