Už to vzdávam

peter244
7. júl 2020

Už má väčšina poznáte, ak nie https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zufalstvo-vo-vztahu-co-mi-odporucate/

Cez víkend som sa opil na firemnej akcii. Dosť som tam vystrájal a opil sa na mol.
Už som to nezvládal a chcel ukončiť vzťah. O 1 v noci prišla po mňa priateľka lebo som sa neozýval. To už som nevnímal svet. Plakal som zavretý na záchode a museli ku mne preliezť.

Ju som vyhnal že s ňou nejdem. Povedala že som ju napadol ale kolegovia že to hrala, nwm. Nepamätám si nič.

Ráno som jej napísal že koniec manipulácie a nás.
Celý dej som nebral telefón, prosila, sľubovala zmeny. Celý deň písala prosby.

Keď som večer v prišiel domov bola preč aj väčšina jej veci, vyhodila mi veľa veci. To som ešte nevedel.

Na druhý deň prišla, hovorila že sa zabije, plakala. Priznala že mi vyhodila veci a že mi kúpi nové že svoje mi dá že končí s koničkami.

Odolával som celý deň ale prial som ju späť. Proste nemám na to srdce vyhnat ju keď celý deň prosí a plače a hovorí ako chce umrieť. Proste vzdávam to, nedá sa to proste ju opustiť. Ak to hraje je to jedno, nedokážem pri pohľade na to neodpustit. Tak vzdávam to budem s ňou, budem pracovať, venovať sa čo má baví nejak popri práci aspoň troška. Priateľov no nebudem môcť mať čo už . Užijem si ten čas keď bude ku mne dobrá.

Ja neviem proste toto sa nedá vyriešiť. Ja nedokážem prestať natoľko mať niekoho rád koho som si zamiloval aj keď mi ubližuje aby som odkopol. Čo už budem trpieť, nedá sa proste inak. Určite sa mi vysmejete ale vidíte že som sa snažil ale to že nie som bezcitný nepotlacim.

Otec tiež to nedokázal, opustiť aj keď často veľmi trpí.

0silvia0
7. júl 2020

@peter244 asi sa potrebujete obaja poriadne vyplakat a vytrapit, tak vela veselych rokov zelame...

zuzzqa
7. júl 2020

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

romanovic
7. júl 2020

🤦‍♀️

diewcatqoo
7. júl 2020

Precitala som si prave aj predoslu temu.. omg, vy dvaja ste sa museli teda dlho hladat. Mali by ste obaja navstivit psychiatra

77daniela77
7. júl 2020

To si chces s nou znicit zivot?Ved je to blazon......vys.r sa uz konecne na nu.....

katpizur
7. júl 2020

Vy by ste podla mna nemali byt spolu, mali by ste ist od seba ved toto neni normalne, ziram aj nad jednym aj nad druhym

marca12
7. júl 2020

@peter244 a ty nevies,ze manipulator pouziva slova,ze sa zabije? Len ju pekne posli kade lahsie a nech sa aj hodi z najblizieho mosta avies co? Nehodi sa,lebo len tara

karolinakr
7. júl 2020

A na kieho frasa zakladaš temy, že ti robi zle a trpíš pri nej? Opustiť ju nechceš. My ju zmeniť nevieme
Ake rady chceš počuť? Je toto realna tema či máš halucinacie a či si vymýšlaš?
Tvoj otec trpi 26 rokov a ty ideš v jeho slapajach
Tak si povedz - som hlupy, čo som si aj navaril a to si aj zjem Nech ma otlka fackuje zaslužim si to a nemsm na lepšiu

katarinka89
7. júl 2020

@peter244 🤦🤦🤦 no comment

majah212
7. júl 2020

A to si planujete priviest do tohto vztahu aj deti?

tripetta
7. júl 2020

Ak sa niekto vyhráža tým, že sa zabije ak neurobíš to či ono, je to manipulácia, ten človek je pravdepodobne psychopat, alebo sociopat s manipulatívnymi sklonmi, či niečo na ten spôsob. Od takého človeka ruky preč. Manipulátor ťa zničí, vie presne ako na to. Taký človek nevie, čo je to milovať, miluje len to, čo jemu vo vzťahu s tebou prospieva a prináša osoh. Manipulátor sa nikdy nechce zabiť, každý tzv. pokus o samovraždu je len demonštratívny, čo však neznamená, že sa mu pokus podariť nemusí. Čo však neznamená, že vyhrážaním má právo niekoho ovládať. Ak sa takou osobou necháš vydierať, je to len a len tvoj problém. Dúfam, že dostaneš rozum. Ona sa nezmení.

eliska13
7. júl 2020

@aky tak veľa šťastia určite budeš stastny.To je chorý vzťah škoda niečo pisat

eliska13
7. júl 2020

@karolinakr veď o to ide...úplne ho zničí, až on uzná, že vlastne ani na lepšiu nemá a bude trpiet

karolinakr
8. júl 2020

Ty si naozaj mysliš, že ona sa zabije? Ona potrebuje žiť, aby ťa mohla fackovat, to ju drži pri živote
Ty si dakde spomínal, že ona je chora.Prečo sa nelieči? Kde si vóbec na ňu naďabil? Prečo neberie lieky a nenavštevuje psychiatra? To je normalne spravanie podĺa teba? Aká bude matka? Vieš si predstavit čo bude robit s deťmi? Byt ich za každu maličkosť A čim jej pomahaš, že nechaš zo seba robiť boxovacie vrece ?
Ja som ťa varovala x krat.Kazala som t,i aby si si pozrel Kriminálne prípady, kam sa rútiš
Nebudem ťa viac ĺuťovať, radiť ti , ani sa diviť keď jedneho dňa budeš v novinach..
Kto chce kam pomóžme mu tam. Sam si za to móžeš...
Ty sa nevieš obrániť, hoci si chlap.Tvoj otec tak isto.A predstav si ako sa ma obrániť to dieťa, čo sa jej narodi.Chúďa malé To zas bude mať osud hodný pekla
Vy by ste doktora mali navštevovať obaja a pracovať na sebarozvoji
Myslím, že všetko sa dá prekonať, len musíte chcieť

jaskolka
8. júl 2020

Pamätám si tu tému, lebo skutočne takú otrasnu som dávno nečítala. Poviem to v skratke, a neuraz sa, prosím ta, ale inak to nejde. Si bud masochista, alebo jednoducho nie normálny tiež. Co vlastne chces počuť a akú radu ci pomoc tu hľadáš?

karolinakr
8. júl 2020

@jaskolka 😄😄on bude miestna celebrita zachvilu s tymito príbehmi

medulienka81
8. júl 2020

@peter244 tu je jasne vidieť, že tak ako žijeme si robíme sami. Máš toľko možností a ty sa dobrovoľne vzdávas slobody, lepšej budúcnosti.. Kebyže mi takto trápi nejaká suka môjho syna, tak s nou spravim iné poriadky. To nemyslím vážne, len som sa vzila do tvojej situácie, že keby sa mi syn takto trápil.. Ach.. Utekaj chlapče, uvidíš príde lepšia, rozumnejšia. Nedržia ťa deti, papier nič. Nebuď taky slaboch a bojuj za svoj život. Dpc však máš len jeden. Nechaj ju tak, toto sú typy že by si neublížila, nato sa až moc ľúbi. Neboj sa ty nič. Zbal ju a vyhod. Ver mi, tak sa ti po čase uľaví a budeš len banovat že si sa takej ženskej nebavil skorej.

jaskolka
8. júl 2020

@karolinakr len dúfam, že nie hlavná postava v Krimi správach.... Lebo veľmi ľahko to tam môže skončiť..

ave_eva
8. júl 2020

@peter244 uz pochop, ze ta čúza sa nezmení. Tak bud si nacisto poseries zivot, alebo ju posli kade lahsie... co chces pocut??? ci si nihilista a rad sa trestas????

nice202
8. júl 2020

Tak ti treba.

peter244
autor
8. júl 2020

Tak prečo mi stále nadávala aký som neschopný, nedokázali sme spolu fungovať všetko opak ako by malo byť vo vzťahu a keď som sa šiel rozísť a aj som jej vysvetlil potom čo už som bol triezvy, že načo ma chce keď som opak chlapa s ktorým sa vie zabávať a byť šťastná, že prečo ja, tak len že som úžasný. Teraz sa správa dobre 2 dni odkedy sme opäť spolu. Som jej najväčšia láska. Ja už nechápem prečo to robí. Prečo taká zmena o 180 stupňov. Raz obrovská láska raz opak.

77daniela77
8. júl 2020

@peter244 .....lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche.....ona sa nezmeni,bude to len sustavne trapenie,cirkus,ako sa jej kedy hodi,vykasli sa uz na nu konecne,zachran sa,je to blazon.....preco si s nou este?Mas ju rad?Bavi ta takto zit aj nadalej v tej neistote?

anonymka11
8. júl 2020

@peter244 akože naozaj? 🙈 Preboha ja keď som si prečítala tu prvú tému mam dosť.. A ty si ešte s nou a dokonca si jej odpustil a si Cely šťastný ze ta teraz zase miluje a ze je dva dni pokoj.. Ako nehnevaj sa ale toto nie je normálne vieš si predstaviť ze budete mat spolu deti rodinu? Vieš si predstaviť ze sa takto bude chovať ku vašim deťom? Ze im semt am dá zopár faciek, že ich vyhodí z domu?.. Bože prosím ta ber nohy na plecia a utekaj nájde sa lepšia ver mi ale toto už ďalej netrp to nie je život

karolinakr
8. júl 2020

No prečitala som si celu diskusiu tu prvu aj s komentami, tie predchadzajuce tvoje poznam a dospela som k záveru, že ty si z nas robíš p..u
Ideš písať román na pokračovanie, tak skúšaš, ake budu reakcie, fabulujes, prikrášluješ až je z románu nakoniec fraška
Ty si sa zasekol v čase- mne sa najviac páči otázka, ktoru už kladieš rok a pol - "prečo je taká? Raz tak a raz tak? '
Čo keby si sa jej doktora spýtal a nespamoval tu
Ja som len pred rokom náhodne na teba naďabila, ako dlho s ňou chodiš a trvá táto telenovela? Teraz neviem, či mam ju lutovať, či teba a či tvojho tatka

peter244
autor
8. júl 2020

@karolinakr rok a 3 mesiace, nič nie je vymyslené, aj keď chápem tomu sa verí ťažko

77daniela77
8. júl 2020

@peter244 No a v com tkvie teda jej skryte caro ze si este stale s nou?????

0silvia0
8. júl 2020

@peter244 preco to robi? Lebo jej to dovolis. Vies, co by urobil normalny chlap? Kopol takuto psychosku do riti. Preco to ty neurobis? Lebo na to nemas. Chodte obaja na terapiu. Obaja!

nice202
8. júl 2020

@77daniela77 lebo to je jediná, čo o neho prejavila záujem a začala s ním chodiť. Ja si myslím, že pre toto. Iné doposiaľ nepozná.

jany149
8. júl 2020

@peter244 bohatstvo Peter,toto nie je tvoja prvá, ani druhá téma.....ty si ešte stále s ňou?....no nemám slov.....ako sorry,ja už neviem,čo napísať.....toĺko ràd si už dostal....aj v predchádzajúcich témach...omg.....

karolinakr
9. júl 2020

@peter244 v mojej mysli si vás 2 predstavujem takto:
Oprav ma, ak sa mýlim
Nič v zlom. Veĺká žena, štíhly chlap😃😃