Vadí vám, keď kaderníčka zasahuje do súkromia?
Ahojte baby.
Chcem radsej anonymne… zistila som, ze nerada navštevujem kadernicku, kozmetičku, nechtarku.. atd a dôvod? Zatial som vzdy mala skusenost ze sa vypytuju podrobnosti z mojho zivota, kde robim; kde robi muz; kolko mam deti, ci plánujem este deti a bla bla. Tieto debatky su mi vyslovene neprijemne; nemam za potreby sa spovedať cudzím ženám, zeby mohli potom pohovoriť pletky kade komu
Ako ste na tom vy? Nevadi vam to? Pripadne ako takuto debatu ukončiť aby sa nikto neurazil?
Nemam to rada a na tieto otazky odpovedam do stratena. Casom kazda pochopi, ze ma byt ticho a robit to co od nej cakam, ze som si k nej dosla hlavne odpocinut
nenavidim to, preto uz taketo sluzby nenavstevujem a naucila som sa vsetko robit sama, este aj usetrim:D v podstate by ma nezaujimalo keby to rozpravala kade tade len ma fakt nebavi udrziavat 2 hodiny co mi robi vlasy nejaky sileny small talk. chcem si oddychnut nie sa citit ako na pohovore
@lakebabe jasne to Ano ked mas dlhe roky tie iste. A o nich si tiez vedela vedela vsetko alebo teda vies?
Mne sa to nestáva...tej jednej kaderníčke chodím cca 10r a bavíme sa len tak o počasí...kozmetička je ticho a aj mi to vyhovuje, chcem si oddychnuť a nechtárka je tiež ticho, jej tam ide telka, takze zatial pozeram, kym ona pracuje...
Na tvojom mieste by som odpovedala jednoslovne a nerozpytvávala dalej otázku/tému...časom pochopí...snáď...
Presne pre toto som prestala chodiť na nechty a aj na kozmetiku. Mňa to extrémne obťažovalo, odpovedať na ich zvedavé otázky a hlavne ak už som teda odpovedala na niečo a prišla som tam o cca 3 týždne znova a ona sa ma spýtala presne tú istú otázku. Chápem, koľko zákazníčok jej prejde rukami, a že je naozaj nemožné si všetky informácie pamätať, no mne to ozaj liezlo na nervy.
Tak isto na kozmetike, masáži a pod. Ja si zaplatím za službu, chcem byť ticho, zresetnúť sa, vypnúť a nie odpovedať na zvedavé otázky nejakej pre mňa úplne cudzej pani
@viestta no asi tak.. ked vobec pochopi. Je uplne nemiestne aby sa ma cudzia zena opytala ci este plánujem dieta..na co jej to treba vlastne? Idem si oddýchnuť ako pises a usta sa jej nezavru
@ss1908 presne.. Ved akoze kludne moze byt aj ticho. Nech si robi svoju robotu. Ja mam dost komunikácie v praci
Ja sa nerozpravam a je to akceptovane
@kvietok2012 to mas dobre.. asi som zatial nenašla zenu co by bola ozaj ticho..
@midori123 presne moja reč!!! Ja mam v praci 40 kolegýň a ozaj uz ked idem niekam takto tak chcem vypnúť a neriešiť
ja chodim kadernicke a je to moja rodina takze kecame o všetkom...
S cudzimi nemám o com
Neskusala si povedat ze si prisla zrelaxovat a nenahnevas sa ked sa nebudete rozpravat...ja by som to urobila.
Oni ich to ucia v skole , small talk so zakaznikom. Ked nemam naladu proste poviem nehnevajte sa som unavena, nechce sa mi rozpravat. A hned prestanu.
Jasne ja chodím vyše desať rokov k tej istej , mame sa aj na Instagrame aj na Facebooku ,riešime spolu dovolenky chlapov všetko. Takisto aj ja viem o nej všetko. Keďže bývam vo veľkom meste a nikto známy k nej nechodí tak mi je to aj jedno , ale však nepredávam po večeroch drogy 😄
Keď idem na vlasy tak som tam bez srandy 10 hodín vkuse tak potichu si to neviem predstaviť 😂 ale aj s nechtarkou som mala v pohode vzťah tiež sme prebrali kadečo. Ale však keď ideš k tej istej nepýta sa ta zakaždým to isté ci?
Poviem, ze nerada hovorim o svojom sukromi, zatial to kazda pochopila a je ticho, som radsej, ked sa sustredi na svoju pracu, ako na moj zivot, dokonca mi po prvej navsteve navrhuju tykanie, tak to uz vobec nie
Tiez to nemam rada. Na pedikure a u kadernicky si citam casopis, ked sa vypytuje odpovedam jednoslovne alebo do stratena. Ono je to tak ze asi ani neni zvedava konkretne na teba a tvoj zivot len ludom je casto neprijemne byt vedla seba tak blizko v kontakte a byt ticho, je to neprirodzene. Ale ked sa naladite na spolocnu vlnu tak mozno aj jej (kadernicke, manikerke, pedikerke) dobre padne ze moze byt konecne ticho. Ked je nejaka ktora sa neda odbit tak sa zacnem vypytovat ja, a potom dlho pitvem danu temu (napriklad hodinu o dovolenke)
Nemam jednu kadernicku, bývala som vo veľkom meste tam som striedala.. ale tak mne by bolo trapne sa jej vypytovať take súkromne otazky.. dobre ze nie ze aky plat mam chcú vedieť.. česť výnimkám.. a zas ja nemam potrebu nejak nadväzovať nové kamarátstva neviem no… asi som čudná. Len som chcela vedieť ako to mate vy🙃
@miamaria moj človek 🙂 musim aj ja takto na rovinu
@duppka13 super.. dik za odpoved. Tak nejaky small talk Ano.. a uz dalej nevyzvedam, uz si robim svoje…
Tak im slušne povedz ze si unavená z prace a chceš si v kľude oddýchnuť. Keď som napríklad na kozmetike, ta je ticho je tak naučenna že tak relaxujes.
Vieš čo ešte zvyknem, ak sa mi aj chce rozprávať, tak sa vypytujem ja, na veci okolo vlasov. Kozmetika, tipy, atď...
Ja s kaderníčkou neprehovorim ani slovo, len ako má má ostrihať,či som spokojná a koľko platím,jaj a ešte sa pozdravime
Buď si nájdi druhu kaderníčku ale povedz tej svojej, že si mala ťažký deň a chces si oddýchnuť. Mne to nevadí, ja rada pokecám😂 ale viem, že to niekomu môže byť nepríjemné
Toto sa riesilo aj v uss a pekne davno. U holica boli koje pre panov, co chceli mlcat, v dalsej sa bavit o babach, v dalsej o hokeji... 🤣A vraj to vyborne fungovalo.
Taka zuslachtovatelka vasho zovnajsku sa tiez chce doma pochvalit, ze robila napr. starostku, policajtku, rriaditelku CK, ale dnes sa neda vytiahnut u nikoho nic. 😂
Za tie roky, si s kaderníčkou a kozmetičkou tykám a nedávam absolútne servítku pred ústa 😂 nehtarky su najväčšie slepice, hlavne take tie čo maju salón u seba v dome na dedine 😀 ale však keď nechceš, stačí povedať “prosim vás, ja nerada odpovedám na otázky ohľadom môjho súkromia”. Ono je to svojim spôsobom súčasť ich prace, nadviazať kamarátsky vzťah, aby sa ten človek cítil príjemne a vracal sa. Určite musia počítať s tým, že nie každý chce take veci rozoberať a normálne jej to povedz
@lavender94 ja som ten tip co ked sa velmi vypytuje tak uz neprídem😅
@ahhola Noo ja stale hladam take co vedia byt aj ticho a robit si svoju robotu.. Sak tiez musi mat hlavu Jak balon z toľkých žien 😅
Ja som tak chodievala k jednej velmi sporadicky...a ked som k nej zavitala po tusim dvoch rokoch...bola som v tom čase tehu a ona ze "a to sa Vam pritrafilo či ste chceli?" Akoze nonsens toto sa opytat random zeny 😨...preto rada chodím do kaderníctiev, kde sa neobjednáva...napriklad v nakupnych centrach...vbehnem dovnutra, poviem čo chcem a som ticho, kadernicka tiez...nepozname sa, je tam kopec dalsich kadernicok a zakaznicok, takze sukromne veci netahaju...
@terka224 asi tak no.. musim sa ozvet len sa bojim ze mi ptoom dobabre strih nechty alebo tvar😅

Moja kaderníčka je ako moja rodina za tie roky 😄 ta vie všetko o mojom živote takže z toho stres nemám. A keď som chodila na nechty bolo to to iste ako 😁