icon

Utajený zvrat: Dcér Bičanových útek k otcovi!

16. máj 2024

Ešte dnes si pamätám ako okydával verejne svoju ex keď si našiel frajerku. Ako stále poukazoval že ona len učí jazyky a že nič nemá a pod. Ako sa ex vyjadrila ako manipuluje deťmi a robí jej a deťom zo života peklo a prieky.
Tak dnes vidím, že dielo je dokonané.
Je mi veľmi ľúto matky detí, že takto dopadla. Za mňa radšej nemať žiadne deti ako riskovať čo sa dnes stvára, že mi ich bude otec manipulovať. Je to bezcharakterný dilino. Žena vynosí deti, chová ich na hrudi celé dni a noci, vypiple si ich keď sú deti malé s toto dostane ako vďaku? Nádhera.
Keď sa rodičia bijú utrpí len detská psychika. Namiesto toho aby budovali stabilný domov pre ne. A deti sa rýchlo naučía bezcharakternosti a nestálosti. Rozbitý život na ruby nie otočený na ruby pán Bičan.

https://www.topky.sk/cl/100313/2759487/Utajeny-...

Strana
z2
matkahelka
16. máj 2024

on je mesuge. ja som ho zazila na akcii, kde mu starsia pani omylom obliala cistou vodou rifle a on spustil taky vycitavy monolog, ze myslim, ze chudera pani lutovala, ze sa aj narodila.
K veci. zijem roky v harmonickom manzelstve a keby sme sa zajtra mali s muzom rozviest a nasa puberta by si musela vybrat, s kym bude zit, stavim pol kralovstva, ze by isla k otcovi. A to zdoraznujem, ze vztah mame my dve tip-top, fakt ukazkovy, hovorime si vsetko, mojka sa aj v 15-tich "mamka, skrabkaj ma, mamka hraj sa mi s vlasmi..." Ale! otec kupi aj 15-te rifle, aj 20-te tricko, otec nikdy nepovie, ze 15-te rifle a 20-te tricko ti netreba. otec ju nenapomina, ze je bordelarka, otec ju nenapomina, ze vecer sa v posteli spi a nekuka do pol noci do mobilu, otec ju nenapomina, ze mesacne mina vela na kredit, otec je malo doma, tak je super otec. ona to patricne vyuziva/zneuziva. tym chcem povedat, ze Bican tam nijako manipulovat nemusel, lebo pri pubertiakovi fakt staci mat bezodnu penazenku a byt slepym na bordel a hluchym na odvravanie a decko si v takom veku vyberie to, co sa mu viac hodi.

dadis
16. máj 2024

@matkahelka Uplny suhlas. Moja dcera je taka, ze tatko je jej Boh. Ja som mojim detomaj pri rozvode povedala, nech sa rozhodnu tak, ako im bude najlepsie, ze my s tatom sme porobili chyby, ale najviac na com na obom zalezi je to, aby boli obaja spokojni. Ze my dospeli to zvladneme, aj ked to bude pre nas tazke. Aj som tu uz pisala, ze mam kamaratku, ktora sa pri rozvode rozhodla byt u otca. Ma 45 a s oboma rodicmi vychadza dobre. Jednoducho jedna vec je rozvod, dvaja dospeli nevedia spolu zit, druha vec je - ze rodicmi nie sme len do 18tky. To, ze to dieta s tebou nebyva, vobec neznamena, ze ho nelubis, nevenujes sa mu, neostavas jeho rodicom. Myslim si, ze aj moja dcera by uplne v pohode prezila zivot u otca. Vie, ze by som jej to odobrila, tak ako synovi, ze by som sa na nu nehnevala, ani to nebrala osobne. A mohla by si to tiez kedykolvek rozmysliet. Laska k detom znamena, ze im chces dat to najlepsie, aj za cenu, ze pre teba to je tazke. A rodicmi sme obaja rovnocenni a oboch nas lubia rovnako.

tramtada31
16. máj 2024

Nevidime do pozadia, ale tiež som mala známu, ktorej 13 ročne dieťa “zobral” sud a tiež vraj bolo zmanipulované. Ale potom som sa dozvedela, že si domov nasťahovala arabaca po kratkej známosti a dcéra ho nezniesla + xx veci. Takze niekedy sa takým detom nemožno cudovat.

danica2711
16. máj 2024

autorka, to sa fakt dokážeš takto rozvášniť nad rodinou, ktorú vôbec nepoznáš a nevidíš im do vzťahov? Vynášaš direktívne súdy a hráš sa tu na jedinú spravodlivú... brzdi...

sss777
16. máj 2024

Ťažko povedať ako to bolo naozaj.
Z pred pár rokov si z okolia pamätám jeden pár - úspešní, spokojní, doslova bohatí ľudia, 2 pubertálne deti. Žena jedného dňa zacala nadávať pred známymi na muža (nezabezpečí rodinu, nevenuje sa deťom, je neverný, pije alkohol...) Podala žiadosť o rozvod, chcela dosiahnuť výhradnú starostlivosť, kráľovské výživné (tuším 800 e na dieťa pred 5 rokmi). Všetci sme si mysleli, že to je jasná vec- on je ten zlý, ona úbohá, psychicky týraná žena.
Nakoniec prasklo to, že to ona mala frajera, a preto sa chcela rozviesť. Deti odmietli odísť s matkou k novému partnerovi, nakoniec súd rozhodol o striedavej starostlivosti.
Celé sa to ťahalo roky, medzitým si muž našiel priateľku, oženil sa a narodili sa mu 2 deti.
Deti z prvého manželstva majú výborný vzťah s otcom a jej novou manželkou, súrodencov majú radi, od dosiahnutia plnoletosti s nimi bývajú, starší syn už študuje v Bratislave, takže je na internáte.
Mama zostala nakoniec sama, frajer ju opustil a momentálne je čerstvý otec.
Mama stále žije tým, že ohovára svojho bývalého muža pred celým svetom- stále je lakomec, neverník, alkoholik a manipulátor.
V každom prípade aj deti tvrdia, že problémovým článkom v pôvodnej rodine bola vždy mama.
Chcem tým povedať len to, že nevieme ako to bolo, ja by som tiež pred pár rokmi dala ruku do ohňa za to, že v popisovanej rodine bol ten zlý muž.
Andreja Bicana ako moderátora nemusím, ale možno je fakt dobrý otec. A že si jeho mladá partnerka dobrovoľne "zavesila na krk" dve puberťáčky o nej asi tiež hovorí to, že je to správna ženská.
Bývalej manželky mi je ľúto, neviem si predstaviť, že by som nebola so svojimi deťmi...

tim23
16. máj 2024

To čo je toto za tému? Riešiť vzťahy niekoho koho ani nepoznáme a nevidíme čo mali za zavretými dverami. Toto je také slovenské...

rozculena
16. máj 2024

nemáš vlastné problémy tak ideš riešiť cudzie?

Strana
z2