Už sa nosí kabát?
Baby už môžem nosiť jesenný kabát ci ešte je skoro?😁
@elizabet173 sak prave, ze je to uplne v pohode, presne ako na tom obrazku, kazdy podla seba 😊 ...ale ja napr. nemam rada take to obdobie ze rano kosa a poobede horuco na odpadnutie, tak spotena vleciem v ruke kabat.
@tykat ja sa zas radšej rano oblečiem a poobede v pohode bundu v ruke odnesiem 🤣 ale my sme mali ráno aj 7 stupňov. A cez sa teplota moc nezdvihla..
@tykat mne to prekvapivo v jeseni absolútne nevadí, jeseň milujem, na jar áno, že ráno sa trasiem a cez obed je leto
@xsimonkax ja chodím v mikine ráno do práce a poobede si ju nesiem v ruke a idem v krátkych rukávoch lebo mi je teplo. Ale na večer už sme začali tento týždeň prekurovat drevom, lebo deti už stihli v škole ochorieť. Ja napríklad keď už vyberiem kabát zo skrine, lebo mi je zima, môj muž ešte dobre že v decembri nechodí v mikine, jemu zima nie je 😅 takže každý znáša inak teplotu.
Ja už aj kábať posledný týždeň, len teraz máme 8°C
uz je taka zima, ze za chvli vytiahnem aj zimnu bundu. takze kludne ako podla mna uz je cas na teple jesenne kabaty. ked sa otepli, tak si proste vezmes nieco lahsieho no isto na teda nebudu ludia zazerat
U nás dnes bolo len 9°C a pršalo + vietor no bola by som zniesla aj zimnú bundu 😁
Ja neviem ako ty, ale ja mám doma okno 😄

Nie nedaj si kabát vydržíš chvíľu 🤣ja dnes do práce mám kraťasy krátkely rukav na tričku a mikinu a sieťované botasky.Rano bolo 9 stupňov