icon

V Kanade zastrelila 18-ročná študentka mamu, brata, 6 spolužiakov a seba

Včera o 02:47

18 rocna studentka Jesee Van Rootselaar v Kanadskom meste
Tumbler Ridge najpr zastrelila mamu a brata a potom v skole 6 spoluziakov a nakoniec seba.
To 18 rocne dievca od 12 rokov bola preoperovana z chlapca na dievca...

sara07
Včera o 12:47

V rámci procesu tranzície je vyžadované absolvovanie vyšetrení z oblastí endokrinológie, genetiky, psychológie a nezriedka gynekológie/urológie. Pre začatie tranzície je lekársky posudok nevyhnutný.
to nie je tak že naklušete na plasticku chirurgiu a tu toto odrežte a vymente

sara07
Včera o 12:49
@anonym_e2a5a3

@pr85 keď pred pár rokmi na Slovensku vyšinutý chlapec (ktorý sa chlapcom aj narodil) zastrelil dvoch LGBT príslušníkov, toho by si ešte pochválil že urobil dobrý skutok?
Mne osobne je ale z fanatických magorov ako si ty. Masturbuješ tu dennodenne nad cudzími ženami a si strčený v každej debate sexe, urážať všetkých iných ti ide skvelé ale o morálke budeš kázať.

@anonym_e2a5a3 a to si zober že to zvlada borec s mesačnym cca dietatom doma teda ak si nevymyšla, krestansky fanatik ale neskutočny

sara07
Včera o 12:52
@anonym_37722e

@anonym_0aed56
Topiaci? Takze vy schvalujete ze van bez vasho suhlasu tajne preoperuju dieta ja som naivne myslela ze taketo operacie nepridu na Slovensko, ale len tu podla podpory suhlasite a budete matkam brat deti lebo VY viete lepsie ako rodicia.

@anonym_37722e skus najskôr si dohladat ako tento proces funguje a od ktorych rokov vôbec je možné
drvivu väčšinu si platí sam, poistovna to nepreplaca, nevieš odkial by dieta mohlo zobrat prachy na tu liečbu a plastiku ? nehovoriac že čast zakrokov sa na sk ani nerobí
čiže dieta si sadne do lietadla a poleti napr do ameriky alebo kanady len tak ...
nešir tu bludy o tom že niekto nema čo robit tak zoberie dieta a donesie ti ho vynovené domov o dva mesiace
trochu rozmyšlaj ak vieš

anonym_37722e
Včera o 12:54
@anonym_25dd04

zmena pohlavia v obdobi puberty je vyznamny faktor, rovnako ako cela ta liecba
nemala by byt pristupna detom v takom citlivom veku v puberte

@anonym_25dd04
Presne tento clanok o tom pise aj ked sa o tom boja pisat pre stratu prace, mlady pubertak plny hormonov a psychologickym problemom kdo je a do toho hromada liekov, a vysledok, no to sme nemohli ocakavat, inac tych strelcov v historii bolo ovela viac napriklad pred nedavnom na Charlieho Kirka
The media need to stop gaslighting us about the reality of trans mass shooters https://share.google/A1qMH73nFm4sBgvUi

anonym_e2a5a3
Včera o 13:05
@sara07

@anonym_e2a5a3 a to si zober že to zvlada borec s mesačnym cca dietatom doma teda ak si nevymyšla, krestansky fanatik ale neskutočny

@sara07 tradičná slovenská rodina a žiadna iná
Ktovie z čoho žije keď je tu nonstop. A žena na krku deti, domácnosť a tento bude o nej písať že už mesiac mu nedala zatrieskať lebo sa ešte nezahojila po pôrode a ako čaká až jej konečne skončí šestonedelie. Lebo pre neho žena nie je nič iné len chodiaca maternica.

anonym_c8605f
Včera o 13:09
@anonym_b699eb

@anonym_c8605f existuje ateisticke gymnazium? Wtf?

@anonym_b699eb existuju katolicke gym., nejaky bol tusim v Sastine, takze je vhodne oznacit statne za ateisticke!... Kontext...

pr85
Včera o 13:20
@sara07

@sara07 Prečo by som si vymýšľal? Mám 5 týždňového syna. Ale nejaký fanatizmus? Prosím ťa, kde ho vidíš?

pr85
Včera o 13:21
@anonym_e2a5a3

@sara07 tradičná slovenská rodina a žiadna iná
Ktovie z čoho žije keď je tu nonstop. A žena na krku deti, domácnosť a tento bude o nej písať že už mesiac mu nedala zatrieskať lebo sa ešte nezahojila po pôrode a ako čaká až jej konečne skončí šestonedelie. Lebo pre neho žena nie je nič iné len chodiaca maternica.

@anonym_e2a5a3 prosím staraj sa láskavo o seba, hrdý anonym. Nedokážeš diskutovať ani pod svojím nickom, ale reči máš, že až.

vevesh
Včera o 13:28
@sara07

@vevesh na slovensku ? lebo u nás niektore druhy operacii a rekonštrukcii sa ani nevykonavaju
a určite nie u deti , však si to dohladajte .. uradne meno/ pohlavie si môže zmenit ale predsa to môže až od 15 ,

Nie, v nemecku. Cely proces zacal v 7 triede (12r.), pohlavne organy boli odstranene v 13r a aj zmena mena. Teraz uz len raz rocne psychologicka poradna a berie hormony tak, aby do 18tky bola na nerozpoznanie od zien.

pr85
Včera o 13:28
@anonym_0aed56

@pr85 vyjadrujes tu "hnus" nad inymi normalnymi ludmi a pritom nikto nie je zvedavy na teba, ani tvoje odsudzujuce nazory. Preco nejdes radsej na stranky Andrewa Tate, tam budes vo svojom zivle. Vsetci su divni, len ty si lietadlo. Pada od teba jedna urazka za druhou - ubohy, bigotny, propagandiska, hnus,.. Staci? A to je jedna jedina diskusia, ktovie ako su ine. Co si prave vysiel z neonacistickej pivnice?
"Skôr bol ten úbohý chlapec zmanipulovaný bigotnym LGBTI hnutím.
Pani je gender propagandistka?
Toto je fakt hnus a nechcel by som, aby sa s niečím takým stretli v škole moje deti. "

@anonym_0aed56 áno, gender ideológia je fakt hnus. A odsúdil ju aj napr. pápež František. Odsudzujem ideológiu, nie ľudí. Ak by toho 12 chlapca neindoktrinovali, tak mohol zit ako muž a nie pod vplyvom ženských hormónov. Tie narobia v mužskom tele poriadnu šarapatu. P. S. moslim Andrew Trate nie je určite mojím vzorom, už len kvôli tomu, ako sa správa k ženám. Takže sa mýliš. To len progresívci a liberáli vítajú masovú imigráciu z moslimských krajín a vôbec im nedochádza, že v masovom meradle prichádzajú muzi, ktorí majú mindset Andrew-a Tate-a.

anonym_0aed56
Včera o 13:34
@pr85

@anonym_0aed56 áno, gender ideológia je fakt hnus. A odsúdil ju aj napr. pápež František. Odsudzujem ideológiu, nie ľudí. Ak by toho 12 chlapca neindoktrinovali, tak mohol zit ako muž a nie pod vplyvom ženských hormónov. Tie narobia v mužskom tele poriadnu šarapatu. P. S. moslim Andrew Trate nie je určite mojím vzorom, už len kvôli tomu, ako sa správa k ženám. Takže sa mýliš. To len progresívci a liberáli vítajú masovú imigráciu z moslimských krajín a vôbec im nedochádza, že v masovom meradle prichádzajú muzi, ktorí majú mindset Andrew-a Tate-a.

@pr85 No ty si jasny myslitel, ze "to len progresívci a liberáli vítajú masovú imigráciu." Na to si kde prisiel? Progresivny - pokrokovy, liberalny - slobodomyselny, uznavajuci slobodu. Co ti vadi na pokroku a slobode? Radsej budes v zemlanke pit savo pri petrolejke, ako mat pokrok (nove technologie, pokroky vo vede, zdravotnictve,...) a slobodu (demokracia).

pr85
Včera o 13:43
@sara07

@vevesh na slovensku ? lebo u nás niektore druhy operacii a rekonštrukcii sa ani nevykonavaju
a určite nie u deti , však si to dohladajte .. uradne meno/ pohlavie si môže zmenit ale predsa to môže až od 15 ,

@sara07 reč je o Kanade (ináč podobne operácie v tak mladom veku sa vykonávajú aj v USA). Pre mňa bol šok, keď som videl jeden dokumentárny film z USA, kde 3 ročná dcéra povedala rodičom, že je chlapec a ti začali v 3 rokoch so sociálnou tranziciou (obliekali ju ako chlapca, dali jej mužské meno, ktorým ju volali, atď).

anonym_37722e
Včera o 13:57
@anonym_0aed56

@pr85 No ty si jasny myslitel, ze "to len progresívci a liberáli vítajú masovú imigráciu." Na to si kde prisiel? Progresivny - pokrokovy, liberalny - slobodomyselny, uznavajuci slobodu. Co ti vadi na pokroku a slobode? Radsej budes v zemlanke pit savo pri petrolejke, ako mat pokrok (nove technologie, pokroky vo vede, zdravotnictve,...) a slobodu (demokracia).

anonym_8d4862
Včera o 14:08
@adaam

@anonym_8d4862 tu sa nerieši kedy je vhodný vek na zmenu pohlavia, ale to že vraždila, pretože patrila k LGBTI,
a na druhej strane, kto sme my aby sme rozhodovali kedy je ten vek vhodný - ja nemám vyštudovanú psychiatriu, ani genetiku a predpokladám ani nikto, kto tu diskutuje,
nikde nepíšem, že súhlasím s operáciami v 12 rokoch, ale neodvážim sa tvrdiť, že kvôli tomu vraždila

@adaam Na to nemusis mat nic extra vystudovane aby si vedel, ze zmenit si pohlavie je obrovsky zasah do integrity cloveka a o tomto nechat rozhodnut 12rocne dieta je hlupost a nezodpovednost.

anonym_8d4862
Včera o 14:11
@adaam

@anonym_8d4862 tu sa nerieši kedy je vhodný vek na zmenu pohlavia, ale to že vraždila, pretože patrila k LGBTI,
a na druhej strane, kto sme my aby sme rozhodovali kedy je ten vek vhodný - ja nemám vyštudovanú psychiatriu, ani genetiku a predpokladám ani nikto, kto tu diskutuje,
nikde nepíšem, že súhlasím s operáciami v 12 rokoch, ale neodvážim sa tvrdiť, že kvôli tomu vraždila

@adaam A ja tvrdim, ze zmenit pohlavie je taky tlak na psychiku, ze my si to zrejme ani nevieme predstavit. Takze aj to zrejme zohralo svoju rolu.

anonym_37722e
Včera o 14:41
@anonym_8d4862

@adaam A ja tvrdim, ze zmenit pohlavie je taky tlak na psychiku, ze my si to zrejme ani nevieme predstavit. Takze aj to zrejme zohralo svoju rolu.

@anonym_8d4862
Nie ze nahodou , prave citam clanok totalne blaznovstvo a este mal - mala prustup k zbraniam totalne sialeny progresivci
"Van Rootselaar reportedly had a history of mental health-related contact with police and may have had access to weapons stored at home. Police said officials visited the residence multiple times in recent years for mental health calls, during which weapons were briefly seized under the Criminal Code but later returned following a petition by the lawful owner."

muzula
Včera o 14:49

ty sa najprv nauc ako sa pise mnozne cislo pridavnych mien a potom si nastuduj, co znamena slovo progres a od neho odvodene progresivec

anonym_c8605f
Včera o 14:51
@anonym_0aed56

@anonym_0aed56 🤣ked si sprivatizujes napr. slovo progresivny, neznamena, ze taky si, ze? Ty zemliankovy savopič🤣

sara07
Včera o 14:57
@pr85

@sara07 reč je o Kanade (ináč podobne operácie v tak mladom veku sa vykonávajú aj v USA). Pre mňa bol šok, keď som videl jeden dokumentárny film z USA, kde 3 ročná dcéra povedala rodičom, že je chlapec a ti začali v 3 rokoch so sociálnou tranziciou (obliekali ju ako chlapca, dali jej mužské meno, ktorým ju volali, atď).

@pr85 čo ty tu trolíš
kde žiješ
v kanade alebo na slovensku ???
skus žit teraz a tu 😂😂😂😂😂
a vieš o tom že v pralese jedia halucinogenne huby čo im zmeni stav vedomia ?? teraz tiež ideš vychylovat a troliť lebo hrozi že na namestiach si postavime chyže a budeme tancovat do kruhu
mna nezaujímaju zákony ktore niede inde platia, slovaci žiju podla svojich zakonov a na sk to nie je možne
teraz ako dievčata povinne do sukien lebo sodomo gomora ked budu v nohaviciach, čo zakažeme bicykel lebo to bol tiež nemravny vynalez nevhodny pre dievča ???
vychylujete a rozduchavate tu emocie ako keby sme mali ist prebrat kanadske alebo americke zakony
neviem studena sprcha by možno pomohla
ja sa osobne skôr bojím takých fanatikov a trolov ako si ty alebo anonymoviatka čo su tu , to je reálne hrozba na sk

sisaka
Včera o 14:57

Nemyslím si, že vraždil, lebo bol trans, ale mal dlhodobo psychické problémy, psychiatri, ak nechceli prísť o licenciu mali zviazané ruky a museli ho podporiť v tranzícii, možno bol homosexuál, ktorý v takom mladom veku hľadal sám seba, nechápal v 12. rokoch, čo sa deje (vraj sa to stáva často, že chvíľu si títo chlapci môžu myslieť, že sú vlastne v nesprávnom tele, ale v skutočnosti sú homisexualne orientovaní, možno bol len celkovo zmätený hormónmi v tom veku… a možno bol skutočne trans.)
Podstatné je, že tu zlyhal štát, ktorý svojimi zákonmi znemožňuje psychiatrom skutočne takýmto deťom/teenegerom pomáhať. Táto osoba mala dlhodobo psychiatrické problémy, ktoré neboli adekvátne riešené a mala prístup k zbraniam a takto to skončilo 😟
Polícia oznámila, že im bol ako osoba známi, museli niekoľko krát navštíviť jeho dom koli jeho mentalnemu zdraviu - takže toto nebol nejaký náhodný skrat, tento človek bol agresívny už v minulosti.
Tí, ktorí si myslite, že bol šikanovaný, pravdepodobne nebol, LGBTQ+ komunita je tu tak chránená, že akýkoľvek náznak a škola by riešila, on už 4 roky nechodil do školy, takže šikanovať ho asi nemal kto, to je len moja domnienka, vychádzajúca zo situácie tu v Kanade, nie zo situácie, ktorú máte na Slovensku.

sara07
Včera o 14:58
@anonym_8d4862

@anonym_8d4862 myslím že odbornikov na hokej a slnečnu energiu lepšie zvladam

sara07
Včera o 15:00
@anonym_0aed56

@anonym_0aed56 to oni si vyberaju hrozienka čo sa im hodi
ja neviem či vedia že napr internet v akej krajine vznikol vlastne, mali by sme takéto progresivne veci zakazat nie 🤐 to im už nevadí , to je pariadečku

sara07
Včera o 15:03
@vevesh

Nie, v nemecku. Cely proces zacal v 7 triede (12r.), pohlavne organy boli odstranene v 13r a aj zmena mena. Teraz uz len raz rocne psychologicka poradna a berie hormony tak, aby do 18tky bola na nerozpoznanie od zien.

@vevesh tak to treba tak napisat , že je to v nemecku
lebo tu si nedaju namahu naštudovat ako to prebieha respektivne skôr neprebieha u nas že niektore časti ani nemôžu na sk absolvovat
v každej krajine je to inak a na sk sa ani neuvažuje o nejakych upravach alebo zmenach, skôr to vyslovene využivaju na strašenie ludi, a čast sk ako vidiš aj tu im na to skočia

sisaka
Včera o 15:05
@vevesh

@sisaka a topka bude, ked za to budu "zodpovedne" lieky, ktore brala😬😬😬namiesto toho, aby rovno napisali, ze mala psychicke problemy, ktore nikto zodpovedny neriesil, lebo detske problemy sa v drvivej vacsine neriesia...

@vevesh oni píšu od začiatku, že mal/a mental issues… na akých liekoch bol/a a či bol/a nepísali, zatiaľ

anonym_3530cf
Včera o 15:19
@anonym_0aed56

@anonym_fc707c Zaujimave, ze stat je na vine, ak dovoli slobodne sa ludom rozhodnut, co chcu. Preto je tu na Slovensku tolko proruskych, nevonia im sloboda a demokracia, potrebuju k svojmu zivotu komunisticke prikazy, zakazy, Stb,... "lahsie" sa im zije, lebo sa nevedia slobodne rozhodovat a radsej su, ked im niekto povie, co maju a nemaju robit. Demokracia je dovera, ze ludia vedia so svojim zivotom nalozit ako chcu. Diktatura je o tom, obmedzit prava vacsiny na minimalnu mieru, aby sa dali vyuzivat na otrocku pracu za par supov.

@anonym_0aed56 čo ty moceš dokopy Kanadu a Slovensko....aká väčšina,pre boha,odkedy je LGBT väčšina

anonym_3530cf
Včera o 15:20
@anonym_b699eb

@anonym_e2a5a3 oj,to bolo pre neho v pohode. Ved utocnik bol hetero a urcite spravny krestan.

@anonym_b699eb noooooo......to bol vraj trojuholník....takže moc hetero nebol

vevesh
Včera o 15:29
@sara07

@vevesh tak to treba tak napisat , že je to v nemecku
lebo tu si nedaju namahu naštudovat ako to prebieha respektivne skôr neprebieha u nas že niektore časti ani nemôžu na sk absolvovat
v každej krajine je to inak a na sk sa ani neuvažuje o nejakych upravach alebo zmenach, skôr to vyslovene využivaju na strašenie ludi, a čast sk ako vidiš aj tu im na to skočia

@sara07 popravde, ja som ani nevedela, ze je to v takom veku a takto mozne. Myslim, ze to nie je v ziadnej krajine extra regulovane (pokial mas peniaze, dobre posudky ci znamosti a kombinacie toho). Viem o operaciach hermafroditoch po narodeni, ale take, ze si dieta povie v puberte, ze mne sa zda, ze som naopak a aj "kompletna prerabka" do roka, tak to bolo aj na mna too much a too soon. Mne pripada dana dievcina, ze sa ani s tym "renovovanym" telom nevie zmierit a urcite psychicke problemy su tam viditelne na prvy pohlad. Ale podla lekarskych sprav je vsetko ok🤐🤐🤐🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

vevesh
Včera o 15:31
@sisaka

@vevesh oni píšu od začiatku, že mal/a mental issues… na akých liekoch bol/a a či bol/a nepísali, zatiaľ

@sisaka pri zmene pohlavia su automaticky lieky, nie ze ci vobec. A vsetky do jedneho z nich maju vedlajsie ucinky na psychicky stav az destrukciu🤐

sisaka
Včera o 15:35
@vevesh

@sisaka pri zmene pohlavia su automaticky lieky, nie ze ci vobec. A vsetky do jedneho z nich maju vedlajsie ucinky na psychicky stav az destrukciu🤐

@vevesh ja viem, že musel brať lieky na tranziciu, ja som mala na mysli psychiatrické, či bol vôbec liečený…
Vedľajšie účinky tých hormonálnych liekov sú strašné, či majú vplyv aj na psychiku som nikdy neskúmala, ale môže byť. Potom sa niet čomu čudovať a je teda podstatný fakt, že bol trans

anonym_0aed56
Včera o 16:13
@anonym_autor

@anonym_46bd86
Od prvej triedy vo vela krajinach bigotny LGBT presviedcaju deti aby si potvrdili ci niesu tym cim sa narodili, a skola tlaci knizky na tzv. gender reafirmatoom.a rodicia niesu informovani.

@anonym_autor asi ti nedochadza, ze spojenie bigotni lgbti je ujovina na entu. Nabozenstva (tie najvacsia, krestanstvo, islam) nepovoluju homosexualitu.
bigotný – slepo a neznášanlivo veriaci, svätuškársky. Súvisiace slová pre „bigotný”: bigotnosť – prehnaná zbožnosť.
Fascinuje ma, ako sa niekto ohana cudzimi slovami, nezvladne ani ich gramatiku, nechape ani ich vyznam. Ale mysli si, aky je bohvieako mudry.