icon

V akom poradí si zariadiť svadbu, dieťa a bývanie?

ankajocka
17. aug 2011

Ako ste to riesili vy resp ako to mate v plane?

Strana
z3
timona
15. okt 2011

tak idealine si myslim ze klasika-chodenie, svatba s byvanim a dieta, tak som to planovala ja, aj mi to vyslo az na dita, ale teraz ked viem ze je problem v otehotneni tak by som radsej riesila tak , ze dieta a potom svatba..

stanushqa85
20. okt 2011

chodenie, byvanie,dieta, svadba, dieta-život je pestry a všetko je tak ako ma byt 😉

diid
21. okt 2011

neviem si predstavit aby som mala dieta a chystala svadbu. mali sme vacsiu svadbu , a bolo dost vybavovaciek, samotny svadobny den by som si s dietatom neuzila aj keby ho niekto strazil, na mysli by som mala to dieta stale. Takisto si uzit svadobnu cestu a opravit / zariadit dom by sa v klude nedalo.

My sme spolu chodili 4 roky, potom kupili spolocny dom, na to svadba a po 2 rokoch dvojcata ch/d. Cize kompletna rodina 🙂 nemenila by som

digysa
21. okt 2011

Neviem co chcela zakladatelka tejto diskusie ziskat.....ale ono sa to da zariadit na 6 sposobov....

svadba-byvanie-dieta
svadba-dieta-byvanie

byvanie-svadba-dieta
byvanie-dieta-svadba

dieta-byvanie-svadba
dieta-svadba-byvanie

Myslim, ze nikto ti spravne neporadi.....musis si vybrat sama. 😅 (kazdemu totiz vyhovuje nieco ine....alebo kazdemu sa postasti inak ??? )

saimaa
29. máj 2012

Ano, každému vyhovuje iné..... Ja by som si to predstavovala asi takto: svadba - bývanie (nie nutne vo svojom) - bývanie vo svojom - dieťa...
Ale priateľ to vidí inak: bývanie vo svojom - svadba - ..... ..... ..... - deti

Alebo príde neočakávané dieťa a všetko je zrazu inak 🙂

anika159
29. máj 2012

My to mame vsetko tak narychlo zoznamenie v decembri, spolu byvali od februara a v septembri tehotna.. Teraz cakame na baby a svadba? Uvidime niekedy mozno🙂

ritusuk
29. máj 2012

U nas to bolo na hlavu, najskor dvojcata, potom byvanie a brat sa chceme az budu mat babiky aspon 2 roky, nech si to uzijeme my aj oni 🙂

chelonka
29. máj 2012

my sme spolu najpr bývali v podnajme kým som študovala, posledné roky študia som začala aj pracovať, tak sme kúpili byt, pri tom organizovali svadbu a teraz čakame bábatko 😀

Strana
z3