Váš názor na neznačkové slnečné okuliare

doriss_po
16. júl 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Zdravím vo spolok! Aký je váš názor na neznačkové slnečné okuliare? Môžu byť aj tieto kvalitné a dokážu ochrániť oko pred slnečným žiarením?

12romi34
16. júl 2017
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

Ako píšeš "neznačkové" okuliare automaticky nemusia byť nekvalitné, ale radšej by som to neriskovala a než si kupovala okuliare v tesku alebo na tržnici, zájdem do kvalitnej optiky. Skús zájsť do optiky Exclusiv. Kontakt nájdeš na www.optikaexclusiv.sk. Raz za čas si človek môže dopriať ak kvalitu!

doriss_po
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
16. júl 2017

ja som slnečné okuliare kupovala v jednej optike, aj dosť stáli, ale či sú také kvalitné ako stáli - tak zato by som ruku do ohńa nedala....Takže aj tie čo kúpiš v optike nemusia byť kvalitné - kvalitne je spravená len ich cena...pre majiteĺa do vrecka...

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
l3yla
17. júl 2017

takisto ako @fidka79

catherinah
17. júl 2017

Ano,ale musia sa po roku zahodit, lebo filter je tenky a zosucha sa.