icon

Uvažujem nad kúpou automatu

miusinka3
16. sep 2023

Dobrý deň,
Píšem sem ľuďom ktorí majú skúsenosti s automatom alebo sa vyznajú v autách.
Uvažujem nad kúpou automatu ( nie nového pravdepodobne - podľa ceny), kedže som dlho nešoferovala a manuál mi moc nesedí. Väčšinou by som šla po meste, sem tam možno nitra - blava. Vie niekto poradiť ohľadom auta? Koľko nejmenej sa musí investovať ( za koľko kúpiť) aby aj niečo vydržalo? Aký typ, značka a podobne. Poprípade aj iné rady. Ďakujem pekne

Strana
z3
miusinka3
autor
19. sep 2023

Možem sa ešte opytat, je dobre kupovat auto na leasing? Vraj sa tam platia aj nejake poplatky, že je lepšie si zobrat uver cez banku a tak. Ale uver si moc brat nechcem. Dá sa kupit ojazdene auto na splatky bez toho aby som preplatila viac alebo musela platit niečo navyse?

minimilan
19. sep 2023

@miusinka3 uroky mas aj pri leasingu aj pri autouvere. Jediny rozdiel asi je v tom, ze pri leasingu je vlastnikom auta leasingovka a pri uvere si vlastnikom vozidla ty. Neviem ako je to s uverom, ale pri leasingu musis mat aj havarijnu poistku, kedze jazdis na “cudzom” aute.

magic08
20. sep 2023

@petulda333 a nedas telefonne čislo na toho znameho, ze by som sa prihlasila, ked bude najblizsie meniť auto 😀 super kupa 😀

petulda333
20. sep 2023

@magic08 uz sme sa nahlasili my 🤣 kupil teraz novy hyundai

magic08
21. sep 2023

@petulda333 nebud lakoma a podel sa 😀

leonie28
30. sep 2023

@petulda333 aj mne pošli kontakt prosím 👍

Strana
z3