V čom pomohla súčasná vláda diskutujúcim?
Baby, bez vášní a hádok, v čom koktrétne Vám pomohla súčasná vláda? Úplne fakty
Napr. Dostali ste sa k službe/príspevku/pomoci, ktorú ste predtým nemali?
Lebo mňa konkrétne sa zatiaľ dotkli len negatívne veci:
1. zobrali mi benefity zdravotných poisťovni na zuby
2. Zaplatila som deťom vyssie poplatky za cestovné pasy
3. Znížili mi príspevok do 2.piliera
Sľubované znižovanie cien a benzínu zatiaľ u mňa nenastalo
A snažím sa fakt byt objektívna: napr. 1dnova diaľničná je fajn, ale aj tak potrebujem do prace celoročnú + zavedenie nám prikázala EU.
Ďakujem
@fido69 koho to zaujima ?! Sme suverenna krajina bez lgbti a migrantov , sveta zit 😒 fico nikdy nebol na reformy , projekty, investicie , nema za sebou ziadne uspechy , aj teraz Len tliacha zo svojej Terasy, nie o problemoch ludi (uz ani tie potraviny nespomina ) , ale o Zachodoch , helikopterach , progresivcoch a ovce tlieskaju a tesia sa
@akje príklad ako nahlasujes diskusiu kde sa ti nepáči, ked diskuskutuju ľudia, ktorí nemajú radi smer...myslim, ze sama najlepšie vieš koľko krát si mala ostrú diskusiu s ľuďmi ktori sú proti smeru... Takže ja si nič nevymyslam... Na medikov mame iný názor, podľa teba sú tí, čo nezostanú na SK vychcanci, ja ich za to neodsudzujem, ale samozrejme, bola by som rada, keby tu zostali...A stále čakám, ten nemiestny príspevok, keď niečo také píšeš, tak dúfam, ze aj vies ktorý si mala na mysli..
@makaronka01 😂 akoze. Toto si 2 dni hladala?
Zas si upravujes pravdu podla seba. 😂
Diskusiu si pamatam, bola vyhrotena ludmi, ktori tu stranu naozaj nenavidia a teda boli tam z mojho pohladu dost krute nenavistne komentare. Cize co je akoze zle, ze komentujem nenavistne prispevky? Ci jaaaaaj, ja som mala byt jedna z nich aby som slecne makaronke dokazala, ze sa nemyli :D ? To sa, moja mila, prejavuje inak, akotak ze niekto vie triezvo zhodnotit situaciu pri spravani ludi..
A teraz si predstav, ze existuje aj volic, ktori neprechovava taku nenavist ako ju pravdepodobne prezivas ty.
Uz niekolky krat si uplne mimo, vyvraciam ti kazdu jednu tvoju fantasmagoriu. Neprestavas ani po opakovanom upozorneni.
Akukolvek loz sa chystas pisat v dalsom prispevku, nebudem uz na nu reagovat. Ty si proste uplne mimo.
@makaronka01 a mimochodom. Ten nemiestny komentar som ti zodpovedala uz davno. Ale ked mas problem s citanim mojich prispevkov, necudujem sa, ze mas problem s jeho najdenim. Adio
@akje nie každý sedí za mobilom toľko, ako ty. Na ten príspevok mi stačilo dat pod lupu tvoje meno, takže každý si môže nájsť tvoje komentáre v priebehu pár sekúnd... A uvidí, ako ti všetci vkladajú do úst, niečo čo ty si nepovedala... Toto je presne komentár, ktorým sa stále ohanas... Toto by som presne mohla pisáť aj ja, ale ja ti tvoje klamstvá vyvraciam a neskrýva sa takúto trápenu výhovorku...
@makaronka01 ak si niekto mysli, ze byt aktualne v opozicii znamena iba nadavanie na koaliciu, nech sa paci. Bude ma vidiet tak, ako ty.
Pre mna byt v aktualnej opozicii znamena, ze zastavam ine hodnoty, ako hodnoty koalicie, a stale som kriticka k rozhodnutiam opozicie. Ta kritika nema ist iba jednym smerom.
Len pre to, ze ty si zelas vidiet ma v inom svetle, nebudem menit svoju osobnost a suhlasit s pritakavanim ludi, ako si atentat niekto zasluzil a koledoval si on - pretoze z tejto diskusie si komentar aj vzala.
Treba vidiet aj suvislosti. Nie iba slepo nadavat. Ak sa u teba nenosi zdrava kritika na politiku ako celok ale iba jednostranne mierenu, niet sa cudovat, ze ma do takej role, ako tu pises, stavias.
A verim, ze ked si niekto cita moje komentare, tak vidi skor zastavanie sa ludskych hodnot a kriticke zhodnotenie ako vlady terajsej, tak aj minulej.
@akje ja fakt nechápem na čo sa tu hráš... Neprávosti za roky 2020-2023 a ako Fico na ne poukazuje🤦♀️Bola tu pandémia, alebo žeby podľa teba nebola? Koalícia jasne prezentuje svoje ciele-jasne lacnejšie potraviny, lacnejšie pohonné hmoty... A vysledok? Zdvyhli si platy, Fico si zabezpečil doživotnú rentu plus ešte beztresnosť... Rozmýšľam ako slušne nazvať to co sa tu deje teraz...
@makaronka01 to, co si sem postla presne potvrdzuje moje slova o kritike vsetkych politickych stran. Nijak to nepotvrdzuje tvoje vymysly, ze si zastavam koalicie. Kludne urob printscreen aj dalsich veci z diskusie, ktore boli pre mna v rokoch 2020-2023 neprijatelne. Nasleduju po tomto prispevku v tej istej diskusii.
Mas problem s tym, ze sa na veci pozeram triezvo a ze mi vadi, ako sa opozicia zmenila? Ze mi vadi nielen to v akom stave je slovensko vdaka koalicii, ale aj vdaka opozicii? Ty mas pre nich vyhovorky. Zatvaras pred ich pochybeniami oci, ja nie. To ti vadi?
Co odo mna inak vlastne chces? V printscreene som presne popisala predvolebny stav politickych stran. To, ze som povedala, ze dnesna koalicia sa vyjadrovala svojimi jasnymi cielmi znamena ze s nimi suhlasim? Ty si niekedy nieco objektivne hodnotila? Nejaky stav? Cim viac s tebou diskutujem, tym viac som presvedcena o tom, ze nevies prijat nic, co ti vysvetlujem uz asi v 10tom prispevku. Alebo kolko ich bolo. Ti uz nie je trapne?
@akje ty niečo akože vysvetľuješ? Stále dookola omielaš to isté... Len som chcela obhájiť svoje tvrdenie ze sa zástavaš koalicie, keď tvrdíš, ze koalícia ma jasne ciele a opozícia pácha neprávosti. Ale kľudne sa hraj ďalej na zastancu opozície, keď teda koalíciu podľa teba neobhajujes... Píš si tu stránové statusy, mne si úplne ukradnuta, už na teba nereagujem, nemám si s tebou už co povedať...
@makaronka01 Zas tu miesas hrusky s jablkami, vytrhavas moje tvrdenia z kontextu, kazdu z inej diskusie na inu temu, kde som si s kazdym debatovala o inom a spajas si to tu ako sa ti hodi.
🙋🏼♀️ som stastna, ze uz teda nemusim "omielat stale to iste dokola" niekomu, komu som vlastne ukradnuta a obtazuje ma tu svojimi fantaziami. Konecne! Patri ti moje velke dakujem!!
@veklipo keď máš na dovolenku, asi budeš mat aj euricka na pásy, že?

Financovanie z CEF, teda Connecting Europe Facility. Ide o špeciálne peniaze z Únie, pri ktorých môžu jednotlivé krajiny prihlásiť svoje projekty, peniaze však získajú len tie najlepšie.
Kým Česi získali na 10 projektov zhruba 420 miliónov eur, Slovensko dostalo tri milióny na jeden projekt. Tri milióny dostalo Cargo na inštaláciu nových zabezpečovacích systémov do ich vlakov. Takto vyzerajú "úspechy" našej vlady v realite. 🙁