Útrata pre seba, pre radosť, čo by ste si kúpili?
Ahojte maminky,chcem sa spytat,cim by ste si spravili radost,keby ste mali pre seba 30€len pre seba.Kupunete oblecko,kozmetiku ,alebo knihu?len tak ma to zaujima,nemam ziaden zamer

Cokolvek na co by som mala aktualne naladu. Niekedy kniha, niekedy kozmetika, masaz, nechty....
Osobne by som si zašla asi ku kaderníčke. Na to ja mám v poslednej dobe málo času a tam si viem celkom oddýchnuť a mám rada, ak sa mi niekto hrá s vlasmi 🙂
To je rozne a zaviselo by to od toho, co by som momentalne potrebovala alebo chcela, napr. minuly tyzden som si presne za tych 30 eur kupila tenisky Tommy Hilfiger 🙂
ja kupujem klbká, háčiky, ihlice, polotovary na handmade tvorbu, mňa vedia podobné maličkosti veľmi potešiť ^_^
Jedlo 😆 len by to bolo tazke rozhodovanie, na co konkretne mam najvacsiu chut
U mna jednoznacne by tie peniaze sli do knihy alebo do masaze, to su dve veci pri ktorych si viem fakt, ze oddychnut 🙂
@maminkajanka84 závisí od aktuálnej potreby alebo nálady..Ale keďže oblečenia a kabeliek mám na rozdávanie, tak asi kozmetiku spolu s masážou☺️Alebo nejaký den vo wellness, kde by som bola sama ☺️
Ja by som ich hned neminula,ale pockala a urcite by prisla situacia ze by som si povedala,ta na toto ich miniem.....mozno parfem,mozno nejaka ňamka,krem.....
Já si šetřím na fotoknihy, mám ráda ty od fotolabu a ty jsou celkem drahé, tak mám vždycky radost, když si můžu nějakou nechat vytisknout, miluju fotky🙂..
@maminkajanka84 jednoznacne thajska masaz.zachvilu budem mat narodky a zazelam si poukazku
Nič, na seba kupujem len ak sa to už na mne rozpadne 🤣 asi by som to odložila a potom kúpila niečo väčšie keď bude treba
U mna je to klasika zakazdym investovat :D ...nechty si viem aj sama ostrihat a nalakovat, to iste aj vlasy mat k svetu a masaz? to je tak jednorazovy zazitok...radsej 1x investujem a potom si doprajem x/xx nasobne ako vzdy 🙂

@maminkajanka84 masaz ♥️♥️♥️