V 17.tich túžim po dieťatku. Ako to zmierniť?
ahojte ...mam 17 rokov a s priateľom sme spolu skoro dva roky....viem že mám na babo ešte čas aj si uvedomujem plnu zodpovednosť za dieťa i za seba ( kedže i ja sama som ešte dieťa )aj vviem čo všetko je s tym spojene že dieťa nieje hračka a že sa onho treba starať ale strašne by som ho už chcela mať... newiem čo vo mne sposobuje tu silnu tužbu či to su mlade mamičky z okolia alebo niečo iné. problém je však že ja sa toho už newiem nejako zbaviť (aalebo lepšie povedane nechcem sa toho zbaviť len to možno nejako zmierniť)..rada by som počula vaše názory na to , prípadne rady alebo našla aj niekoho s podobnou túžbou 🙂 🙂
@lucsyia minu, bude si chciet oddychnut. a predsa, mate este nejaky ten mesiac na to, aby ste si zlepsili vztahy.
ja mam novinu tiez...dnes v noci sme prvykrat (ak neratam jeden raz v 1 DC) absolutne nechraneny sex. dnes som 11 DC, zvycajne mam ovulku 12 DC, ale to nic neznamena... myslim, ze z toho nic nebude, v podstate ani neriesim, no potesila by som sa. bola by to ale riadna ,,haluz,, :D
@lucsyia neriskuj, uz to vydrz. zbytocne by si si to skomplikovala... mozno ako ja 🙂 teraz sa ucim na statnice, treba si najst pracu, aby som mala narok na matersku. keby to z jedneho razu vyslo, tak som stastna prestastna, ale naozaj som ani ja pri tom nemyslela na robenie babatka.
nic v zlom ale tuzit v 17tich po dietati je trosku skoro...tuzit mozes, ale aby si raz nelutovala ze si s tym nepockala...ak chces poziciam ti moje 2rocne,chore a hyperaktivne dieta...🙂

@lucsyia neboj, ved ona bude potrebovat postrazit 🙂)) ajajaaaaaaaj! 😝