Váš názor na gender ideológiu
Ahoj, velmi by ma zaujimalo, co si ludia myslia o gender ideologii, ktora k nam zacina byt aktivne pretlacana zo zahranicia. Nejde o prava gayov, ale o to, ze chcu, aby bol rod oficialne zruseny, kedze rod muz a zena nepokryva tych, ktori su jedno, ale citia sa ako druhe. Takisto v skolach v zahranici sa ma ucit, ze nie je muz a zena atd. Ja nazor mam, ale rada by som vedela, ako to vnimaju druhi.
@lauriema myslis si, ze su to hormony, ale zaroven, ze sa to da ovplyvnit. Ty nejako vies ovplyvnit svoje hormony? Ako prosim ta? Lebo ak to dokazes sup sa hlasit pre Nobelovu cenu minimalne.
@acrobaleno že ma ponižuje som písala, preto že si vytiahla farbu pleti. A neber meno Božie na darmo... 10 Božích ptikazani👍🤔
@77daniela77 A ked provokuju hetero zeny a muzi, ako napriklad ta na mojom obrazku? Ja tiez nie som fanusik kadejakych odhalujucich kostymcekov alebo prejavovania svojej sexuality na verejnosti. Lenze ovela viac to predvadzaju hetero pary. Je mi otrasne nechutne, ked vidim dvojicu, ktora si na verejnosti vylizuje mandle a ochytava intimne miesta- ale este nikdy som nevidela gayov alebo lezbicky toto robit, zato hetero dvojice tak stretavam casto.
@77daniela77 Nemierila som na neho - stran vo volbach bolo vela a tieto veci mala v porgrame nie len jedna strana, cize nijak to nebolo o Kotlebovi.
A teda dostanem uz od teba odpoved, ci su to co som napisala podla teb tie tradicne hodnoty? Alebo kde je problem, preco nemozes napisat co povazujes za tradicne hodnoty ty? Ked si vyvratila tie, co som napisala ja...
@lauriema Nemusim ta presviedcat. Fakty su fakty a ze ty veris niecomu inemu... ani tych co veria v to, ze Zem je plocha, tak nepresvedcim, ale fakty a dokazy hovoria jasne.
@lauriema Moja starka bola ciganka 😂 takze tymto by som ta neponizovala a nie som veriaca takze...
@acrobaleno ty ine ako urazat ani nevies.....nebudem uz na teba reagovat vobec,kludne sa ventiluj dalej takto ak ti to pomoze.....
@ktochytavzite Veľmi ťažká diskusia toto. Ale vieš co o trans sa vobec vyjadrovať nejdem. Ešte raz upozorňujem môžeš byť lesba gay, trans, ja neodsudzujem nikoho, je to každého slobodná vôľa čím je
@77daniela77 V troch prispevkoch mi nadavas, skus po sebe citat.
@acrobaleno Co nebolo môže byt😉Aha takže máš takú trosku romacku krv? 😀😀😀
@fokuska No ved si napisala tu zakladnu hodnotu okolo ktorej sa tu debatuje to som ti potvrdila.Aj Kotlebu som uz vysvetlila....
@lauriema To je moja slobodna vola a rozhodnutie 🤣 jasne ze mam a aj temperament, ktory to dokauzuje, len co ma mrzi, ze ten hudobny talent ma minul...vcetci na nieco hrali, len ja na nervy 😂
@lucilaines Myslela so. Tie puberta ké hormóny ktoré neskôr, v dospelosti prejdú
@lauriema Si dobra zena,vazim si tvoje nazory aj tu snahu v tejto diskusii 🌹
@thoughtfulweirdo coho sa bojim? Nejak konkretne nicoho, myslim, ze nasa spolocnost je dost konzervativna a pevne verim, ze jav, ktory opisala kittykat, u nas nenastane: Ale napriklad to, ze nejaky par vychovava svoje dieta bezpohlavne - to znamena, ze dieta oslovuju ONO - pretoze same si vyberie k akemu pohlaviu bude patrit ked bude starsie, mi pride sibnute. Pricom dieta ma jasne pohlavie urcene nie je to hermafrodit, ze by si mohlo vybrat
Takze mala by som vazne obavy, keby sa u nas presadil takyto pristup a zlegalizoval sa treti rod. To by mi uz prislo ozaj chore.
@lauriema aha, takze hormony sa ovplyvnit nedaju. Pubertalne hormony, ktore zapricina, ze si gay, ovplyvnit nevies, ale v dospelosti prejdu a chalan uz je tak zvyknuty, ze je gay z tej puberty a zistil, ze to je vlastne uplne super vec, ze aj ked uz hormony presli a vlastne by kludne mohol byt na zeny, tak sa rozhodne a zotrva zo zvyku v tom, ze je vlastne gay. Rozumiem tomu spravne?
@acrobaleno Áno, je to pravdaže tvoja slobodná vôľa ja ta nechcem o ničom presviedčať. Len mi je občas tak ľúto keďže ja som veriaca a uvedomujem si ze Ježiš Kristus za nás za všetkých prelial svoju nevinnou krv a ľudia o ňom ani len nerozmyslaju😪A ten talent no ved občas je talent aj hrať na nervy teda😂Moju mamku by si nevedela ako znervoznit.... A ja som skúšala už teda si všetko možné v puberte 😂Raz do mňa hodila tuším parfum 😂A potom sa začala smiať tak neviem no. Inak ani ja neviem na nič hrať, otec hraje krásne na gitare, mňa to nechytilo. Ja ale rada tancujem, strašne sa mi páčia naše rómske piesne občas len tak zapnem a tancujem s deťmi, 😉
@lucilaines Keď to píšeš ty znie to od veci 😀😀😀
@lucilaines
Neuveriteľná logika😂😂
@lucilaines ale v podstate to chápeš spravne
@77daniela77 Som ti poslala ❤️si zlata
@lauriema Ano,myslela som si ze je od teba, aj ja som tebe poslala❤️ Dakujem.
@lauriema Iste, ze clovek sa moze pomylit. A ako ty vies co hovori Boh? Pretoze v Biblii je napisane to, co spisali ludia, lebo im to (vraj) povedal Jezis alebo Boh. A ako vies, ze ti ludia sa nepomylili a nezapisali to zle? Alebo ze ludia neurobili chyby potom neskor ked Bibliu prepisovali aby z nej bolo viac kusov a sirili ju dalej?
Lebo je asi viac pravdepodobne, ze to co vzniklo pred tisicami rokov sa kvoli prekladom do jazykov a neustalemu prepisovaniu nezachovalo uplne v povodnom zneni, ako to, ze stovky a tisicky vedcov urobia chybu pri x-nasobnych studiach, skumaniach, pokusoch, overovani faktov atd.
@lauriema ja len este by som sem rada vniesla trocha reality k tomu pojmu “tretie pohlavie” pre teba aj vsetkych, ktory sa tu toho tak boja. To len na margo toho vytrhania sprav z kontextu a skreslenych informacii. Tretie pohlavie naozaj je legalizovane, to je pravda, v Europe je to myslim zatial len v Nemecku, ale mozem sa mylit. Avsak je to legalizovane IBA pre babatka, ktore sa narodia ako hermafroditi tj s oboma pohlavnymi organmi alebo ziadnym. Neviem ci aj tu najdes nejaky sposob, ze si to tie deti dobrovolne vybrali. Je to celkom bezny medicinsku jav. Pre taketo deti zaviedli tretie pohlavie do doby, kedy sa im vyvinu sekundarne pohlavne znaky (svaly, poprsie a aj psychika) a bude jasne, ku ktoremu pohlaviu budu a chcu patrit. Nic take akoze narodi sa mi dievcatko a ja si poviem, ze mu neurcim a nezapisem pohlavie neexistuje, takze mozte kludne spavat.
Ak by nebola tradicna rodina to je bezpochyby muz a zena,tak by sme tu asi tazko boli.

@fokuska ....teraz spatne pozeram ze sa mi ta diskusia asi spojila s tou holkou co ho predtym spominala.....hmmmm....uz som tu dlho.....