Už ste sa na niečo tešili a skončilo to zle?
Už ste sa na niečo tak veľmi tešili, a skončilo to zle? Ja sa toho veľmi bojím, že proste si myslím že daná vec mi pomôže a posunie má ďalej a nemôžem sa dočkať kedy sa to stane. A môže sa to nakoniec všetko iba zhoršiť. Zažili ste niečo podobné?
Človek veľa x sám nevie, čo potrebuje...zvycajne len chce a chce mať..
Mne sa naopak vždy všetko napríklad ohľadom prace podarili .je to až na hranici neskutocnosti ,alebo viery že čo všetko sa mi za posledných cca 20 rokov podarilo akoby ma niekto viedol tak kam mám ist,lebo tam budem potrebná .napriklad pracovali sme s jednou babou slovenkou u jedného dedka ktorý zomieral a kolegynka už mala o pár dni ist na iné miesto a vraví Mirka ako to spravíme ja už fakt musím ist do tej druhej prace čo budeme robiť ?? A moja odpoved bola budeme čakať a veriť do poslednej chvíľky že sa niečo stane a ty do tej prace pôjdeš načas .a naozaj dedko v pokoji odišiel presne v tom čase ako mal a kolegynka sa bez stresu presunula k druhej babke vedľa do dediny .ano samozrejme veľa veci mi nevidu tak ako ja chcem ale mám vždy vtedy pocit ,že to tak malo byt a čaká ma niečo lepšie
Najviac ta mozu sklamat iba veci, na ktore sa najviac tesis.
Lebo do nich vkladas vela nadeji a podvedome aj velmi konkretne predstavy, co ti to prinesie a ake to bude. No a ono to potom nie je presne take a sklamanie z toho potom prezivas o to tazsie.
Vyhodou nahodnych veci je, ze si nic necakala. Tak aj to malo ta velmi potesi.
Preto som zastanca pravidla, ze nic necakam a radsej budem milo prekvapena, ako neprijemne zaskocena.
Áno - Matrix 4. Hrozné niečo. ☹
Na porod😃
Vela veci, ale v konecnom dosledku to bolo vsetko tak, ako malo byt...

@mina0202 jasné, 90% vecí na ktoré som sa tešila nakoniec skončilo katastrofou