icon

V Kanade zastrelila 18-ročná študentka mamu, brata, 6 spolužiakov a seba

12. feb 2026

18 rocna studentka Jesee Van Rootselaar v Kanadskom meste
Tumbler Ridge najpr zastrelila mamu a brata a potom v skole 6 spoluziakov a nakoniec seba.
To 18 rocne dievca od 12 rokov bola preoperovana z chlapca na dievca...

Strana
z6
anonym_37722e
13. feb 2026
@mondolina

@pr85
aj sa ho zastaneš keď ho budú opľúvať?

@mondolina v Australii on bude opluvat vsetkych heterosexualov a spolci sa a Hamasom Palestincami na principe nepriatel mojho nepriatela je moj priatel, to je jedno ked skonci vojna tak ich pohadzu z mesity,

andreatytler
13. feb 2026

@anonym_autor Matka bola milovnicka zbrani a podporovala zalubu v zbraniach u svojho syna/dcery. Boli nomadi. Dieta nechodilo do skoly od 14, skusalo drogy, malo zalubu pozerani videi kde sa zabijaju ludia, bolo zname policii koli psychoproblemom.
Ja verim tomu ze tieto masove strielacky su take bezne v USA prave koli postoju ludi k zbraniam a zda sa ze toto hralo velku rolu aj v tomto pripade.

jogy1984
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Stalo sa to 11 Februara 2026 dalsich 25 bolo zranenych
Moc sa o tom nepise lebo to nie je politicky korektkne takto pisat o LGBT

@anonym_autor 😄 moc sa otom nepíše hlavne že mi vyskakujú článku s internetu s každej strany 😄😄😄 až je to otravné. Otázka je aká ? Mám pocit že si nejaký nenavistny provokatér ktorý chce robiť dusno . Vykašli sa na tú nenávisť rieš normálne veci .

sara07
13. feb 2026
@anonym_48ce1d

@sara07 kroť svoju agresiu a slovník, vyjadrujem sa k téme.

@anonym_48ce1d ked napišeš blbost ja za to nemôžem, že si nevieš overit čo píšeš a pišeš bludy .. či to je učel schvlane milý anonYm

sara07
13. feb 2026
@pr85

@sara07 no neodpovedala si na fakty, ktoré som prezentoval. Štáty NATO, ktoré majú 2 najsilnejšie armády v aliancii spolupracujú s Ruskom. Pridaj k tomu Maďarsko a Slovensko, ktoré majú ambivalentny postoj k Ukrajine a pre ostatných členov (napr. Španielsko, Portugalsko, Taliansko alebo Grécko) je Ukrajina veľmi ďaleko a ľudí v týchto krajinách vôbec nezaujíma. Ale hlavne pápež, ktorý nemá žiadnu armádu, má podať silné proukrajinske vyhlásenie (lebo si to pár slnieckarov, ako sara07 praje) a ohroziť fyzicku bezpečnosť ruských katolíkov (žije ich v Rusku cca. 600 000 a pri Putinovi by ma neprekvapilo, ak by katolícka Cirkev išla s ním do konfrontácie, že by prišli tvrdé protiopatrenia a možno aj zákaz činnosti Cirkvi). Vidno, že diplomacii nerozumieš, to nie je prvoplánový aktivizmus. 🙂

@pr85 papež už naštastie nema armadu a ani ju nemôže zvolat
jeho slova maju dosah a nevyuživa ich
v podstate si to aj sam priznal nepriamo , pretože si pospajal všetko možne len aby to vyzeralo že nato neurobilo nič
skutočne nič urobil vatikan ,tak bud teda má nejaku ulohu alebo je tam len na mavanie z balkona a predaj suvenirov
nato neurobilo všetko čo malo alebo mohlo , je tam dost medzier ale určite urobilo toho viac

anonym_c84f82
13. feb 2026

@pr85 Prečo sa doťahuješ s agresívnymi a arogantnými progresívkami? Stoja ti za to?

pr85
13. feb 2026
@anonym_c84f82

@pr85 Prečo sa doťahuješ s agresívnymi a arogantnými progresívkami? Stoja ti za to?

@anonym_c84f82 Máš absolútnu pravdu. Ale keď mne to niekedy nedá... :(

anonym_48ce1d
13. feb 2026
@sara07

@anonym_48ce1d ked napišeš blbost ja za to nemôžem, že si nevieš overit čo píšeš a pišeš bludy .. či to je učel schvlane milý anonYm

@sara07 vysvetli podrobnejšie aké bludy píšem a vyvráť mi moje tvrdenia.

sara07
13. feb 2026
@anonym_48ce1d

@sara07 vysvetli podrobnejšie aké bludy píšem a vyvráť mi moje tvrdenia.

@anonym_48ce1d však si po sebe prečitaj a daj mi sem podklad že máš pravdu
prečo by som ti to ja mala dokazovat , ja viem ako to je u nás mily anonYm
v každej krajine je to inak nastavene, slovensko tiež má nejaké podmienky a vekovu hranicu, ja ju viem , vieš ju aj ty ?
ak riešiš čo sa deje niekde na druhej strane pologule , ako to nás nejak teraz zasiahne alebo čo sa stane, či len učelovy anonymny prispevok na zastrašovanie, však volby sa bližia

anonym_262b7a
13. feb 2026

@anonym_autor Robo, si to ty?🤣

anonym_48ce1d
13. feb 2026
@sara07

@anonym_48ce1d však si po sebe prečitaj a daj mi sem podklad že máš pravdu
prečo by som ti to ja mala dokazovat , ja viem ako to je u nás mily anonYm
v každej krajine je to inak nastavene, slovensko tiež má nejaké podmienky a vekovu hranicu, ja ju viem , vieš ju aj ty ?
ak riešiš čo sa deje niekde na druhej strane pologule , ako to nás nejak teraz zasiahne alebo čo sa stane, či len učelovy anonymny prispevok na zastrašovanie, však volby sa bližia

@sara07 ty si normálna, aké zastrašovanie a voľby sem pletieš ? Diskutujeme čo sa udialo vo svete a nato si ma označila, že píšem bludy, tak sa vyjadri ako dospelý človek aké bludy a podklad máš na mysli.

karolinakr
13. feb 2026

Mne to pripomina Elliota Rodgera, tiež mal taku bilanciu, chcel zabit mamu a brata nevlastnych, len otec bol doma, inak by boli mrtvi, 6 zomreli, 14 zranených

karolinakr
13. feb 2026

nemyslim, že islo o lgbt, prdlo mu v bedni

sara07
13. feb 2026
@anonym_48ce1d

@sara07 ty si normálna, aké zastrašovanie a voľby sem pletieš ? Diskutujeme čo sa udialo vo svete a nato si ma označila, že píšem bludy, tak sa vyjadri ako dospelý človek aké bludy a podklad máš na mysli.

@anonym_48ce1d ja som uplne normálna aj papier na to mám 😂😂 reagovala som opravnene na teba ale vidim že okrem štekania nič ine nevieš

anonym_48ce1d
13. feb 2026
@sara07

@anonym_48ce1d ja som uplne normálna aj papier na to mám 😂😂 reagovala som opravnene na teba ale vidim že okrem štekania nič ine nevieš

@sara07 podľa reakcií si trošku mimo, komunikácia s tebou je strata času a nikam to nevedie!!

anonym_11bd3d
13. feb 2026
@anonym_48ce1d

@sara07 podľa reakcií si trošku mimo, komunikácia s tebou je strata času a nikam to nevedie!!

@anonym_48ce1d typický agresívny progresívec, strata času

anonym_c3fdf5
13. feb 2026

Nič proti lgbt, ale nechať preoperovat 12.ročné dieta je úpadok západu. 📉 samozrejme, že sú títo strieľači aj hetero. Ale neverím, že niekto preoperovany v tomto veku z toho môže vyjsť bez psychických problémov. Ktoré majú teda aj iní. Ale je to zlo

anonym_df2a8c
13. feb 2026

No,ja napíšem len toľko k tomu..Osoba preoperovaná na druhé pohlavie značí psychický problém.Vo svete je veľa toho dovoleného,ale ozaj riešia takéto osoby odborníci?Pol roka dozadu som natrafila na jednu ženu,ktorá si dala zobrať prsníky,lebo chcela byť mužom a samozrejme,že hormóny jej pomohli sa tým mužom stať.Ale..Má svoje videa kde sa prezentuje ako muž,ale robí niektoré ženské veci..Kde nastala chyba?Niekto tu spomenul,že rodina boli fanatici do zbraní.Ok.Je milion ľudí na svete,ktorí milujú zbrane,stanú sa napr.poľovníkmi...Zdraví jedinec nezoberie zbraň a nevystrieľa rad radom osoby,ktorí sa ho kedykoľvek citovo dotkli..V tomto prípade tu zohralo veľmi veľa vecí,ktoré sa neriešili a potom to len vygradovalo...

karolinakr
13. feb 2026

keby nechal list na rozlučku, že o čo vlastne šlo, prečo..a hlavne, prečo rodiča a surodenca
Aj ten David Kozak, čo strielal v Prahe na fakulte, najprv otca popravil, mame nastražil vybušny system, naštastie bola v práci, potom tušim 20 študentov
ale jedno mali spoločne, velku nenavisť voči luďom
možno sa citili neprijatí spoločnosťou, alebo ktovie, nevidim im do hlavy, ale životopis Elliota Rodgera 140 stranovy som čítala, pomsta za nevydarený život
To iste Olga Hepnerova, šikanovana v škole, tak prešla autom dôchodcov

maminkadeticiek
13. feb 2026

No urcite ich zastrela preto ze patri do LGBTI,nie preto,ze mala doprepinanu hlavu.Ty si strasne tupelo.Kurnik taketo podnecovacne prispevky proti nejakej skupine ludi preco to este admin nezablokoval!!!!???

anonym_48ce1d
14. feb 2026
@maminkadeticiek

No urcite ich zastrela preto ze patri do LGBTI,nie preto,ze mala doprepinanu hlavu.Ty si strasne tupelo.Kurnik taketo podnecovacne prispevky proti nejakej skupine ludi preco to este admin nezablokoval!!!!???

@maminkadeticiek nie preto, že patrí do LGBTI, ale preto, že mu hormóny poškodili psychiku. O tomto probléme sa diskutuje všade vo svete a normálnemu človeku sa rozum zastaví, keď vidí ako "prepnutí ľudia" ničia deťom životy. Keby si mala aspoň nejaké info tak zistíš, že väčšina týchto detí má v dospelosti veľké psychické problémy. Odpovedz úprimne, podporila by si v tomto nezmysle svoje 12 ročné dieťa, nechala ho dopovať hormónmi a zmeniť pohlavie ?

karolinakr
15. feb 2026
@sisaka

@anonym_0aed56 hanbíš sa za svoje názory?
Sice ja osobne sa nečudujem, ale dnes ti ide, to nedokáže hocikto do témy o streľbe v Kanade zamontovať Hitlera, Židov, Palestínu, Irán, koncentraky, homosexuálov a dokonca Kuciaka! Mal/a by si byť na seba za tento výkon pyšná a písať pod vlastným nickom.

@sisaka 😀

karolinakr
15. feb 2026
@andreatytler

@anonym_autor Matka bola milovnicka zbrani a podporovala zalubu v zbraniach u svojho syna/dcery. Boli nomadi. Dieta nechodilo do skoly od 14, skusalo drogy, malo zalubu pozerani videi kde sa zabijaju ludia, bolo zname policii koli psychoproblemom.
Ja verim tomu ze tieto masove strielacky su take bezne v USA prave koli postoju ludi k zbraniam a zda sa ze toto hralo velku rolu aj v tomto pripade.

@andreatytler teraz ma napadlo, že ten Elliot Rodger tiež stravil celu pubertu na videohrách, aj 12 hodin denne, tiež to skončilo masakrom..

Strana
z6