icon

Uvoľníte miesto vo vlaku starším cestujúcim?

16. feb 2024

Ahojte,
uvoľňujete niekomu miesto vo vlaku, keď cestujete? Ja som bola tak vychovaná, že som vždy ponúkla miesto starším ľuďom alebo tehotným ženám, ale teraz cestujem každý týždeň 3 hodiny, kupujem si lístok plus miestenku, aby som mala na 100% kde sedieť lebo je to dlhá cesta, mávam veľkú batožinu a chcem si cestou čítať knihu alebo porobiť niečo do práce. Teraz však zase začínajú chodiť študenti a vlaky sú nafullované na 100%, ľudia sú po uličkách a na zemi a koľkokrát mi je ľúto, keď vidím niekoho stáť, hlavne dôchodcov, je mi hlúpe keď na mňa ľudia zazerajú že mladá sedí nevychovaná, ale tak platím si za to navyše a neviem sa pred sebou zbaviť toho zlého pocitu…

Strana
z2
sense
17. feb 2024

@annm81 ja. Sa čudujem ze to Všetcia ignorovali, ja by som to teda neodignorovala. By som mamičke slušne povedala ze do budúcna ma. Zaobstarať pre všetkých miestenky aby neboli ostatní ľudia zlí a ona musela stat... Pribrzdena zenska

cacianka
17. feb 2024

@sense veru aj ja by som stopla jej kydy, a vysvetlila jej kto je zlý

nelka93
17. feb 2024

Nie, pokiaľ mám miestenku tak sedím. Ak idem na kratšiu vzdialenosť tak idem osobakom a to keď nie je mieste tak postojim. Ale v rýchliku nevidím dôvod púšťať niekoho keď si platím za miestenku a aj za listok

Strana
z2