UFO - všetko bude odtajnené do roku 2029
Pre tych, ktorych tema UFO zaujima, s dalsimi vytrubnicami chystame dokumentarny film je to tocene a dramatizovane v style mainstreamu, aby mal co najvacsi zaber divakov. Bude to sucastou 2. fazy Final Disclosure,
Nejake podklady som im zasielal tiez, vratane konzultacie s rezisermi Andrewom a Danom. Mali by tam byt potvrdene niektore z informacii, ktore som uvadzal vo svojej prvej teme, ktoru som zalozil par tyzdnov dozadu, avsak mi bola zmazana - asi pre sirenie konspiracii? dovod neuviedli 🙂
Informacie sa budu tykat najma prastarej rasy JAZIS ktori ziju pod oceanmi a blizsie som ich specifikoval v prvej teme.
Kedze mi prva tema, vytvorena koncom januara bola zmazana, iba to zhrniem:
My tzv. whistlebloweri postupne odkryvame a larpujeme utajovane informacie o UAP vsade kde je to mozne, ako Reddit, 4chan atd.
Podielam sa na reverznom inzinierstve UFO/UAP, teda ich "pitvame", a skumame ako funguju a co z nich sa da vyuzit. Toto sa deje na roznych miestach vo vojenskych hangaroch, zvycajne v spolupraci s Gen. Dynamics, Lockheed Martin a EG&G, pripadne operujeme dronove letky pocas tzv. downtimes. Tieto UFO/UAP sa ovladaju zvacsa telepaticky.
Viac rozpisovat nebudem, kto ma zaujem poslem znenie povodnej, zmazanej temy do sukromnej spravy.
-Tu je link na youtube kanal spominaneho dokumentu, mal by vyjst uz na jar tohto roku.
https://www.youtube.com/@TheAgeOfDisclosure
-oficialne vyhlasenie o odtajneni Federalnych spisov (uz koncom januara som tvrdil, ze sa tak stane)
-Do nasho Skywatcher timu sa nedavno pridal i reziser Steven Spielberg, jeho najnovsi film ma vyjst v maji 2026 a bude tiez sucastou Final Disclosure. Ma vsetky potrebne informacie, uz sa rozhodol i premenoval nazov filmu (z povodneho "Dish" na "Disclosure")
-Vsetko ohladne UFO bude odtajnene najneskor do r. 2029.
JUST LOOK UP, STAY IN THE KNOW
-
@slovakboy super 👏😄 a? Čo si tým chcel naznačiť? Koniec vesmíru nepoznáme, za ním môže byť ďalší vesmír a ďaľší, je to fascinujúce 🙂
@seli4 chcel som tým naznačiť, že vesmir nie je nekonečný. Ak by bol, dôsledky by boli šialené. Vo fyzike nekonečno nezvykne existovať. Obrovské čísla a rády áno. Platia v ňom niektoré veľmi dôležité zákony: zákon kauzálny a zákon zachovania hmotnosti a energie. Energia sa môže meniť na hmotu a naopak. Ale v súčte sa nemenia. Vesmir ma svoj začiatok v čase, preto bude mať aj konečnú hmotnosť. Entropia rastie a rýchlosť svetla je konečná a konštantná aj v neinercialnych sústavách. To je tiež dôsledok kauzality. Za vesmírom môže byt iný vesmir ale to je len fantázia. Fyzikálne dôkazy a pozorovania nie sú fantázia ale realita.
@seli4 chcel som tým naznačiť, že vesmir nie je nekonečný. Ak by bol, dôsledky by boli šialené. Vo fyzike nekonečno nezvykne existovať. Obrovské čísla a rády áno. Platia v ňom niektoré veľmi dôležité zákony: zákon kauzálny a zákon zachovania hmotnosti a energie. Energia sa môže meniť na hmotu a naopak. Ale v súčte sa nemenia. Vesmir ma svoj začiatok v čase, preto bude mať aj konečnú hmotnosť. Entropia rastie a rýchlosť svetla je konečná a konštantná aj v neinercialnych sústavách. To je tiež dôsledok kauzality. Za vesmírom môže byt iný vesmir ale to je len fantázia. Fyzikálne dôkazy a pozorovania nie sú fantázia ale realita.
@slovakboy
Držím sa starého známeho
Nič nieje isté, len to že Boh existuje
Aha ho
@katrin21 ziadny oficialny zdroj, zas to zdielaju iba konspiracne weby.
Povod mytu:
V roku 2020 bývalý izraelský šéf vesmírnej bezpečnosti Haim Eshed tvrdil v rozhovore pre izraelskú tlač, že mimozemské civilizácie existujú a že vláda USA (pod vedením Trumpa) s nimi údajne spolupracovala a „takmer to vyzradila“. Podľa Esheda malo dôjsť k tomu, že mimozemšťania nechceli verejnosť informovať, kým na to „ľudstvo nebude pripravené“. Tieto tvrdenia však neboli potvrdené žiadnymi oficiálnymi zdrojmi a považujú sa skôr za konšpiračnú teóriu.
A pridávam aj video ak by niekto mal záujem si pozrieť, je to za mňa veľmi triezvy a výstižný pohľad na aktuálnu situáciu ufo a aj na Lujza Elisonda film (v amerických médiách je to už skoro normálna téma, u nás ešte stále tabu)
@seli4 uf, skusala som toho Cecha pocuvat,to sa neda, mozno hovori zaujimave info, ale 1,48h ho pocuvat , to nedam..co tam hovori?
Co sa tyka klamu, roky sa hovori,ze bude boj svetla a temnoty a ze clovel nebude vediet,comu ma verit. Ze pravda bude loz a loz pravda.

@slovakboy super 👏😄 a? Čo si tým chcel naznačiť? Koniec vesmíru nepoznáme, za ním môže byť ďalší vesmír a ďaľší, je to fascinujúce 🙂
@seli4
Určite je to fascinujúce
Koniec vesmíru poznáme tak ako koniec sveta " pacho hybský zbojník "
Na konci vesmíru je voda , za tou vodou druhá voda , a za tou druhou vodou je tretia voda , a za tou treťou vodou je ten plot 😂