UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@whistleblower952 kde si to videl?
@seli4 optima kosice a druhu som videl v noci nad kvp zasiahol ju potom taky laserovy paprsok v noci z druhej lode par stoviek metrou od nej a zmizlo to
@whistleblower952 kde si to videl?
@seli4
Inak jednu vec som.si nevsimol ohladne Iranu ci sa spominala ale Iran sedi na Stargate 10 co je napojene na hlavny grid energeticky zeme a preto aj Amerika a teraz uz aj NATO tak na to tlaci aby zosadili rezim a prebrali ten stargate uz to neni neviditelna vojna ras ale aj ludska v realite o to.
@seli4
Inak jednu vec som.si nevsimol ohladne Iranu ci sa spominala ale Iran sedi na Stargate 10 co je napojene na hlavny grid energeticky zeme a preto aj Amerika a teraz uz aj NATO tak na to tlaci aby zosadili rezim a prebrali ten stargate uz to neni neviditelna vojna ras ale aj ludska v realite o to.
@whistleblower952 tak takýchto informácií je na internete veľa 😅😀 a len tak pre zaujímavosť jedna nová info, ževraj z 3i atlas bolo spozorované že uniká alkohol 🤣😆👏
Pocujte, toto vsetko co tu Vytrubnica pisal, akoby bolo v knihe, seriali Problem 3 telies. Videli, citali ste to? Ja som to nasla, ked som dnes hadala kniznu hadanku v Martinuse
Pocujte, toto vsetko co tu Vytrubnica pisal, akoby bolo v knihe, seriali Problem 3 telies. Videli, citali ste to? Ja som to nasla, ked som dnes hadala kniznu hadanku v Martinuse
@anonym_7746d2 nepoznám, nečítala som to..zaujímavé 🤔
celkom fajn spracované video k téme ufo
@whistleblower952 tak takýchto informácií je na internete veľa 😅😀 a len tak pre zaujímavosť jedna nová info, ževraj z 3i atlas bolo spozorované že uniká alkohol 🤣😆👏
@seli4
Mimozemšťania OŽRANCI 😂😂😂😂😂
Čo vravíte na toto? https://fontech.startitup.sk/cia-rusko-usa-zaha...
@jo234v
Nooo ak by tu boli , tak už dávno by sa ukázali na obrazovke
Radšej si prelúskajte videá z tohto kanála: e.com/watch?v=5Tu4_oWH6_g
@gazah hups, lepší link: https://odysee.com/@Archivar:d/A32-Pravda-o-val...
@jo234v
Nooo ak by tu boli , tak už dávno by sa ukázali na obrazovke
@jo234v
@buminka555 iba sa bránili... To je šialené, ak by sa tento príbeh aj naozaj stal, nedivím sa, prví útočili ľudia a to ma žiaľ ani vôbec neprekvapuje 🤔 je to skôr smutné
A práve z tohto dôvodu aj keby tu boli tak by sme o nich nevedeli, lebo by sa strieľalo...ak majú byť raz priznaní tak až vtedy keď bude kolektívne vedomie na toľko schopné ich priať do reality
@jo234v
@buminka555 iba sa bránili... To je šialené, ak by sa tento príbeh aj naozaj stal, nedivím sa, prví útočili ľudia a to ma žiaľ ani vôbec neprekvapuje 🤔 je to skôr smutné
A práve z tohto dôvodu aj keby tu boli tak by sme o nich nevedeli, lebo by sa strieľalo...ak majú byť raz priznaní tak až vtedy keď bude kolektívne vedomie na toľko schopné ich priať do reality
@seli4 preto si aj myslím, že keď vezmeme teoreticky za pravdu teóriu výtrubnice, že nás považujú za nebezpečných, tak je to aj pravda. ...a pri tom Rusi, oni vystrelia na hocičo čo naruší ich letecký priestor...sú proste strašne teritoriálny, strážia si svoje hranice, akokeby ich všetci chceli napadnúť, ohroziť.
@jo234v
@seli4
Kolektívne vedomie ?
Nikdy 😂
A kto bude robiť zlo?
@gazah hups, lepší link: https://odysee.com/@Archivar:d/A32-Pravda-o-val...
@gazah
Videá nám nepomôžu
Od nepamäti sveta , milión rokov za opicami ( áno už odvtedy),človek neustále hľadá spôsob ako sa dostať cez mŕtvoly k moci
My chceme aby prišli mimozemšťania- urobiť poriadky na smetisku zvaná ZEM
@jo234v
@seli4 chápem čo tým chceš povedať, presne si to slovami vystihla. Je to zaujimavé...aj keď som veriaca, mne napadlo, že aj Boh sa stal človekom, aby sme ho prijali medzi seba. Stal sa Ježišom, nie je to to isté ale len taká paralela...
@seli4
Kolektívne vedomie ?
Nikdy 😂
A kto bude robiť zlo?
@buminka555 hmmm, dajme tomu že, predstav si symbol jinjang doteraz sme niekoľko stoviek rokov boli v tej čiernej polovici s malou svetlou bielou bodkou 😀 a teraz nastal čas keď sme sa preklenuli do bielej polovice a tá čierna bodka tam je hej, temnota nevymizne ale už není tak rozšírená🙂 fotonov pás niekto to nazýva aj🙂
@buminka555 hmmm, dajme tomu že, predstav si symbol jinjang doteraz sme niekoľko stoviek rokov boli v tej čiernej polovici s malou svetlou bielou bodkou 😀 a teraz nastal čas keď sme sa preklenuli do bielej polovice a tá čierna bodka tam je hej, temnota nevymizne ale už není tak rozšírená🙂 fotonov pás niekto to nazýva aj🙂
@seli4
Nuž ja by som povedal že za posledných 20 rokov ( čo to tak sledujem ) sme v tej čiernej polovici a tá biela bodka sa už mení na čiernu tiež 😂
Vrátane mňa samozrejme , "všetci " sme súčasťou zla- s ktorým súhlasíme - ale naše svedomie neoklameme
Skôr si viem predstaviť že by sme sa už konečne ( už by bolo n čase ) mohli zaujímať o dobro - teda tú bielu bodku v tom jing- jang
Ale píšeš dobre Už nastal čas - a nie že posledný pre ľudstvo 🤔
Lebo mám pocit že pár jedincov nieje až tak pre TVORCU vesmíru podstatných - Veď nemám cenu ani na papieri na ktorom som napísaný 😂
Vieš všetko čo sa udeje - dobré a zlé sa prejaví vo vesmíre ako magnet - ale to je už iná téma
Ahojte, len taká infoška, že cirkev sa vyjadrila, ze v prípade že sú tu mimozemšťania medzi nami ich treba tiež pokrstiť 😀😄👍😆 do 30 rokov sa to má vyjasniť dúfam že skôr 😁 peknú nedeľu 🤍🌷
https://premierchristian.news/en/news/article/v...
Ahojte, len taká infoška, že cirkev sa vyjadrila, ze v prípade že sú tu mimozemšťania medzi nami ich treba tiež pokrstiť 😀😄👍😆 do 30 rokov sa to má vyjasniť dúfam že skôr 😁 peknú nedeľu 🤍🌷
Jasné poznáme rozprávky starej matere
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn...
Jasné poznáme rozprávky starej matere
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn...
@buminka555
Prikázanie
Neurobíš si vyrezávanu modlu , ani podobu ničoho čo je na nebi hore, na zemi dole a ani pod vodou , lebo ja som Hospodin tvoj Boh
A také že išiel do čile a " kôli tomu aby sa ľuďom zapáčilo kresťanstvo" si dal ušiť nový RUBÁŠ s atacama Giant 😂
@buminka555
Prikázanie
Neurobíš si vyrezávanu modlu , ani podobu ničoho čo je na nebi hore, na zemi dole a ani pod vodou , lebo ja som Hospodin tvoj Boh
A také že išiel do čile a " kôli tomu aby sa ľuďom zapáčilo kresťanstvo" si dal ušiť nový RUBÁŠ s atacama Giant 😂
Akože nechcem tu kydať ale nech si každý urobí svoj záver
@seli4 no to si neviem reálne predstaviť 🙃
Akože nechcem tu kydať ale nech si každý urobí svoj záver
@buminka555 ja tomu nerozumiem, vysvetli. Je to Frantisek a co si dal usit nejaky luxusny habit s tematikou Aztekov ci ako?
@buminka555 ja tomu nerozumiem, vysvetli. Je to Frantisek a co si dal usit nejaky luxusny habit s tematikou Aztekov ci ako?
@jo234v
František bol neviem v ktorom roku v Chile a slúžil tam omšu alebo nejakú kresťanskú slávnosť , a mal na sebe toto rúcho zo znakom atacama Giant tento ( jeho krok- teda tunika z atacama Giant ) bolo akoby prepojenie medzi kresťanstvom a ich naboženstvami , myslím že to bolo v roku 2018
@jo234v
František bol neviem v ktorom roku v Chile a slúžil tam omšu alebo nejakú kresťanskú slávnosť , a mal na sebe toto rúcho zo znakom atacama Giant tento ( jeho krok- teda tunika z atacama Giant ) bolo akoby prepojenie medzi kresťanstvom a ich naboženstvami , myslím že to bolo v roku 2018
@buminka555 zase niečo zaujimavé... ľudia čo to vytvorili boli veľmi nábožní a píše sa, že to možno ani nevytvorili ľudia, ale mimozemci no a sme zase pri tom istom...chápem, čo tým František symbolicky chcel povedať, tým rúchom, zase s prvým prikázaním to nie je až také v nesúlade, no tak
nejedujeme sa ako škôlkari 😁
@buminka555 zase niečo zaujimavé... ľudia čo to vytvorili boli veľmi nábožní a píše sa, že to možno ani nevytvorili ľudia, ale mimozemci no a sme zase pri tom istom...chápem, čo tým František symbolicky chcel povedať, tým rúchom, zase s prvým prikázaním to nie je až také v nesúlade, no tak
nejedujeme sa ako škôlkari 😁
@jo234v
Nemal som v úmysle jedovať
Skôr som to myslel ako fakt , ale každý má svoje srdce a svoju vôľu , a aj voľbu