icon

Upozornili by ste kaderníčku, keby vám tykala?

8. feb 2023

Ahojte, keby ste v kaderníctve a je viditeľné, že ste tak v rovnakom veku a kaderníčka by vám začala tykať, upozornili by ste na to alebo nechali tak?

Strana
z2
autor
8. feb 2023

@nela82 v čom som povrchná?

autor
8. feb 2023

@mamicka_martina z jej vety ale hlavne ton hlasu

lija22
8. feb 2023

a mozno vyzeras tak super mlado, ze ta hned posudila za daleko mladsiu ;) Na buduce ked prides pivedz ahoj a zostanete pri tykani a vybavene

klarolinne
4. máj 2023

No mne tyká aj môj zubár. On je asi jediný u koho mi to vadí 🤷🏻‍♀️ Áno, cítim sa nepríjemne, ale nie kvôli tykaniu ako takému, ale že sa so mnou ako s päťročnou rozpráva. Pritom sme plus mínus rovesníci. Akože áno stávalo sa mi že si odo mňa pýtali dlho ešte občiansky, a to mám trochu pred 30 čo je teda lichotivé 😂 na druhej strane uňho mi to vadí, lebo je to naozaj veľmi pekný a šarmantný muž a cítim sa pri ňom ako decko.
Inak mi celkovo nevadí tykanie v pohode to vnímam. Lenže by to malo byť obojstranné. A keď nie tak to musí byť nejaká výrazne staršia osoba.
U tej tvojej kaderníčky nemám pocit, vyžadovala vykanie, len stále sa mýlila či tykať alebo vykať tak to skrátka rovno vyriešila. Však mala si presne odpovedať, že dobre tak aj ja ti budem tykať alebo super nápad, tykajme si, som Janka 🤷🏻‍♀️ a nie robiť kovbojku z toho.

Strana
z2