Upratovanie spoločných priestorov

sonina08
2. sep 2016

Dobrý deň,
neviete mi prosím poradiť, chcela by som priestor v bytovke nejako skrášliť o nejakú nástenku s rozpisom služieb na upratovanie spoločných priestorov, nemáte nejaké vhodné obrázky??? Prípadne iné návrhy.
Ďakujemeeeeeeeee🙂

dodikovaslavka
2. sep 2016

Takže ak môžem poradiť. Pri vstupe máme nástenku, kde si pripíname odkazy, kto kedy prerába, kto má párty 🙂 predsa sme rodiny s deťmi a pokiaľ bude niekto vo veľkom pracovať, radšej vybehneme spinkať k babke 🙂 A upratovanie... Nakoľko vo vchode máme bývajúcich 7 rodín, tak každý víkend upratuje iná rodina. Starám sa o zoznam a máme čistúčko a hlavne nikto sa na nikoho "nefúka" že ja som už upratala a blá, blá .... 🙂

sonina08
autor
2. sep 2016

aj u nás bývame viacerí, ale niektorí na upratovanie zabúdajú....

sweetlife001
2. sep 2016

My sme mali v jednej bytovke pri vchode nastenku a domovnicka tam stale vesala kto ma cez vikend upratovat. Teraz mame tak isto obycajny vytlaceny papier prilepeny na stene a na nom je kto v ake datumy po cely rok upratuje, neviem co ine specialne by si tam na skraslenie chcela. Ked zabudaju tak to treba povedat im a nie tu, ked upratat nechcu tak ani papier nacapeny na dvere bytu im nepomoze. Ja sa staram sama o seba, je mi jedno ci susedia upracu alebo nie, nezijem na chodbe ale v byte a tam mam upratane to mi staci. Normalny slusne vychovany ludia vedia, ze spolocne priestory treba aj upratat.