Vadí vám, keď napáchnete z vyprážaného jedla?
Strasne mi smrdia vlasy z vyprazaneho a od cibuli .. Mne to vadi ja sa potom musim cela unyt aj vlasz a navonat .. Len sekundu ked otvorim dvere do kuchyni a babka vypraza ja napachnem co stym? Nejdem si ani robit jest ani kavu pockam vzdy kym dovypraza aby som si nemusela vlasy umyvat kazdy den .. A ona stale vypraza
U mojich rodičov sa vypráža snáď denne. Vždy keď ideme z návštevy tak musím všetko vyprať. Doslova napachnu aj bundy v chodbe aj keď sa v tej chvíli práve nevypraza. Deti keď prídu z prázdnin tak sa im smejem, že sú to malé rezníky 🙃. Ale čo už , zvykli sme si, veci vyperiem, ľudí umyjem a neriešim . Viac mi vadí cigaretový smrad to už je horšie.
Neznasam to, nastastie jedina vec, co vyprazame, su ryby na Vianoce, aj to muz robi vo vonkajsej kuchyni.
Vadí mi to a preto skoro vôbec nevyprazam a nič mi nemsrdi doma...ale milujem keď otec doma varil, také chuťovky ako vnútornosti a celý dom puchol od toho, a svokra keď vysmaza na bravčovej masti 🤮🤮
@hortenziaj veru, najhorší smrad z masti
@anonym_autor určite napáchneš v tú sekundu, čo otvoríš dvere na kuchyni... Buď sa od babky odsťahuj alebo keď nie, tak jej poďakuj, že navarí a neohŕňaj nos. Prípadne si var sama
@danica2711 je to tak, tiež sa mi to veľakrát stalo, napr. v školskej jedálni. Stačí prejsť

Čo deň, to stupidnejšie témy