Váš nakrajší deň v živote
Aký bol Váš najkrajší deň v živote ? Mate taký, na ktorý radi spomínate a je Vám príjemne na duši? Ja rada spomínam na svoje promôcie, bol to výnimočny den so skvelými ludmi.Konecne ten pocit, ze som to zvladla po 7. rokoch narocneho studia.
@zuzanita_zuzana čo ti poviem, toto je stránka pre tehulky či matky a babky, tak väčšina dá asi narodenie dieťaťa či svadba, možno zásnuby
Najkrajších dní bolo veľa. A sú rôzne najkrajšie dni-zalexi od veku,prežitého,atď.
Mala by som povedať,že narodenie deti,napr. Lenže aj tento deň prekonal jeden deň,kedy mi jedno skoro zomrelo a prežilo.
Takže...nemám jeden, jediný,najkrajší deň,je ich veľa.
A dúfam,že pribúdajúcimi rokmi budú pribúdať
@pribinak vies, myslim ze tato stranka je uz o vsetkom moznom, je to uz pomaly taky mix, tak myslim, ze aj odpovede budu pestré.
@zuzanita_zuzana pre mna najkrajsi urcite svadobny den
@janetinka27 preco prave svadba?
@zuzanita_zuzana no krajsi som zatial nezazila 🙂
Ked mi gynek povedala plodu bije srdiecko (2xpotrat predtym) a ked neskor oznamila ze to bude dievca(tuzili sme po babe)
@zuzanita_zuzana den narodenia deti, ten prvy pohlad na ne, ked mi ich ukazali, uplne zblizka tvarou v tvar, ja pohlad do oci na dieta, ono na mna. To si pamatam ako vcera, aj ten moj pocit.
@zuzanita_zuzana
Ja nemam ziadny vysostne najkrajsi den v zivote, ale mam velmi vela tych krasnych dni, ktore som prezila napr. na vyletoch, s priatelmi, s drahym...
Jednoznačne keď sa mi narodili deti. 🥰😍
... keď mi na jiske oznámili,že sa mamuľka prebrala po 7 hodinovej operácii
Je to síce klišé ale rozhodne sú to pre mna dni, keď sa mi narodili deti ❤️ tie okamihy by som veľmi rada prežila ešte raz... aj za cenu, že by som musela znova rodiť
@zuzanita_zuzana keď som zistila že som prvýkrát tehotná... To sa nedá ani opísať, bolo to naplnenie obrovskej túžby...
@zuzanita_zuzana Mám 3 najkrajšie dni v živote, a som si istá, že ich už nikdy nič neprekoná (jedine, že by sa mi narodilo 3.dieťa🙈). 1.keď sa mi narodil prvorodený syn, 2.keď sa mi narodil druhorodený syn, 3. keď sa moje deti prvýkrát stretli ( to boli také emócie a take stastie, že to neprekoná nikdy nič)...🤩
@zuzanita_zuzana Keď sa mi narodili moji milovaní bratia❤️❤️…29.06.2005 a 27.08.2007…
narodenie dcéry
Ešte som taký nemala 😅 sobáš aj narodenie detí boli významné, silné dni, ale ani počas jedného som nemala pocit nejakej extra eufórie, že by som ho mohla označiť za najkrajší.
Ja zatiaľ za svoj najkrajší deň alebo skôr obdobie považujem keď som sa osamostatnila a odsťahovala sa od rodičov :D keď som bývala sama a mohla som si robiť čo som chcela a kedy som chcela. Tá sloboda! Aaaach. S láskou na to spomínam. Teraz keď som matka a manželka je to iné 🙂

@zuzanita_zuzana keď sa mi narodili deti to sú najkrajšie dni v mojom živote