Ušpinila som plachtu počas menštruácie: čo robiť?
Dobrý deň (noc) stala sa mi teraz taká vec, som ubytovaná v jednej ubytovni v hotelovej časti, a dostala som veľmi silnú menštruáciu a pretiekla som na postel- na plachtu. Hanbím sa za to, musím to niekomu ráno ísť nahlásiť? Na vrátnici väčšinou je muž, a to mi je strašne trápne :(.
jednoducho za upratovačku aby ti vymenila plachtu
nič viac nič menej 👍
Keby ste vedeli čo sú niektorí schopní nechať na izbe tak trochu menštruačnej krvi by Vás ani netrápilo...
ale ty nemusis na recepcii hovorit chlapovi, ze mam spinavu postel od krvi, proste tam prides, prosim potrebujem prezliect postel, ked bude upratovacka mat "cestu". Dakujem. Alebo uvidis upratovacku a povies... ak je to ubytovna, asi tam nejaky extra servis nebude, ale upratuju aj tam a stava sa...
nabudce treba pouzit menstruacny poharik aj vlozku v najsilnejsie dni a bude po probleme. sa mi z toho urobilo az zle, poznam z minulosti...
@kiwi3 no prave na dovolenke /zmena klimi, prostredia/sa to neda az tak predvidat, mne sa to stalo mimo cyklu ked sme boli na Sardinii a strasne silne, ak by som to neoprala chyzna by iste volala policajtov kvoli domnelej vrazde 😂
ina kamoska po 50 ke nemala uz niekolko mesiacov ,myslela ze uz je po menopauze, a v Dubaji dostala...

@katulienkax to neviem.
Ale myslim, ze tiez to upracu...
Ci myslis,ze hostia si sami peru ?
🙂
Ja teda neviem,doteraz vsade, kde som byvala,upratovali izby kazdy den.
Ani by ma nenapadlo menit si plachtu sama..
Zaplatila som si hotel a v tom je upratovanie.
Samozrejme,nehadzem uteraky po jednom pouziti na zem a pod...
Na vankusi necham za kazdu odobu kazdy den 1 euro-automaticky.
Pri takejto galibe urcite od 5 eur vyssie.
2 eura mi pridu trapne/aj na Slovensku/