icon

UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029

vytrubnica
15. feb 2025

Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,

Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.

Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.

Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.

-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure

-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)

-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")

-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.

JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW

-

Strana
z29
whistleblower952
Autor odpoveď zmazal
whistleblower952
Včera o 03:56
@seli4

@whistleblower952 kde si to videl?

@seli4 optima kosice a druhu som videl v noci nad kvp zasiahol ju potom taky laserovy paprsok v noci z druhej lode par stoviek metrou od nej a zmizlo to

whistleblower952
Včera o 04:04
@seli4

@whistleblower952 kde si to videl?

@seli4
Inak jednu vec som.si nevsimol ohladne Iranu ci sa spominala ale Iran sedi na Stargate 10 co je napojene na hlavny grid energeticky zeme a preto aj Amerika a teraz uz aj NATO tak na to tlaci aby zosadili rezim a prebrali ten stargate uz to neni neviditelna vojna ras ale aj ludska v realite o to.

seli4
Včera o 15:25
@whistleblower952

@seli4
Inak jednu vec som.si nevsimol ohladne Iranu ci sa spominala ale Iran sedi na Stargate 10 co je napojene na hlavny grid energeticky zeme a preto aj Amerika a teraz uz aj NATO tak na to tlaci aby zosadili rezim a prebrali ten stargate uz to neni neviditelna vojna ras ale aj ludska v realite o to.

@whistleblower952 tak takýchto informácií je na internete veľa 😅😀 a len tak pre zaujímavosť jedna nová info, ževraj z 3i atlas bolo spozorované že uniká alkohol 🤣😆👏

anonym_7746d2
Včera o 15:53

Pocujte, toto vsetko co tu Vytrubnica pisal, akoby bolo v knihe, seriali Problem 3 telies. Videli, citali ste to? Ja som to nasla, ked som dnes hadala kniznu hadanku v Martinuse

seli4
Včera o 16:52
@anonym_7746d2

Pocujte, toto vsetko co tu Vytrubnica pisal, akoby bolo v knihe, seriali Problem 3 telies. Videli, citali ste to? Ja som to nasla, ked som dnes hadala kniznu hadanku v Martinuse

@anonym_7746d2 nepoznám, nečítala som to..zaujímavé 🤔

anonym_ecafbd
Včera o 21:11

celkom fajn spracované video k téme ufo

https://www.youtube.com/watch?v=D0kOXicbh5o
buminka555
Dnes o 07:31
@seli4

@whistleblower952 tak takýchto informácií je na internete veľa 😅😀 a len tak pre zaujímavosť jedna nová info, ževraj z 3i atlas bolo spozorované že uniká alkohol 🤣😆👏

@seli4
Mimozemšťania OŽRANCI 😂😂😂😂😂

buminka555
Dnes o 07:32
@buminka555

@seli4
Mimozemšťania OŽRANCI 😂😂😂😂😂

Ja som vedel že za tým niečo je 🫢🤔🤣🤣🤣🤣🤣🙆

Strana
z29