icon

Už sa nosí kabát?

xsimonkax
17. sep 2022

Baby už môžem nosiť jesenný kabát ci ešte je skoro?😁

Strana
z2
babalenka
18. sep 2022

Nie nedaj si kabát vydržíš chvíľu 🤣ja dnes do práce mám kraťasy krátkely rukav na tričku a mikinu a sieťované botasky.Rano bolo 9 stupňov

tykat
18. sep 2022

@elizabet173 sak prave, ze je to uplne v pohode, presne ako na tom obrazku, kazdy podla seba 😊 ...ale ja napr. nemam rada take to obdobie ze rano kosa a poobede horuco na odpadnutie, tak spotena vleciem v ruke kabat.

tykat
18. sep 2022

@babalenka ...pravda, ja radsej rano vydrzim zimu ako sa poobede trepat s nejakym kabatom/vetrovkou. Radsej mam dlhe bluzky/kosele (min. do pol lytok) a k tomu kratasy, rano celkom zahreju, poobede rozopnem, som v kratasoch a nie je mi horuco.

anickaaa6aaa
18. sep 2022

@tykat ja sa zas radšej rano oblečiem a poobede v pohode bundu v ruke odnesiem 🤣 ale my sme mali ráno aj 7 stupňov. A cez sa teplota moc nezdvihla..

tykat
18. sep 2022

@tamvtme ...no ale tak ti poviem som celkom rada, ze toto uz nemusim riesit. Ze su uz decka samostatne. A ked syn ide v 10st v kratasoch a bunde s kozusinou je to jeho vec. OCRky uz neriesim, je na SŠ.

elizabet173
18. sep 2022

@tykat mne to prekvapivo v jeseni absolútne nevadí, jeseň milujem, na jar áno, že ráno sa trasiem a cez obed je leto

leadan
18. sep 2022

@tamvtme a tielko? 🤣

leadan
18. sep 2022

@xsimonkax ja chodím v mikine ráno do práce a poobede si ju nesiem v ruke a idem v krátkych rukávoch lebo mi je teplo. Ale na večer už sme začali tento týždeň prekurovat drevom, lebo deti už stihli v škole ochorieť. Ja napríklad keď už vyberiem kabát zo skrine, lebo mi je zima, môj muž ešte dobre že v decembri nechodí v mikine, jemu zima nie je 😅 takže každý znáša inak teplotu.

simiis
19. sep 2022

Ja už aj kábať posledný týždeň, len teraz máme 8°C

lucks6
19. sep 2022

uz je taka zima, ze za chvli vytiahnem aj zimnu bundu. takze kludne ako podla mna uz je cas na teple jesenne kabaty. ked sa otepli, tak si proste vezmes nieco lahsieho no isto na teda nebudu ludia zazerat

lennytka84
19. sep 2022

U nás dnes bolo len 9°C a pršalo + vietor no bola by som zniesla aj zimnú bundu 😁

mtnns
21. sep 2022

@xsimonkax vo Viedni už aj paperky. Však aj skafander to je predsa jedno 😜. Oblečiem si co chcem ci sa nosí alebo nenosí je to moja vec 🙈

miriam11
Odpoveď bola odstránená
andy_sixx24
21. sep 2022

Ja neviem ako ty, ale ja mám doma okno 😄

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2