icon

Váš názor na garážový výpredaj

martinka13
25. sep 2014

Ahojte. Chcela by som spraviť taký malý prieskum. Ktorá z Vás by sa zúčastnila garážového výpredaja. V budúcnosti chceme so švagrinou popredať veľa detských vecí. V podstate komplet výbavu a oblečko tak do 3-4 rokov. Pre dievčatko aj chlapca. Nechce sa nám to všetko fotiť a dávať po kusoch na inzerciu. Chceli by sme spraviť garážový výpredaj, kde by som všetko ponúkla mohli by ste kupovať. Čo Vy na to? 🙂

mawka
•
25. sep 2014

@martinka13 ahoj, mne to pride ako prakticka vec, len, bohuzial, na slovensku sa ludia hanbia takto nieco predavat alebo nakupovat a pritom online nakupuju bazarove veci. je to skoda, lebo v inych krajinach to frci bezne a je to moznost ako sa pohodlne zbavit toho, co nepotrebujeme a nieco aj zarobit. a nielen co sa oblecenia tyka. ja by som sa aj zucastnila aj by som zrealizovala. otazne je, kolko ludi sa prekona a zahodi predsudky a zucastni sa. inak drzim palce 🙂 smelo do toho.

liebling98
•
25. sep 2014

@martinka13 Materske centra zvyknu organizovat burzy detskych veci - oblecenie, obuv, hracky a pod. Skus sa spytat v nejakom takom centre v Tvojom okoli, ci nieco nechystaju. Ak nie, mozes im to navrhnut, pripadne pomoct s organizaciou...
Ako pise @mawka, na Slovensku ludia nie su na garazove vypredaje zvyknuti, v zahranici je to uplne bezne, niekde sa vyslovene organizuju aj taketo vypredajove trhy.

monika0612
•
25. sep 2014

Garažovy výpredaj som chcela robiť veľa krat, no vždy som tie veci nakoniec rozdála. Teraz som skúšala detskú burzu. Tam sme sa náhodou z jednou pani o tom bavili a zhodli sme sa na tom, že susedia aj tak povedia či máš malo. To je proste Slovensko. Skús a potom daj vedieť, aké boli reakcie.

luna11
•
25. sep 2014

super napad, hned by som do toho sla a aj by som prisla pozriet, keby si bola blizsie ;) a co sa tyka susedov, ak s tym ma niekto problem, je to jeho problem. ja by som to skor brala ako prilezitost na utuzenie vztahov a zoznamenie sa s ludmi a susedmi.

mimla
•
25. sep 2014

Je to podľa mňa výborný nápad a nie len na detské oblečko, len by ma zaujímalo legislatívne pozadie. Či sa to náhodou nejako neuprauje aj právne. Lebo stačí jeden iniciatívny sused a je viac škody ako osohu. Ale nápad výborný.

luna11
•
25. sep 2014

co sa tyka toho pravneho pozadia, mozem sa kompetentne vyjadrit, ze je to v poriadku 😉

natuska87
•
25. sep 2014

Preco nie? Napad to nie je novy, vsade vo svete to funguje, tak preco nie aj u nas...Skus a uvidis, ja by som iste na takuto akciu isla...

liebling98
•
25. sep 2014

@luna11 Dobre vediet ;)

majka_83
•
1. jan 2015

Ahojte 🙂 vsetko dobre v Novom roku 🙂
Aj ja mam v plane urobit garazovy vypredaj 🙂 ale zauima mna jedna vec, ci musim to nekde nahlasit? na urad a pod.? dakujem 🙂

8nicol8
•
8. mar 2015

Ahojte, aj mňa by zaujímalo, ak to už niektorá z vás organizovala, či je potrebné to nahlásiť (mestský/obecný úrad) alebo získať nejaké povolenie k takémuto predaju alebo je potrebné niečo odvádzať? 🙂 Ďakujem