icon

V Rovinke horelo 700 ton plastu

23. jún 2023

Ktovie kto to podpálil😳 700 ton plastu, nevedeli čo s tým🫣🙈 a teraz aby ľudia dýchali ten smradľavý dym.

V Rovinke horelo 700 ton plastu
h2
23. jún 2023

To teda dobre "po funuse" zakladáš diskusiu. 🙄

limoncino
23. jún 2023

A pointa?

zmrzlinka2021
23. jún 2023

@limoncino

Pointa je to, ze nemas dychat 😀

h2
23. jún 2023

@zmrzlinka2021 🤣 Ako spieva Mišo Kaščák, musíš sa naučiť dýchať prestať!

autor
23. jún 2023

@h2
@limoncino stále nelokalizovali požiar a už sú aj zranení hasiči.
A kvôli komu? Podpaľačovi. A to isté je aj so zálohovanými pet flasami…. Nevedia čo s nimi… pália ich.
@zmrzlinka2021 nedýchať.
To je jediné, čo ludom poradili.
Nedýchajte.
Kto raz dýchal štiplavy dym z pet fľaše, ten si matne vie predstaviť, čo je toto za smrad. Matne, pretože 1 flasa nie je 700 ton.

h2
23. jún 2023

A ty si odkiaľ? Ja som z veľmi blízkej obce, včera počas dňa mi prišlo na mobil, že nemám vetrať a mám sa zdržiavať vnútri. Po príchode z práce som už nevidela, ani necítila žiadny dym (ten som necítila vôbec, hoci dym som, samozrejme, videla), len veľmi slabo sivý oblak nad tým miestom. Vzduch bol absolútne bez zápachu. Ak by som sedela do večera doma za zatvorenými oknami, tak sa uvarím a udusím vo vlastnej šťave.

lulu8491
23. jún 2023

@h2 závisí od toho, ako fúkal vietor. Brat robí pár domov odtiaľ (aj posielal foto z okna). Vravel, že ráno to bolo riadne cítiť, no potom sa zvrtol vietor a dym šiel na BA

h2
23. jún 2023

A mimochodom, máš staré informácie. O tom, že požiar nie je lokalizovaný a sú ľahko zranení 8 hasiči, som sem písala už včera popoludní. Medzičasom už požiar lokalizovaný je. Nabudúce si aspoň zbežne pozri správy.

h2
23. jún 2023

@lulu8491 Tak keď je niekto doslova pár domov odtiaľ, tak je aj celkom jedno, odkiaľ fúka. My sme predsa len zopár km vzdialení.

viestta
23. jún 2023

Ty vies aky vyrobny program mala ta firma?

diewcatqoo
23. jún 2023

Urcite za to moze Soros! Prezidentka oznamila, ze uz nebude kandidovat a zrazi vyhori 700 ton plastu. Nahoda? Nemyslim si. 🤔 (samozrejme, ironia)

stvura
Odpoveď bola odstránená
autor
23. jún 2023

@stvura
@viestta z Ospri dali vyhlasenie na web, ze im zhoreli hotove vyrobky z polyetylenu a ten je vraj neskodlivy pre dych.cesty🙄🫣

viestta
23. jún 2023

Takze, ziaden odpad nezhorel. Aspon tvoje povodne vyjadrenie bolo ako keby sa niekto "elegantne" zbavil niecoho nechceneho. (pise sa neskodny, nie neskodlivy)

autor
23. jún 2023

@viestta či to skutočne boli hotové výrobky alebo neboli, to sa už nedozviem. Zhoreli.
Škodlivosť dymu…
To je otázka na odborníkov.
(Hm, vychádzam zo slova škodlivý, keď chcem napísať opak, ale slovo neškodný bude spisovné).

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
jeanne14
23. jún 2023

U nás každoročne horí skládka odpadov. Aj minuly týždeň. Pochybujem, že len tak samá od seba. Spali sa pol smetiska a sype sa ďalej.

zuzanka.zuzu
23. jún 2023

@oonnaganamakusai jediný kto tu smradí v každej téme a zbytočne vyrýva a provokuje, si akurát tak ty 😀 ešte si to tu uži, ak sa nespraceš, tak nám dáš pápá zmazaným nickom.... inak množné číslo je *í 😉

vanilkovazmrzka
23. jún 2023

Konspiracie

vanilkovazmrzka
23. jún 2023

Prosim ta ty o com trepes, ze nevedia co so zalohovanymi flasami? Ved s nimi robia uplne to iste, co s nimi robili, ked zalohovane neboli. Boze moj chod sa radsej dovzdelat.