icon

V Kanade zastrelila 18-ročná študentka mamu, brata, 6 spolužiakov a seba

Dnes o 02:47

18 rocna studentka Jesee Van Rootselaar v Kanadskom meste
Tumbler Ridge najpr zastrelila mamu a brata a potom v skole 6 spoluziakov a nakoniec seba.
To 18 rocne dievca od 12 rokov bola preoperovana z chlapca na dievca...

anonym_62d67d
Dnes o 07:02
@anonym_fc707c

Chorý štát, že dovolí 12-ročné dieťa preoperovať.

@anonym_fc707c vies ci to bolo kvoli tomu ? alebo tu osobu niekto sikanoval ? prisiel skrat.
suhlasim že by sa to malo riesit ked tak po 18r. aj to sa mi zda skoro dala by som 21

anonym_f403e4
Dnes o 07:08

No keďže podstupil operaciu zrejme aj podstupoval psycho vyšetrenia a tam nikto nič nepostrehol? či zmenili pohlavie a pre nich vybavené? veď musel byt pod lekárskym dohľadom,či len podpora lgbt a koniec
A to je najsmutnejšie, že to nebolo dieťa, ktoré nikdy nevidelo lekára ani psycho
Takže áno uznávam, že miesto riešenia,,slobodnej,, voľby byt čo chceš,treba riešiť psychický stav

anonym_fc707c
Dnes o 07:09
@anonym_62d67d

@anonym_fc707c vies ci to bolo kvoli tomu ? alebo tu osobu niekto sikanoval ? prisiel skrat.
suhlasim že by sa to malo riesit ked tak po 18r. aj to sa mi zda skoro dala by som 21

@anonym_62d67d čítaj čo som napísala, prosím poriadne s porozumením.

anonym_37722e
Dnes o 07:12
@anonym_0aed56

Ini shooters boli teda "normalni", ak neboli preoperovani? Topiaci sa slamky chyta, ked hlada nejaky argument, aby podoprel nejaku svoju teoriu, ako pozeram.

@anonym_0aed56
Topiaci? Takze vy schvalujete ze van bez vasho suhlasu tajne preoperuju dieta ja som naivne myslela ze taketo operacie nepridu na Slovensko, ale len tu podla podpory suhlasite a budete matkam brat deti lebo VY viete lepsie ako rodicia.

anonym_62d67d
Dnes o 07:13
@anonym_fc707c

@anonym_62d67d čítaj čo som napísala, prosím poriadne s porozumením.

@anonym_fc707c ano citam, ale moja otazka znie. ako vieš ze to cele bolo kvoli preoperovaniu ?

anonym_fc707c
Dnes o 07:15
@anonym_62d67d

@anonym_fc707c ano citam, ale moja otazka znie. ako vieš ze to cele bolo kvoli preoperovaniu ?

@anonym_62d67d a kde to píšem, že to bolo kvôli preoperovaniu, keď si čítala poriadne

anonym_62d67d
Dnes o 07:23
@anonym_fc707c

@anonym_62d67d a kde to píšem, že to bolo kvôli preoperovaniu, keď si čítala poriadne

@anonym_fc707c tak načo si to tam pisala ? vsetci vieme že v tak mladom veku je to hovadina. Pointa statusu bola, že taky clovek zabil ludi. Pritom je jedno ci bola operacia alebo nie.

anonym_37722e
Dnes o 07:26
@anonym_62d67d

@anonym_62d67d
Jasne ze to nema nic spolocne s LGBT radikalmy ked este aj mamu a brata zastrelila vsetko je vina Trumpa.

anonym_b699eb
Dnes o 07:30
@pr85

@anonym_autor A títo trans shooters sa už vyskytli aj v USA. Tieto sex reassignment surgeries pre malé deti sú fakt hrozne a malo by to byť zakázané zákonom.

Je velmi cudne, ze takyto zakrok urobia dietatu-posunula by som hranicu na 21r. Zrejme tam bola sikana, psychicky teror. Samozrejme ju to neospravedlnuje.
@pr85 bigotnych katolikov by trebalo zakazat. Je dost mozne, ze to urobila zo psychickej sikany od ludi ako si ty.

anonym_f403e4
Dnes o 07:31

Také dieťa musí byt prelustrovane a sledované fyzicky psychicky, keď podstupuje tak zivotne vážny a nezvratny zákrok
A nakoniec nebolo psychicky ok?a zopakujem to nieje dieťa co nevidelo nikdy odborníkov
Takže chúďa dieťa psychicky choré ale na preoperovanie bolo uplne v top psycho stave🫣
Celé na hlavu

anonym_fc707c
Dnes o 07:35
@anonym_62d67d

@anonym_fc707c tak načo si to tam pisala ? vsetci vieme že v tak mladom veku je to hovadina. Pointa statusu bola, že taky clovek zabil ludi. Pritom je jedno ci bola operacia alebo nie.

@anonym_62d67d no na to, aby si sa nenudila. Daj mi pokoj a realizuj sa inde, keď nevieš čítať

tiezjedna
Dnes o 07:49
@anonym_autor

@anonym_autor
Stalo sa to 11 Februara 2026 dalsich 25 bolo zranenych
Moc sa o tom nepise lebo to nie je politicky korektkne takto pisat o LGBT

@anonym_autor a ty si kompletná?? Niekto vyvraždí kopec ľudí, a ty vypichneš jeho zmenu pohlavia??? 🙄 Tak ja neviem, to je tiež psycho😖

autor
Dnes o 08:00
@anonym_46bd86

Dámy z PS - povinný nástup!

@anonym_46bd86
Od prvej triedy vo vela krajinach bigotny LGBT presviedcaju deti aby si potvrdili ci niesu tym cim sa narodili, a skola tlaci knizky na tzv. gender reafirmatoom.a rodicia niesu informovani.

anonym_25dd04
Dnes o 08:00

zmena pohlavia v obdobi puberty je vyznamny faktor, rovnako ako cela ta liecba
nemala by byt pristupna detom v takom citlivom veku v puberte

anonym_8d4862
Dnes o 08:11
@tiezjedna

@anonym_autor a ty si kompletná?? Niekto vyvraždí kopec ľudí, a ty vypichneš jeho zmenu pohlavia??? 🙄 Tak ja neviem, to je tiež psycho😖

@tiezjedna No lebo zmenit pohlavie v 12.r. to je uplne na pohodu. To akoby si ten chlapec ponozky vynenil, ze ano. 🤦‍♀️ Si myslis, ze to je len tak. ? Ved to je cela jeho identita, to je cely clovek. Rozumies tomu ? Otocis cele dieta naruby. Tak jasne, ze z toho moze byt cele zmatene, nevie vlastne kto je, do toho zmeny hormonov, lieky...jasne ze to ma obrovsky vplyv na jeho vnutorny svet, psychiku. Ved on mal zrejme geneticku vybavu xy. A chcel fungovat ako xx. To sa ako da ? To akokeby proste ides proti sebe samemu. Neviem, no, zrejme tam bolo uz nieco od mala. Ale teda v poriadku to isto nebolo. Takze verim tomu, ze skratka prave ta zmena pohlavia mohla byt klucova v tom celom. Len teda neverim, ze nebol pod dohkadom odbornikov. Bo ked nie, tak to uz he trapas. Ked tak vazne zmeny mozes urobit bez sledovania, terapie.

anonym_8d4862
Dnes o 08:13
@tiezjedna

@tiezjedna A jasne, ze kazdy sa pyta "PRECO to urobila, co bolo dovodom, spustacom takeho strasneho cinu."

adaam
Dnes o 08:17

a možno to urobila preto, lebo ju šikanovali ľudia, ktorí si myslia, že v 12 rokoch to nie je správne urobiť. podľa nich by mala čakať do 21 rokov.
ak by ju títo nešikanovali, tak by to neurobila - je to vlastne ich chyba, mali rešpektovať jej rozhodnutie.
toto je môj názor - niekomu sa zrejme nepáči, ale tak ako ja neviem, či sa v 12 rozhodla správne, ak ani vy neviete, či mala čakať do 21r.

pr85
Dnes o 08:21
@anonym_b699eb

Je velmi cudne, ze takyto zakrok urobia dietatu-posunula by som hranicu na 21r. Zrejme tam bola sikana, psychicky teror. Samozrejme ju to neospravedlnuje.
@pr85 bigotnych katolikov by trebalo zakazat. Je dost mozne, ze to urobila zo psychickej sikany od ludi ako si ty.

@anonym_b699eb určite. Skôr bol ten úbohý chlapec zmanipulovaný bigotnym LGBTI hnutím. Pohlavie je definované biologicky a zmeniť sa jednoducho nedá.

pr85
Dnes o 08:22
@tiezjedna

@tiezjedna Pani je gender propagandistka?

pr85
Dnes o 08:23
@anonym_autor

@anonym_46bd86
Od prvej triedy vo vela krajinach bigotny LGBT presviedcaju deti aby si potvrdili ci niesu tym cim sa narodili, a skola tlaci knizky na tzv. gender reafirmatoom.a rodicia niesu informovani.

@anonym_autor Toto je fakt hnus a nechcel by som, aby sa s niečím takým stretli v škole moje deti.

tiezjedna
Dnes o 08:26
@anonym_8d4862

@tiezjedna No lebo zmenit pohlavie v 12.r. to je uplne na pohodu. To akoby si ten chlapec ponozky vynenil, ze ano. 🤦‍♀️ Si myslis, ze to je len tak. ? Ved to je cela jeho identita, to je cely clovek. Rozumies tomu ? Otocis cele dieta naruby. Tak jasne, ze z toho moze byt cele zmatene, nevie vlastne kto je, do toho zmeny hormonov, lieky...jasne ze to ma obrovsky vplyv na jeho vnutorny svet, psychiku. Ved on mal zrejme geneticku vybavu xy. A chcel fungovat ako xx. To sa ako da ? To akokeby proste ides proti sebe samemu. Neviem, no, zrejme tam bolo uz nieco od mala. Ale teda v poriadku to isto nebolo. Takze verim tomu, ze skratka prave ta zmena pohlavia mohla byt klucova v tom celom. Len teda neverim, ze nebol pod dohkadom odbornikov. Bo ked nie, tak to uz he trapas. Ked tak vazne zmeny mozes urobit bez sledovania, terapie.

@anonym_8d4862 myslíš, že Hitler, Breivik, ale pošahanec z pražskej fakulty boli tiež preoperovaní? Neboli, ani neboli "teplí". Miešaš hrušky s jablkami. Samozrejme, že s tým človekom muselo byť niečo "inak" už od mala, ale je veľmi pravdepodobné, že aj keby zákrok nepodstúpil, tak by sa táto tragédia udiala...

tiezjedna
Dnes o 08:26
@pr85

@tiezjedna Pani je gender propagandistka?

@pr85 nie, pani je len normálna🙄

anonym_8d4862
Dnes o 08:33
@adaam

a možno to urobila preto, lebo ju šikanovali ľudia, ktorí si myslia, že v 12 rokoch to nie je správne urobiť. podľa nich by mala čakať do 21 rokov.
ak by ju títo nešikanovali, tak by to neurobila - je to vlastne ich chyba, mali rešpektovať jej rozhodnutie.
toto je môj názor - niekomu sa zrejme nepáči, ale tak ako ja neviem, či sa v 12 rozhodla správne, ak ani vy neviete, či mala čakať do 21r.

@adaam Booozinku, toto ani nemozes mysliet vazne. 🙉

vevesh
Dnes o 08:36
@sara07

@vevesh videla si na živo niekoho kto je napr v kremnici na týchto liekov , dostanu sa aj do stavu 40 tabliet denne ? to su trosky nie ludia
tie lieky nie su lentilky

@sara07 ano, viem, co to obnasa a nesuhlasim s tym- dcera ma v triede spoliziacku preoperovaneho chlapca - v 15tich. Toto by do urciteho veku zasadne dovolene nemalo byt a ked je zjavny negativny ucinok, tak by sa dana osoba nemala takto volne pohybovat...🤐

anonym_8d4862
Dnes o 08:37
@tiezjedna

@anonym_8d4862 myslíš, že Hitler, Breivik, ale pošahanec z pražskej fakulty boli tiež preoperovaní? Neboli, ani neboli "teplí". Miešaš hrušky s jablkami. Samozrejme, že s tým človekom muselo byť niečo "inak" už od mala, ale je veľmi pravdepodobné, že aj keby zákrok nepodstúpil, tak by sa táto tragédia udiala...

@tiezjedna Ide prave o psychoproblemy, ktore v tomto konkretnom pripade prave jednoznacne suvisia so zmenou pohlavia. Preto sa to tu spomina.

muzula
Dnes o 08:39
@anonym_8d4862

@tiezjedna Ide prave o psychoproblemy, ktore v tomto konkretnom pripade prave jednoznacne suvisia so zmenou pohlavia. Preto sa to tu spomina.

@anonym_8d4862 Jednoznacne? Ty mas vestecku gulu?

anonym_8d4862
Dnes o 08:43
@muzula

@muzula A treba na to vestecku gulu ? Ved psychika xy nie je to co psychika xx. Ved tam to telesne je este nic oproti tomu co ten clovek preraba psychicky.

anonym_37722e
Dnes o 08:51
@muzula

@muzula
Telefonoval znami z Australie kde bol sokovani ked mala vnucka skolkarka sa ho zacala vypytovat o tom kdo je a ci naozaj je to im v skolke vysvetlovali... takze ziaden rozdiel medzi Hitler jugend a komunisticke iskricky ci LGBT radikaly.

anonym_b699eb
Dnes o 08:54
@pr85

@anonym_autor Toto je fakt hnus a nechcel by som, aby sa s niečím takým stretli v škole moje deti.

@pr85 ja by som nechcela, aby sa moje deti stretli s takym obmedzenym nenavistnym bigotnym katolikom. Hnus.

fion22
Dnes o 08:56
@anonym_autor

@anonym_46bd86

@anonym_autor a to už v prvej triede vedia takéto čítať? No ten hnusný západ, zase nás raz predbehol...

No k veci...autorka nepredbiehaj, počkajme si na vyšetrovanie...možno sa príde na niečo celkom iné...prečo sa niečo tak strašné stalo

pozri aj "Epstein files" nám všetkým prozápadneorientovaným mali otvoriť oči a čo čert nechcel... pravá ruka birmovaného hranola tam...a s priemerným ficovoličom to spravilo niečo?