icon

Už ste zabudli niečo vo vlaku?

elninoenmipueblo
18. aug 2021

ja áno ,mikinu a s údivom som obvolala službu železníc kde si

zaplatíte pátranie po predmete a potom vám vyrátajú poplatok za každý začatý deň úschovy .. kým prejde vaša žiadosť trvá to niekoľko dní..no moja vec má zrazu veľkú hodnotu.. akože si robia srandu...ak nie vydrazia ju v burze....
Tomu sa povie podnikanie 😰

mb2021
Odpoveď bola odstránená
lija22
18. aug 2021

ta burza ma fest zaujala. nevies daky link kde mozem drazit?

lija22
18. aug 2021

@elninoenmipueblo dakujem a tie podmienky a platby ma tiez nemilo prekvapili :(

elanor
18. aug 2021

kedysi velmi davno cisto novy dazdnik. Ale tak zily mi to netrha, za par e, resp. vtedy este korun som kupila novy.

ivangeline
19. aug 2021

Ano. Penazenku. Zavolali zo stanice do vlaku. A naslednym vlakom nas5 na stsnicu mi ju sprievodca dal. :D

zuzanka.zuzu
19. aug 2021

joj naše železnice 😀 mamina išla vlakom a okolo 14h zastal uprostred pola, stáli, stáli, nejaká porucha... o 21h mi volala či môžem pre ňu prísť, furt stáli. písala som do ZSR či mi ten lístok 3e preplatia (iba zo zaujímavosti). vraj áno, ak doložím bločik z taxíka (cca 50e z pola do mesta) - skoro som sa pošikala smiechom 😀 ukáž 50e aby ti dali 3e za službu ktorú nedodali a ešte ťa nechali 7h vo vlaku (z toho 3 bol zamknutý akože "nevystupovať, budeme pokračovať. kam by ste tu aj tak vystúpili? do pola?")

unicornlady
19. aug 2021

Myslím, že som nič nezabudla vo vlaku. Ja aj keď vstávam zo sedačky, tak sa otočím, či tam nič nemám (napr. že by mi z kabelky niečo vypadlo, keď som niečo vyťahovala atd)

petamich
19. aug 2021

tak isto to funguje aj na letisku 🙂 plati sa nalezne a uschova - dokonca ak napr. si zabudnes laptop tak zvlast platis za tasku a zvladt za notebook, takze holt...

sense
19. aug 2021

Ono podobným spôsobom to funguje aj v zahraničí. Cize pre zabudnutý dáždnik alebo mikinu by som to nerobila, pretože ono sa to aj nie vždy nájde keďže ľudia sú všelijaki a veľakrát si vec zoberú a neodovzdaju sprievodcom ako nález.

elninoenmipueblo
autor
19. aug 2021
elninoenmipueblo
autor
19. aug 2021

Veď práve že sa vždy pozerám a teraz som sa ponahlala lebo mešká vlak nestíham do práce ešte by mali zaplatiť stratené minúty a nie ja im za niečo čo je moje ..

akcul13
19. aug 2021

@elninoenmipueblo ano, telefón, este do školy,ked som chodila, nanešťastie sa vypatral, škoda,uz som sa tesila na novy 😁

cacianka
19. aug 2021

Velky balík kvetov na cintorín.
A raz skoro sako, pri dverách ma trkli tak flopom naspäť a flopom von 😣