icon

Ušiel nám kocúrik

ml1976
29. aug 2022

Dobry deň zelam,, prosím Vas o radu,, mam na záhrade 3 kocurikov, jeden ma 5 rokov a je vykastrovany, druhy bude mat 6 mesiacov a aj ten pojde a najmensi ma 3 mesiace, \Ide o to, ze ten prostredny usiel, neviem ale kde,, boli sme na dovolenke a krmila ich suseda, Vravia ze siel za mackami.. prosim vas ako dlho mam byt este v klude ak je na vohladoch a nieje mozne aj to ze usiel lebo ma pri sebe starsieho kocura,,, prosim vas o radu ,, moc dakujem,,

Strana
z2
kulumulu123
30. aug 2022

@micusa2222 jasne a moja 8r dcera takto oplakala uz 5 maciatok ktore prave pre ludi ako si ty nikdy neprisli domov lebo ich nejaky inteligent zavrie v ozbicke so zachodikom... Posledne maca nam takto zmizlo pred mesiacom doteraz ho oplakava tak mozno by bolo na mieste sa zamysliet nad tym ze to ubohe maca ma niekde domov predtym ako si ho privlasni nuekzo len preto ze preslo cez vas dvor 😫😫😫

ivanka12311
3. sep 2022

Verím tomu že sa tvoj kocúr vráti domov.Moj už také šťastie nemal zrazilo ho auto 😢 plačem stále za ním

lauricka
21. júl 2024

@kulumulu123 našu sme mali od mačiatka dnu a postupne ju učili na dvor, zabezpečený dvor, taká malá ešte nepreliezala ploty. Postupne bola na dvore viac a viac, ale najprv poriadne privykla, kde je doma. Prvý rok sme ju dávali do mačacieho hotela, keď sme išli preč, až po roku sme ju nechali samú doma, keď sme cestovali preč, na dvore. Sme tiež na dedine.

Strana
z2