V akej pomoci vidíte zmysel?

26. jún 2020

Keby mate peniaze nazvys a chcete ich venovat na dobru vec, ako by ste pomohli? Koho alebo co by ste podporili? V akej pomoci vidite zmysel? Pripadne ako pomahate vy? Vyslovene ma zaujima ta finacna pomoc, nemyslim ziadne dobrovolnictvo.

oli18
26. jún 2020

Teraz som čítala o mladej mamičke, ktorá má rakovinu a poslednú nádej jej dávajú v Rakúsku. Liečba stojí 15 000 eur. Jej by som poslala pár eur, ale nebolo tam číslo účtu. Ja takto zvyknem pomáhať, avšak neprispievam do žiadnych pouličných zbierok.

anitka_4
26. jún 2020

Ja by som prispela tuto:
OZ #everyindividualmatters
FB stránka Fazuľka (rodina Olšiaková s chorou dcérkou)
Nota Bene
Save Ivanka
1000 statočných
Cesta von

anitka_4
26. jún 2020

A aby som nezabudla - Ceskoslovensky kastracny program 😊

daisylucky
26. jún 2020

Ľudia ľuďom, Dobry anjel, Nota bene a raz ked budem mat pravidelný príjem a bude nám to vychádzať, tak si možno adoptujem na diaľku nejaké dieťa v Afrike. Ale je kopec organizácií, ktorým sa dá finančné prispieť, podľa toho, čo ti je blízke, či chceš pomôcť chorým, deťom, menšinám, zvieratám.

judar
26. jún 2020

Venovala by som ich nejakym starym ludom ktori vyzivaju a rodina na nich kasle ...ale urcite by som ich nedala utulku lebo vacsina je za dobrotu na zobrotu- ked im donesiete nieco tak sa oduju ze to neni drahe ci nadstandartne kvalitne, ked im urobite sponzorstvo a nakoniec chcete si adoptovat psa tak vam ho ani nedaju len kuknu na vas a hned vas odsudis ze nieste hodny psa a aby nebolo malo taky ceskoslovensky kastracny program vdaka takejto povrchnosti vyvaza psov do rakuska "nadstandartny ludia, nadstandartne podmienky"...takze asi tolko darovat v dnesnej dobe peniaze je riadny risk ze padnu vhod bez spinavosti

daisylucky
26. jún 2020

@judar my sme si pred dvomi týždňami adoptovali psíka z útulku a s ničím nebol problém, práveže mne prišlo super, ze sa zaujímajú o to, že do akého prostredia ide, či je rodina pre neho vhodná už len z dôvodu, že tie psy môžu byť rôzne traumatizovane.

oli18
26. jún 2020

@judar V prvom rade sa vo všetkých spomínaných a nespomínaných organizáciach nabalí vedenie orgnizácie a plat musia dostať aj zamestnanci. Veď preto to robia. Nepochybujem, že sú aj dobrovoľníci. Až po úhrade režijných nákladov dostane zvyšok ten, komu je zbierka určená. Preto darujem adresne a do žiadnych krabičiek na ulici. Pred pár rokmi bola aféra, že sa sprenenverili peniaze v Úsmev ako dar.

amienne
26. jún 2020

Prispievam anonymne konkretnym ludom a organizaciam, ktorych pribeh osobne poznam a teda viem, ze nejde o podvrh.

tripetta
26. jún 2020

Keby som mala peniaze nazvyš, tak pomoc zvieratám v útulkoch a aj týraným zvieratám. Ľuďom nie.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
27. jún 2020
karolinakr
27. jún 2020
karolinakr
27. jún 2020
karolinakr
27. jún 2020

V Nota Bene zvyknú bývať ťažké prípady nevladnych, ležiacich ĺudí.Tam som 10r.dozadu zvykla peniaze posielať

nika1971
30. jún 2020

zvyknem sem tam podla moznosti pomoct utulkom pre zvierata..obcas financne, alebo nakupim nejake jedlo ako ryzu, cestoviny...popripade odnesiem stare deky ...