icon

Vadí vám, keď napáchnete z vyprážaného jedla?

29. nov 2025

Strasne mi smrdia vlasy z vyprazaneho a od cibuli .. Mne to vadi ja sa potom musim cela unyt aj vlasz a navonat .. Len sekundu ked otvorim dvere do kuchyni a babka vypraza ja napachnem co stym? Nejdem si ani robit jest ani kavu pockam vzdy kym dovypraza aby som si nemusela vlasy umyvat kazdy den .. A ona stale vypraza

Strana
z2
anonym_e63d24
30. nov 2025

Čo deň, to stupidnejšie témy

anonym_5d4e61
30. nov 2025

U mojich rodičov sa vypráža snáď denne. Vždy keď ideme z návštevy tak musím všetko vyprať. Doslova napachnu aj bundy v chodbe aj keď sa v tej chvíli práve nevypraza. Deti keď prídu z prázdnin tak sa im smejem, že sú to malé rezníky 🙃. Ale čo už , zvykli sme si, veci vyperiem, ľudí umyjem a neriešim . Viac mi vadí cigaretový smrad to už je horšie.

mandzula
30. nov 2025

Neznasam to, nastastie jedina vec, co vyprazame, su ryby na Vianoce, aj to muz robi vo vonkajsej kuchyni.

prosimopomoc
30. nov 2025
@hortenziaj

Vadí mi to a preto skoro vôbec nevyprazam a nič mi nemsrdi doma...ale milujem keď otec doma varil, také chuťovky ako vnútornosti a celý dom puchol od toho, a svokra keď vysmaza na bravčovej masti 🤮🤮

@hortenziaj veru, najhorší smrad z masti

prosimopomoc
30. nov 2025
@danica2711

@anonym_autor určite napáchneš v tú sekundu, čo otvoríš dvere na kuchyni... Buď sa od babky odsťahuj alebo keď nie, tak jej poďakuj, že navarí a neohŕňaj nos. Prípadne si var sama

@danica2711 je to tak, tiež sa mi to veľakrát stalo, napr. v školskej jedálni. Stačí prejsť

Strana
z2