icon

V 17.tich túžim po dieťatku. Ako to zmierniť?

lucsyia
8. mar 2011

ahojte ...mam 17 rokov a s priateľom sme spolu skoro dva roky....viem že mám na babo ešte čas aj si uvedomujem plnu zodpovednosť za dieťa i za seba ( kedže i ja sama som ešte dieťa )aj vviem čo všetko je s tym spojene že dieťa nieje hračka a že sa onho treba starať ale strašne by som ho už chcela mať... newiem čo vo mne sposobuje tu silnu tužbu či to su mlade mamičky z okolia alebo niečo iné. problém je však že ja sa toho už newiem nejako zbaviť (aalebo lepšie povedane nechcem sa toho zbaviť len to možno nejako zmierniť)..rada by som počula vaše názory na to , prípadne rady alebo našla aj niekoho s podobnou túžbou 🙂 🙂

Strana
z2
sisisi
22. apr 2011

@lucsyia neboj, ved ona bude potrebovat postrazit 🙂)) ajajaaaaaaaj! 😝

lucsyia
autor
23. apr 2011

@sisisi hehe :D no ved to dúfam :D ked už sa minú všetky možnosti a všetci dobrovoľníci na stráženie už jej potom budem aj ja dobrá :D

sisisi
24. apr 2011

@lucsyia minu, bude si chciet oddychnut. a predsa, mate este nejaky ten mesiac na to, aby ste si zlepsili vztahy.
ja mam novinu tiez...dnes v noci sme prvykrat (ak neratam jeden raz v 1 DC) absolutne nechraneny sex. dnes som 11 DC, zvycajne mam ovulku 12 DC, ale to nic neznamena... myslim, ze z toho nic nebude, v podstate ani neriesim, no potesila by som sa. bola by to ale riadna ,,haluz,, :D

lucsyia
autor
25. apr 2011

@sisisi no to či sa zlepšia newiem ked sa za dva roky nezmenili ale zázraky sa občas dejú 🙂 😝 no to by veru bola sranda keby sa predsa podarilo :D ale pre istotu ešte poistite 🙂

sisisi
25. apr 2011

@lucsyia to tazko poistime... on sa snazit o babo nechce, to som ho len tak ukecala, aby sme si to viac uzili 🙂

lucsyia
autor
28. apr 2011

@sisisi jaaaj aha ja som to pochopila tak že aj on chcel.... hm....tak ho aj druhý krát skús ukecať 😀 ja mám už konečne po ms tak vyskúšame tento mesiac či sa nám pošťastí , snád hej 🙂

sisisi
28. apr 2011

@lucsyia neriskuj, uz to vydrz. zbytocne by si si to skomplikovala... mozno ako ja 🙂 teraz sa ucim na statnice, treba si najst pracu, aby som mala narok na matersku. keby to z jedneho razu vyslo, tak som stastna prestastna, ale naozaj som ani ja pri tom nemyslela na robenie babatka.

estrella5
10. dec 2011

@lucsyia ahoj 🙂 ja som natom podobne.. mám 17, s priateľom sme 3,5 roka a neskutočne túžim po miminu už 2 roky ... ak by si chcela môžeš napísať IP a pokecáme 😉

michaelka5
10. dec 2011

nic v zlom ale tuzit v 17tich po dietati je trosku skoro...tuzit mozes, ale aby si raz nelutovala ze si s tym nepockala...ak chces poziciam ti moje 2rocne,chore a hyperaktivne dieta...🙂

Strana
z2