icon

Už to vzdávam

peter244
7. júl 2020

Už má väčšina poznáte, ak nie https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zufalstvo-vo-vztahu-co-mi-odporucate/

Cez víkend som sa opil na firemnej akcii. Dosť som tam vystrájal a opil sa na mol.
Už som to nezvládal a chcel ukončiť vzťah. O 1 v noci prišla po mňa priateľka lebo som sa neozýval. To už som nevnímal svet. Plakal som zavretý na záchode a museli ku mne preliezť.

Ju som vyhnal že s ňou nejdem. Povedala že som ju napadol ale kolegovia že to hrala, nwm. Nepamätám si nič.

Ráno som jej napísal že koniec manipulácie a nás.
Celý dej som nebral telefón, prosila, sľubovala zmeny. Celý deň písala prosby.

Keď som večer v prišiel domov bola preč aj väčšina jej veci, vyhodila mi veľa veci. To som ešte nevedel.

Na druhý deň prišla, hovorila že sa zabije, plakala. Priznala že mi vyhodila veci a že mi kúpi nové že svoje mi dá že končí s koničkami.

Odolával som celý deň ale prial som ju späť. Proste nemám na to srdce vyhnat ju keď celý deň prosí a plače a hovorí ako chce umrieť. Proste vzdávam to, nedá sa to proste ju opustiť. Ak to hraje je to jedno, nedokážem pri pohľade na to neodpustit. Tak vzdávam to budem s ňou, budem pracovať, venovať sa čo má baví nejak popri práci aspoň troška. Priateľov no nebudem môcť mať čo už . Užijem si ten čas keď bude ku mne dobrá.

Ja neviem proste toto sa nedá vyriešiť. Ja nedokážem prestať natoľko mať niekoho rád koho som si zamiloval aj keď mi ubližuje aby som odkopol. Čo už budem trpieť, nedá sa proste inak. Určite sa mi vysmejete ale vidíte že som sa snažil ale to že nie som bezcitný nepotlacim.

Otec tiež to nedokázal, opustiť aj keď často veľmi trpí.

Strana
z3
peter244
autor
11. júl 2020

schizofrénia - nie to nesedia príznaky, to určite nemá

jaskolka
11. júl 2020

@peter244 ono schizofrenik nie je len to, ako si ľudia predstavujú, že sa človek rozpráva so stenou alebo si myslí, že je Napoleon. A bol to aj príklad, že proste nelieceny psychicky narušený človek vie byť nebezpečny pre seba aj okolie.

karolinakr
11. júl 2020

@peter244 ale sam si hovoril, že trpi nejakou chorobou, ze ty ju lubiš a nechceš sa jej vzdať
Ked jej budeš robit fackovacieho panáka, tym ju vyliečiš?
Ty si Peter hladáš cestičky na uniky, ospravedlnenia, lahšej a pohodlnejšej cesty, výhovoriek
Pokial nebudeš úprimny sám k sebe, veci nevyriešiš
Darmo založiš v roku 2050 diskusiu - priateĺka ma fackuje. To treba riešiť, nie len sa sťažovať
Je tu jedna co ju tyra matka respektive kontroluje - založila x diskusii, dostala okolo 360 + 80 odpovedi a furt to isťé dokola
Ja neviem deti kde vy ste sa zasekli. Ked žiješ bahne a sam sa v tom máchaš, nechceš byť tvvrdy k sebe nikam to nedotiahneš
Keby si bol moj syn a dookola to iste sa stazuješ dokola, zavriem dvere v kuchyni
Procesom uspechu je aj vidiet svoje chyby a pracovat na nich
Pozri na stroskotanych ludi- to su ludia, čo maju vyhovorky na všetko a ospravedlnenia priklad bezdomovci.Nič sa neda nič nefunguje.Ja som si našla brigadu za 2 dni oni si nevedia najst 20 rokov
A potom si pozri uspešnych - to su tí čo nekecaju ale makaju a prekonávajú prekažky

karolinakr
11. júl 2020

Chod za doktorom, že priatelka ma taketo spravanie- priznaky - o aku chrobu sa može jednat a dat jej ultimatum- alebo sa budeš liečiť, alebo rozchod.Chodiť na terapie, pracovat na sebe a potom horko- tazko sa možbo veci pohnu spravnym smerom

bluka2
11. júl 2020

Vygoogli si bezpecna vina od Tomáš pour... Možno by ti to niečo dalo

zuzanapjat
19. júl 2020

@peter244 si mladý týraný muž. Fyzicky i psychicky. A bude to stále horšie a horšie. Predovšetkým preto, lebo keď je chlap týraný tak je ešte ponižovaný okolím, že je slaboch a nik mu nepodá pomocnú ruku ani nepodrží po psychickej stránke.

karolinakr
19. júl 2020

@zuzanapjat no praveže konkretne jemu už vela x bolo pomahane.Rok rieši tento problem, založil x diskusii, kde dostal 30- 50 odpovedi.Všetci stali na jeho strane, každy ho povzbudzoval a odsudil jeho priatelku- jednohlasne. Chce sa s nou rozist uz rok a je to v stave jeho fantazie- ako on by velmi chcel, pritom sa chvali tym ake ma dobre srdce a nikdy by ju neopustil
Robi si z ludi hlupakov
Skratka po roku a 800 povzbudivych odpovediach stale bude pisat lutostive romany o yom ako ju chce opustiť, ale stale mu do toho niečo pride
On tak velmi už rok chce a nepohne prstom preto
Rad sa nechava lutovať a ťaha ludi za nos
Uplne stratil moje sympatie a vždy, ked čitam jeho klamstva, sa mi dvíha žaludok

zuzanapjat
19. júl 2020

@karolinakr to som nevedela 🙂 tak možno je masochista a rád je v takej pozícii... rád trpí... potom príde ten lepší deň-dva-päť a tak dookola

karolinakr
19. júl 2020

@zuzanapjat ano, ano.Niečo také tam bude

karolinakr
19. júl 2020

@zuzanapjat tam bola otazka, že preco sa tak sprava jeho priatelka- že trpi nejakou chorobou a mala by sa dat liecit podla mojho nazoru
On sa jej nakoniec móže vyvliecť, ked ho to prestane baviť, len ma napadlo, čo ked ona otehotnie a bude sa k dieťatku tak spravat? Toho mi je ĺúto najviac

nini1010
19. júl 2020

No vam asi sibe ze???Deti,trapni,nezreli.Chodte od seba,bude vam lepsie jednemu bez druheho.Chory vztah.

peter244
autor
21. júl 2020

Tak odvtedy je dobre, varí, stará sa, nerobí také scény ako doteraz a dokonca si už aj presadim, že sa budem venovať tomu čomu chcem. Tak stále sa pýta či ju ľúbim, akoby sa veľmi bála že ju opustim. Že sa boji každý deň že ju vyhodim. Potom povedala že keď vydržím s ňou ťažké obdobie že bude najlepšia žena na svete. Že ju chcú všetci chlapci ale ona chce len mňa. Toto nechápem, do teraz som bol odpad chlap sveta a teraz taký obrat.

akbara77
21. júl 2020

@peter244 lebo je psychicky chorá, ma sa ist liečiť....a ty si masochista...

kikusha2212
21. júl 2020

Priateľka má asi bipolarnu poruchu. Nenechajte to zájsť pridaleko. Ak jej naozaj na tebe záleží, nech ide na potrebné vyšetrenia. Držím palce.

tinapa
21. júl 2020

@peter244 Pošli ju na liečenie, to jediné jej pomôže a tebe tiež..to liečenie.

0silvia0
21. júl 2020

@peter244 trvaj na navsteve psychologa/psychiatra u priatelky, lebo sa z tohoto vztahu nespamatas... zomelie ta to...

1gabriela13
21. júl 2020

@peter244 rovno smer psychiatria

peter244
autor
21. júl 2020

Asi takto po Tom čo sa stalo toto čo píšem hore sa správala veľmi dobre, ale o dva dni som sa chcel stále rozísť. Povedal som jej že v takom vzťahu sa cítim zle, že máme len zle spomienky spolu že už to nie je čo na začiatku. Tak začala byť ešte lepšia. Dva krát sme sa už pohádali ale vždy radšej sa hádať prestala a začala sa uisťoval či je medzi nami všetko v poriadku. Teraz keď som jej ukázal že nie je neopustiteľna tak už zmena. Ale zaujíma ma dôvod, lebo zo mňa nič nemá ako financie, lebo nič nemám. Teraz sa otočilo všetko už nie je zlá ako pred tým ale pravý opak a neviem si to vysvetliť. Ale po pravde nezdá sa mi to. Nededí mi to. Nedáva to zmysel že má nenávidela a teraz najväčšia láska.

miskaska
21. júl 2020

Ach, mas vzah..rocny a bez deti. Nie je nic lahsie, ako ho skoncit, nadychnut sa ist dalej.

tinapa
21. júl 2020

@peter244 Ty sa v tom vyžívaš.. Že ťa teraz riešia ženy na MK, že si chvíľu zaujímavý, že? Ty svoju situáciu reálne nechceš riešiť, len sa budeš v tom rýpať, pýtať sa stále dookola, či je to normálne toto, hoci ti všetky píšu, aby išla na liečenie, že nie je psychicky v poriadku... Stále ti to nesedí, jej správanie a riešenie nikde.. Navrhol si jej terapiu? Odmietla? Teraz bude hrať dobručkú o čosi dlhšie, aby ťa zas mala tam, kde predtým.. Omotaného okolo prsta ako chobotnica si ťa pripútava, vieš? Alebo had, ktorý sa ovíja pomaličky okolo krku..

peter244
autor
21. júl 2020

Navrhol, najprv nie, sa vysmiala z toho. Teraz na posledy keď už bolo zle, že som chcel odísť tak že pôjdeme spolu na terapiu. Teraz je dobre a dosť sa bojím to začať rozoberať.

karolinakr
21. júl 2020

@tinapa my to chapeme všetci.On tu vyzera, že je jediný, kto to nevidí..😃😃

karolinakr
21. júl 2020

@peter244 povedz rovno, že to je vymyslena kravina
Možno tu priatelku len mas v svojej hlave
Ja neverim, že ona realne existuje
Take bludy čo tu pišeš, že ta bije fackuje odkopava a potom sa chce kvoli tebe obesiť, kto by ti uveril

Strana
z3