icon

Kde sú najkrajšie ženy na Slovensku?

20. aug 2024

V ktorom meste na Sk sú podľa vás najkrašie ženy? Vek tak cca 18+. Ja som si všimla krásne ženy v BB alebo v Nitre.

Strana
z2
veklipo
20. aug 2024

Definuj krásu.

deti95060810
20. aug 2024

🙄🙄🙄
autorka bývaš v BB alebo v Nitre...😀😝

0silvia0
20. aug 2024

Si bola v kazdom jednom meste na Slovensku alebo si bola len v NR a BB?

bluka2
20. aug 2024

V nejakom rádiu raz pred 20 rokmi som započula, že v nových zámkoch a okoli 😄

sisska96
20. aug 2024

Košice - Lunik 9 🤣

iwesska
20. aug 2024

Hovori sa,ze nakrajsie su vychodniarky,takze v BA😜😄

lubossi
20. aug 2024

Krásne ženy sú všade. Ak sa ale bavíme o počte tak prirodzene najväčšie mestá (lebo tam je najviac ludi)

babulkomale
20. aug 2024

Mne sa tak javilo v Trnave, ze fakt pekne baby.

tramtada31
20. aug 2024

V Nitre su inak fakt pekne dievcata, ale aj v Bratislave. Ja som si skôr všimla, že z Oravy a severnej casti Slovenska sú vyššie baby a take stavané (širšie panvy a celkovo postava), asi aby žena v nehostinejsich miestach Slovenska prežila a vedela sa aj lepsie postarat o rodinu

kengurica
20. aug 2024

...a najkrajšie stromy sú na Horehroní 🤔

amelie2017
20. aug 2024

Najkrajsie budu tam, kde su univerzity. Kedze sa tam koncentruje vela zien z celeho Slovenska. A teda ak studuju, nie len pekne, ale aj mudre.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
tomasisa
21. aug 2024

pred vyse 20 rokmi sa mi v priebehu asi dvoch rokov stalo take , ze sme sli v Nitre vecer vikend po Mostnej /koncentracia nocnych podnikov/ s kamaratom z Holandska ,do teraz velmi dobrym, a on vravi ze to co je? , tu sa niekde kona miss world?
a o asi rok na to som tadial sla s anglicanom jednym a ten zasa ze , fuu ja sa nestiham pozerat ,otocim sa za krasnou babou a oproti ide dalsia, co sa tu zisli najkrajsie baby sveta dnes? Tak asi tak
...ale ked tadial idem dnes tak vidim jeden typ bab, cierne vyzehlene vlasy zrejme osetrovane kolagenom, umele riasy, napichane pery a takmer rovnako oblecene...velmi malo kociek takych tych prirodzenych, obycajnych

marcellka32
21. aug 2024

Pre mňa je pekná žena: upravená v zmysle čisté pekne sediace oblečenie, čisté topánky, pekná ošetrená pleť, vlasy, vôbec nemusí byť nalíčená...čo ma odrádza od pohľadu na ženu:
Dlhé špicaté nechty, výrazne hrubé/tetovane obočie, nadpojene vlasy kde vidno prechody, napichane pery ala profil kačica, nalepené mihalnice....už málokde vidím prirodzenú ženu, nemyslím lesanu, ale proste vkusne upravenú...
Čo sa týka mužov na Slovensku veru bieda, nedávajú si záležať tak na výzore ako v zahraničí (česť výnimkám), v Dánsku veľmi pekní muži, aj v Taliansku ;)
Pekné ženy sú Rusky (nenapichane ešte), Slovenky, Cesky
Vo Francúzsku som videla len 1 peknu pani, mala asi 65 rokov, oblečena ako z katalógu,biele korale na krku, dokonale upravené šedivé vlasy, červený rúž, sebavedomá chôdza, išla ráno s košikom na trh, veľmi pekná bola...
V Španielsku som videla 1 peknú ženu, muži priemer...
Ale každý má ine ponímanie krásy ;)

martinmmartin
21. aug 2024

Rybitví

zeldia
21. aug 2024

Ja. Som najkrajšía v každom meste kde sa zjavim😂 minimálne pre jednu osobu (mňa🙈😂).

kiwi3
21. aug 2024

@marcellka32 ja mozem teda vyhlasit, ze najkrajsie zeny som zatial videla v dansku. vraj aj estonky su pekne, ale tam som este nebola.
akoze slovenky, hm, niekedy sa tak pozeram okolo seba a hovorim si, ze to je cisty mytus... hlavne v poslednych rokoch. obcas nejaka pekna, ale celkovo to nie je ktovieco.

dankabg
21. aug 2024

Nitra má teda veru nejako nezaujala, zato, keď som bola v Martine, tak tam bolo ozaj veľa pekných dievčat, ale je pravda, že som tam bola cca pred siedmymi rokmi, takže netuším, ako je to teraz. Tiež mi prekáža ťa uniformita, všetko na jedno kopyto

petracandle
21. aug 2024

@kiwi3 podľa mňa Slovenky sú krásne ale len tie mladé. Tam je vážne 90% pekných. Takže neviem kde sa pohybuješ, ale je skôr problem nájst mladú Slovenku, ktorá by nebola pekná 😃Ale vo vyššom veku sú ženy na Slovensku väčšina obézne, neupravené, nešportujú. Hovorím väčšina, ale samozrejme, že poznám aj sexi 40/50ročné. Ale tie sú väčšinou práve napr v Škandinávii, kde sa o seba starajú.

kiwi3
21. aug 2024

@petracandle ja som z ba a mam pocit, ze medzi mladymi je vela obeznych ludi, skor v strednom veku su tu stihlejsi ludia, potom to zase vekom stupa, samozrejme

sisska96
21. aug 2024

@kiwi3 Výsledok mcdonaldsa a podobne, keď idem okolo, tak sú tam iba mladí do 25-30 max

oliolijanka
21. aug 2024

Slovenkam tak bolo polichotene od jedneho kolegu mojho chlapa.
Stretli sme sa na ulici (zijeme mimo svk) a pri rozhovore sa zistilo, ze som tam cudzinka.
Tak sa pytal, ze akej som narodnosti. Ked som povedala, ze som zo Slovenska, uznanlivo kyval na mojho chlapa, ze si dobre vybral.
Zevraj... Slovensko je krajina, kde sa za krasnou zenou neotaca....
Kto sa otoci, premeska dalsie tri, ktore idu oproti😁

marcellka32
21. aug 2024

@sisska96 toto máš pravdu, som často v Ba a žiaľ vidím veľa mladých žien obéznych, veľmi tomu prispieva fast food

mantilka
21. aug 2024

Ja som zas počula od chlapov Kosicanov študujúcich v BA, že v Košiciach sú najkrajšie. Inak najkrajšie baby na výške v BA boli všetky z východu.

lauricka
21. aug 2024

Čo to je za otázku?

barborachors
21. aug 2024

Jednoznačne východ. Ked som tam, nestacim sa diviť ale pravda ze vsetko mladé do 25. Potom osolarkovane umeliny čo sa zubami nechtami drzia akoze mladosti. Pekne starnuce zeny skôr na západe (asi vyssia životná úroveň) ale je ich samozrejme pomenej. Po 30 vidavam vela prevela obtlstlych zien bez mejkapu a v rozgajdoanom oblečení a la handra na podlahu couture. A to naprieč krajinou. Je fakt ze pekne su len mlade, po detoch a v rokoch maloktora vyzerá dobre.

victoriab
21. aug 2024

Najkrajsie zeny su v Latinskej Amerike, Venezuela 😄 ale toto taky bizar otazka, ze aj moje dnes fungujuce dve mozgove bunky sa zastavili 😅

margotka17
21. aug 2024

@walentina7 vážne? Ja zopár takých poznám 👍

margotka17
21. aug 2024

@mantilka hej, na východe je taký genofond 👍. Moja mamka bola veľmi pekná.

Strana
z2