V ružinovskej nemocnici vyoperovali pacientovi nesprávne oko. Teraz nemá ani jedno
Baby, čo na to hovoríte alebo čo si o tom myslíte. Podľa mňa strašná tragédia. Tomu človeku môžu vyplatiť aj milión, ale zrak mu to už nikdy nevráti.
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/189867-v-ruzi...
ja na margo operacie. boli ste operovane v poslednych rokoch? ja za posledne 2 roky 2x. a v oboch pripadoch priamo na operacnej sale je zabudovany v stene velky monitor a na nom svietia udaje pacienta- osobne udaje, diagnoza, o aku operaciu ide, co sa bude "rezat", kto je hlavny operater, kto pomocny, atd. to na margo toho, ze mal dotycny pacient zle prelepene oko. mne vyberali "len" vajecnik a na monitore velkymi pismenami svietilo, ktory vajecnik pojde von. v takom pripade je vyslovene skolacka chyba pomylit sa.
@kittykat22 hej mám doma kryštalovu guľu ale aj čisla na lotto ti dám ak chceš a som žena a nie chlap ak mi madarka tak dobre ale ako Slovenka tak nič moc.A pišem zo skúsenosti takže darmo pozeraš aj oči si vyoč a neotravuj hlúpostami cudzich ľudi.Mňa tvoje problémy a rypanie do každého nezaujimaju a netrapiš má svojimi problémami ja mať tak tie tvoje problémy a prezidentkin plát och sveta by mi bolo žiť.
@kittykat22 môže tam byť aj sväty Peter urobila chybu ta chyby sa plati.TY múdre radio TY by si bola dobra hlasiť ako hlasna trúba.
Je to strasne pochybenie. Neprinalezi nam posudzovat,co sa mohlo stat,no naschval to neurobila. Bohuzial,my ak urobime chybu v praci,da sa na napravit,lekar ju napravit nevie. Kazdopadne stat sa to v mojej rodine,prevratim aj zemegulu,aby ten,kto pochybil pykal. Pochybili aj ti,ktori ho pripravovali na operaciu a aj lekarka,ktora si zrejme nedostatocne nastudovala lekarske zaznamy.
Teraz v priebehu mesiaca som absolvovala 2 operacie oci a netusim ako sa toto mohlo stat. Kym som sa dostala na sal tak mi najprv oznacili fixou oko, a aj ked som cakala pred operackou tak sestra mi chodila kvapkat a pytala sa ktore oko, takisto na sale si opakovane potvrdili medzi sebou personal aj operater, ktore oko a co idu operovat. A to bola len obycajna vymena sosoviek kvoli katarakte.
Je mi velmi luto toho pana 😥
Čítala som vo swiss správach. 😢
https://www.20min.ch/story/patient-erblindet-we...
Odkedy sa mi viackrát stalo, že som prisla k dvom rôznym lekarom a boli NA MOL, tak odvtedy nikdy v živote žiadna nemocnica na Slovensku! A uz vôbec nie štátna, ale kludne sa chodte dať operovať do slovenskej poddimenzovanej nemocky, kde na vás pada strop, kde pracuje podnapity personál a kludne si tam buďte. Aj minule bol prípad, kedy pacientovi operovali zdravé koleno. A doktorka zato nemôže aj ked mohla to skontrolovať ale moze za to personal a drbnute nastavene systémy prípravy operacie, pretazenost, demotivacia a stres....proste totalne zlyhanie ludskeho faktoru plus celkovo zle zdravotníctvo na svk (male platy a malo personalu) = tu máme dôsledky.. Kym sa system nezlepší, budu zial nevinní ludia doplacat na fatálne chyby tohto štátu.
@beronsche ono to je v telke teraz asi preto, lebo to islo na Urad pre dohlad nad zdr. starost. a v tychto dnoch bol verdikt. Nemusel ju on udat, ale zamestnavatel to dal preverit. Ta dr. odisla hned potom ako sa to stalo, vraj to bola nejaka oftalmologicka kapacita.
@valeria_h Nebolo to nahodou v Nitre? Toto sa stalo kamoskinej kolegyni uz pred dvoma desiatkami rokov, nakoniec si adoptovali s manzelom syna.
Keď som si prečítala recenzie na lekár.sk na uvedenú lekárku, také hrozné recenzie som ešte ani nečítala. Aká je arogantná povysenecka neludska ako sa na ňu sťažovali za otrasný prístup. Ako si o sebe myslí.
@1andrea111 úplne s vami súhlasím.
Tu je to hodnotenie, pre všetkých, ktorých zaujíma: https://lekar.sk/lekar/mudr-alena-furdova-phd
Pri takomto prístupe k ľuďom sa možno aj niekomu niečo mohlo pred operáciou nepozdavat ale radšej bol ticho
Hrôza čo i len čítať ,nieto ešte zažiť ..Arogancia najvyššieho stupňa .Dúfam ,že dostane adekvátny trest ,nič iné si nezaslúži .Horšie ako zver ,to jej správanie .Môže mať i 10 titulov ,no ako človek je zrejme veľká NULA.
V oku mal nádor to mu mali vybrať a Tupá stará doktorka mu vybrala to zdravé oko. Keď to zistila hodila sa na zem a plakala kričala.....bohužiaľ aj takéto veci sa dejú a ona už dala výpoveď pokiaľ viem.

@dilino Áno, bohužiaľ. Bolo to pred pár rokmi.